• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
chp-hayir-sb.jpg

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Bak bunda haklısın bir an önce Tayyip Erdoğan gibi Bir lider yetistirilmeli.. Adam yaslandı,, yaşlanıyor . CHP de fosilleşmiş Bir lider,eee bahcelide öyle eee 10 sene sonra şöyle Erdoğan'ın İki katı bir lider lazım bu ülkeye.mazallah CHP lilere kalır meydan napariz:bicak::bicak::bicak:yok,yok bir an önce yetiştirilmesi sart:cool::cool:

İçin nefret dolu varya,rte ne derse kabulümdür mantığındasın..
Senin için 2 katı yetmez dahada fazla olsun yeter değilmi,sürüklersiniz kitleleri peşinizden...
Biat edin sizlere yeter kakao...

hatirlarsak o donem cumhurbaskanimiz basbakan iken turkiuenin sevgisini ve guvenini kazanmis.bir liderdi ve fetullah gulene oda o zamanlar inanmisti bu kacinilmaz.bir gercek turkiyenin en sevilen liderinin dillerden dusmeyen liderinin.yaninda en cok.adi.anilan insan olarak turkiyenin guvenini kazandi fetullah gulen

Rte inandı faturasıda koskoca bir ülkeye kesildi...

Neyse hadi 6 gün kaldı
Bu süreç de bitiyor
O değil de evet de çıksa hayır da çıksa ertesi gün cümbüş(kargaşa) olacak gibi bir his var içimde
Bir de zamları bekletiyorlarmış,16 nisandan sonra bir çok şeye zam gelecekmiş,bu yazım da burada dursun.Bakalım neler olacak.

Az kaldı bakalım neler olacak,burayı hiç düşünemiyorum bile :KK11:

Bence mune beni banlamaz, kıyamaz :P
Bugüne kadar uslu durdum Hoppa

Bir de zamları bekletiyorlarmış,16 nisandan sonra bir çok şeye zam gelecekmiş,bu yazım da burada dursun.Bakalım neler olacak.

Daha ne zammı yapma etme
Euro düşer almayayım diyordum annem neyi bekliyorsun bu durmaz daha dedi
İyi ki stoklamışım :confused:

Bence mune beni banlamaz, kıyamaz :p
Bugüne kadar uslu durdum Hoppa

Daha ne zammı yapma etme
Euro düşer almayayım diyordum annem neyi bekliyorsun bu durmaz daha dedi
İyi ki stoklamışım :confused:

Uslu durursak bişicik olmaz deyip ceza almayız,gaza gelmezsek tabi :mapus::olamaz:

Gaza gelecek ne var ya
Gider iki yastık yumruklarız, tepikleriz
Bence öyle yapalım (kötü ihtimalde) :KK70:

İyi ihtimalde de ülkemizi yıkılışa, bölünmeye, parçalanmaya teslim etmedik der bayrak sallarız En Büyük TÜRKİYE

Belli olmaz hayatım baktım gaza geliyoruz dururmuyuz acaba :KK53: işin şakası bir yana sakin olmakta fayda vardır..

Erdoğan ölmüş arkadaşlar.
Yerine Yossi Kohen diye bir İsrail ajanı geçmiştir.

Bence böyle oyunlara gelmeyin.
Büyük resmi görün.

Kaşıkla verdiklerini kepçeyle alacaklar...
ÖTV indirimini niye verdiler sanki,bunlar sadece bir örnek ..
Bence de abla,mutfak yaptıracağız usta dedi ki yaptırıyorsanız şimdi sipariş verin referandumdan sonra bu mallara zam gelecek bu fiyata yaptıramazsınız dedi,herkes bekliyormuş zam için,ne olacaksa olsun artık,hepimizin psikolojisini bozdular.

Back