• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bir de bir şey soracağım arkadaşlar
Galiba artık kağıt almak gerekmiyormuş muhtardan
Nüfus cüzdanı ile gidip kullanıyormuşuz
Doğru mu?
Ben hala almadım kağıdı da sonra orada kalmayayım :27:

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya
Keşke ben de olsam da içim rahat etse artık :KK53:

Ne bileyim evet ibreler, hayırdan yana gibi duruyor
Ama son dakika, sandıkta ne diyecek insanlar bilmiyoruz ki

Bir de çevremiz kendimiz gibi insanlardan oluşuyor
Yanılmayalım sonra:110:

Ekran Alıntısı.PNG

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-osmanli-kiyafeti-ile-oyunu-kullandi.1001100/

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya
Keşke ben de olsam da içim rahat etse artık :KK53:

Ne bileyim evet ibreler, hayırdan yana gibi duruyor
Ama son dakika, sandıkta ne diyecek insanlar bilmiyoruz ki

Bir de çevremiz kendimiz gibi insanlardan oluşuyor
Yanılmayalım sonra:110:

Benim bulunduğum semtte Akp'li olup hayır verecek kişiler var bi 4, 5 tane aileleri de varsa bir 10 kişi yapar en az bu. Tbai bu kişiler Akp seçimi olsa yine ona verecek kişiler. Hayır günden güne büyüdü bunu gördüm. Gizli hayırcılar var bu bizzat milletvekili içerisinde de var kesin. Ama sandıklara sahip çıkmak çok önemli Ankara'da koltuğu gitmesin diye Melih Gökçek'in yaptıkları tüm ülke genelinde yaşanacak. Bu kadar büyük bir olayda ellerinden geleni yapacaklar evet. Ama Akp'nin eline giden anketlerde de Hayır'ın önde olduğunu biliyoruz. Normal bir seçim olsa Hayır ciddi oranda çıkacak.

İlk açıklandığında tabiki pek bir fikrim yoktu
Okuyup araştırınca evet demeye karar verdim
Burayıda başlarda hem takip ettim hem yazdım ki farklı açılardanda bakabileyim
Herneyse sonuç olarak fikrim değişmedi
Zaten onca sayfa yazıldı ama %90 nının konu ile alakası yok klasik kk siyaseti karşılıklı karalamalar, dini konular, birbirini ezme çabası vs

Benim bulunduğum semtte Akp'li olup hayır verecek kişiler var bi 4, 5 tane aileleri de varsa bir 10 kişi yapar en az bu. Tbai bu kişiler Akp seçimi olsa yine ona verecek kişiler. Hayır günden güne büyüdü bunu gördüm. Gizli hayırcılar var bu bizzat milletvekili içerisinde de var kesin. Ama sandıklara sahip çıkmak çok önemli Ankara'da koltuğu gitmesin diye Melih Gökçek'in yaptıkları tüm ülke genelinde yaşanacak. Bu kadar büyük bir olayda ellerinden geleni yapacaklar evet. Ama Akp'nin eline giden anketlerde de Hayır'ın önde olduğunu biliyoruz. Normal bir seçim olsa Hayır ciddi oranda çıkacak.

Daha önce akepeye oy verdiğini ama şimdi hayır oyu kullandığını söyleyen kişiler vardı. Tek adamlığı kimse istemiyor...

Ay hadi umarım kızlar
Hayır çıkarsa ülkeden hala bir umut var diyebileceğim
İnsanlar kendine zarar verecek şeylere körü körüne bağlı değiller diyeceğim
7 hazirandaki gibi sandık başında uyurlarsa görevliler hiçbir şey yapamazlar bence

Zaten onca sayfa yazıldı ama %90 nının konu ile alakası yok klasik kk siyaseti karşılıklı karalamalar, dini konular, birbirini ezme çabası vs[/QUOTE
Evet çıkarsa terör bitecek diyorlar ya iktidardakiler.
Sana mantıklı geliyor mu?
Bak Suriye'de başkanlık sistemi ile yönetiliyor ve 1960 lardan beri aynı aile bireyleri başkan oluyor hep.
Orada terörü bitirebildiler mi?

Ay hadi umarım kızlar
Hayır çıkarsa ülkeden hala bir umut var diyebileceğim
İnsanlar kendine zarar verecek şeylere körü körüne bağlı değiller diyeceğim
7 hazirandaki gibi sandık başında uyurlarsa görevliler hiçbir şey yapamazlar bence

şu parmak boyası ilkeldi milkeldi ama işe yarıyordu.

az once binali yıldırımın bir konusmasına baktım hayır demem icin cok haklı oldugumuzu bir kez daha gordum..yeni sitemde cumhurbaskanı cok guclu deniyor yetkisi cok olucak ama kolay yargılanamıycak neden ..kolay yargılanma is yapmamayı gerektirir yargılanma korkusu sizin gece gunduz aklınızda olsa is yapabilirmiydiniz diyor..yargılanma korkusu neden olur ki bir insan da hani bunu evetciler oturup da dusunsun biraz ya bu chp de olsa mhp de onlardan biri dese zaten carsaf carsaf burda yazardınız ya hos:)

Zaten onca sayfa yazıldı ama %90 nının konu ile alakası yok klasik kk siyaseti karşılıklı karalamalar, dini konular, birbirini ezme çabası vs

Sakıncası yoksa okuyup araştırdıklarınızdan neler aklınıza yattı? Neden evet demeye karar verdiniz? açıklar mısınız?

Merakımdan soruyorum yalnış anlamayın.

Ondan sonra Avrupa bizi istemiyor.Şu haraketle oradaki vatandaşlarımızı ne duruma soktuklarının farkında bile

değiller.Bu orada da yayınlanıyor.Oranın insanı ne düşünüyor.Bazıları ne düşünürse düşünsün diyecek.Kazın ayağı öyle

değil.Turizm bizim bel kemiğimizdi.Özal döneminde başlayan turizm politikası yıllardır verilen emek yatırım

2 yılda çöktü.Şunu kafamıza sokmamız lazım biz Almanya değiliz ( onlar bir sanayi devi ürettiklerinden dünya

vazgeçemez) biz Amerike değiliz ( onlar dünyanın lideri herkes bir şekilde göbeğinden bağlı) bir Rusya değiliz

(onlar dünya devi kaynaklarına herkesin ihtiyacı var) biz posta koyduk mu ellerini çektiler mi telef oluruz.
17522970_1269417269823459_8373232152840916080_n.jpg

Back