• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
apo.jpg

Bu çirkinlikleri görmezden geldikleri için...

gosterrek.jpg

HAYIR diyorum En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Vatan millet mi tek kişi mi ? Vatan içinse çalınan akp marşları nedir?Cumhurbaşkanını havaalanında karşılamak nedir? Hani diyor ya kandırıldık evet bak o değil belki ama 15 Temmuz'da öyle bir kandırıldınız ki. Bunu şuan değil belki çok uzun yıllar sonra anlayacaksınız.. Yerinizde olsam gerçekten vatanım için çıkar ve bu baştaki insanlara da öyle bir hesap sorardım ki senin yönettiğin ülkede bu Fetö nasıl halkımıza ateş açar, meclisi bombalar diye.. Vatana sahip çıkmak beim gözümde budur. Gazi Atatürk'ten kalan Cumhuriyetimizin mirası Meclisimize bu hükümet'in "ne istedilerse vermesi" yüzünden bombalar atıldı be..
Ben ne demişim sen ne yazmışsın :olamaz:gozu kapalı yazmışsın:KK70::KK70::KK70:

38 yaşındayım ve ben 16 yaşımda bu gülen efendiyi hiç sevmedim sevemedim.. Gülen'in bu dereceye gelmesini tek Bir kişiye bağlamak ne kadar doğru sizlerde bilirsinizki bu adam 40 yıldır hükümetlerin,, devletin içinde yer almıştır..15 senedir ben erdogandan memnunum ..Ve yüzde 65 memnuniyetim devam ediyor.. Chpyi bırak sevmeyi tiksinir derecede midem bulanıyor..Ve mevlada o partinin muhalefette kalmasını nasıp ediyor.. Geçmişte ne olduklarını çok iyi biliyoruz..Ve Evet sorular çalındı meselesinde ne kadar tepki verdigimi bilemessin.. Kii yıllar evvel sırf başörtü den dolayı yaşamları kaybolmuş gençler gibi.. Kazen efendi fetoden dolayı bir çok subay adayının hayatlarının kaydigina ne kadar uzuldugumude..Bu ülkeye Bir lider lazım ve geçmiş liderlerle tartiya koydugumda Erdoğan baskın çıkıyor.. NET ..O açığa alınan lardan biride benim amca oğludur Yolava nin Hastanesi'nde baş hekim.Ve Evet öğrencilik zamanında o yurtlarda kalmış ..Ama fetocu olmadığını ispat etmiş ve görevini ne dönmüştür..Ve Evet ben 15 senedir memnunum .O yüzden EVET..
Az söyledin kakao.
Ben yüzde%99 memnunum mesela
Memnuniyetin giderek artsın.. Artacak da, göreceğiz:halay:

Evet yorumlarına bakıyorum hep sloganvari söylemler. Bir mantıklı evet yorumu okumadım daha üzerinde durup düşüneceğim
İşi şimdide yüzdeyemi vurdunuz,ona gerek yok yahu 15 seneye bakmanız yeterlidir..:işsiz:
Canım şimdi ki yeni slogan yüzdeler.Bir tane bile üzerinde durup düşüneceğim bir EVET yorumu okumadım bu kadar sayfada.

"Hayır" ne vaat ediyor:
Son 93 yılda, 65 tane hükümet kurulmuş. İyi mi bu?

8'i zaten bu son 15 yılda kurulmuş. Düşün hani tek başına iktidarsın ve buna rağmen ortalama 2 yılda bir hükümet kuruyorsun. Bu daha mı istikrarlı bir durum aceba sayın bağyan?? :KK53:

93 yılda 65 tane hükümet iyiyse, dur dur daha iyisi de var: 5 Tane Askeri Darbe!!
Hala "Hayırcılık çok güzel gelsenize" diyeceksin biliyorum.

Çok affınıza sığınaraktan yeni sistem askeri darbe püskürtme özellikli mi? Askeri darbe ile yeni sistemin ilgisi nedir? 60 darbesi 12 tane subayın ABD desteğiyle gerçekleşti mesela, asker darbe yapmak istedikten sonra subayla bile yapabildiğini gördük. Yeni anayasa darbesi antivürüzlü mü? Hangi maddesine dayanaraktan darbe olmayacağının garantisini verebiliyorsunuz?

Ayrıca mevcut sistemde aksaklık varsa bunu neden yetersiz maddeleri değiştirmek yerine toptan sistemi değiştirerek yapıyoruz? Bunun mantığı, izahati nedir? Anayasa değişsin eyvallah da neden başganlık, sebep??

Ayrıca artık başkan gen soru bilmem ne soru ile yargılanamayacak? Tamamen önü kesildi bunun. Hangi geçmişinden korkmayan insan bunu yaptırır ki? Meclisin hükmü azaltılıp, başkanın ki arttırılıyor. Bunun demokratik yanı nedir? Tek insan, 600 MV'ni yeri gelince hiçe sayacak, başkanın önerdiği şey kabul edilmedi ise başkan 2. kez oylama yapmadan onu yürürlüğe koyma hakkına sahip olacak. Bunun demokratik yanı nedir?? Bunu da izah etsen hele.

