- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
HAYIRLI geçsin abla :)
İnşallah:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAYIRLI geçsin abla :)
nolduuu kiiÇıldırıciim
Ben gidiyorum burdan derhal
15 dakikadır okuyorum,yetmez minolduuu kii
heee bende gidiyim o zaman gel birlikte gidelim15 dakikadır okuyorum,yetmez mi
Bu ülkede Başbakan yok ki Hepsine cumhurbaşkanımız yetiyor artıyor bile.:))O yüzden çok başlılık yok..Zaten düşük profillisini seçiyorlar..seçmeselerde atama yöntemleri var:))Onların çok başlılık dediği Demokrasi bunu hazmedemiyorlar...Açıkça çıkıp demokrasi filan istemiyoruz diyemiyorlar kelime oyunlarıyla çok başlılık en iyi yaptıkları algı operasyonu işte çok güzel başarıyorlar...Kardeşim çok başlılık dediğin ne bir başbakan bir cumhurbaşkanı var cb anayasal sınırlarında kalsa zaten iş başbakanda kaldı ki 2 baş olsun bunlar, terör konusunda biri şunu yapalım dedi de diğeri hayır mı dedi
Olacakları sıralarsan bende sana nasıl derim, tahminin ne, eldeki teknoloji belli istihbarat belli kurumlar belli emniyet mensubu sayın belli, 17 nisanda hangisi değişecek samimi soruyorum bunu
Çıldırıciim
Ben gidiyorum burdan derhal
Aynen hayırlı ve sağlıklı geçsin Doğum günün canımHAYIRLI geçsin abla :)
inşallah canım saolasın :)Aynen hayırlı ve sağlıklı geçsin Doğum günün canım
sen kutlamasanda olur doğumgünümü16 nisan da burdayım kutlama için ama doğum günü değil haaa
haaa nasıl bir tabirdir ya16 nisan da burdayım kutlama için ama doğum günü değil haaa
Anladigin dildenhaaa nasıl bir tabirdir ya
Yok demeyiz rahat olun.
Bir lider daha yetiştiremeyecek kadar basit bir millet değiliz canınızı sıkmayın.
Terörist birini başa geçirecek kadar basiretsiz de değiliz.
Siz napın biliyo musunuz, biraz muhalifliği bir kenara bırakın da devletin her türlü terörden arınmasına yardımcı olun.
Canim benim tabirimde kaba laflara yer yok laf soktuğunu sanma yaniAnladigin dilden
16 nisan da burdayım kutlama için ama doğum günü değil haaa
Koalisyona suruklenmemek çift basliligin kalkması için kararımız EVET
Neden 7 Haziran'da kurulamadi kuramadilar eee niye hayır
Neye hayır düşünün daha 12 gün var
Önce EVET deyin sonra başkan adayinizi destekleyen