• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kardeşim çok başlılık dediğin ne bir başbakan bir cumhurbaşkanı var cb anayasal sınırlarında kalsa zaten iş başbakanda kaldı ki 2 baş olsun bunlar, terör konusunda biri şunu yapalım dedi de diğeri hayır mı dedi

Olacakları sıralarsan bende sana nasıl derim, tahminin ne, eldeki teknoloji belli istihbarat belli kurumlar belli emniyet mensubu sayın belli, 17 nisanda hangisi değişecek samimi soruyorum bunu
Bu ülkede Başbakan yok ki Hepsine cumhurbaşkanımız yetiyor artıyor bile.:))O yüzden çok başlılık yok..Zaten düşük profillisini seçiyorlar..seçmeselerde atama yöntemleri var:))Onların çok başlılık dediği Demokrasi bunu hazmedemiyorlar...Açıkça çıkıp demokrasi filan istemiyoruz diyemiyorlar kelime oyunlarıyla çok başlılık en iyi yaptıkları algı operasyonu işte çok güzel başarıyorlar...

2010 referandumunda evet cikti ne oldu yargi fetöcü hainlerle doldu.
Kandirilmalara doymayan doyamayan bir milletiz. Saniyor musunuz ki Ali Tatar ve o gibi hakki yenen nice subayin ve ailelerinin hakki ustunuzde degil. Vebal almaya devam edin bir gun altinda ezileceksiniz bu adaletsizlige canak tutanlar.

Yok demeyiz rahat olun.
Bir lider daha yetiştiremeyecek kadar basit bir millet değiliz canınızı sıkmayın.
Terörist birini başa geçirecek kadar basiretsiz de değiliz.
Siz napın biliyo musunuz, biraz muhalifliği bir kenara bırakın da devletin her türlü terörden arınmasına yardımcı olun.

Valla ben terör örgütü Fetöye her zaman Fetö dedm yeteri kadar devletimi savundum yani onların haberi dahi olmadan önce. Bu nedenle çok çok da iyi vatandaşlık yaptım. Bence siz şöyleee bir 15 seneyi gözden geçirin. Ha bu arada elbette teröristi açık açık seçmezsiniz yalnızca KANDIRILSINIZ hepsi bu. Devletin terör ve teröre destek verecek tüm hatalarının düzeltilmesi için HAYIR diyorum zaten. Neyse hayırlı akşamlar :)

Koalisyona suruklenmemek çift basliligin kalkması için kararımız EVET
Neden 7 Haziran'da kurulamadi kuramadilar eee niye hayır
Neye hayır düşünün daha 12 gün var
Önce EVET deyin sonra başkan adayinizi destekleyen

16 nisan da burdayım kutlama için ama doğum günü değil haaa

Acıyorum sana biliyor musun. Neyin kutlamasını yapacaksın? Evet çıkınca kutlama yapacaksın sanırım. E bu sana ne kazandıracak? Bana uğrayan zarar sana uğramayacak mı? Sen bu işi yarış sandım sanırım. Nolacak buraya gelip Hayırcılara üç beş basit laf edecek kendi çapında eğleneceksin. Biraz gülümseyecek belki göbek atacaksın. Nolacak çoluğun çocuğun iş sahibi mi olacak ertesi gün ? Dolar 1tl 2 tllere falan mı düşecek? Ne biliyim eğitim sağlık bedava işçi ücretleri 3binlerde falan. Terör bitmiş halaylar çekiliyor, ekonomide tavan yapmış dünya ülkesi mi olacaz? %20leri geçmiş işsizlik bir anda silinecek mi? Ne olacak yani 16 Nisan'dan sonra kendine nasıl projeler hazırladın hayata geçireceğin.

Koalisyona suruklenmemek çift basliligin kalkması için kararımız EVET
Neden 7 Haziran'da kurulamadi kuramadilar eee niye hayır
Neye hayır düşünün daha 12 gün var
Önce EVET deyin sonra başkan adayinizi destekleyen

az önceki sürekli çift başlılık yazan arkadaşa teşekkür et sana bir kaç kelime öğretmiş neden Evet demenle ilgili :KK70: Evet evet çift başlılık bunu bir kaç mesajda daha yaz bilmiş görünürsün . Başkanlığa HAYIR diyoruz, başkan adayını belirle diyorsun ya babam aday olsun ona da HAYIR anlamıyor musun ?:KK70:

Back