• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Siz öyle yazarsanız kıyas gibi herker öyle algılar..
Elbette bu vatan binlerce şehitin kanıyla kazanıldı,binlerce gazi verdi bu topraklar..
Ülke göz göre göre yok olmaya başlıyor..
abla iyi komuta eden biri olmasaydı yine bunlar yasanmayacaktı oyle bir zeka varmıs ki anıtkabire gidip okudugu o kitapları gordukce inanamıyorum o donemdeki imkanlarla neler yapmıs yoktan var etmek Allaha mahsusdur evet ama o imkansız diye birseyin var olmadıgını herkese gostermis hazmedemeyenler de konusur ancak

Yargı bu zamana kadar taraflı mıydı derken barolar birliği başkanı bile hayır kampanyası yapıyor ,tarafsız mı olunuyor şimdi?

Kendisini sosyal medyadan takip ediyorum hiçbir paylaşımı hayır üzerinden değil,gezip insanlara anlatıyor ve hukukçu olarak anayasa anlatması çok doğal değil mi, siyasetçi anlayacağına hukukçu anlatmalı

Hiç mi alakalı değil.
Bir de Fetöcü diye açığa alınanlar ,aldığı kararlar var.
Kızım acıkmış ben kaçanzi ,başımda bekliyor :KK55:

:KK53::KK53::KK53::KK53: Bence sen de aç olabilirsin yiyipte gel. Hadi bu sorunu açlığına bağlıyorum çünkü açken sen sen değilsin...

Hadi biz bu dediğini görmedik gitti. :KK33:

Siz öyle yazarsanız kıyas gibi herker öyle algılar..
Elbette bu vatan binlerce şehitin kanıyla kazanıldı,binlerce gazi verdi bu topraklar..
Ülke göz göre göre yok olmaya başlıyor..
Farklı ülkelerden söz ediyoruz sanırım.
Allaha şükür ülkemiz gayet iyi günlere gebe.
İlelebet payidar kalacak!

Ayol öncekiler lafıda ağızlarından düşmüyor. Bugün akp seçmeni bildiğin Özal, Demirel destekçileri sanırsında ülke hep sol kesim tarafından yönetilmiş :KK70: :KK70: Bunlarda ne eleştireceklerini bilmiyorlar ya :)
ya hersey bir yana 15 sene olmus ee madem eskiler kotu duzeltin yahu onuda yapmıyorlar bıktık artık eyyyy kılıcdaroglu diye baslayan cumlelerden :KK47::KK45: zaten destekci kesimin agzındaki laflarda hep aynı onlarda copy paste yapıyor:KK45:

abla iyi komuta eden biri olmasaydı yine bunlar yasanmayacaktı oyle bir zeka varmıs ki anıtkabire gidip okudugu o kitapları gordukce inanamıyorum o donemdeki imkanlarla neler yapmıs yoktan var etmek Allaha mahsusdur evet ama o imkansız diye birseyin var olmadıgını herkese gostermis hazmedemeyenler de konusur ancak

Kime nasip olmuş bu kadar akıl ve zekası,dünya liderleri bile hayranlıkla izlerken bizim vatandaşlarımız hala nefret söylemleri yapıyorlar...

Farklı ülkelerden söz ediyoruz sanırım.
Allaha şükür ülkemiz gayet iyi günlere gebe.
İlelebet payidar kalacak!

Hayır hiç te değil,direk ülkemizden bahsediyorum..
Haaa pardon sizlwere göre ülke güllük gülüstanlıktı demi..
Herkes refah içinde yaşıyor,öldürülme korkusu yok nasılsa,elimi kolumu sallayarak rahatça gezebiliyorum.

