• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Dersen ki maddeleri okudum bana normal gelen bu bu ülke menfaatlerine daha uygun anlarımda
Hdp içindede evet diyen var akp içindede hayır diyen biri hayır diyor diye evet derseniz
Bu sizi cahil sürü psikolojisinin şaşmaz üyesi yapar yönlendirilmiş olursunuz
Hüdaparın ideolojisi radikal islam ve kürt milliyetçiliğidir buda size çifte törer evet diyor o zaman hayır mı?
ben zaten buna sasiriyorum hayir diyoruz ama maddeden birsey anlamadikki evet diyoruz ama maddeden birsey anlamadikki diyenler sasirtiyor beni. yakinlari evet de derse evet diyorlar veya yine yakinlari hayirciysa hayira oy kullaniliyor ama neye oy verdikleri mechul :)

Bakın biz insanız, bizi yönetenlerde insan. Hepimizin zaafları vardır. Bu tek adamlık zaafları günün birinde getirecek. Bu kaçınılmaz. Madem 2.5 yıl var seçime üstelik neden acele ediyoruz. Sistem hemende girmeyecek ama neden bunun iç,ne bir anda çekildik. Belkide oyun budur belli olmaz. Çünkü insanların bu referandum sürecinde ne kadar ayrıştığını siz de bende görüyoruz. Bi de şu var diyelim onaylandı bu seçime Hdp'nin aday çıkarmayacağının garantisi ne? Madem terör örgütü bu kadar çok onun Başkan olmyacağının garantisi ne? Yoksa yalnızca RTE başkan olsun mu olmasın mı diye mi oylama yapıcaz.
rte zaten bu maddelerden biriyle.ikinci kez cumhurbaskani secilebilecek birde cumhur baskanlarini halk sececek ve halk simdiye kdr yanlis. yapmadi.insallah yine yanilmayiz

rte zaten bu maddelerden biriyle.ikinci kez cumhurbaskani secilebilecek birde cumhur baskanlarini halk sececek ve halk simdiye kdr yanlis. yapmadi.insallah yine yanilmayiz

İnşallahla olacak iş mi sizce bu ? Bu anayasanın uygulamaya geçip denendiğinde eski sisteme dönülecek bir madde yok anayasada. Yani bir defa geldimi her zaman öyle devam edecek. Pek çok akp'li seçmenin oyu zaten sabit ama ya başkası bunu kötüye kullanırsa diye çok riskli görüyor. Bence onlara kulak vermek gerekir. Vebali büyük olacak bu işin bana göre.

Türkiye yanlış dış politika yüzünden Selefi örgütlerin yuvalandığı bir yer halini aldı, lütfen artık bu terorizm konusunda sallamayın , çünkü bıktık. Ve ben neredeyse kardeşi dakikalarla bugün hayatta olan biriyim, ve sizlerin şu terörö örgütü evet diyor, yok bilmem su hayır diyor diye yazdığınız saçma sapan yorumlarınızdan bıktım.

Türkiye ne Kandil'e, ne Pennsylvania'ya ne de Rakka'ya seçim saldığı kurmuş değil. Bir terör örgütü üyesi olan insan ya içeridedir, ya kaçıyordur, ya da aranıyordur, gidip oy kullanacak falan değil. Terör zaten politik bir amaç elde etmek için şiddete başvurmak demektir. Adamlar zaten şiddeti amaçlarına ulaşmak için bir araç olarak görüyorlar, siz seçimden bahsediyorsunuz.

Öte yadan dış ülkeler hayırı destekliyor dıye bır şey yok, her ülke kendi çıkarını düşünür. Yıllarca Saddam'ın arkasında durdu bütün batı dünyası ve Amerika, İran Irak savaşında destek oldular Saddam'a, yetmedi Halepçe katlimaında kimyasal silah kullanıp binlerce Kürt sivili öldürdü, yine seslerini çıkarmadılar, ta ki Saddam ile işleri bitene kadar. Saddam sonrası Irak , içi boşaltılmış ve güçsüzleştirilmiş kurum ve kuruluşların bedelini ödüyor. Aynısı Libya içinde geçerli. Bir kişinin yönetimine bırakılan ülke, o kışı sonrası ayakta duramaz çünkü o sistemi ayakta tutacak ve ülkenin kaosa sürüklenmesinin önüne geçecek kurum ve kuruluşlar artık yoktur.

