• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
He ya aldığımiz 1300 lira maaş ile koca 1 ayı ölmeden gecirebildigimiz için Avrupa bizi feci kıskanıyor..

Keşke biraz muhalefet dinleyebilseniz ama o da zor çünkü bizim cooook özgür basınımız olduğu için her gün kanallarda Evet propagandası izliyoruz miting günlerinde 13 kanalın peş peşe Cumhurbaşkanı göstermesi de bence özgürlükten..

Üzgünüm ama bugün evet dersem yarın o 13 kanalın tamamin da görmek istemediğim halde göreceğim çok şeyler olacak..

25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kan kaos ve huzursuzluk ülkenin üzerinde kara bulutlar gibi..

Yol yapmak , hava alanı yapmak ,köprü yapmak , tünel yapmak bir lütuf değil bu bizden alınan vergilerle yapılmak zorunda olan mecburi hizmetler..İlk okulda vergiler size yol su elektrik olarak geri dönecek denildiği dönemleri unutmamak lazım..

Genel genel ele alındığında o kadar şey var ki..

Allah aşkına neden geleceğinizi bir adam eline teslim ediyorsunuz ? Hala anlamadın iz mi koltuk öyle bir şeydir ki asla yetinmezsiniz.
Bunu A partisi B partisi için söylemiyorum her kim gelirse gelsin başa bir insana bu kadar yetki verilmez.
Tarih tekerrürden ibarettir.Emin olunuz ki bugün söylediklerimizi yarın anladığıniz da çok geç olacak

Devlet millet o gece biraradaydik fetö nün dış güçlerin oyununu bozduk bunu nasıl anlıyorsun anlamıyorsun bilmiyorum ama ben herşeyi görüyorum güçlü Türkiye olmasın isteyenler var onun icin kararım EVET
neyi bozdunuz Allah aşkına cb kendi
Demi ama, ozaman ünvanı fetullah gülen hoca hazretleriydi.:confused: Sonra ülkeyi paylaşamadılar, birbirlerine düştüler adam bi gecede feto oldu:KK70: örgütlü siyonist baron fetöööö:KK53:
:KK70::KK70::super::super:

Sadece tek cevap vericem.
Çok başlılık bitince gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Terörle mücadele de en başında geliyor bu düğümün.

Mesela?
Yöntem?
Şimdi olmayan ne olacak mesela anayasada böyle bi madde de yok zaten de anayasa geçecek 2 sene sonra da terörle mi mücadele edilecek eşim polis bilmek isterim bizi robocop yapacaklar diyo kendisi belki de doğrudur

O olacak bu olacak sadece sloganvari kalıyo çünkü, açılımda da bunlar söylenmişti hatta açılıma destek vermeyenin eli 2 cihanda lekeliydi falan

ya hersey bir yana 15 sene olmus ee madem eskiler kotu duzeltin yahu onuda yapmıyorlar bıktık artık eyyyy kılıcdaroglu diye baslayan cumlelerden :KK47::KK45: zaten destekci kesimin agzındaki laflarda hep aynı onlarda copy paste yapıyor:KK45:

Kılıçdaroğlunu hiç sevmiyorlar. Hani sen bizim gibi olamazsın falan dşye hakaretler ediyorlar ama nedense dillerinden de onu hiç düşürmüyorlar her mitingde bir Eyy Kılıçdaroğlu Melih Gökçek'işne kadar
Sadece tek cevap vericem.
Çok başlılık bitince gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Terörle mücadele de en başında geliyor bu düğümün.
Teörürün nedeni muhalaeft yani :D bu kadar vasat bir açıklama olamaz :D E hadi yarın bir gün terör adına çalışan biri Başkan olursa napıcaksınız? Biz evet demedik mi diyeceksiniz. dersiniz evet.

Ya o kadar boş konuşmuşsunuz ki Vallahi hanginize cevap vereceğimi şaşırdım.
Biri eyyy sağcı kardeşim demiş
Biri bunların hepsini sen mi yaşadın demiş
Biri geçmişte seçtiğim hükümetten neden rahatsız oldun demiş.

