en büyük sorun bu zaten , sorsan neye evet diyorsun %80 i bilmiyor.Yeni anaysadan bir yere bakmadan bana tek madde söyler misiniz ? Bilmek istiyorum belki kararımız değişir belli mi olur? Ama lütfen google amcaya sormadan şöyle şu şu diye takır takır sıralasana bana çok ihtiyacım var buna lütfeeeennnn
en büyük sorun bu zaten , sorsan neye evet diyorsun %80 i bilmiyor.
bilipte Evet diyenlere bişey demiyorum , kendilerine göre haklı sebepleri vardır belki.
Hepimizin merak ettiği meşhur dış güçler kim?Eğer gerçekten dışgüçlerin bi saldırısı olsaydı şu darbe olayı halk sokakta bunu önleyebilirmiydi?20 tankla mı olacaktı bu iş?Gözümüzün önünde Irak Suriye Libya örnekleri var orda Halk ne yapabildi?Sıra bizde bu yüzden başkanlık istiyor ABD..Allah sonumuzu HAYIR etsinAy şu dış güçler kim allah aşkına bir söyler misin ? Ben senden duymak istiyorum devlet ismi ya da kişi ismi verir misin ? Sğrekli papağan gibi size tekrarlatılan cümleleri söylüyorsunuz farkında mısınız ? İsterdim ki kendi cümleleriniz ile bir açıklama yapın da şöyle güzel güzel tartışalım ufkumuzu genişletelim. Eminim ki bir zamanlar intenetten açıp açıp hoca efendiyi dinleyenlerden birisinizdir :) Şimdi fetö dedikleri için fetö diyorsunuz. Bir zamanlar paralel yapıydı bak o lafı bile size untturdular onlar ne dese siz anca onu dersiniz. Keşke sizin yerinize düşünmelerine fırsat vermeyip sorgulasanız. Göreceğiz hepberaber güçlü Türkiye'yi mi istiyorlar çocuklarınızla torunlarınızla beraber göreceğiz :) Zaten siz Hayırcı olmayn bir zahmet iyi olur :) O yüzden bu zihniyette kalmaya ve Evet demeye siz devam edin çünkü siz Hayır derseniz ve hala bu zihniyette olursanız bir şey değişmez :)
ben de denk gelmedim ama işte yine de yüzdeyi yükseltmeyim dedimBilip de evet diyen %20'ye denk gelirsen bizim için de sor ve burada paylaş. Ben henüz denk gelemedim çünkü.
Yoo bilenlerde varmış, müsait değillermiş sadeceen büyük sorun bu zaten , sorsan neye evet diyorsun %80 i bilmiyor.
bilipte Evet diyenlere bişey demiyorum , kendilerine göre haklı sebepleri vardır belki.
Bi de aynı ezberi nasıl yaptırıyorlar nerde öğretiyorlar hepsi aynı cümlelerle geliyor kendilerine özgü tek cümle yok...
Bilip de evet diyen %20'ye denk gelirsen bizim için de sor ve burada paylaş. Ben henüz denk gelemedim çünkü.
Bir örgüt oldukları 17 aralık 2013'te ortaya çıktı.O hainler için 40'ın üzerinde bir milletvekili sayısı AK Parti'nin Meclisteki grubunu düşürmeye yeterdi. O zaman Fetö darbe yapmaya teşebbüs etmezdi. Sayı o kadar fazla değildi. Yurtdışına kaçanlar kırmızı bülten listesinde. Mal varlıklarına el kondu.
Sözünün bittiği yerYeni anaysadan bir yere bakmadan bana tek madde söyler misiniz ? Bilmek istiyorum belki kararımız değişir belli mi olur? Ama lütfen google amcaya sormadan şöyle şu şu diye takır takır sıralasana bana çok ihtiyacım var buna lütfeeeennnn
İyi olur
güçlü Türkiye evet'le mi olacakmış peh
sinirlerim bozulmadan bu konudan çıkayım ben
bunu hayır diyen de yapsa iyimisin arkadasım diye sorarım
ahahah beni yanıltmadın:) Senden beklediğim performanstı teşekkğr ederim ben cevabımı aldım :) Emindim anayasaya dair hiçbir şey bilmediğine sen şimdi bunu Akp oy vercem falan sanıyorsundur. aman dikkat et seçim sırasında Akp yazısı görmeynce panikleyip kabinden burda Akp yok diye çıkma sakın olur mu hadı bys :)Sözünün bittiği yerböyle bana sarmaya çalışıyor sunnn
Ya ne dediğini oku bakalım birşey anliyormusun benim yazıma cevap olarak.. hem ben arkadaşı bilgilendirdimGüçlü Türkiye değil miydik şu ana kadar yani?? 15 yıldır değil miydik? Değilsek neden değildik? İktidar başaramamışmıydı yani bunu?
16 Nisan'da gökten melekler inip bizi bir araya getirip, kardeşlik türküleri eşliğinde bir araya gelip, ülkecek dokunulmazlık zırhı alacak ve tüm kötülüklerden sonsuza dek korunacak mıyız?
Güçlü Türkiye ne demek bir de? Bunu yeni anayasa nasıl sağlayacak ve garantiye alacak??
Canım kıyamam o saçlararuh sağlığı bozuk tipler
Keşke beynini kesseymiş saç yerine :) Belki sinir uçlarından birine dokunarak oksijen gitmesini sağlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?