Türkiye bu zamana kadar ayakta kaldıysa azıcıkta olsa bu kurum ve kuruluşları oluşturma ve ayakta tutması yüzünden. O yüzdendir ki hiç bir zaman kaosa sürüklenmedi ülke, Atatürk öldü, İsmet İnönü öldü, Adnan Menderes asıldı, Özal öldü vs ama ülke bu liderlerin gidişi ile, ne bir kaosa sürüklendi, ne de beka sorunu çekti. İşte bu yüzden Türkiye hala Türkiye iken, Irak Libya Suriye kaosun hüküm sürdüğü yerler.Aşağıda ısıd in Türkiye de örgütlenmesi, polis operasyonlarını ve kaç ilde hücre evi olduğunu gösteriyor. Açın bakın ve başımızda olan belanın iyice farkına varın.

https://mobile.twitter.com/followFDD/status/847140203827486720

Son düzenleme:
ben zaten buna sasiriyorum hayir diyoruz ama maddeden birsey anlamadikki evet diyoruz ama maddeden birsey anlamadikki diyenler sasirtiyor beni. yakinlari evet de derse evet diyorlar veya yine yakinlari hayirciysa hayira oy kullaniliyor ama neye oy verdikleri mechul :)
Bende buna kızıyorum neden evet neden hayır
Parti başkanları çıkıp bakın onlar hayır diyor siz evet deyin deyip propakanda yapıyor ya bu çocuk oyunu mu nasıl bu kadar basitleştirilebilir bu halkın zekasıyla alay değilde nedir
Ya lütfen dinlerken eleştirerek dinleyelim bizi bu kadar rahat kandıramasınlar
Dedikleriyle üç ay içinde çelişenlerin ideolojisine yakında olsak acaba diyebilelim

Bakın biz insanız, bizi yönetenlerde insan. Hepimizin zaafları vardır. Bu tek adamlık zaafları günün birinde getirecek. Bu kaçınılmaz. Madem 2.5 yıl var seçime üstelik neden acele ediyoruz. Sistem hemende girmeyecek ama neden bunun iç,ne bir anda çekildik. Belkide oyun budur belli olmaz. Çünkü insanların bu referandum sürecinde ne kadar ayrıştığını siz de bende görüyoruz. Bi de şu var diyelim onaylandı bu seçime Hdp'nin aday çıkarmayacağının garantisi ne? Madem terör örgütü bu kadar çok onun Başkan olmyacağının garantisi ne? Yoksa yalnızca RTE başkan olsun mu olmasın mı diye mi oylama yapıcaz.
Bak bunda haklısın bir an önce Tayyip Erdoğan gibi Bir lider yetistirilmeli.. Adam yaslandı,, yaşlanıyor . CHP de fosilleşmiş Bir lider,eee bahcelide öyle eee 10 sene sonra şöyle Erdoğan'ın İki katı bir lider lazım bu ülkeye.mazallah CHP lilere kalır meydan napariz:bicak::bicak::bicak:yok,yok bir an önce yetiştirilmesi sart:cool::cool:

ben kuran kurslarinda omrumu gecirmis biriyim fetullah gulenin hizmetinde olan.kurslar para dan baska birsey istemeyi bilmiyorlardi bu o zamanlardan da belliuri. ve turkiyenin durumuna bakilirsa bizim milletimiz teroristle lider konumuna gelebilecek insanlari ayirt etme.ozelligine sahip

Ömrünüzü o kurslarda geçirdiğinize göre siz de durumdan memnundunuz.

