Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Evet afişleri yoğunlukta ha bir de şu olur olmaz yerlere yapıştırılmış görüntü kirliliği evet çıkartmaları.
Dün bi kaç yerde ters yüz edilmis yırtılmış hayır afişi gordum. Hayircilarda fikir değişikliğine neden olabileceklerine inanarak yapmiyorlardir umarım. :))

Chp nin terörlere ilgili verdiği soru önergelerine hiç bakmazlar Bi tek adamın ağızından dökülen ezberler...Tv medyada at koşturuyorlar zaten.Açın netti yazın Chp nin Terörle ilgili verdiği soru önergeleri ,Yazın çıkıyor hepsinin Cevabı AKP nin oy çokluğuyla red edildi çıkar karşınıza..Terörü açıklayalım yok red darbe komisyonu kurulsun açıklansın red...Meclis çoğunluğu elindeyken bunları yapan partili Cumhurbaşkan a daha da mı yetki verelim....Elbette HAYIR...

Tam "evet" diyeceğim:))) "Deniz Feneri", "Yimpaş", "Kurban paraları", "ayakkabı kutuları", "Para kasaları" geliyor aklıma. Yetim dul, fakir, fukara, garip, gurabaa geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! Rıza Zarrap, "milyarlık saat"; kul hakları geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! "Bakara, makara" ve Cami'lerde, Hac'da boy boy poz veren; elinde Kuran'la siyaset yapan "Din" tüccarı sahtekarlar geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! Davul, zurnalı karşılanan PKK'lılar geliyor aklıma.
Oslo, Dolmabahçe, Bebek katili Apo'ya alınan tv. Verilen haklar geliyor aklıma.
Kahraman Şehitler, kahraman Gaziler, döşenen mayınlar geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! BOP, Eş başkanı, İsrail, Amerika, emperyalistler geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! Kızılay Maden Suyu şişesine kadar kaldırılan T.C., Andımız, Bayramlar; alçakça indirilen Bayraklar geliyor aklıma.
"İstiklal Marşı'na ne gerek var." diyenler, Türkiye Cumhuriyeti adından rahatsız olanlar,
"Türk bayrağı olmasın, Türkiye Bayrağı" olsun diyenler geliyor aklıma
Tam "evet" diyeceğim.! Dağıtılan kömürler, makarnalar; suyu, elektriği olmayan köylere gönderilen buzdolapları, çamaşır makineleri geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! Rum, Ermeni'lere; devletin parası ile onarılıp; Besmele ve dualarla açılan kilseler, ayinler geliyor aklıma. Kıbrıs, Ege'deki adalar geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! Barzani, Türk düşmanı, bölücü alçak Şivan Perver; PKK'için "Besle kargayı oysun gözünü" diyen İbo ve gözyaşları dökülerek anırılan "megri megri"; el, ele, kol, kola verilen pozlar geliyor akıma.
Daha neler geliyor, neler aklıma. Madenlerde birilerinin çıkarı için ölenler; tecavüze uğrayan masum çocuklar, yalanlar, talanlar. Sattıklarını değil; Milli ve hayati olup satamadıklarının ürünleri ile hava atıklarını değil; kurdukları bir fabrika bile yok iken;
Yabancıların her türlü; tohumdan, diş macununa, deterjanından, arabasına kadar; ürettiği malları, ajanları, silahları rahatça girsin diye; sürekli onarımda olan ve bir türlü tam bitmeyen rant yollar; aslında kendisi yapması gerekirken; devletin parsı ile, devlete köprü yapıp, rant elde eden yandaşlar; geçmeden bile parasını ödediğimiz maliyeti yüksek köprüler, oto yollar, tüp geçitler ve biten tarım, hayvancılık geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! İşsizler, mağdur emekliler, eğitim, öğrenciler; bir de sağlıktan, eğitime kadar her şeyi bedava karşılanan, istediği üniversiteye direk kayıt olan Suriye'liler;
açlıktan kıvransa da bunlara minnet etmeyen halkım geliyor aklıma.
Dünya'nın en pahlı suyu, benzini, elektriği, doğalgazı , sık sık yapılan rant araç muayeneleri, çekmeyen interneti, telefonu; ha bire de tekrar tekrar yapılan zamlar geliyor aklıma.
Bir de "Gemicik"ler, yatlar, villalar, saraylar, haram saltanat sürenler geliyor aklıma.
Bu aziz Türk Milleti'ne kurşun sıktıran, uşak, maşa, hain, alçak Feto ve onun elini öpmeye sıraya girip, ha la siyaset yapanlar, dışarıda olanlar; bir de kurunun yanında yanan zavallı masumlar, haksızlığa uğrayıp, hukuk, adalet bekleyen, içeride olanlar geliyor aklıma.
Askerime kumpas kuranlar; TSK.'nın en önemli, en mahremine, en gizli dosyalarına, planlarına el koyanlar, ulaşanlar ve bunlara müsaade edip sahip çıkanlar geliyor aklıma.
Tam "evet " diyeceğim.! Aklıma daha daha sayamayacağım birçok ihanet, yolsuzluk, hırsızlık, haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlikler geliyor. Rusya, "Eset", kurulan sözde "Kürdistan" ve direklere çekilen paçavrası geliyor aklıma.
Yok edilen değerler, hukuk, adalet, insan hakları ve bunları görmemezlikten gelen yalaklık, yandaşlıklar geliyor aklıma.
Tam "evet " diyeceğim.! Kafam çok karışıyor.! Kendimi "zor" ikna ediyorum! Tam o sırada; Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtarıcısı, kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk geliyor aklıma. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi geliyor aklıma ve diyorum ki, o bana bir görev vermiş. Ona ihanet edemem. Onun kurduğu rejimi, devleti, düzeni bozup, değiştiremem diyorum Haksız mıyım? Sizy de benim yerimde olsanız, ne yapardınız? Yardımcı olun çözelim şu işi..! Bunları düşününce HAYIRLI HAYIR dan başka bir şey gelmiyor aklıma...(facebooktan alıntıdır)

