• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ülkemizi tek adamın kurtardığına, kurduğuna inananlar şimdi tek adamlığa karşı çıkıyor. İlginç..

Kaldıki öyle birşey yok, buna tek adamlık denmez. Tek başlılık desek daha doğru.
Erdoğandan sonra bu millet bir lider daha çıkarır, neden güvenmiyorsunuz.
Evet Erdoğanı seviyorum, destekliyorum fakat babamın oğlu değil, o olmazsa başkası. Yeterki gözetilen ülkemiz olsun,gaye Türkiye olsun.
Böyle bir lider yine gelir,hiç umutsuz değilim.

Bir dakika burada laf ATATÜRK'e geliyor,o yıllarda ülke savaşmış yokluk çekmiş neler yaşamış bir ülke olarak savaşı kazanıp Cumhuriyet'i kuran bizlere armağan eden birisi için bu cümleyi kabul edemem..

Sıkıntı ne biliyormusunuz,sizler hala c.başkanını ATATÜRK'le kıyaslıyor neden tek adamlığa karşı çıkıyorsunuz diyorsunuz...

Biri yoktan ülkeyi var etti,biri olan ülkeyi yok ediyor...

Ülkemizi tek adamın kurtardığına, kurduğuna inananlar şimdi tek adamlığa karşı çıkıyor. İlginç..

Kaldıki öyle birşey yok, buna tek adamlık denmez. Tek başlılık desek daha doğru.
Erdoğandan sonra bu millet bir lider daha çıkarır, neden güvenmiyorsunuz.
Evet Erdoğanı seviyorum, destekliyorum fakat babamın oğlu değil, o olmazsa başkası. Yeterki gözetilen ülkemiz olsun,gaye Türkiye olsun.
Böyle bir lider yine gelir,hiç umutsuz değilim.

Tek adamın değil tek adamın vizyon ve önderliğinin, ki kandırılmamiştır bir kere bile

Burda mevzu Atatürk değil,kaldı ki kıyas kabul etmez

Zaten size göre de şu an en tepedeki adam bağımsız değil ,taraflı farkeder mi?
Sorsan kimse şu anki yargıyı ,alınan kararları beğenmiyor ama değişmesi neden istenmiyor ?

Beğenmediğimiz maddeler değişmiyor çünkü. Anayasamız kötü kabul ama değişen maddelere baksan neden değişmiş, değişse ne değişmese ne diyorsun. Ya da kimisi tamamen meclis yetkisini alıp başkana verme şeklinde. Meclis pasivize ediliyor, sebebi muhalif milletvekillerinin sesini kısmak, zaten kendi milletvekili kendinden, kendinden olmayan muhalif vekillerin de yetkisini azaltıp önüne taş koymasını engellemek. Demokrasiyi tekele almak. Az evvel bir üye de demiş muhalefetsiz özgür ve ölümsüzlük kapısını aralamak, işte bunu itiraf edebilen tek AKPli kendisi tebrik ediyorum, niyetlerini çok güzel beyan etmiş.

Gen soru sorulması ve yargılanma kapısını kapamak, başkan ne yaparsa yapsın yargılanmasının önüne geçmek.

Şu maddeler de millet için, halk için ne gibi bir büyük avantaj var yaaa??? Anlatın diyoruz anlatamıyorsunuz bile, çünkü bilmiyor, okumuyor, anlamıyorsunuz. Neye evet dediğinizi asla bilmeden evet diyeceksiniz ve anayasayı değiştireceksiniz ya ben buna yanıyorum.

Ama.şu an ki yargı da 2010 referandumunun sonucu değil mi,ben ona da hayır dedim, bilbordlarda tarafsız yargı için evet demişler ama sormak lazım

Yargı bunca zaman taraflı mıydı
Tarafliydi madem tarafı kimdi
E o yargıyı da şekillendiren 2010 sonrası sen değil miydin
Yargı bu zamana kadar taraflı mıydı derken barolar birliği başkanı bile hayır kampanyası yapıyor ,tarafsız mı olunuyor şimdi?

Zaten size göre de şu an en tepedeki adam bağımsız değil ,taraflı farkeder mi?
Sorsan kimse şu anki yargıyı ,alınan kararları beğenmiyor ama değişmesi neden istenmiyor ?

Çünkü yargı ortadan tamamen kalkıyor. Bakın söyleyecek çok daha fazla söze gerek yok bence TEK BİR KİŞİYE HAKKINI TESLİM EDİYORSAN OYUNU GİT EVET'E VER.

