Bizi çok iyi anladığınız için çok çok basit bir şekilde yukarıda tam olarak neler yaşadığımızı yazdınız. Evet tam olarak bunları yaşıyorum. İşçilik hakkımız 12 saat çalışıp yalnızca o da yeni 1400 tl almak mıdır? Ama alamıyorum söz hakkım yok çıkarsan çık senin gibi kapıda iş bekleyen çok diyen bir istemin tam olarak içerisindeyim. İstediğim mesleği yapamıyorum Çünkü atamalarım 2023 yılına ertelendi. Öğretmenler için farklı mesleklere yönelsinler canım denildi mesela. Gittiğim okullarda din kültürü öğretmeni benim dersime çok kolay bir şekilde girebiliyor şuan. Yayıncılık Habercilik anlayışı nerede var? Yandaş medya da mı? Tutuklu gazetecilerden haberiniz yok sanırım. Vergi alan Trt'nin yalnızca hükümete hizmet edip diğer siyasi partilere konuşma hakkı vermediğinden. Ya da pek çok kanal ve gazetenin yalnızca yandaş haberler yapıp görüşlerini ifade eden habvercilerin meslekten kovulduğundan. Sizler nasış bir Türkiye2de yaşıyorsunuız bilmiyorum ama evt GERÇEKTEN BUNLARI YAŞIYORUM? Peki siz bunlara bir şey yağıyor tepki gösteriyor musunuz? Hayırın fazla çıkması kazanmak anlamına gelmez. Hala bunu anlayamadınız. Kazanmak kaybetmek meselesi olarak göremezsiniz bunu. Hayır çıkması yalnızca Hayırcılar için değil Evetçiler içinde HAYIRLIDIR. Neyse size hayırlı günler.
Bırakında benim için neyin hayırlı olup olmadığına ben karar vereyim .
Siz bu insanlar neler yaşadı kimler neler uğruna öldü bu VATAN neden bölündü ne pazarlar dönüyor Ülkemize ne oyunlar oynanıyor dış mihraplar benden daha mı çok düşünüyor Milletimi Vatanı mı ki fikrini HAYIR olarak beyan ediyor.
Ben bilirim ben ben biirim neler yaşadık ben bilirim hastanede rehin tutulan abimi .Ben bilirim parası olmasına rağmen sıvı yağ almayan hatta kuyrukta dövülen babamı.Ben bilirim yıllar önceki darbede kendi suçlarına kılıf bulmak için suçsuz gühahsız ticaret yapan dayımın infazını.
Ben bilirim eczane deposu olan hastanede saatlerce kuyrukta bekleyen kardeşimi.
Ben bilirim ilaca ve hastaneye parası yetmediği için hastaneye alınamayan küçük kardeşimin veremden ölümünü.
Ben bilirim 3 kuruş para kazanacağım diye tarlaca başına güneş geçene kadar orak sallamalarını ve banyoda kan kusarken yakaladığım Annnemi.
Ben bilirim sırf imamhatip okuyorum diye puanımın 80 den 50 ye düşürüldüğünü.
Ben bilirim saçımdan sürünerek medreselerden atıldığımı.
Ben bilirim okulda rencide edilerek inancım gereği örttüğüm örtünün çıkarılıp üstüne basılmasını.
Ben bilirim okulu birincilikle bitirip belgemin verilmediğini.
Ben bilirim dedemin ey benim canım kızım şimdi bolluk var biz bir zeytin bile bulamazdık sözünü.
Ben bilirim ben ben Amerika Almanya İngiltere İsrail değil.
Sadece bu yüzden bile onların ak dediklerine kara derim .
Ben size evet deyin sizin için hayırlı diyor muyum ?
Sizin yaşıyorum dediklerinizin 10 katını biz zamanında kendi ÜLKEMİZ de yaşamıştık siz sesinizi çıkarttınız mı biz neden tepki gösterelim ki ?
Ben memnunum Yeni ANAYASADANDA verilen kararlardanda .
Sıkıntını BİMER e yaz emin ol bir muhatap bulursun.
Ülkemiz gelişti artık eski cehaletler yok.