Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Ben gençleri zaten partide görmek isterim Ben 18 yaş milletvekilliği ile tek kelime etmedim. Çünkü bu tartışılabilir, olabilir ikna edilebilir bir madde bana göre. Ama şu var tek başkan ve yalnızca onun atadıkları tüm yönetime sahip olacak. Sence o seçilen milletvekilleri hakedip mi oraya gelecek. Muhalefet bitiyor bu kesin bir şey yani. Özellikle Mhp . kalırsa işte ülkenin seçmenlerinin en çok oy verdği içinki parti Chp o da zaten şuan bile ne kadar hakka sahip ki? 18 yaşında milletvekili olacak kişi fakir fukara mı olacak. Hayır. Gen soru kalkıyor üstelik. Gen soru sana o seçilen bakanların yolsuzluklarını araştırma hakkı verir sana. Temiz bir iktidar gen sorudan korkmaz. Niye kalıyor peki gen soru? Kim denetleyecek başkanı, kendi seçtiklerimi? Sen bile çok yakın bir arkadaşının sırrını korursun bir çıkarın olmadan dimi? Bir çıkarı olan bakanlar, para için herşeyi yapacak kişiler denetler mi bu başkanı. Denetlemez.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim 20 yaşında oğlum.İstanbulun iyi üniversitelerinden birinde okuyor.

Onun arkadaşları var.Hepsini tanırım evimde büyüdü çoğu.Dolayısı ile o yaş grubuyla haşırneşirim üstelik

iyi yetişmiş olanlarıyla.Onun için 18 yaşında seçilme yaşına gülüyorum sadece.

Ama adam açıkça diyor ki ben soruları çalıyorum. Yapmayın gözünüzü seveyim 2010 KPSS Sınavının sorularının çalındığını binlerce insan bas bas bağırdı. Reisin neden sustu ? Bunu vicdanına sordun mu, kaç kişinin emeği gitti. Kusura bakma böyle devletin önemli insanları senin benim gibi sürekli kandırılmazlar. Senin telefonda ne konuştuğunu bilecek adam ama yanına aldığı adamı hiç denetlemicek öylemi? Bak sen diyorsun o feto paraları nasıl topladı. Bu paralar yalnızca Fetoya gitmedi. Ona hizmet eden o bakanlarada gitti. Zenginliğin, saltanatın alasını yaşadılar. Haa sonra ne mi oldu. Sonra pasta bölünmedi. Sonra bir taraf dedi ki ehh ben daha çok istiyorum sana bunca yıl hizmet ettim. Din ile bu milleti beraber uyuttuk.. Sonra diğeri dedi de eee hocam sana ne istediysen vermedik mi. Bu da bana kalsın. Haa dedi Fetoda sen bana vermiyon mu al sana 17-25 Aralık yolsuzlukları. Göz dağı verdi dökerim ortaya dedi sırlarımızı anladın.. Bir insan birini kandırmışsa çok şeyini öğrenmiştir. Benim dostum beni kandırmışsa yediğim içtiğim her haltı biliyordur DEĞİL Mİ? Sonra noldu o da dediki madem sırlarımızı döküyoruz şu dersanelerin , o kuran kurslarının içinde neler var iyice dökülsün ortaya. Yani İKİ SIKI FIKI DOST, GÜN GELDİ DÜŞMAN OLDU. SIRLARINI ORTAYA DÖKTÜ. şimdi sen bu dediklerimi çoooook iyi düşün çooook. Belliki inancı yüksek birisin. Bana söyle var mıdır dinde yolsuzluğun, haramın yeri? Var mıdır dinde bu kadar milletin kul hakkını almak. ÇALDI AMA YAPTI. demek var mı dinde? Günah işliyor, kul hakkı yiyor ama olsun bana faydası var demenin dinde yeri var mı? VİCDANINA SOR. Çok inancın yüksekse bir gün istihare yap reisinle ilgili ne diim.

Son düzenleme:
bu nerede yaziyor gen soru kalkmasi. ben gormedim bakmam lazim eger oyle bir drum varsa yeniden? Halk in yonetimdeki yeri ne olur o zaman degil mi? boyle bir yanlislik.yapilamaz

Erdoğanın güleni sevip korumasımıydı yayımasının sebebi hatırladığım kadarı ile erdoğan daha yokken o vardı
Hayır tek neden bu olamaz
Gülen insan yetiştirdi zeki ve fakir gençleri yetiştirdi iyi yerlere geldiler bu gençler tabi bir minnet ve sempati oluştu
Muhafazakar ailleler için güvenilir bir kapı oldu okuması muhtemel bile olmayan kızlar okumaları için fırsat haline geldi
Ve birgün bı vefa borcunu ödeme zamanı gelince ne oldu dersiniz
Erdoğan engel olmadığı için dahada büyüdü ve gelişti diye biliyorum
Peki nerede sorun yaşandı
Olaylara hakimmisiniz

osmanli doneminde cocuklar ulke.yonetmis ve basarili.olani var. siyasetle ilgisi varsa neden olmasin herkesin yetenekleri farkli

erdogan doneminde en cok.tutuldu ama.ona dikkat ettinmi yine o donemde ortaya cikti hersey

Ya hakikaten inanılmazsınız.Devlet yönetiyorsuz.Adamın birşey demesine gerek yok.MİT var askeri istihbarat

var.Bunların hepsi biliniyordu o reisiniz tarafından.Her sene askeri şuurada cemaatçi askerler ihrac ediliyordu.

