Geriye dönmemek için daha büyük Türkiye için kararımız EVET .... hep uyanık oldugun belliBen hep Uyanığım :) Keşke seninde beynin uyansaymış gözlerin uyanması yetmiyor bazen :) :)
Evet mantıklı geliyor. Çünkü siz benim kastımı anlamıyor veya anlamazlıktan geliyorsunuz.Sen simdi cok baslilik terore engel, onu kaldirinca devami gelecek diyorsun ya.. Cok baslilik derken bahsedilen cumhurbaskani ve basbakan.. Simdi basbakani kaldiracaklar ortadan, Cumhurbaskani tek kalinca teror bitecek he mi? Yani diyorsun ki Tayyip teroru bitirmek istiyordu, ama ah bu basbakanlar.. Hangisi engelliyordu? Hangisi istemiyordu terorun bitmesini? Binali mi, Davutoglu mu? Tayyip hadi bitirelim diyordu, bunlar olmaz deyip habire engel cikartiyorlardi, simdi bunun onune gecilecek, he mi? VAh.. Vah..
Seni biraz lafini tartarak, dusunerek konusmaya itmek istedim. Yazdigin sey sana hala mantikli geliyor mu?
Böyle şeyler bana da saçma gelir, paranoya gibi gelir ama bu reklam cidden mide bunadırıyor.Ülker reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz ya kime, neye tehdit o ben anlamadım
Markaların yandaşlıkları hakkında pek bilgim yok
Tersten olanını dinleyince tırstım, kesin bu gece rüyama girecek
Allahın sınavı yaklaştı, bum gibi tuhaf cümleler geçiyor
Tam referandum yaklaşırken çok manidar değil mi
Ben böyle şeylerle dalga geçen biriyimdir yok artık ne alaka diye ama biri izletti psikolojik olarak gerildim yeminle ben bile
Tum kalbimle HAYIR diyorum
Tabii ki ablam nette buldum bende zaten :)Bu resimi iznin olursa kullanabilirmiyim:))
Tabii ki ablam nette buldum bende zaten :)
Geriye dönmemek için daha büyük Türkiye için kararımız EVET .... hep uyanık oldugun belli
Evet mantıklı geliyor. Çünkü siz benim kastımı anlamıyor veya anlamazlıktan geliyorsunuz.
Yıllarca engellenen hizmetlere veya terör politikasına engel olan başbakandır dedim mi?
"Terörü bitirmeye engel Binalidir, Davutogludur "diye basit bir cümle kuracak kadar sığ değilim. Siz çok güldünüz ama kusura bakmayın.
Siz devlete derin bakamıyorsanız ben de buna gülerim.
Kimlerin elleri kolları nerelere yetiyor,hangi güçler neleri engelliyor farkında değilseniz bilemem.
Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?
Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa.
.......
"Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?Evet mantıklı geliyor. Çünkü siz benim kastımı anlamıyor veya anlamazlıktan geliyorsunuz.
Yıllarca engellenen hizmetlere veya terör politikasına engel olan başbakandır dedim mi?
"Terörü bitirmeye engel Binalidir, Davutogludur "diye basit bir cümle kuracak kadar sığ değilim. Siz çok güldünüz ama kusura bakmayın.
Siz devlete derin bakamıyorsanız ben de buna gülerim.
Kimlerin elleri kolları nerelere yetiyor,hangi güçler neleri engelliyor farkında değilseniz bilemem.
Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?
Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa.
.......
He evet öyle diyorum."Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?
Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa. "
Yani kendi başına karar verir diyorsunuz ?
Nekadar çok korkuyorsun yaaEvet çıksında sen gör geriye dönmeyi :) :) Şeriata tamam de oldu mu canım sen :)
Çok şükür okuyorum ve analiz edebiliyorum,öngörebiliyorum.Biri istiyor diye evet yada hayır demiyorum.He evet öyle diyorum.
Kendimi size savunma yapmak durumunda hissetmiyorum.
İyi okuyun anayasayı, dinleyin konuşulanları, anlarsınız.
Ben anladım, siz de anlarsınız okuyun.
Nekadar çok korkuyorsun yaa
RABBİM neyi nasıp ettiyse o olsun
Hakkımizda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?