Sana cevabim hastane kopru yol

Size güncel 2 haber belki oylarınız değişir :)))

Sıfır araçlara kur zammı geldi, diğer haberde ÖTV'si düşürülen mobilyaların fiyatları fırladı.

Şimdi Reklamlar
KK Yöresel Yemekler Yarışması için başvurular başlamıştır, son katılım 22 Nisan

en başindan beri söylüyoruz hu huu uyan

erdoğan star ve ntv de canlı yayında dinlemek isteyenlere duyurulur

ya ben kendisini dinleyemiyorum, çok bağırarak konuşuyor ve o konuşma şekli ile başımı ağrıtıyor, ne demiş diye okurken de o bağıran hali kafamda canlanıyor, okumayı kesiyorum.
Fazla dozu öldürebilir

Sen simdi cok baslilik terore engel, onu kaldirinca devami gelecek diyorsun ya.. Cok baslilik derken bahsedilen cumhurbaskani ve basbakan.. Simdi basbakani kaldiracaklar ortadan, Cumhurbaskani tek kalinca teror bitecek he mi? Yani diyorsun ki Tayyip teroru bitirmek istiyordu, ama ah bu basbakanlar.. Hangisi engelliyordu? Hangisi istemiyordu terorun bitmesini? Binali mi, Davutoglu mu? Tayyip hadi bitirelim diyordu, bunlar olmaz deyip habire engel cikartiyorlardi, simdi bunun onune gecilecek, he mi? VAh.. Vah..

Seni biraz lafini tartarak, dusunerek konusmaya itmek istedim. Yazdigin sey sana hala mantikli geliyor mu?

Ülker reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz ya kime, neye tehdit o ben anlamadım

Markaların yandaşlıkları hakkında pek bilgim yok

Tersten olanını dinleyince tırstım, kesin bu gece rüyama girecek

Allahın sınavı yaklaştı, bum gibi tuhaf cümleler geçiyor

Tam referandum yaklaşırken çok manidar değil mi

Ben böyle şeylerle dalga geçen biriyimdir yok artık ne alaka diye ama biri izletti psikolojik olarak gerildim yeminle ben bile

CHP tek adam rejimi bu diyor diye başbakan cevap veriyor. Ya napalim iki tane mı cbaskani seçelim diyor
Daha yaranilmiyo sizlere nankör hayırcilar, adam daha ne yapsın evlerinizi şenlendiriyor . Adam haklı iki tane mı cbaskani secicez bulandirmayin milletin aklını

Biri denize döker, biri müzeye süs yapar.

Biri de çıkıp insan gibi davranırız dese ya artık.
Evet diyenleri denize dökücem demedi ki adam...Emperyalistleri ve yerli işbirlikçilerini denize dökeriz yine olsa yine yaparız demek istemiş..twitterda olay abartılıp troller tarafından gündeme getirildi...

Isi etnik ve dini yapiya ve bunun uzerinden ustunluge kadar getirmissiniz. Yok Kurtler Turk diyemiyormus, ama Gurcu'ler diyormus, yok "musluman turk" daha ustunmus bilmem ne. Sacmalamakla kalmamissiniz, irkciligin daniskasini yapmissiniz. Kim ne isterse onu der, bu sizi zerre ilgilendirmez. Konu bu olmadigi icin ve konuyu dagitmamak icin bir sey demeyecegim.

Fetullah Gulen'i neredeyse sekuler ilan edeceksiniz, bilmesek yutacagiz biz de. Bir de arada "musluman" degilmis bunlar diye sallamissiniz. Pasa pasa dindar sunni, tarikatci musluman oluyor kendileri ve cemaati. Amerika destekli olmalari onlari daha az musluman yapmiyor, Amerika ile isbirligi icinde Turkiye' yi islami cumhuriyet cizgisine cekmeye calisan bir grup, bu hem Amerika'nin cikarlarina hizmet ediyor, hem de onlarin idealize ettikleri, ve donusmesini istedikleri Turkiye'ye.

