Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
en büyük sorun bu zaten , sorsan neye evet diyorsun %80 i bilmiyor.
bilipte Evet diyenlere bişey demiyorum , kendilerine göre haklı sebepleri vardır belki.

en büyük sorun bu zaten , sorsan neye evet diyorsun %80 i bilmiyor.
bilipte Evet diyenlere bişey demiyorum , kendilerine göre haklı sebepleri vardır belki.

Bilip de evet diyen %20'ye denk gelirsen bizim için de sor ve burada paylaş. Ben henüz denk gelemedim çünkü.

Hepimizin merak ettiği meşhur dış güçler kim?Eğer gerçekten dışgüçlerin bi saldırısı olsaydı şu darbe olayı halk sokakta bunu önleyebilirmiydi?20 tankla mı olacaktı bu iş?Gözümüzün önünde Irak Suriye Libya örnekleri var orda Halk ne yapabildi?Sıra bizde bu yüzden başkanlık istiyor ABD..Allah sonumuzu HAYIR etsin

Bi de aynı ezberi nasıl yaptırıyorlar nerde öğretiyorlar hepsi aynı cümlelerle geliyor kendilerine özgü tek cümle yok...

Bi de aynı ezberi nasıl yaptırıyorlar nerde öğretiyorlar hepsi aynı cümlelerle geliyor kendilerine özgü tek cümle yok...

Güçlü Türkiye, Tam bağımsız Türkiye, darbesiz Türkiye.

Sonra İmralıdaki Hayır diyor, Pensilvanyadaki Hayır diyor, Avrupa Hayır diyor, o yüzden Evet. (Barzani Evet derken bir de bunu diyolla)

15 Temmuz için Evet. (Hayır geçen sene Nisan'da seçim olsa kesinlikle 15 Temmuz olmazdı kesinlikleee..)

Bu Anayasa darbe anayasası. (Ama içeriğinde tek bi halka fayda sağlayan değişim yok. Hep meclis, MV sayısı, gen sorusu, meclisi fesetme, başganın sonsuz sınırsız yetkisi değişiyor.)

Yoo bilenlerde varmış, müsait değillermiş sadece

Eki Görüntüle 1977063

Yooooh artık.

Bilip de evet diyen %20'ye denk gelirsen bizim için de sor ve burada paylaş. Ben henüz denk gelemedim çünkü.

Şimdi acaba ne desem de biliyormuş gibi görünsem diye aklına büyük bir çelişki yarattım heralde cevap gelmedi :) Neyse en azından Evet vereceksede maddeleri okumasını sağlamışımdır belki anlamasa da okusun bir zahmet bana laf yetiştirmek için de olsa :) :)

CHP li Hüsnü Bozkurt u burda yazan bir arkadaş vardı..Adam dün akşam Halk Arenasında açıklama yaptı..Denize kimi dökeriz dediğini anlattı..Ki konuşmasını burdan sonra bende izledim..Size vatandaşa bişey dememiş ki?Emperyalistlere ve yerli işbirlikçilerine söylemiş..Niye üzerinize alındınız?Çünkü twitterdan dinlemeden anlamadan paylaşılanları gördünüz dimi?Okuyun dinleyin araştırın zor değil internet var..

GÜÇLÜ TÜRKİYE

Hahaaha çok gerçekçi demi,2013'te ortaya çıkmış skjskjsksjskj ..
Yıllar öncesine bakın,muhalefette orduda veryansın etti tehlikeli dediler.
Ne cevap verdiler,alnı secdeye değenden korkmayın dendi..
Gülesim geliyor varya dur bir güleyim hatta hahahahahaa..
Kafanızı çıkarın artık o gömdüğünüz kumlardan...

Sözünün bittiği yer böyle bana sarmaya çalışıyor sunnn

Sözünün bittiği yer böyle bana sarmaya çalışıyor sunnn
ahahah beni yanıltmadın:) Senden beklediğim performanstı teşekkğr ederim ben cevabımı aldım :) Emindim anayasaya dair hiçbir şey bilmediğine sen şimdi bunu Akp oy vercem falan sanıyorsundur. aman dikkat et seçim sırasında Akp yazısı görmeynce panikleyip kabinden burda Akp yok diye çıkma sakın olur mu hadı bys :)

Ya ne dediğini oku bakalım birşey anliyormusun benim yazıma cevap olarak.. hem ben arkadaşı bilgilendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…