- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyumuzu kullandık, oy için gelen bazı Türklerlede sohbet etme imkanınız oldu.
Bu sandıklardan hayır çıkar, ahada buraya yazıyorum
Padisah oy kullaniyor cok enteresan
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya
Keşke ben de olsam da içim rahat etse artık
Ne bileyim evet ibreler, hayırdan yana gibi duruyor
Ama son dakika, sandıkta ne diyecek insanlar bilmiyoruz ki
Bir de çevremiz kendimiz gibi insanlardan oluşuyor
Yanılmayalım sonra
Nasıl yaman bir çelişki içerisindeyse Padişahlık isteyip oy kullanıyor. Yaa işte öyle padişah efendi aklınca bir şey yapmaya çalışmışsın ama Cumhuriyet gelir sana tıpış tıpış o oyu kullandırır. :)
Bir de bir şey soracağım arkadaşlar
Galiba artık kağıt almak gerekmiyormuş muhtardan
Nüfus cüzdanı ile gidip kullanıyormuşuz
Doğru mu?
Ben hala almadım kağıdı da sonra orada kalmayayım
Daha önce akepeye oy verdiğini ama şimdi hayır oyu kullandığını söyleyen kişiler vardı. Tek adamlığı kimse istemiyor...Ne böyle düşündürdü size Gunnur2010 ?
Benim bulunduğum semtte Akp'li olup hayır verecek kişiler var bi 4, 5 tane aileleri de varsa bir 10 kişi yapar en az bu. Tbai bu kişiler Akp seçimi olsa yine ona verecek kişiler. Hayır günden güne büyüdü bunu gördüm. Gizli hayırcılar var bu bizzat milletvekili içerisinde de var kesin. Ama sandıklara sahip çıkmak çok önemli Ankara'da koltuğu gitmesin diye Melih Gökçek'in yaptıkları tüm ülke genelinde yaşanacak. Bu kadar büyük bir olayda ellerinden geleni yapacaklar evet. Ama Akp'nin eline giden anketlerde de Hayır'ın önde olduğunu biliyoruz. Normal bir seçim olsa Hayır ciddi oranda çıkacak.
Daha önce akepeye oy verdiğini ama şimdi hayır oyu kullandığını söyleyen kişiler vardı. Tek adamlığı kimse istemiyor...
İlk açıklandığında tabiki pek bir fikrim yoktu
Okuyup araştırınca evet demeye karar verdim
Burayıda başlarda hem takip ettim hem yazdım ki farklı açılardanda bakabileyim
Herneyse sonuç olarak fikrim değişmedi
Zaten onca sayfa yazıldı ama %90 nının konu ile alakası yok klasik kk siyaseti karşılıklı karalamalar, dini konular, birbirini ezme çabası vs[/QUOTE
Evet çıkarsa terör bitecek diyorlar ya iktidardakiler.
Sana mantıklı geliyor mu?
Bak Suriye'de başkanlık sistemi ile yönetiliyor ve 1960 lardan beri aynı aile bireyleri başkan oluyor hep.
Orada terörü bitirebildiler mi?
Ay hadi umarım kızlar
Hayır çıkarsa ülkeden hala bir umut var diyebileceğim
İnsanlar kendine zarar verecek şeylere körü körüne bağlı değiller diyeceğim
7 hazirandaki gibi sandık başında uyurlarsa görevliler hiçbir şey yapamazlar bence
şu parmak boyası ilkeldi milkeldi ama işe yarıyordu.
İlk açıklandığında tabiki pek bir fikrim yoktu
Okuyup araştırınca evet demeye karar verdim
Burayıda başlarda hem takip ettim hem yazdım ki farklı açılardanda bakabileyim
Herneyse sonuç olarak fikrim değişmedi
Zaten onca sayfa yazıldı ama %90 nının konu ile alakası yok klasik kk siyaseti karşılıklı karalamalar, dini konular, birbirini ezme çabası vs