• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Türkiye sevdalisiyiz insallah başkanlık sistemi de gelecek .... Yazdıklarını gururla okudum memnuniyetim daha da arttı ne derlerse desinler umrumda değil çünkü yapılan işleri görüyorum hamdolsun
Teşekkür ediyorum. :KK54:
Belirttiğin gibi, sadece Türkiye sevdası bu.
Vatan, bayrak, ezan bu üçlü daim olsun yeter!

Ülkemi en refah en özgür seviyeye çıkarmaya bu kadar yakınken geri durmak yok. :KK52:

Ancak laf
Fırat kalkanı da ne laflarla başladı nasıl bitti 70 küsür şehit elde ne var niye girdik niye çıktık ne elde ettik, o gözlük sizde var anam babam bak ben sorguluyorum,ha gözlüğü isterdim fazla sorguluyorum diye hastalık sahibi oldum

Olan 70 tane şehitimize oldu,yazık değilmiydi onlara ailelerine..

Neresi boş ayol, senin için üzülmüş hatta git kurşun döktür diye tavsıyede bile bulunmuştum.
Çok kırıcısın:110: insanın kalbini kırıyorsun:KK12:

Boş dediği söylemlerimiz de bir ton soru sormuştuk ama cevap yok nedense.

En güzel yöntem üfff uğraşamıcam sizle, açıkladım anlamadınız, boş konuşuyorsunuz şeklinde özet yapıp cevap vermemek. Bknz: Söyleyecek sözü olmama durumu.

Boş dediği söylemlerimiz de bir ton soru sormuştuk ama cevap yok nedense.

En güzel yöntem üfff uğraşamıcam sizle, açıkladım anlamadınız, boş konuşuyorsunuz şeklinde özet yapıp cevap vermemek. Bknz: Söyleyecek sözü olmama durumu.

Ne sorusu ya gülüyorum oturduğum yerde :KK53:
Benim verilmeyecek cevabım yok da boşver ne desem boş.
Törpülü tırnaklarıma yazık :süslü:

Türkiye sevdalısı Türkiyeliler bizanslara karşı :halay: Türkiyeli diyorum bakın sizin cenah Türk demez malum, gerçi açılım bitti benden ala milliyetçi oldular ya neyse
Bak ben Gürcü kökenliyim biliyo musun, safkan anadan babadan hem de.
Ama hiçbir zaman Türküm demekten geri durmam. Her yerde her koşulda Türküm derim, Türkiyeliyim de tabii bu da olur. .
Ama bu başka bir his.
Kimseye vermem Türklüğümü der gibi...
Irkçılık mı biraz evet belki. Var bende.
Ümmetçiyim de bir yandan.
Daha açığı Müslüman Türküm!
Ve böyle olanlar hep daha üstün benim nazarımda. (Yaradılan herşeye saygı sevgim var o ayrı)
Kimine göre yanlış ama ben böyleyim.

Bak ben Gürcü kökenliyim biliyo musun, safkan anadan babadan hem de.
Ama hiçbir zaman Türküm demekten geri durmam. Her yerde her koşulda Türküm derim, Türkiyeliyim de tabii bu da olur. .
Ama bu başka bir his.
Kimseye vermem Türklüğümü der gibi...
Irkçılık mı biraz evet belki. Var bende.
Ümmetçiyim de bir yandan.
Daha açığı Müslüman Türküm!
Ve böyle olanlar hep daha üstün benim nazarımda. (Yaradılan herşeye saygı sevgim var o ayrı)
Kimine göre yanlış ama ben böyleyim.

Ben de gürcüyüm Artvin Şavşat :KK52:

Da sen Türkiyeli ve Türk meselesini anlamadın bence, Türkiyeli diye bişey yoktur, o amerikada falan olur İngiltereli de yoktur misal İngiliz vardır,ulus devletlerdir bunlar

Ohooo konu şehitlerimize gelmiş ki bu benim en hassas noktam.
Hiç uğruna, yok yere şehit olduklarını düşünenler var, ne yazık:KK43:

Bu saygısızlıktır, onların hatıralarına ayıptır.

Fırat kalkanında şehit olanlar ne için şehit oldu, söyle bilelim, savaşı mı bitirdik bi çıkar mı elde ettik, girecegiz diye başladığımız yerlere de gidemedik

Yorum yazıyorsun da gerisi boş, hiç değilse nedir söyle bilelim, Çanakkale şehitleri bize ülke bıraktı mesela peygambere komşu oldular, Fırat şehitleri de öyle şüphesiz de ne uğruna?

Ben de gürcüyüm Artvin Şavşat :KK52:

Da sen Türkiyeli ve Türk meselesini anlamadın bence, Türkiyeli diye bişey yoktur, o amerikada falan olur İngiltereli de yoktur misal İngiliz vardır,ulus devletlerdir bunlar
Memnun oldum.
Ben de Artvin Şavşattan göçen Balıkesir gürcülerindenim:KK52:

Hiç Türkiyeliyim demedim.
Bu "Türküm" diyemeyen Kürt vatandaşlar için bir söylem sanırım.
Bilemiyorum.
İlk duyduğumda yadırgadım. Ama ben Türküm demekten hiç gocunmadığım için ilgilenmedim diyeyim.

Bu ülkede bi sürü etnik köken var. Çoğu Türküm diyebiliyorken diyemeyenler var. Onlar mı bunlar.
Keşke deseler.....
Sülalem Gürcü, aramızda başkası yoksa Gürcüce konuşuruz, adetlerimizi yaşatırız filan. ama hiçbirimiz de Türklüğümüzü geri plana atmamışızdır. Herkes böyle sevdalı olsun isterdim.

Neden şehit oldular peki,madem atıyoruz böyle en azından sebeblerini bilelim bizde..
Elin suriye'lisi burada yaşarken vatanını terk ederken,benim askerim gitti şehit oldu orada..

Vay senden korkulur haa,
Bizim görmediğimiz şeyleri görüyor anlamadığımız şeyleri anlıyorsun, büyük oyunu sen bozcan demekki.
Verin mehter marşını verin, arkadaş sefere çıkıyor...
Sonrada böyle komik oluyor sun anlamıyorsun zatende

Fırat kalkanında şehit olanlar ne için şehit oldu, söyle bilelim, savaşı mı bitirdik bi çıkar mı elde ettik, girecegiz diye başladığımız yerlere de gidemedik

Yorum yazıyorsun da gerisi boş, hiç değilse nedir söyle bilelim, Çanakkale şehitleri bize ülke bıraktı mesela peygambere komşu oldular, Fırat şehitleri de öyle şüphesiz de ne uğruna?
Keşke tek birinin tırnağı dahi kırılmasa.
Fırata giden yakınım da var.
Ailem asker polis dolu.
Onlar da dahil hiçkimseye birşey olmasını istemem.
Ama gerekliyse gidilmeliydi.
O pisliklerin asıl yuvaları dağıtılmalıydı.
Bataklığı kurutmak değil mi bu.
Daha bitmediki ayrıca. Fırat bitti ama devamı gelecek.
Bitecekse bu lanet terör, yuvalarına kadar girip orda bitirmeli.
Bütün şehitlerin mertebesi Allah tarafından müjdelenmiş zaten, o şüphesiz.
Bu şehitlerimiz de tıpkı öncekiler gibi "bir hilal uğruna" batıyor.
Emin ol.
Ülkemizin selameti için o lanetli ortadoğunun temizlenmesi gerek.

Back