- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Ondan sonra Avrupa bizi istemiyor.Şu haraketle oradaki vatandaşlarımızı ne duruma soktuklarının farkında bile
değiller.Bu orada da yayınlanıyor.Oranın insanı ne düşünüyor.Bazıları ne düşünürse düşünsün diyecek.Kazın ayağı öyle
değil.Turizm bizim bel kemiğimizdi.Özal döneminde başlayan turizm politikası yıllardır verilen emek yatırım
2 yılda çöktü.Şunu kafamıza sokmamız lazım biz Almanya değiliz ( onlar bir sanayi devi ürettiklerinden dünya
vazgeçemez) biz Amerike değiliz ( onlar dünyanın lideri herkes bir şekilde göbeğinden bağlı) bir Rusya değiliz
(onlar dünya devi kaynaklarına herkesin ihtiyacı var) biz posta koyduk mu ellerini çektiler mi telef oluruz.Eki Görüntüle 1979667
Bu tip soruların hiçbirine cevap veremiyorlar,Sakıncası yoksa okuyup araştırdıklarınızdan neler aklınıza yattı? Neden evet demeye karar verdiniz? açıklar mısınız?
Merakımdan soruyorum yalnış anlamayın.
Bu tip soruların hiçbirine cevap veremiyorlar,
Evet çıkınca terör neden bitecek diyoruz cevap yok.
Kendileri de bilmiyorlar işin doğrusu.
Takılmışlar bir adamın peşine ,o ne derse doğrudur mantığındalar,
evet bu sorulara cevap verildigini bende hic gormedim devamlı reklamlardan duydukları yok efendim guclu turkiye icin yok bagımsız yargı falan filan konunun icerigine bakıpda vaadettiklerinizi 15 senedir yapmamısmıydınız da farklı bir partinin secim kampanyasıymıs gibi bunları onceden yapamadılar simdi biz yapıcaz imajı ciziyorsunuz ki diyemiyorlar..Bu tip soruların hiçbirine cevap veremiyorlar,
Evet çıkınca terör neden bitecek diyoruz cevap yok.
Kendileri de bilmiyorlar işin doğrusu.
Takılmışlar bir adamın peşine ,o ne derse doğrudur mantığındalar,
Ama yargılanmaması gerekli!az once binali yıldırımın bir konusmasına baktım hayır demem icin cok haklı oldugumuzu bir kez daha gordum..yeni sitemde cumhurbaskanı cok guclu deniyor yetkisi cok olucak ama kolay yargılanamıycak neden ..kolay yargılanma is yapmamayı gerektirir yargılanma korkusu sizin gece gunduz aklınızda olsa is yapabilirmiydiniz diyor..yargılanma korkusu neden olur ki bir insan da hani bunu evetciler oturup da dusunsun biraz ya bu chp de olsa mhp de onlardan biri dese zaten carsaf carsaf burda yazardınız ya hos:)
Padişahlık sistemindeki gibi,babadan oğula geçiverir canım.Türevi bulunur yani!Ama şunu unutuyorlar, o adam ölümlü. O adam öldüğünde yerine geçecek olan da aynı yetkileri kullanacak.
Niçin veremediniz acaba?Oy veremedim malesef.
Hayirdan 1 dusun
Padişahlık sistemindeki gibi,babadan oğula geçiverir canım.Türevi bulunur yani!
Padişahlık sistemindeki gibi,babadan oğula geçiverir canım.Türevi bulunur yani!
dünkü istanbul kalabalığını gördükten sonra insanlar kararını vermiş anladım
tabi ki Evet
Anayasa maddelerini bilmem ama benim için bedeva sucuk ekmek evet (!) demek için bir sebebdir meselaPeki neden evet.Yeni anayasa maddelerinden hangileri sizin için evet sebebi???
Anayasa maddelerini bilmem ama benim için bedeva sucuk ekmek evet (!) demek için bir sebebdir mesela
Kimlik ve yerine gecebilecek butun belgelerim kaldigim ulkenin vize servisinde. Aslinda 2 hafta once geri istedim ama gelmedi malesef. Bugun de son gun oy vermek icin.Niçin veremediniz acaba?
Kimlik ve yerine gecebilecek butun belgelerim kaldigim ulkenin vize servisinde. Aslinda 2 hafta once geri istedim ama gelmedi malesef. Bugun de son gun oy vermek icin.
dünkü istanbul kalabalığını gördükten sonra insanlar kararını vermiş anladım
tabi ki Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?