Neyse hadi 6 gün kaldı
Bu süreç de bitiyor
O değil de evet de çıksa hayır da çıksa ertesi gün cümbüş(kargaşa) olacak gibi bir his var içimde
Bak bunda haklısın bir an önce Tayyip Erdoğan gibi Bir lider yetistirilmeli.. Adam yaslandı,, yaşlanıyor . CHP de fosilleşmiş Bir lider,eee bahcelide öyle eee 10 sene sonra şöyle Erdoğan'ın İki katı bir lider lazım bu ülkeye.mazallah CHP lilere kalır meydan naparizyok,yok bir an önce yetiştirilmesi sart
hatirlarsak o donem cumhurbaskanimiz basbakan iken turkiuenin sevgisini ve guvenini kazanmis.bir liderdi ve fetullah gulene oda o zamanlar inanmisti bu kacinilmaz.bir gercek turkiyenin en sevilen liderinin dillerden dusmeyen liderinin.yaninda en cok.adi.anilan insan olarak turkiyenin guvenini kazandi fetullah gulen
Bir de zamları bekletiyorlarmış,16 nisandan sonra bir çok şeye zam gelecekmiş,bu yazım da burada dursun.Bakalım neler olacak.Neyse hadi 6 gün kaldı
Bu süreç de bitiyor
O değil de evet de çıksa hayır da çıksa ertesi gün cümbüş(kargaşa) olacak gibi bir his var içimde
Bir de zamları bekletiyorlarmış,16 nisandan sonra bir çok şeye zam gelecekmiş,bu yazım da burada dursun.Bakalım neler olacak.
Az kaldı bakalım neler olacak,burayı hiç düşünemiyorum bile
Bir de zamları bekletiyorlarmış,16 nisandan sonra bir çok şeye zam gelecekmiş,bu yazım da burada dursun.Bakalım neler olacak.
Bence mune beni banlamaz, kıyamaz
Bugüne kadar uslu durdum
Daha ne zammı yapma etme
Euro düşer almayayım diyordum annem neyi bekliyorsun bu durmaz daha dedi
İyi ki stoklamışım
Uslu durursak bişicik olmaz deyip ceza almayız,gaza gelmezsek tabi
Gaza gelecek ne var ya
Gider iki yastık yumruklarız, tepikleriz
Bence öyle yapalım (kötü ihtimalde)
İyi ihtimalde de ülkemizi yıkılışa, bölünmeye, parçalanmaya teslim etmedik der bayrak sallarız
Canım valla ben de tırsıyorumBence mune beni banlamaz, kıyamaz
Bugüne kadar uslu durdum
Daha ne zammı yapma etme
Euro düşer almayayım diyordum annem neyi bekliyorsun bu durmaz daha dedi
İyi ki stoklamışım
Bence de abla,mutfak yaptıracağız usta dedi ki yaptırıyorsanız şimdi sipariş verin referandumdan sonra bu mallara zam gelecek bu fiyata yaptıramazsınız dedi,herkes bekliyormuş zam için,ne olacaksa olsun artık,hepimizin psikolojisini bozdular.Kaşıkla verdiklerini kepçeyle alacaklar...
ÖTV indirimini niye verdiler sanki,bunlar sadece bir örnek ..
Şaka mı yapıyorsun ?Erdoğan ölmüş arkadaşlar.
Yerine Yossi Kohen diye bir İsrail ajanı geçmiştir.
Bence böyle oyunlara gelmeyin.
Büyük resmi görün.
Şaka mı yapıyorsun ?
eksi sakasi yapiyor:))Velvette bence o sakalari burada yapma:)))
Ben internetin yalancısıyım
Sonuçta internetteyse, bir resim ve resmin üzerinde de güzel fontlu bir yazı varsa doğrudur
Ya ekşiyi takip ederim ama burada pek espri olmayınca duyduğumu ciddiye alıyorum beneksi sozlugun klasik sakasini /geyigini yapiyor:))Velvette bence o sakalari burada yapma:)))
bir hic ugruna gideceksin vallahi:) Yalniz o nasil guzel bir kedidir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?