Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Türkleri azılı itlere ısırttıran Hollanda'ya mı övgülerin? 4'lü koalisyon kurmuşlar ama şer koalisyonu kurmuşlar demekki.

Bak bağyan, bu sistemde CB meclisin seçimle yenilenmesini isterse, kendisini de seçime götürmek durumunda olacak. Bu yeni şeylerden haberin var mı?

Ben de soruyorum eğer kendi riske girecekse neden istesin?? Öyle bir madde koydu ama fes etme yetkisi de kendinde, oylamaya götürme yetkisi de, bu maddeyi uygulama yetkisi, uygulamama yetkisi de, tamamen paşa gönlüne göre bir madde.

Şimdi bu maddenin halka avantajı nedir? Adam riskli gördüğü durumda, halkın arkasından olduğunu düşünmediği durumda kendisi de gitmesin diye fes etmediği sürece bu maddenin halk için avantajı nedir yahu? Zaten paşa gönlü istemezse fes etmicek ve bir sonraki seçim beklenecek.

Allah aşkına biraz halk için faydalarını yazın, öyle bir yazıyorsunuz ki halk için faydalı görünen her şey yine başganın menfaatine çıkıyor.

17 Aralıkta mı çıktı?

akjsnxdkqwdnjwefn hahaha valla güldüm bak yeminne güldüm.

Hayır 17 Aralıkta çıkmadı siz kafanızı kumdan 17 Aralık'ta çıkardınız. Oysa muhalefet yaklaşık 2003-2004'den beri bas bas bağırdı, feryat figan etti, bu adam müslüman değil, ajan, kaçak, Hacca bile gitmemiş, Türk düşmanı diye. Ortada doneler açık apaçık varken siz görmediniz.

Bak 2008'de 23 yaşındaydım memur sitesi vardır çok meşhur, orada Fetullah için AKPliler ile muhalifler az birbirine girmezdi. Ben de üye olmuş 1 ay takılmış, bazı şeyleri anlatmaya çabalamış ve AKPlilerin o körlüklerinden nefret edip çıkmıştım dayanamayıp. Peygamber ilan etmedikleri kalmıştı biz hain derken. 23 yaşında gerçekleri görebilen ben ve koca koca sakallı, kapalı Fetullah cemaatine gurban olan amcalar ve deyzalar.

Sonra 2009 falandı PKK ile masaya oturulmuş ve ona da yapmayın diye bağırmıştık. AKPliler tef çalıp oynuyor, kardeşlik türküsü söylüyordu. İşte sonra PKK 2 3 yıl barış ayağına palazlandı falan.

Ergenekon da askere lanet eden AKPlileri de çok iyi hatırlıyorum mesela. Muhalifler Ergenekon kumpas, yalan, askeriye ele geçiriliyor derken diğerleri Silivri'de ölenlere iyi oldu diye paylaşım yaparlardı. Ama buna sevinenler 6-7 yıl sonra olay hükümet tarafından yalanlanınca, o askerler kumpas yüzünden içeride denilince hiç kimse utanmamıştı mesela. Bakınız bu körlüğün bedeli: 15 Temmuz.

Türkan Saylan öldüğünde Ergenokoncu, PKKlı diye paylaşım yapanlar da utanmadı ne hikmetse.

Kusura bakma da örgüt olduğu bas bas bağırıyorken bu adama inananlar 15 temmuzun müsebbibidir. Ben her şeye inanan, okumak, anlamak, kafa yormak yerine önüne gelen her şeyi koşulsuz kabul eden insanlardan artık bıktım. Çünkü hem hatalarını biz çekiyoruz, hem de üstüne pişkin oluyorlar.

Ben bu insanların şimdi de evet diyip inandıkları anayasa yüzünden 5-10 yıl sonra kahrolmak istemiyorum.

Son düzenleme:

2013 e birşey demeye dilim varmıyor bile komik çünkü..
kazen onu mu sormuş? fetöcü milletvekilleri neden ifşa edilmiyor demiş..
ben kendi fikrimi yazayım bari Kazen refarandumdan sonra bir girişim bekliyorum bu konuda..