O terorist dediğiniz adama elpençe oldu bu devlet.Bu devletin başı ''ne istedinizde vermedik''diyen

Çıkarlar çatışınca oldular tukaka.Bu adamı ve cemaatini bu hale getirenler sizin evet dedikleriniz.

''Kandırıldık''diyende kendisi.Bir daha kandırılmayacağının garantisi var mı?

fft15_mf404723.Jpeg

Bunlar kim bir fikrin var mı?2009 da açılım diye dağdan kahramanlar gibi indirilen teröristler.Burası TC.

Bunlar çadır mahkemelerinde aklanıp serbest kaldı.Dikkatli bak bunların elinde kan var.Şimdi ne oldu

tukaka.

Biz sürekli kandırılan bir adama ya da başka tek bir adama vatan teslim edemeyiz.İnsan bu ya kandırırlarsa.

Bak bunda haklısın bir an önce Tayyip Erdoğan gibi Bir lider yetistirilmeli.. Adam yaslandı,, yaşlanıyor . CHP de fosilleşmiş Bir lider,eee bahcelide öyle eee 10 sene sonra şöyle Erdoğan'ın İki katı bir lider lazım bu ülkeye.mazallah CHP lilere kalır meydan napariz:bicak::bicak::bicak:yok,yok bir an önce yetiştirilmesi sart:cool::cool:

Ne kadar nefret dolusun. Yazık sana...

Bakın yazdığınız herşey laf kalabalığı.Çıkıp anayasanın şu maddesi şu faydayı getirecek şu olacak diyemiyorsunuz.

Konunun etrafında dolanıp duruyorsunuz.Hangi madde size göre ne kazandıracak?

Her türlü biata hazırım diyorsun yani. İyi Allah sana uzun ömür versin o zaman kardeşim. Evet Chp'lilere kalmasın meydan aman siz kaosa alışıksınız malum sonra biri çıkar size 80 milyon milletim der, malum siz o %50lik kısım olunca alışık değilsiniz bu söyleme. Fetö'ye soru çalması için fırsat vermez, Sonra mazallah 17-25 aralık gibi büüüyyyyüüük yolsuzluklar olmaz. Ne bilim mesela bir muhalefet ile Chp'li bir genel başkan Trt'de karşılıklı konuşur falan kanallar yandaşlıktan çıkar. Basın özgür olur. Şehitlere kelle denmez mesela, Atatürk'e ayyaş denmez.. Ensar olayı yaşanmaz, bir kerelikten bir şey olmaz diyen "kadın" bakan olmaz... Siyaset alanında Kur-an sallayan Başkakan, cb olmaz. Mazallah gelmesin . Eğer gelirse bunlar olmasa sen nasıl yaşayacaksın ama de mi!!!

Bende buna kızıyorum neden evet neden hayır
Parti başkanları çıkıp bakın onlar hayır diyor siz evet deyin deyip propakanda yapıyor ya bu çocuk oyunu mu nasıl bu kadar basitleştirilebilir bu halkın zekasıyla alay değilde nedir
Ya lütfen dinlerken eleştirerek dinleyelim bizi bu kadar rahat kandıramasınlar
Dedikleriyle üç ay içinde çelişenlerin ideolojisine yakında olsak acaba diyebilelim
aynen oyle bu ise partilerin miting duzenlemesi mantik disi.

ma
Bakın yazdığınız herşey laf kalabalığı.Çıkıp anayasanın şu maddesi şu faydayı getirecek şu olacak diyemiyorsunuz.

Konunun etrafında dolanıp duruyorsunuz.Hangi madde size göre ne kazandıracak?
kardes maddelere tek tekbbaksak kk da sabahi ederiz burada herkes bakmis zaten bende oy kullamacagim icin.inceledim ben kimsenin gorusunu degistiremem.onlarda benimkini laf kalabaligi olarak dusunuyorsaniz okumayin

Ömrünüzü o kurslarda geçirdiğinize göre siz de durumdan memnundunuz.