Şöyle düşün: Bir sitede oturuyorsun. Bulunduğun apartmanda üst komşunun yukardan halı silkelemesi seni rahatsız ediyor. Sende bir düzen sağlanması için apartman yöneticisi seçiyorsun oy birliğiyle. Daha sonra site yönetimi sizlerle birlikte toplanıp karar alıyor. Örneğin halı silkeleme günü Salı olsun. Neyse gün geliyor apartman yöneticini yeniden seçelim diyorsun memnunsun ya adam diyor ki ya siz bana güvenin ben kararları kendim oluşturcam. Sizde güvendiniz ya tamam nasıl olsa biliyoruz bu adamı güvenilir dürüst diyorsun hopp kararları devrediyorsun ona. Site yöneticisi ertesi gün sana diyor ki seni evden atıyorum. Apartman yöneticisi ev sahibi evden atar kararı aldım sizde kabul ettiniz bende seni evden atıyorum evine yerleşiyorum. Tamam diyorsan oyunu git evete ver. İyi günler :)

Zaten erken seçim olacak Evet çıkar ise. 2019 yılı beklenmez. Öyle bir düşünce olsa 2 yıl önceden neden yapılsın zaten. Bi de şunu merak ettim başkanlık olunca terörnasıl bitecek? Terörü bitime yetkisi varsa neden bunları yaşadık ki biz. Başkanlık gelince terör bitecek demek başkanlıkla bir anlaşmamı sağlanacak yani bu ne demek. Bunu sorgulayın bence biraz. Çünkü anladığım kadaryla siz henüz durumu tam olarak kavramış değilsiniz. Gönlünüzde partinize vermiş olduğunuz değerden dolayı Evet var. Hayır demek Chpli falan olmak gibi bir düşünce size göre. Eliniz gitmiyor bir nevi. Ama ülke meselesi bu. Vicdan meselesi. Zaten 15 yıldır tek başınasın, Cumhurbaşkanı olmak istedin oldun şuan istediğini yapamıyor mu da yetkisinin çok çok daha genişlemesini ve ketfi boyuta ulaşmasını istiyor diye düşünün.Çoğu tanıdığım aklı başında SAkp2li seçmen sunu diyor. Cumhurbaşkanı olmak istedin oldun daha ne istiyorsun bu kadarıda fazla. Yine parti seçimi olsa Akp'den başkasına oy vermicek kişiler bunlar.
Adama 15 yıldır rahat verildi mi sizce?
Hem içerden hem dışardan, her projesi engellenmeye çalışılır, her kararına muhalefet edilir. Ne diktatörlüğü kaldı ne yobazlığı.
15 senenin çoğu, önceki yönetimin çöplüğünü temizlemekle geçti zaten.
Terörü bunca yıl bitirmek istemedi mi, yoksa izin mi verilmedi? Hangi politikasına destek verildi?

Şimdi izin vericez. Yine olmazsa halk sandıkta cevabını verir. Her zaman millet ne derse o!

Yargı bu zamana kadar taraflı mıydı derken barolar birliği başkanı bile hayır kampanyası yapıyor ,tarafsız mı olunuyor şimdi?

cb seçim mitinglerinde akp kampanyası yaparkende eleştirseydiniz keşke..
şu an evet mitingi yasal mı? açılış ayağı altında evet mitingi yapan cb değil mi?

ya 50 senede gecse yine aynı seyleri duyarız biz zaten herseyin sorumlusu kılıcdaroglu degilmiydi:KK51: acıkca soyluyorsun bak bu bu oldu neden diye farkındalar ama kabul etmisler herseyi kabul eden birine ne soyleyebilirsiniz bosuna herseye kulp bulunuyor herseye bir bahane suclu onceki hukumetler ve muhalefet

Yarıgıyı barolar başkanına indirgedin ya deynep, ne desek boş artık. Yargıtayla baro başkanının ilgisi ne acaba???

Bir dakika burada laf ATATÜRK'e geliyor,o yıllarda ülke savaşmış yokluk çekmiş neler yaşamış bir ülke olarak savaşı kazanıp Cumhuriyet'i kuran bizlere armağan eden birisi için bu cümleyi kabul edemem..

Sıkıntı ne biliyormusunuz,sizler hala c.başkanını ATATÜRK'le kıyaslıyor neden tek adamlığa karşı çıkıyorsunuz diyorsunuz...

Biri yoktan ülkeyi var etti,biri olan ülkeyi yok ediyor...
Kıyası siz yaptınız ben değil.
Ben ülkemizin tek adam tarafından kurtarıldığına inanmıyorumki kıyaslayayım, savaşarak kazanılan, binlerce şehidin kanıyla kazanıldı. Bin şükür, farkındayım.
Bu söylemi hayırcılardan duydum hep.