Hiç mi alakalı değil.
Bir de Fetöcü diye açığa alınanlar ,aldığı kararlar var.
Kızım acıkmış ben kaçanzi ,başımda bekliyor :KK55:

Tamam işte o fetöcüleri kim atadı oraya 2010 da referandum oldu da evet çıkmadı mı

En az bi 7 senedir bu taraflı fetöcüler bu davalara bakıyorsa yargılanıp hüküm giyen herkese yeniden yargılama yolu görünür bu hiç gündeme gelmiyo

Kime nasip olmuş bu kadar akıl ve zekası,dünya liderleri bile hayranlıkla izlerken bizim vatandaşlarımız hala nefret söylemleri yapıyorlar...
rahmetli dedim gormus cocukken hep anlatırdı bize oyle guzel gozleri vardı ki bakamadık demisti hem fiziksel hem zeka hem karakter mukemmele cok yakın biriymis liderlik vasfının alası ondaymıs gurur duyuyor insan boyle bir lidere sahip oldugu icin hersey bir yana insanlar minnet duymalı su bastıgımız toprakları kurtarmak icin neler yapmıs onun bilgisinin yuzde 5 ine sahip olamayan insanların Ataturku elestirmeside acınası

Hayır hiç te değil,direk ülkemizden bahsediyorum..
Haaa pardon sizlwere göre ülke güllük gülüstanlıktı demi..
Herkes refah içinde yaşıyor,öldürülme korkusu yok nasılsa,elimi kolumu sallayarak rahatça gezebiliyorum.
Güllük gülistanlık değil, o günlere gebe dedim.
Ha şu kısım doğru, siz kadar umutsuz değilim, biteceğine inanıyorum, elimizden geleni de yapıyoruz.
Terör laneti bitsin, o gülistana ulaşıcaz.

Burda boşa kürek çekildiğini düşünüyorum özgürlük demokrasi falan belli bir kesimin umrunda değil, benim adamım başta olduğu sürece ben zaten özgürüm demokrasiye de gerek yok diyo adam, çünkü demokrasi olursa desteklediğim kişi iktidarı kaybedebilir kaybetmesin hep o olsun ki bizim tekkede çorba kaynamaya devam etsin, bize düşen özgürlük ise muhafazakar yaşama ve kendisi gibi düşünme özgürlüğü neyimize yetmiyosa

Referandum için tarafım az buçuk belli ama ben Erdoğan'ın hayır çıksa dahi görevine devam etmesini istiyorum. Su uyuz fetoculeri atsın toptan tutuklasin. Hala daha eskiden sohbet yapan ablalar ortada dolanıyor. Askeri okullar kapandı suçlu suçsuz demeden hepsi yakıldı. Ee yıllardır fetonun gözbebeği olanlar neden hala ortada? Erdoğan kahraman olacaksa hepsini toptan atsın devletten, tutuklasin bir şeyler yapsın. Kendi partisindekiler de dahil. Böyle bir düzen olamaz. Yıllarca fetocu olmayan bir yere gelemedi bu ülkede. Sözde terörist oldular daha hala ortada gezenleri var. Şuan akpli görünenlerin bir kısmı bile dönek fetocu adım kadar eminim. Bunlara bir son verilmeli. Ne zaman bu insanlar devletin her kurumdan atılır, cezalarını bulur, siyasette olanlar da dahil, o zaman Erdoğan'dan çok Erdoğan'ci olurum. Bu şekilde bana seçilme hakkı verse ne olur, sanki param mı var da vekil falan olucam .

Yemin ediyorum güldüm...
Çocuk gibi bir mesaj.
Adam cumhurbaşkanı diye tüm yetki onda mıydı?
Akparti iktidarda diye her proje, her karar gerçekleşti mi? Kimler kimler nerelere hükmediyor, ne dolaplar ne oyunlar dönüyor hiç tahayyül edemiyor musunuz?
Kaldı ki hayale gerek yok gün gibi ortada, her yer hain kaynıyormuş, her yerde Türkiyenin ilerlememesi için birleşmiş birileri.
Bunları görmediyseniz benim size dicek bişeyim olamaz.
Sizin de bana olmaz sanırım.

Siz neyden şikayetçisiniz mesela. Ne istediler de vermediler? Mesela Başbakan ne kararı aldı da Cumhurbaşkanı onaylamadı? Engelleyen fetöcüler? Terörün bitmesi için Cumhurbaşkanlığı yetmiyor mu? Hangi değişen madde terörü bitirmekle ilgili açıklar mısın? Başkanlıkla Türkiye nasıl ilerleyecek ? Anlatır mısın? Bir adama tek yetki verince napacak uzaya adam yollayamıyor Başkan olunca yollayacak mı? Anayasa uzaya adam yollanmaz mı diyor? Nerede gelişcez mesela anlatır mısın?