Önceden Cumhur başkanını halk seçmezdi şimdiki hükümet sayesinde biraz demokrasi gördünüz.
Eyyy bana sağcı diyen solcu kardeşim dün cahildik ne ara kardeş olduk?
Ve şunuda artık idrak edin gelecekten korkmanıza gerek yok Sayın TAYİP ERDOĞAN yaşlanıp ölebilir yerine geçecek olanıda halk seçiyor.
Kimse sihirli değnekle koltuğa yerleşmiyor.
Siz rahat olun dün nasıl seçtiyse bugünde doğru olanı seçer bu çoğunluk MİLLET.
Ben nedenleriyle neden evet dediğimi açıklıyorum sizede tavsiyem geç olmadan sizde gözlüklerini kenara koyup EVET deyin.
Siz beni ikna edemediniz ben şansımı deniyim bari.
Sonuna kadar tabiki EVET

Neden EVET diyeyim ki?

He ya aldığımiz 1300 lira maaş ile koca 1 ayı ölmeden gecirebildigimiz için Avrupa bizi feci kıskanıyor..

Keşke biraz muhalefet dinleyebilseniz ama o da zor çünkü bizim cooook özgür basınımız olduğu için her gün kanallarda Evet propagandası izliyoruz miting günlerinde 13 kanalın peş peşe Cumhurbaşkanı göstermesi de bence özgürlükten..

Üzgünüm ama bugün evet dersem yarın o 13 kanalın tamamin da görmek istemediğim halde göreceğim çok şeyler olacak..

25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kan kaos ve huzursuzluk ülkenin üzerinde kara bulutlar gibi..

Yol yapmak , hava alanı yapmak ,köprü yapmak , tünel yapmak bir lütuf değil bu bizden alınan vergilerle yapılmak zorunda olan mecburi hizmetler..İlk okulda vergiler size yol su elektrik olarak geri dönecek denildiği dönemleri unutmamak lazım..

Genel genel ele alındığında o kadar şey var ki..

Allah aşkına neden geleceğinizi bir adam eline teslim ediyorsunuz ? Hala anlamadın iz mi koltuk öyle bir şeydir ki asla yetinmezsiniz.
Bunu A partisi B partisi için söylemiyorum her kim gelirse gelsin başa bir insana bu kadar yetki verilmez.
Tarih tekerrürden ibarettir.Emin olunuz ki bugün söylediklerimizi yarın anladığıniz da çok geç olacak

Anlamayacaklar ki o zamanda rüzgar nerden eserse, adamlar 15 senedir ülkeyi kendileri yönetmiyo gibi mitinglerde şikayet ediyor, teflon tava halt etmiş iyi bişey varsa biz yaptık kötü bişey olduysa kandırıldık aldatıldık CHP yapti

Mesela?
Yöntem?
Şimdi olmayan ne olacak mesela anayasada böyle bi madde de yok zaten de anayasa geçecek 2 sene sonra da terörle mi mücadele edilecek eşim polis bilmek isterim bizi robocop yapacaklar diyo kendisi belki de doğrudur

O olacak bu olacak sadece sloganvari kalıyo çünkü, açılımda da bunlar söylenmişti hatta açılıma destek vermeyenin eli 2 cihanda lekeliydi falan
Yahu anayasada "evet derseniz şöyle yapıcaz, terörü bitircez" diye bir madde olmasını mı bekliyorsunuz?
Çok başlılık diyorum, onu kaldırınca devamı gelecek diyorum. Nasılını yöntemini ben mi söyleyim? Gerçekten ben mi?

yahu ben patlamalar sebebiyle hergun esimi ise gonderirken acaba birsey olur mu diye korkuyorsam kendim cıktıgımda korka korka merkezdeki isimi halledip geliyorsam nasıl cıkıp evet diyim ya ben anlamıyorum teror bitecekse simdiye kdr bitmesi gerekiyordu hic mi bunu dusunmuyorsunuz benim elim gitmiyor evete ya bir tane elle tutulur birsey bulsam diyecem ki yaptılar ama yok 15 senede basta olan onlardı ama sanki onlar degilmis gibi bagımsız yargı olucak teror bitecek ekonomi kalkınacak vs vs yahu kim engelledi sizi yapmadınız