Yoktan var etmek Allaha mahsustur hanımefendi.
Ve şimdi de ülkemizin yok olacağı filan yok, korkmayın.

Hem içerden hem dışardan, her projesi engellenmeye çalışılır, her kararına muhalefet edilir. Ne diktatörlüğü kaldı ne yobazlığı.
Terörü bunca yıl bitirmek istemedi mi, yoksa izin mi verilmedi? Hangi politikasına destek verildi?

Şimdi izin vericez. Yine olmazsa halk sandıkta cevabını verir. Her zaman millet ne derse o!

Ya allah aşkına bunu gerçekten mi yazdınız? Yahu adam tek başına tek tek tek iktidar kim engelledi ya ? Ne yani bundan önce halk seçmedimi bunu. Yetkisi yokmıuydu terörü bitirmeye? Cumhurbaşkanı terörü bitiremz diye bir yasamı var benim bilmediğim. Bu ne mantıksız bir açıklama oldu böyle. Nasıl izin verildi mi ne demek ya ? Başkanlıkla kim izin veriyor peki ? Şöylemi diyecekler 15 yıldır yöneten iktidar bizdik kendimize izin vermedik ama Başkan olduk artk izin veriyoruz ve terör bitti :)

15 yıldır tek adam yönetiyor ülkeyi zaten Dedi dedik çaldığı düdük:KK53:

Akepe geldiğinde terör bitmişti zaten, günaydın!!!
Millet ne derse o olurmu:halay:siz en son başbakan kimi seçtiniz, şimdi kim var niye görevden bir gecede alındı, gökyüzü niye bukadar pempeee kafamda deli sorular:deli:

Kıyası siz yaptınız ben değil.
Ben ülkemizin tek adam tarafından kurtarıldığına inanmıyorumki kıyaslayayım, savaşarak kazanılan, binlerce şehidin kanıyla kazanıldı. Bin şükür, farkındayım.
Bu söylemi hayırcılardan duydum hep.

Yoktan var etmek Allaha mahsustur hanımefendi.
Ve şimdi de ülkemizin yok olacağı filan yok, korkmayın.

Siz öyle yazarsanız kıyas gibi herker öyle algılar..
Elbette bu vatan binlerce şehitin kanıyla kazanıldı,binlerce gazi verdi bu topraklar..
Ülke göz göre göre yok olmaya başlıyor..

Yarıgıyı barolar başkanına indirgedin ya deynep, ne desek boş artık. Yargıtayla baro başkanının ilgisi ne acaba???
Hiç mi alakalı değil.
Bir de Fetöcü diye açığa alınanlar ,aldığı kararlar var.
Kızım acıkmış ben kaçanzi ,başımda bekliyor :KK55:

ya 50 senede gecse yine aynı seyleri duyarız biz zaten herseyin sorumlusu kılıcdaroglu degilmiydi:KK51: acıkca soyluyorsun bak bu bu oldu neden diye farkındalar ama kabul etmisler herseyi kabul eden birine ne soyleyebilirsiniz bosuna herseye kulp bulunuyor herseye bir bahane suclu onceki hukumetler ve muhalefet

Ayol öncekiler lafıda ağızlarından düşmüyor. Bugün akp seçmeni bildiğin Özal, Demirel destekçileri sanırsında ülke hep sol kesim tarafından yönetilmiş :D :D Bunlarda ne eleştireceklerini bilmiyorlar ya :)

Ya allah aşkına bunu gerçekten mi yazdınız? Yahu adam tek başına tek tek tek iktidar kim engelledi ya ? Ne yani bundan önce halk seçmedimi bunu. Yetkisi yokmıuydu terörü bitirmeye? Cumhurbaşkanı terörü bitiremz diye bir yasamı var benim bilmediğim. Bu ne mantıksız bir açıklama oldu böyle. Nasıl izin verildi mi ne demek ya ? Başkanlıkla kim izin veriyor peki ? Şöylemi diyecekler 15 yıldır yöneten iktidar bizdik kendimize izin vermedik ama Başkan olduk artk izin veriyoruz ve terör bitti :)
Yemin ediyorum güldüm...
Çocuk gibi bir mesaj.
Adam cumhurbaşkanı diye tüm yetki onda mıydı?
Akparti iktidarda diye her proje, her karar gerçekleşti mi? Kimler kimler nerelere hükmediyor, ne dolaplar ne oyunlar dönüyor hiç tahayyül edemiyor musunuz?
Kaldı ki hayale gerek yok gün gibi ortada, her yer hain kaynıyormuş, her yerde Türkiyenin ilerlememesi için birleşmiş birileri.
Bunları görmediyseniz benim size dicek bişeyim olamaz.
Sizin de bana olmaz sanırım.

Back