• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Rahmetli Ecevit Sayın Erbakan, Sayın Demirel derdi .... Siyaset başka güzeldi, hakaret etmeyi bırak, isimlerini kullanmayı bırak, nezaket üstü soy isimler kullanılırdı. Siz bilmezsiniz, biz 70 kuşağı biliriz siyasette ki nezaketti...

biz çok şanssız bir kuşağız :)

bu arada bir mesajınıza istinaden evet çıkarsa saygı duyar mıyım bilmiyorum buraya gelip kimseye saldıracak veya saydıracak değilim ama böyle hayati bir durum da evet veren insanlara saygım olur mu inanın bilmiyorum

5 sene Almanya'da yaşadım,hepsinin içini bilirim hiçbiri gelmez,gelirim diyen anlık hava atmak için söyler,yemez yani:KK53:

Sabine bir sey soracagim madem orada yasadin. Secim de bile bin bir turlu hile hurda donuyor Almanya'da kurulan sandiklarda, normalde de oyle uc kagitcilik mi yapiyorlar toplumun icinde? Alman toplumunun bu kadar mesafeli olmasinin altinda boyle nedenler yatiyor mu?

Sabine bir sey soracagim madem orada yasadin. Secim de bile bin bir turlu hile hurda donuyor Almanya'da kurulan sandiklarda, normalde de oyle uc kagitcilik mi yapiyorlar toplumun icinde? Alman toplumunun bu kadar mesafeli olmasinin altinda boyle nedenler yatiyor mu?
Canım seçimlerde böyle birşeyin yaşandığını hiç duymadım ben.

Rahmetli Ecevit Sayın Erbakan, Sayın Demirel derdi .... Siyaset başka güzeldi, hakaret etmeyi bırak, isimlerini kullanmayı bırak, nezaket üstü soy isimler kullanılırdı. Siz bilmezsiniz, biz 70 kuşağı biliriz siyasette ki nezaketti...

Rahmetli Ecevit her zaman kibardı,ne kadar rakipte olsalar adabı terbiyesi vardı..
Erbakan kızıncada kadayıfın altı yandı derdi rahmetli..
Cidden o yıllardaki siyasetçileri arıyorum özlüyorum..

Bir matematik profesörü Nobel ödülü almıştı. Ödül töreninden sonraki ilk dersinde, öğrencilerinden biri kendisine şöyle bir soru sordu:

“Efendim! Dünyada yüzlerce Matematik profesörü var. Ancak bu kadar bilim adamı arasında, ödülü size lâyık gördüler. Sizi diğerlerinden ayıran özellik neydi?”

Profesör, bu farklı soruya önce bir tebessümle cevap verdi. Ardından da, kendisinden merakla cevap bekleyen öğrencisine şunları söyledi:

“Doğrusunu söylemek gerekirse, hepsini anneme borçluyum! Çünkü ben küçük bir öğrenciyken, diğer çocukların anneleri, onlar okuldan evlerine döndüklerinde kendilerine: ‘Söyle bakalım, öğretmeninin sorduğu sorulara iyi cevaplar verebildin mi?’ diye sorarlardı. Benim annem ise bana: ‘Söyle bakalım’ derdi. ‘Bugün öğretmenine iyi bir soru sordun mu?’

İşte beni farklı yapan bu oldu. Her zaman diğerlerinin sormadığı soruları sordum ve hayatım boyunca da, sormaya devam ettim!”

Bu sebeple bırakın kılık kıyafeti 3-5 kişinin şarlatanlığı ile milyonları yargılamayın. Siz baştakilere iyi sorular sorun ....

ayrıca hayır verecekler madde madde uzun uzun örneklerle açıklama yaparken evet vereceklerin tıpkı erdoğan gibi sadece güçlü bir türkeyi için diye cevap vermeleri zaten hayır demem için en basit gerekçelerden biri

Canım seçimlerde böyle birşeyin yaşandığını hiç duymadım ben.

Almanyanin kendi icindeki secimlerden bahsetmiyorum, bu referendum surecinde Turkiye secimlerinde oy kullanan gurbetcilerden bahsediyorum;farkli kimliklerle oy kullanmak, tercih muhrunu goturmek, kabine iki kisi girmek, kabine fotograf makinesi veya telefon sokmak, zihinsel engelliye oy kullandirmak gibi.

Rahmetli Ecevit her zaman kibardı,ne kadar rakipte olsalar adabı terbiyesi vardı..
Erbakan kızıncada kadayıfın altı yandı derdi rahmetli..
Cidden o yıllardaki siyasetçileri arıyorum özlüyorum..
Abla o dönem benim çocukluğuma denk geldi,o zamanlar Mesut Yılmaz,Tansu Çiller,Erbakan hepsi bir tartışma programına gelir tartışabilirlerdi.Birbirlerinin yüzüne konuşabilirlerdi.
Şimdi uslüp denen bir şey kalmadı,ve topluma örnek oluyorlar.İnsanlar da ister istemez etkilenip aynı dili konuşuyorlar ve ayrışıyoruz farkında değiliz..

Abla o dönem benim çocukluğuma denk geldi,o zamanlar Mesut Yılmaz,Tansu Çiller,Erbakan hepsi bir tartışma programına gelir tartışabilirlerdi.Birbirlerinin yüzüne konuşabilirlerdi.
Şimdi uslüp denen bir şey kalmadı,ve topluma örnek oluyorlar.İnsanlar da ister istemez etkilenip aynı dili konuşuyorlar ve ayrışıyoruz farkında değiliz..

O yılları görmüş olsaydın şapka çıkartırdın,nasıl seviyeli ve düzgün tartışırlardı..
Kimse kimsenin sözünü kesmezdi..
Şimdi bırak ekranda beraber tartışmayı,direk mitinglerden atışma yapılıyor..

Almanyanin kendi icindeki secimlerden bahsetmiyorum, bu referendum surecinde Turkiye secimlerinde oy kullanan gurbetcilerden bahsediyorum;farkli kimliklerle oy kullanmak, tercih muhrunu goturmek, kabine iki kisi girmek, kabine fotograf makinesi veya telefon sokmak, zihinsel engelliye oy kullandirmak gibi.
Anladım,gurbetçilere bilet alındığını duymuştum bir ara seçim için,ne kadar doğru bilmiyorum ama..

O yılları görmüş olsaydın şapka çıkartırdın,nasıl seviyeli ve düzgün tartışırlardı..
Kimse kimsenin sözünü kesmezdi..
Şimdi bırak ekranda beraber tartışmayı,direk mitinglerden atışma yapılıyor..

buna sebebiyet veren bizzat erdoğan değil mi?

eyyy diye hakaretlerine bir start veriyor adam sanki siyaset meydanı değil mahalle kavgası.

buna sebebiyet veren bizzat erdoğan değil mi?

eyyy diye hakaretlerine bir start veriyor adam sanki siyaset meydanı değil mahalle kavgası.

Hitap çok önemlidir siyasette,bunu verebiliyorsan karşılığına alırsın..
Bu eyyyyy demek zaten son derece itici bir söylem..

Back