Ya o kadar boş konuşmuşsunuz ki Vallahi hanginize cevap vereceğimi şaşırdım.
Biri eyyy sağcı kardeşim demiş
Biri bunların hepsini sen mi yaşadın demiş
Biri geçmişte seçtiğim hükümetten neden rahatsız oldun demiş.

Önceden Cumhur başkanını halk seçmezdi şimdiki hükümet sayesinde biraz demokrasi gördünüz.
Eyyy bana sağcı diyen solcu kardeşim dün cahildik ne ara kardeş olduk?
Ve şunuda artık idrak edin gelecekten korkmanıza gerek yok Sayın TAYİP ERDOĞAN yaşlanıp ölebilir yerine geçecek olanıda halk seçiyor.
Kimse sihirli değnekle koltuğa yerleşmiyor.
Siz rahat olun dün nasıl seçtiyse bugünde doğru olanı seçer bu çoğunluk MİLLET.
Ben nedenleriyle neden evet dediğimi açıklıyorum sizede tavsiyem geç olmadan sizde gözlüklerini kenara koyup EVET deyin.
Siz beni ikna edemediniz ben şansımı deniyim bari.
Sonuna kadar tabiki EVET

Siz neyden şikayetçisiniz mesela. Ne istediler de vermediler? Mesela Başbakan ne kararı aldı da Cumhurbaşkanı onaylamadı? Engelleyen fetöcüler? Terörün bitmesi için Cumhurbaşkanlığı yetmiyor mu? Hangi değişen madde terörü bitirmekle ilgili açıklar mısın? Başkanlıkla Türkiye nasıl ilerleyecek ? Anlatır mısın? Bir adama tek yetki verince napacak uzaya adam yollayamıyor Başkan olunca yollayacak mı? Anayasa uzaya adam yollanmaz mı diyor? Nerede gelişcez mesela anlatır mısın?
Sadece tek cevap vericem.
Çok başlılık bitince gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Terörle mücadele de en başında geliyor bu düğümün.

Burda boşa kürek çekildiğini düşünüyorum özgürlük demokrasi falan belli bir kesimin umrunda değil, benim adamım başta olduğu sürece ben zaten özgürüm demokrasiye de gerek yok diyo adam, çünkü demokrasi olursa desteklediğim kişi iktidarı kaybedebilir kaybetmesin hep o olsun ki bizim tekkede çorba kaynamaya devam etsin, bize düşen özgürlük ise muhafazakar yaşama ve kendisi gibi düşünme özgürlüğü neyimize yetmiyosa
ama gun gelir kendilerinin canı yanarsa ozaman seslerinide cıkartamazlar askeri okulda okuyan cocugunun sucsuz yere bu olaylara karısması iceriye alınması bir ornek teyze bizi kimse duymuyor fetocu diye sucluyorlar demesi ustelik akp ye oy veriyormus oncesinde simdi hayır diyor yani olay onlara dokununca degil baskalarına dokununcada seslerini cıkartacaklar

rahmetli dedim gormus cocukken hep anlatırdı bize oyle guzel gozleri vardı ki bakamadık demisti hem fiziksel hem zeka hem karakter mukemmele cok yakın biriymis liderlik vasfının alası ondaymıs gurur duyuyor insan boyle bir lidere sahip oldugu icin hersey bir yana insanlar minnet duymalı su bastıgımız toprakları kurtarmak icin neler yapmıs onun bilgisinin yuzde 5 ine sahip olamayan insanların Ataturku elestirmeside acınası

Kıymet bilmiyorlar maalesef,işin özü bu bence minnet duyulacak yerde yerden yere vurmak kolay onlar için..

Güllük gülistanlık değil, o günlere gebe dedim.
Ha şu kısım doğru, siz kadar umutsuz değilim, biteceğine inanıyorum, elimizden geleni de yapıyoruz.
Terör laneti bitsin, o gülistana ulaşıcaz.

Umutsuzluk değil,insan olarak bunları hak etmiyoruz yaşananları..
Herşey terör bitsin değilki,bunun yanında çok eylemlerde var..

Back