• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ya şu evetcilerin kişi hayranlığı, bu fanatizmi ben de olsa var ya Şama vali olurum. Yav hiç mı ailenizde 4*4 mağduru yok, fetoculer yüzünden emeği çalınan hiç mı tanidigınız yok. Gerçekten size faydası size yararı ne ? Lütfen bana da olsun o yarar , ben de başımı kapar altıma ayak bileğimi açıkta bırakan dar paça kot giyerim başıma pahalı eşarp takar üstüne güneş gözlüğü takarım söz .Hem öyle daha iyi hem cool görünüyor insan hem dindarmis gibi

Akp nin eski Antalya milletvekilini bir roportaji vardi dun. Roportajdan satir baslari

" Siz, partinin ilk döneminde siyaset yapmış bir isim olarak, AKP’nin 15 yıllık iktidarından ne öğrendiniz?
AKP bu 15 yılda neyi gösterdi biliyor musunuz? Dine hassas camianın, 90 yılın intikamını almak dışında, bir medeniyet ya da refah referansı, Türkiye’nin ilerlemesi konusunda programı ve düşüncesi olmadığını gösterdi. Sadece ve sadece “bizi adam yerine koymadılar, bizim inancımızı paspas yaptılar” diyerek rövanşla uğraştılar ki söyledikleri de doğru değildi. AKP’nin benim içinde milletvekili olduğum zamandan beri son derece rahatsız eden bir tutumu vardır, o da kendilerini nimet olarak görmeleri ve onlardan önce hiçbir şey yapılmamış gibi davranmaları."

" »Darbeleri “savmak” için, Anayasa’nın darbesavar olmasından daha öncelikli olan, Fetö’nün siyasetteki uzantılarına dokunmak değil midir?
Dokunamazlar, dokunmayacaklar. Çünkü dokundukları kişi “ben seninle beraber değil miydim” diyecek. Ne cevap verecek o zaman dokunan? Unutturmaya çalışacaklar. Size daha fazlasını anlatayım. CIA eski Türkiye şefinin 2006’da Beyaz Saray’a sunduğu Türkiye raporu var. Raporda, “Türkiye’nin bu şekliyle ABD politikalarının yanında olacağından emin olamayız, ülkeyi kuranlar denetim mekanizmasını çok sıkı tutmuşlar. Hükümeti ikna ettiğimizde meclis, meclisi ikna ettiğimizde ordu, orduyu ikna ettiğmizde yargı karşımıza çıkıyor” deniyor. “Eğer ABD’nin çıkarı Türkiye’de bir federal devlet kurulmasıysa, mutlaka ve öncelikle yargıyı, orduyu, Meclis’i ve hükümeti tek elde toplayan başkanlık rejimine geçilmelidir. Tek adamı ikna etmek, birbirini denetleyen yapıyı ikna etmekten çok daha kolay olacaktır” deniyor. Çünkü neden biliyor musunuz? Eğer o bir kişi ABD çıkarlarına yardım etme konusunda tereddüt ederse, bir kişi üzerine kurulmuş bir yapıyı yıkmak ABD için sorun olmaz. Sonuç olarak bu Anayasa değişiklik paketi, bir ABD projesidir. Recep Tayyip Erdoğan, il başkanı olduğu zamanda böyle bir şeyi kabul etmemişti, şimdi neden ediyor?"

Bu raporun her yerde bahsi geciyor, ingilizcesini bulmaya calisacagim, ve bulursam buraya da yukleyecegim ki, siz de gorun.

http://www.birgun.net/haber-detay/a...r-bu-degisiklik-cia-raporunda-var-153698.html

Yine akp nin kurucularindan bir kadinin roportaji da baska yerde vardi. Onu simdi bulamadim ama yukleyecegim onu da, biz 28 subat doneminde bile bu kadar baskiya maruz kalmadik diyordu.

Adil Oksuzun 15temmuz sonrasi hemen yakalanmasina ragmen, neden birakildi? Darbenin kilit ismi kendileri oluyor oysa. Kimsenin cevap verdigi yok. Peki teror olaylarinin artisinin arastirilmasin icin meclis aratirmasi acilmasini neden reddettiniz? Bakin gensoru ile degil, hani sizler sevmezsiniz ya:)

Başkanlığa Geliş Tarihi 23/07/2015
Önergenin Özeti Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına Grup Başkanvekilleri Ankara Milletvekili Levent Gök, İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in, toplumsal barışı tehdit eden artan terör olaylarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
Okutulduğu Birleşim 29/07/2015
Önerge Sahibi CUMHURİYET HALK PARTİSİ
Önergenin Son Durumu Meclis Araştırması Açılması Reddedildi (https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa...leri.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=185533)

zL_fzf4Fsq8PM9FUf7FSEFSgIXujwy49JGaNFaG9b-NR7CvS_oJW-opU2tGBAo-HNKZhVZBOOGw54anyVGDmJYSVTSIRZVI=w420-h350-nc