38 yaşındayım ve ben 16 yaşımda bu gülen efendiyi hiç sevmedim sevemedim.. Gülen'in bu dereceye gelmesini tek Bir kişiye bağlamak ne kadar doğru sizlerde bilirsinizki bu adam 40 yıldır hükümetlerin,, devletin içinde yer almıştır..15 senedir ben erdogandan memnunum ..Ve yüzde 65 memnuniyetim devam ediyor.. Chpyi bırak sevmeyi tiksinir derecede midem bulanıyor..Ve mevlada o partinin muhalefette kalmasını nasıp ediyor.. Geçmişte ne olduklarını çok iyi biliyoruz..Ve Evet sorular çalındı meselesinde ne kadar tepki verdigimi bilemessin.. Kii yıllar evvel sırf başörtü den dolayı yaşamları kaybolmuş gençler gibi.. Kazen efendi fetoden dolayı bir çok subay adayının hayatlarının kaydigina ne kadar uzuldugumude..Bu ülkeye Bir lider lazım ve geçmiş liderlerle tartiya koydugumda Erdoğan baskın çıkıyor.. NET ..O açığa alınan lardan biride benim amca oğludur Yolava nin Hastanesi'nde baş hekim.Ve Evet öğrencilik zamanında o yurtlarda kalmış ..Ama fetocu olmadığını ispat etmiş ve görevini ne dönmüştür..Ve Evet ben 15 senedir memnunum .O yüzden EVET..

Kız kakao kafanı bana versene baharda takılayım biraz. Ohhh geçmişi düşünmek yok, geleceği düşünmek yok, çocuksu bir saflıkla her şeye inanarak geçireyim şu baharı. Bahar, çiçekler, kelebekler, böcekler ve pırıl pırıl kafam...

Evet yorumlarına bakıyorum hep sloganvari söylemler. Bir mantıklı evet yorumu okumadım daha üzerinde durup düşüneceğim

Canım şimdi ki yeni slogan yüzdeler.Bir tane bile üzerinde durup düşüneceğim bir EVET yorumu okumadım bu kadar sayfada.

Aynen toplum yararına bişiler olsa evet diyeceğimiz oda yokki maalesef..

Ben ne demişim sen ne yazmışsın :olamaz:gozu kapalı yazmışsın:KK70::KK70::KK70:
Sen ne demişsin biliyormusun yalnızca tek bir adam için sokaklarda olduğunu.. Ben ne demişim Cumhuriyete desteklediğiniz insanların darbe vurduğunu, meclisi bombalamalarına zemin hazırladığınız. İşinize gelmeyince anlamamazlık numaraları.. Cevap dahi veremediğine göre vicdandan eser yok

8'i zaten bu son 15 yılda kurulmuş. Düşün hani tek başına iktidarsın ve buna rağmen ortalama 2 yılda bir hükümet kuruyorsun. Bu daha mı istikrarlı bir durum aceba sayın bağyan?? :KK53:

Çok affınıza sığınaraktan yeni sistem askeri darbe püskürtme özellikli mi? Askeri darbe ile yeni sistemin ilgisi nedir? 60 darbesi 12 tane subayın ABD desteğiyle gerçekleşti mesela, asker darbe yapmak istedikten sonra subayla bile yapabildiğini gördük. Yeni anayasa darbesi antivürüzlü mü? Hangi maddesine dayanaraktan darbe olmayacağının garantisini verebiliyorsunuz?

Ayrıca mevcut sistemde aksaklık varsa bunu neden yetersiz maddeleri değiştirmek yerine toptan sistemi değiştirerek yapıyoruz? Bunun mantığı, izahati nedir? Anayasa değişsin eyvallah da neden başganlık, sebep??

Ayrıca artık başkan gen soru bilmem ne soru ile yargılanamayacak? Tamamen önü kesildi bunun. Hangi geçmişinden korkmayan insan bunu yaptırır ki? Meclisin hükmü azaltılıp, başkanın ki arttırılıyor. Bunun demokratik yanı nedir? Tek insan, 600 MV'ni yeri gelince hiçe sayacak, başkanın önerdiği şey kabul edilmedi ise başkan 2. kez oylama yapmadan onu yürürlüğe koyma hakkına sahip olacak. Bunun demokratik yanı nedir?? Bunu da izah etsen hele.

Kız kakao kafanı bana versene baharda takılayım biraz. Ohhh geçmişi düşünmek yok, geleceği düşünmek yok, çocuksu bir saflıkla her şeye inanarak geçireyim şu baharı. Bahar, çiçekler, kelebekler, böcekler ve pırıl pırıl kafam...
Bak bağyan, bu sistemde CB meclisin seçimle yenilenmesini isterse, kendisini de seçime götürmek durumunda olacak. Bu yeni şeylerden haberin var mı?

görende 15 senedir gülen ile savaştasınız sanacak .... sorular çalındı diye yıllar önce burada konu açan, dinlemeyerek umutlarını çalınan gençlerde de aynı tepkiyi verseydiniz keşke ...

ne enteresandır ki 300.000 memurun görevine son verildi ama 1 tane vekil fetocu çıkmadı... bak sen Allahın işine....

Bir örgüt oldukları 17 aralık 2013'te ortaya çıktı.O hainler için 40'ın üzerinde bir milletvekili sayısı AK Parti'nin Meclisteki grubunu düşürmeye yeterdi. O zaman Fetö darbe yapmaya teşebbüs etmezdi. Sayı o kadar fazla değildi. Yurtdışına kaçanlar kırmızı bülten listesinde. Mal varlıklarına el kondu.

Back