Amerika ikinci dunya savasindan beri siyasal islamcilara yatirim yapar. Afganistan'da mucahitleri egitmeleri, silahlandirmalari ve Sovyetlere karsi kullanmalari ile baslayan surec hala devam ediyor. Afganistan copluge dondu bunlar yuzunden ve Taliban dogdu. Ayni sekilde Pakistan'da bunlari destekledi ve Taliban orada da bir problem halini aldi. Amerika'nin yesil kusak projesi dogrultusunda Turkiye'de de farkli islami gruplar desteklendi ve destekleniyor. 80 darbesi Turkiye' de ozellikle solcularin uzerinden bulldozer gibi gecerken, zarar gormeyen tek kesim Turkiye'li islamcilardir. Hizla artan imam hatip okullari da, normal okullara konan zorunlu din dersleri de 80darbesi ile mumkun oldu. O yuzden islamcilarin 80 darbesi ile hesaplasiyoruz demeleri pek inandiri degil ne yazik ki.

Peki akp neden bunlarla isbirligi yapti? Birincisi akp nin yetismis elemani yok, ama cemaatin var. Islamcilar arasinda en egitimli kitle cemaatcilerde (kismen sorulari calarak girdikleri okullar, gerekse fakir ailelerin zeki cocuklarini cemaate kaptirmalari yuzunden ve uzun zamandir orgutlenmeleri yuzunden). Digeri ise, "alni secdeye degiyor" diye. Sinavlarda soru calinmasi, ya da diger hak ve hukuksuzluklar umurlarinda bile olmadi nedeni ise burayi " darul-u harp" yani savas meydani olarak gormeleri, ve sozde "muslumanlar" ve "kafirler" arasindaki bu savasta gerekirse takiyenin ve bu tur hak yemenin normal karsilanmasi. Hakkinizin yenmesinin bir kiymeti olmasi icin, oncelikle sizi kendileri gibi " musluman"gormeleri lazim.

Ama ne oldu da yollari ayrildi derseniz, bence cemaatin daha fazla milletvekili istemesi, ve devleti yonetmeye akp ile birlikte ortak olmak istemesi. Yani kisaca pastayi paylasamadilar. Akp; 2007 yilinda CHPnin kamudaki cemaat kadrolasmasinin arastirilmasi icin verdigi meclis sorusturmasi onergesini reddediyor(ek asagida).O zaman icisleri bakani Abdulkadir Aksu, basbakan ise Recep Tayyip Erdogan. Peki neden reddettiler bu meclis sorusturmasini madem isbirligi icinde degillerdilerse. 2010da yargi yapilanmasini bile beraber yaptilar. Eski dostlar dusman oldu. Evet cemaat uzun yillarin isi, ama goz gore gore devlette yapilanmalarina goz yuman, arka cikan ne Ecevit di, ne Yilmazdi. Zaten sanslari da yoktu, zira koalisyon hukumetleri bunlar, ve boyle gostere gostere kadrolasma yapamazsiniz.O yuzden hukumetin gunahini baskalarina yikmaya calismayin. Bu iki yapinin da toplumsal alt yapisi ayni, bunlara yuz vermeyen ise Turkiye'nin sekuler sunnileriydiler. Simdi sucu onlarin ustune atmaya falan calismayin.

Başkanlığa Geliş Tarihi
15/02/2007
Önergenin Özeti Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve 60 Milletvekilinin; kamu yönetiminde vasıfsız kadrolaşmaya giderek yürütme yetkisini hukuka aykırı kullandığı, İçişleri Bakanlığı üzerindeki gözetme ve düzeltici önlemleri alma yükümlülüğünü yerine getirmeyerek görevinin gereklerine aykırı hareket ettiği, bazı asayiş olaylarındaki tutumuyla suç delilleri ve adil yargılamaya yönelik hükümlere muhalefet ettiği iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında; Emniyet Teşkilatında hukuk dışı gizli kadrolaşmaya göz yumarak keyfi uygulamalara yol açtığı, görevinin gereklerini yerine getirmeyerek asayiş olaylarına neden olduğu ve yönetim zafiyeti oluşturduğu, bazı asayiş olaylarıyla ilgili soruşturma ve kovuşturmalarda suç delillerine ve adil yargılamaya yönelik hükümlere muhalefet ettiği iddiasıyla İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında; bu eylemlerinin Türk Ceza Kanununun 257, 281 ve 288'inci maddelerine uyduğu iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında bir M
Okutulduğu Birleşim 20/02/2007
Önergenin Görüşüldüğü Tarih 27/02/2007
Önerge Muhatabı Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN , İçişleri Bakanı Abdülkadir AKSU

Önergenin Son Durumu Meclis Soruşturması Açılması Reddedildi(https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa...leri.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=188785)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…