O sizin reisiniz ihracların önünü kesti.Açın okuyun bunlar gizli bilgi değil.Gazeteciler defalarca yazdı.

Söylediğinize inanıyor olmayın lütfen.

osmanli doneminde cocuklar ulke.yonetmis ve basarili.olani var. siyasetle ilgisi varsa neden olmasin herkesin yetenekleri farkli

Konuştukça batıyorsunuz.Kulaktan dolma duyduğunuzu söylüyorsunuz.Çocuklar tahta çıkmış, valide sultanları,

sadrazamları, vezirleri yönetmiş.

feto yil 2000 de ankara da acilan bir yargilama sonucu sarsildi zaten yoksa akkp ile resmen bir.koalisyon.kurmus ulkeyi birlikte yonetiyor gibi bir konuma gelmisti. bu yargilama da fetullah.gulenin kendisine meb saglik vs vs butun alanlarda taban olusturdugu gerekcesiyle acildi. Rte boyle bir davadan yargilanan bir insandan artik suphelenmesinde ne yapsin. ben boyle.dusunuyorum

erdogan doneminde en cok.tutuldu ama.ona dikkat ettinmi yine o donemde ortaya cikti hersey
Oslo öncesi ve sonrası ile başladı bütün herşey hatırlarsan
Hakan fidan osloda pkk ve yöneticileriyle görüşmek için gitmişti daha havaalanına iner inmez zekerya öz tarafında ifadesi alınmak için götürüldü erdoğanın yetkisiyle kanun hükmünde kararname bir yasa çıkarıldı ve böylelikle istihbaratın başındaki adam sadece kendisine ifade verebilecekti
Ve akabinde kısıtlamalar geldi cemaat için cemaat 15 17 aralık süreciyle karşılık verdi
Şöyle bir geriye gidince ben bunları hatırlıyorum

Yıl 2000 diyorsunuz ama 2016 ya kadar yapılanmaya devam ediyor.Bakın ben sıradan bir vatandaşken

okuduklarımdan duyduklarımdan biliyordum ama sizin reisiniz bilmiyordu.

Arada yandaş kanallardan başınızı kaldırın.Başka şeyler okuyun seyredin.

tarihte yil 1986 da Nokta dergisinde orduya sizan dinci grup fetullahcilar basligiyla yazilmis ama.kimse bu ruyadan uyanmak. istememis.anlasilan

bu nerede yaziyor gen soru kalkmasi. ben gormedim bakmam lazim eger oyle bir drum varsa yeniden? Halk in yonetimdeki yeri ne olur o zaman degil mi? boyle bir yanlislik.yapilamaz

https://tr.sputniknews.com/politika/201701121026748769-anayasa-degisikligi-teklif-gorusmeleri/

Yani bakan orada istediği gibi her türlü yolsuzluğu, hırsızlığo yapacak, üstüne bir de 18 yaşındaki oğlunu da milletvkili yapacak. Ohh hayatı garanti istediği gibi sömürülsün millet.meclis onun araştırılmasını isteyemeyecek var mı böyle bir dünya

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...__Denetim_yok__gensoru_yok__muzakere_yok.html

vedebu ya yazdigim.crvapta insanlarin 1986 da bile.ayiktigini.ama kimsenin inanmak.istemedigini yazdim. bu kadar kor olmalarinin.sebebide dediginiz gibi tarihe bakmamalari

Halkın yönetimde yetkisi falan kalmayacak yada hikaye bunlar. Bu tür bir başkanlık sistemi hiç bir başkanlıkla uyuşmuyor. Güç zaafları getirir. Bunu sakın unutma. Şunu anla artık her şey tek kişinin elinde. Ve evet dersen bu tek kişinin eline Tüm yolsuzluk, hırsızlık hakkını veriyorsun. Mahallendeki hırsıza kapıyı açık bıraktım gel der gibi bir şey bu yani. Sonra vah tüh desen neye yarayacak yani.

Osmanlı döneminde kızlarda 12 yaşında cariye olmuş. Kızını 12 yaşında kocaya verir misin? Osmanlıda mıyız biz? Oraya kadar gitmeye gerek yok. Senin çocukluğunla şimdiki gençler aynı mı? Her zaman denilen ahh nerede o eski gençlik sözlerini çok duyuyorduk hani noldu şimdi milletvekili olma gündemi gelincemi bu gençler olgunlaştı bir anda

Şüphelenmek için 13 yıl mı bekledi.. pes doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…