- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.708
- 508
Yahu bu adam yeni gelmedi ki bende onu diyorum madem liderlik özelliği vardı 15 yıldr neyi bekledik? Aynı ülkede yaşamıyor muyuz? %50'lik bir kesimin yönetimden memnun olmadığı bir ülkede nasıl lider ilan edilebilir ki? Çok başlılık 15 yıldır tek başına yönetilen bir iktidarda mı vardı? Yapmayın lütfen (tatlım). Muhalefetlerin ortadan kalkmasını iyi bir şey olacak göremezsin çünkü bir yerde bir yanlış var ise ona yanlış diyecek biri olmalı ki doğrular bulunsun. Yarın bir gün senin istemediğin fikirlerini benimsemeyip özgürlüklerini kısıtlayan birinin gelmesine aynı cevabı verebilip çok başlılık istemiyorum o ne isterse yapsın diyebilecek misin? Yoksa hayır olmaz mı diyeceksin? Hayır olmaz diyorsan en büyük muhalif sen olacaksın ve bugün şikayet ettiğin muhaliflik o gün en çok ihtiyaç duyduğun şey olacak. Bu kadar önemli kararlar bir kişinin peşinden sürüklenerek verilmez. YANLIŞ.
Muhalif kim ? Muhalefet eden kim ? Kim kaldı ki ALLAH AŞKINA ?
Anlamadığınız bir şey var sanırım BAŞBAKAN da olsa CUMHUR BAŞKANI da olsa sınırlı yetkileri var bu kurumun. Yani öyle her kararı dilediği gibi alamaz bunu yok etmek değil mi amaç.
Sizde haklı olabilirsiniz özgürlükleriniz kısıtlanıyor,sokaklarda yürüyemiyorsunuz ,fikirlerinizi savunamıyorsunuz,tehdit ediliyorsunuz, dışlanıyorsunuz ,sürekli suçlanıyorsunuz,dilediğiniz gibi giyinemiyor,dilediğiniz mesleklere sahip olamıyorsunuz,dilediğiniz dili konuşamıyorsunuz.
Bazen toplumda yobazlıkla,bazen cahillikle suçlanıyorsunuz.
Savunduklarınızın peşinden gidemiyorsunuz,istediğiniz gibi haklarını savunamıyorsunuz.
Grev yapamıyor ,işçilik haklarınızı talep edemiyorsunuz.
Dilediğiniz okullara alınmıyor,kurumsal toplantılardan ve seminerlerden kovuluyorsunuz.
Yayıncılık ve habercilik haklarınız diye birşey yok zaten.
Bunların hepsini yaşıyor musunuz gerçekten?
Ama biz yaşadık hemde çok acı şekilde yaşadık artık yaşamamak için EVET diyoruz.
Herkesin fikri kendine değil mi ?
Belkide HAYIR fazlalıkla çıkacak siz kazanacaksınız.
Kimseyi etkilemeye gerek yok ,sen HAYIR de yine aynı şekilde hayatımıza devam edelim ben EVET diyeceğim yaşayıp göreceğim