Türkleri azılı itlere ısırttıran Hollanda'ya mı övgülerin? 4'lü koalisyon kurmuşlar ama şer koalisyonu kurmuşlar demekki.Avrupa koalisyonlarla yonetiliyor, bak Hollanda da daha yeni 4 partili koalisyon kuruldu. Durumlari Turkiyeden daha mi batik? Oyleyse soyleyelim Hollandadaki Turk iscilere de gelsinler istikrarli istikrarli kendi ulkelerinda yasasinlar.. Ne dersin? Gelirler mi ki?
Bak bağyan, bu sistemde CB meclisin seçimle yenilenmesini isterse, kendisini de seçime götürmek durumunda olacak. Bu yeni şeylerden haberin var mı?
Bir örgüt oldukları 17 aralık 2013'te ortaya çıktı.O hainler için 40'ın üzerinde bir milletvekili sayısı AK Parti'nin Meclisteki grubunu düşürmeye yeterdi. O zaman Fetö darbe yapmaya teşebbüs etmezdi. Sayı o kadar fazla değildi. Yurtdışına kaçanlar kırmızı bülten listesinde. Mal varlıklarına el kondu.
Bir örgüt oldukları 17 aralık 2013'te ortaya çıktı.O hainler için 40'ın üzerinde bir milletvekili sayısı AK Parti'nin Meclisteki grubunu düşürmeye yeterdi. O zaman Fetö darbe yapmaya teşebbüs etmezdi. Sayı o kadar fazla değildi. Yurtdışına kaçanlar kırmızı bülten listesinde. Mal varlıklarına el kondu.
Rahmetli Kamer Genc in Feto konuşmalarını hiç unutmam...Feto bir örgüttür sizi akrep gibi soktuğu zaman cıyaklayacaksınız geç olacak...yıl 2003 filandı....17 Aralıkta mı çıktı?
akjsnxdkqwdnjwefnhahaha valla güldüm bak yeminne güldüm.
Hayır 17 Aralıkta çıkmadı siz kafanızı kumdan 17 Aralık'ta çıkardınız. Oysa muhalefet yaklaşık 2003-2004'den beri bas bas bağırdı, feryat figan etti, bu adam müslüman değil, ajan, kaçak, Hacca bile gitmemiş, Türk düşmanı diye. Ortada doneler açık apaçık varken siz görmediniz.
Bak 2008'de 23 yaşındaydım memur sitesi vardır çok meşhur, orada Fetullah için AKPliler ile muhalifler az birbirine girmezdi. Ben de üye olmuş 1 ay takılmış, bazı şeyleri anlatmaya çabalamış ve AKPlilerin o körlüklerinden nefret edip çıkmıştım dayanamayıp. Peygamber ilan etmedikleri kalmıştı biz hain derken. 23 yaşında gerçekleri görebilen ben ve koca koca sakallı, kapalı Fetullah cemaatine gurban olan amcalar ve deyzalar.
Sonra 2009 falandı PKK ile masaya oturulmuş ve ona da yapmayın diye bağırmıştık. AKPliler tef çalıp oynuyor, kardeşlik türküsü söylüyordu. İşte sonra PKK 2 3 yıl barış ayağına palazlandı falan.
Ergenekon da askere lanet eden AKPlileri de çok iyi hatırlıyorum mesela. Silivri'de ölenlere iyi oldu diye paylaşım yaparlardı. Ama buna sevinenler 6-7 yıl sonra olay hükümet tarafındna yalanlanınca, o askerler kumpas yüzündne içeride denilince hiç utanmamıştı mesela.
Türkan Saylan öldüğünde ergenokoncu, PKKlı diye paylaşım yapanlar da utanmadı ne hikmetse.
Kusura bakma da örgüt olduğu bas bas bağırıyorken bu adama inananlar 15 temmuzun müsebbibidir. Ben her şeye inanan, okumak, anlamak, kafa yormak yerine önüne gelen her şeyi koşulsuz kabul eden insanlardan artık bıktım. Çünkü hem hatalarını biz çekiyoruz, hem de üstüne pişkin oluyorlar.
Ben bu insanların şimdi de evet diyip inandıkları anayasa yüzünden 5-10 yıl sonra kahrolmak istemiyorum.
17/25 aralık 2013 akepenin yolsuzluk haftası değilmiydi yaw. Tabeler,ayakkabı kutuları,para sayma makinaları, ohhh la vita e bellaBir örgüt oldukları 17 aralık 2013'te ortaya çıktı.O hainler için 40'ın üzerinde bir milletvekili sayısı AK Parti'nin Meclisteki grubunu düşürmeye yeterdi. O zaman Fetö darbe yapmaya teşebbüs etmezdi. Sayı o kadar fazla değildi. Yurtdışına kaçanlar kırmızı bülten listesinde. Mal varlıklarına el kondu.
Daha başkan olmadan halkın seçtiği Davutoğlunu görevden aldı yerine düşük profilli Yıldırımı getirdi atadı...Seçmen kitlede tık yok..Reis bilir bla bla..Bi de Başkan olduğu bu kadar gücü kendinde olunca yapacaklarını düşünün...
17/25 aralık 2013 akepenin yolsuzluk haftası değilmiydi yaw. Tabeler,ayakkabı kutuları,para sayma makinaları, ohhh la vita e bella
Devlet millet o gece biraradaydik fetö nün dış güçlerin oyununu bozduk bunu nasıl anlıyorsun anlamıyorsun bilmiyorum ama ben herşeyi görüyorum güçlü Türkiye olmasın isteyenler var onun icin kararım EVETSen ne demişsin biliyormusun yalnızca tek bir adam için sokaklarda olduğunu.. Ben ne demişim Cumhuriyete desteklediğiniz insanların darbe vurduğunu, meclisi bombalamalarına zemin hazırladığınız. İşinize gelmeyince anlamamazlık numaraları.. Cevap dahi veremediğine göre vicdandan eser yok
Nerde Yıldırım Akbulut nerde o beyefendilik zeka kültür çok eskilerde kaldı.Allah Rahmet Eylesin...Ne günlere kaldık....ay o adamı görünce aklıma yıldırım akbulut geliyor hep.. başa baş yarışırlar ama ülkemizde eskisi gibi demokrasi olmadığından kitabı çıkamaz yazık..
Devlet millet o gece biraradaydik fetö nün dış güçlerin oyununu bozduk bunu nasıl anlıyorsun anlamıyorsun bilmiyorum ama ben herşeyi görüyorum güçlü Türkiye olmasın isteyenler var onun icin kararım EVET
Devlet millet o gece biraradaydik fetö nün dış güçlerin oyununu bozduk bunu nasıl anlıyorsun anlamıyorsun bilmiyorum ama ben herşeyi görüyorum güçlü Türkiye olmasın isteyenler var onun icin kararım EVET
Demi ama, ozaman ünvanı fetullah gülen hoca hazretleriydi.Fetö ülkenin anasını ağlatırken örgüt değildi canım ya. Kumpaslar kurup, soruları çalarken, kendi adamlarını askeriyeden, adliyeye sokarken hükümetle husumeti yoktu. Ne zaman ki kasetler ifşa oldu o zaman örgüt oldu, bu da sanırsam 17 Aralığa tekabül ediyor.. 17 Aralık FETÖ'nün örgüt olduğunu anlama ve kavrama yıl dönümü.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılığın vücut bulmuş hali adeta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?