Tum kalbimle HAYIR diyorum ;)

Sen simdi cok baslilik terore engel, onu kaldirinca devami gelecek diyorsun ya.. Cok baslilik derken bahsedilen cumhurbaskani ve basbakan.. Simdi basbakani kaldiracaklar ortadan, Cumhurbaskani tek kalinca teror bitecek he mi? Yani diyorsun ki Tayyip teroru bitirmek istiyordu, ama ah bu basbakanlar.. Hangisi engelliyordu? Hangisi istemiyordu terorun bitmesini? Binali mi, Davutoglu mu? Tayyip hadi bitirelim diyordu, bunlar olmaz deyip habire engel cikartiyorlardi, simdi bunun onune gecilecek, he mi? VAh.. Vah..:confused:

Seni biraz lafini tartarak, dusunerek konusmaya itmek istedim. Yazdigin sey sana hala mantikli geliyor mu?
Evet mantıklı geliyor. Çünkü siz benim kastımı anlamıyor veya anlamazlıktan geliyorsunuz.
Yıllarca engellenen hizmetlere veya terör politikasına engel olan başbakandır dedim mi?
"Terörü bitirmeye engel Binalidir, Davutogludur "diye basit bir cümle kuracak kadar sığ değilim. Siz çok güldünüz ama kusura bakmayın.

Siz devlete derin bakamıyorsanız ben de buna gülerim.
Kimlerin elleri kolları nerelere yetiyor,hangi güçler neleri engelliyor farkında değilseniz bilemem.

Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?
Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa.

.......

Ülker reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz ya kime, neye tehdit o ben anlamadım

Markaların yandaşlıkları hakkında pek bilgim yok

Tersten olanını dinleyince tırstım, kesin bu gece rüyama girecek

Allahın sınavı yaklaştı, bum gibi tuhaf cümleler geçiyor :110:

Tam referandum yaklaşırken çok manidar değil mi

Ben böyle şeylerle dalga geçen biriyimdir yok artık ne alaka diye ama biri izletti psikolojik olarak gerildim yeminle ben bile :KK70:
Böyle şeyler bana da saçma gelir, paranoya gibi gelir ama bu reklam cidden mide bunadırıyor.
Herhangi bir tehdit olmasa bile güzel değilki, çoluk çocuğa uygun değil.
Yapanların amacı her neyse saçmalamışlar.

Evet mantıklı geliyor. Çünkü siz benim kastımı anlamıyor veya anlamazlıktan geliyorsunuz.
Yıllarca engellenen hizmetlere veya terör politikasına engel olan başbakandır dedim mi?
"Terörü bitirmeye engel Binalidir, Davutogludur "diye basit bir cümle kuracak kadar sığ değilim. Siz çok güldünüz ama kusura bakmayın.

Kimlerin elleri kolları nerelere yetiyor,hangi güçler neleri engelliyor farkında değilseniz bilemem.

Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa.

.......

şeffaflaşır mı?
benim okuduğum maddelerin hiç biri cumhurbaşkanını şeffaflığa zorlamıyor, var mı öyle bir madde?

.......
"Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?
Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa. "

Yani kendi başına karar verir diyorsunuz ?

"Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?
Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa. "

Yani kendi başına karar verir diyorsunuz ?
He evet öyle diyorum.
Kendimi size savunma yapmak durumunda hissetmiyorum.
İyi okuyun anayasayı, dinleyin konuşulanları, anlarsınız.
Ben anladım, siz de anlarsınız okuyun.

He evet öyle diyorum.
Kendimi size savunma yapmak durumunda hissetmiyorum.
İyi okuyun anayasayı, dinleyin konuşulanları, anlarsınız.
Ben anladım, siz de anlarsınız okuyun.

Çok şükür okuyorum ve analiz edebiliyorum,öngörebiliyorum.Biri istiyor diye evet yada hayır demiyorum.
Tavsiyeniz için teşekkürler :kahve:

Nekadar çok korkuyorsun yaa
RABBİM neyi nasıp ettiyse o olsun
Hakkımizda hayırlısı olsun

Korku hangi cümlemde var acaba? Ülkemin kötüye gitmesinden elbette korkarım. Çocuklarımın geleceğinin kötü olmasından, terörden, sürekli dışarı tedirginlik ile çıkmaktan korkarım. Tuzum kuru mantığı ile oturanlarda korkarım evet. Sen KORKMA ama. Bana dokunmasınlar da ben böyle rahatım, bana bir şey olmaz destekliyorum çok şükür demeye devam et. Bu yazımda kalsın burada, Bir gün seninle yeniden görüşelim :) Hayırlı günler :)

Back