O terorist dediğiniz adama elpençe oldu bu devlet.Bu devletin başı ''ne istedinizde vermedik''diyen

Çıkarlar çatışınca oldular tukaka.Bu adamı ve cemaatini bu hale getirenler sizin evet dedikleriniz.

''Kandırıldık''diyende kendisi.Bir daha kandırılmayacağının garantisi var mı?

Eki Görüntüle 1980003

Bunlar kim bir fikrin var mı?2009 da açılım diye dağdan kahramanlar gibi indirilen teröristler.Burası TC.

Bunlar çadır mahkemelerinde aklanıp serbest kaldı.Dikkatli bak bunların elinde kan var.Şimdi ne oldu

tukaka.

Biz sürekli kandırılan bir adama ya da başka tek bir adama vatan teslim edemeyiz.İnsan bu ya kandırırlarsa.
o konuda sonuna kadar haklisin lakin baska partilerin liderliginde bugun olsaydik nasil olurduk onuda dusunmek lazim. kuran kurslari meseleside ben 14 15 yaslarinda basladim ve inanin fetullah gulenin hizmetleri bizi igrendirdi hep. o paralar nereye gidiyor sorusunu biz cocuklar merak ettik.ama yardim toplauan hocalar merak etmedi ve biz onlarin kursunda da degiliz Suleyman Hilmi Tunahan izinde giden taraftayiz bizden bile para dilenildi. isin sonunun teror oldugunu o zamanlar.suanki.cumhur baskanimiz.bile.anlamamisti. ve biz nurcuyuz dediklerinde biz siz Fetullahcisiniz derdik.dogru cikti. cok farklilardi bizden. Amac sadece ilim ogrenmek.olmadigi belliydi

o konuda sonuna kadar haklisin lakin baska partilerin liderliginde bugun olsaydik nasil olurduk onuda dusunmek lazim. kuran kurslari meseleside ben 14 15 yaslarinda basladim ve inanin fetullah gulenin hizmetleri bizi igrendirdi hep. o paralar nereye gidiyor sorusunu biz cocuklar merak ettik.ama yardim toplauan hocalar merak etmedi ve biz onlarin kursunda da degiliz Suleyman Hilmi Tunahan izinde giden taraftayiz bizden bile para dilenildi. isin sonunun teror oldugunu o zamanlar.suanki.cumhur baskanimiz.bile.anlamamisti. ve biz nurcuyuz dediklerinde biz siz Fetullahcisiniz derdik.dogru cikti. cok farklilardi bizden. Amac sadece ilim ogrenmek.olmadigi belliydi

Siz bunu 14 , 15 yaşlarında sıradan bir vatandaşken anlıyorsunuz. Sonra koskoca hani dünya lideri olacak sıfatla anılan Cumhurbaşkanı bunların siyasi ayağı ile çok içli dışlı olan," ne istedik de vermedik diye" bizzat kendi ağzı ile itiraf etmiş olan cumhurbaşkanı anlamayacak. Siz buna gerçekten inanıyor musunuz? Buna inanmanız kendinize hakarettir bence

Tamam fettulah gülenin cemaati kadrolaşmaya gitti yönetime el koymaya söz sahibi olmaya çalıştı kabul edilemez
Fakat şuda var neden büyüdü bu cemaat bu kadar neden insanlar güvendi nerede nasıl bir iyilik yaptıda bu kadar geniş tabanlara ulaştı