Kılıçdaroğlunu hiç sevmiyorlar. Hani sen bizim gibi olamazsın falan dşye hakaretler ediyorlar ama nedense dillerinden de onu hiç düşürmüyorlar her mitingde bir Eyy Kılıçdaroğlu Melih Gökçek'işne kadar

Teörürün nedeni muhalaeft yani :KK70: bu kadar vasat bir açıklama olamaz :KK70: E hadi yarın bir gün terör adına çalışan biri Başkan olursa napıcaksınız? Biz evet demedik mi diyeceksiniz. dersiniz evet.
kılıcdaroglu engelliyor demek adam ne gucluymus o gelsin basa kac kisiye yetiyor:KK53:

Önceden Cumhur başkanını halk seçmezdi şimdiki hükümet sayesinde biraz demokrasi gördünüz.
Ve şunuda artık idrak edin gelecekten korkmanıza gerek yok Sayın TAYİP ERDOĞAN yaşlanıp ölebilir yerine geçecek olanıda halk seçiyor.
Ben nedenleriyle neden evet dediğimi açıklıyorum sizede tavsiyem geç olmadan sizde gözlüklerini kenara koyup EVET deyin.
Sonuna kadar tabiki EVET

Gözlüklerimi kenara koyacağım da sen gözlüklerini vermediğin sürece Evet diyebileceğimi sanmıyorum. Varsa pembe gözlüklerinden fazla fazla ver hepimize de biz de mutlu mesut takılalım, sandıkta evet diyelim falan.

Şey senin gözlükler küçük GSMH'mızı büyük gösterenlerden, ekonomimizi devleştiren, taaaa çok çok ötede kalan bulanıklaştığı için göremediğimiz özgürlüğü, huzuru, barışı yakın gösteren miyop gözlüklerinden di mi?

Teörürün nedeni muhalaeft yani :KK70: bu kadar vasat bir açıklama olamaz :KK70: E hadi yarın bir gün terör adına çalışan biri Başkan olursa napıcaksınız? Biz evet demedik mi diyeceksiniz. dersiniz evet.

Yok demeyiz rahat olun.
Bir lider daha yetiştiremeyecek kadar basit bir millet değiliz canınızı sıkmayın.
Terörist birini başa geçirecek kadar basiretsiz de değiliz.
Siz napın biliyo musunuz, biraz muhalifliği bir kenara bırakın da devletin her türlü terörden arınmasına yardımcı olun.

Yahu anayasada "evet derseniz şöyle yapıcaz, terörü bitircez" diye bir madde olmasını mı bekliyorsunuz?
Çok başlılık diyorum, onu kaldırınca devamı gelecek diyorum. Nasılını yöntemini ben mi söyleyim? Gerçekten ben mi?

Kardeşim çok başlılık dediğin ne bir başbakan bir cumhurbaşkanı var cb anayasal sınırlarında kalsa zaten iş başbakanda kaldı ki 2 baş olsun bunlar, terör konusunda biri şunu yapalım dedi de diğeri hayır mı dedi

Olacakları sıralarsan bende sana nasıl derim, tahminin ne, eldeki teknoloji belli istihbarat belli kurumlar belli emniyet mensubu sayın belli, 17 nisanda hangisi değişecek samimi soruyorum bunu

Türkiye sevdalisiyiz insallah başkanlık sistemi de gelecek .... Yazdıklarını gururla okudum memnuniyetim daha da arttı ne derlerse desinler umrumda değil çünkü yapılan işleri görüyorum hamdolsun
Adama 15 yıldır rahat verildi mi sizce?
Hem içerden hem dışardan, her projesi engellenmeye çalışılır, her kararına muhalefet edilir. Ne diktatörlüğü kaldı ne yobazlığı.
15 senenin çoğu, önceki yönetimin çöplüğünü temizlemekle geçti zaten.
Terörü bunca yıl bitirmek istemedi mi, yoksa izin mi verilmedi? Hangi politikasına destek verildi?

Şimdi izin vericez. Yine olmazsa halk sandıkta cevabını verir. Her zaman millet ne derse o!

Sonuna kadar tabiki EVET
Neresi boş ayol, senin için üzülmüş hatta git kurşun döktür diye tavsıyede bile bulunmuştum.
Çok kırıcısın:110: insanın kalbini kırıyorsun:KK12:

Back