Siz bunu 14 , 15 yaşlarında sıradan bir vatandaşken anlıyorsunuz. Sonra koskoca hani dünya lideri olacak sıfatla anılan Cumhurbaşkanı bunların siyasi ayağı ile çok içli dışlı olan," ne istedik de vermedik diye" bizzat kendi ağzı ile itiraf etmiş olan cumhurbaşkanı anlamayacak. Siz buna gerçekten inanıyor musunuz? Buna inanmanız kendinize hakarettir bence
ama bu cok acik surekli toplanan para nereye gider birde sadece kendi.iclerinde degil baska kurumlardanda toplaniyor ve biz.kenar mahalle kursuyduk kucucuk bir yerdi bizimki oraya kadar dustuler. biz mesela gittik ailelerimizi kurs olarak verenel dernegi.gibi.derneklere uye yapip erzak dagitimi.gibi.hayirlara yardimci olduk ama onlar surekli.para para bu amaci.sadece.ilim.ogretmek.olan bir kurumun isi olamazdi. Ve hocalarimiz bile o donem onlara kanmis olmalilar ki gunahlarini.almayin dediler. biz tabi su acidanda dusunduk bu para tum turkiye de toplaniyorsa biz neden gittigi.yeri gormuyoruz. mesela.suan anayasada degisen bir madde 18 yas sadece secme degil secilme yasi da olacak biz 15 yaslarinda siyasi konularda dusunebiliyorsak bu yas ta siyaset konusunda kendini gelistiren ve 25 li.yaslara gelince buyuk tecrube kazanmis bir genc olmanin onunu.acan bir yasa

Tamam fettulah gülenin cemaati kadrolaşmaya gitti yönetime el koymaya söz sahibi olmaya çalıştı kabul edilemez
Fakat şuda var neden büyüdü bu cemaat bu kadar neden insanlar güvendi nerede nasıl bir iyilik yaptıda bu kadar geniş tabanlara ulaştı
hatirlarsak o donem cumhurbaskanimiz basbakan iken turkiuenin sevgisini ve guvenini kazanmis.bir liderdi ve fetullah gulene oda o zamanlar inanmisti bu kacinilmaz.bir gercek turkiyenin en sevilen liderinin dillerden dusmeyen liderinin.yaninda en cok.adi.anilan insan olarak turkiyenin guvenini kazandi fetullah gulen

o konuda sonuna kadar haklisin lakin baska partilerin liderliginde bugun olsaydik nasil olurduk onuda dusunmek lazim. kuran kurslari meseleside ben 14 15 yaslarinda basladim ve inanin fetullah gulenin hizmetleri bizi igrendirdi hep. o paralar nereye gidiyor sorusunu biz cocuklar merak ettik.ama yardim toplauan hocalar merak etmedi ve biz onlarin kursunda da degiliz Suleyman Hilmi Tunahan izinde giden taraftayiz bizden bile para dilenildi. isin sonunun teror oldugunu o zamanlar.suanki.cumhur baskanimiz.bile.anlamamisti. ve biz nurcuyuz dediklerinde biz siz Fetullahcisiniz derdik.dogru cikti. cok farklilardi bizden. Amac sadece ilim ogrenmek.olmadigi Bak belliydi

Bak siz çocuk aklınızla bunu düşünmüşsünüz de koca CB düşünememiş.Üstelik bir sürü istihbarat varken.

Bu konuda kitaplar yazıldı.Yazanlar hapse atıldı.Kitaplar toplatıldı.Ama sayın CB bilmiyordu.Bak çocuğu

kandıramamışlar ama koca CB yi kandırmışlar.Sizce mümkün mü???

Bak siz çocuk aklınızla bunu düşünmüşsünüz de koca CB düşünememiş.Üstelik bir sürü istihbarat varken.

Bu konuda kitaplar yazıldı.Yazanlar hapse atıldı.Kitaplar toplatıldı.Ama sayın CB bilmiyordu.Bak çocuğu

kandıramamışlar ama koca CB yi kandırmışlar.Sizce mümkün mü???
cumhurbaskanimiz o.donem.fetullah gulene kendisi de cok guveniyordu zaten turkiyenin guvenini de reisimizin guvenini kazanarak.kazandi. adam dermi ben ordan burdan para toplatiyorum yarin basiniza corap.orucem.orgut kuruyorum der mi ona? kendisine inandirdi bir sekilde nasil basarmissa. ama inandirdigi gibi.yine hersey gunyuzune cikti er yada gec.

Back