Rahmetli Kamer Genc in Feto konuşmalarını hiç unutmam...Feto bir örgüttür sizi akrep gibi soktuğu zaman cıyaklayacaksınız geç olacak...yıl 2003 filandı....

17/25 aralık 2013 akepenin yolsuzluk haftası değilmiydi yaw. Tabeler,ayakkabı kutuları,para sayma makinaları, ohhh la vita e bella

ay o adamı görünce aklıma yıldırım akbulut geliyor hep.. başa baş yarışırlar ama ülkemizde eskisi gibi demokrasi olmadığından kitabı çıkamaz yazık..

17/25 aralık 2013 akepenin yolsuzluk haftası değilmiydi yaw. Tabeler,ayakkabı kutuları,para sayma makinaları, ohhh la vita e bella

Fetö ülkenin anasını ağlatırken örgüt değildi canım ya. Kumpaslar kurup, soruları çalarken, kendi adamlarını askeriyeden, adliyeye sokarken hükümetle husumeti yoktu. Ne zaman ki kasetler ifşa oldu o zaman örgüt oldu, bu da sanırsam 17 Aralığa tekabül ediyor.. 17 Aralık FETÖ'nün örgüt olduğunu anlama ve kavrama yıl dönümü.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılığın vücut bulmuş hali adeta.

Devlet millet o gece biraradaydik fetö nün dış güçlerin oyununu bozduk bunu nasıl anlıyorsun anlamıyorsun bilmiyorum ama ben herşeyi görüyorum güçlü Türkiye olmasın isteyenler var onun icin kararım EVET

ay o adamı görünce aklıma yıldırım akbulut geliyor hep.. başa baş yarışırlar ama ülkemizde eskisi gibi demokrasi olmadığından kitabı çıkamaz yazık..
Nerde Yıldırım Akbulut nerde o beyefendilik zeka kültür çok eskilerde kaldı.Allah Rahmet Eylesin...Ne günlere kaldık....

Güçlü Türkiye değil miydik şu ana kadar yani?? 15 yıldır değil miydik? Değilsek neden değildik? İktidar başaramamışmıydı yani bunu?

16 Nisan'da gökten melekler inip bizi bir araya getirip, kardeşlik türküleri eşliğinde bir araya gelip, ülkecek dokunulmazlık zırhı alacak ve tüm kötülüklerden sonsuza dek korunacak mıyız?

Güçlü Türkiye ne demek bir de? Bunu yeni anayasa nasıl sağlayacak ve garantiye alacak??

Ay şu dış güçler kim allah aşkına bir söyler misin ? Ben senden duymak istiyorum devlet ismi ya da kişi ismi verir misin ? Sğrekli papağan gibi size tekrarlatılan cümleleri söylüyorsunuz farkında mısınız ? İsterdim ki kendi cümleleriniz ile bir açıklama yapın da şöyle güzel güzel tartışalım ufkumuzu genişletelim. Eminim ki bir zamanlar intenetten açıp açıp hoca efendiyi dinleyenlerden birisinizdir :) Şimdi fetö dedikleri için fetö diyorsunuz. Bir zamanlar paralel yapıydı bak o lafı bile size untturdular onlar ne dese siz anca onu dersiniz. Keşke sizin yerinize düşünmelerine fırsat vermeyip sorgulasanız. Göreceğiz hepberaber güçlü Türkiye'yi mi istiyorlar çocuklarınızla torunlarınızla beraber göreceğiz :) Zaten siz Hayırcı olmayn bir zahmet iyi olur :) O yüzden bu zihniyette kalmaya ve Evet demeye siz devam edin çünkü siz Hayır derseniz ve hala bu zihniyette olursanız bir şey değişmez :)

Demi ama, ozaman ünvanı fetullah gülen hoca hazretleriydi. Sonra ülkeyi paylaşamadılar, birbirlerine düştüler adam bi gecede feto oldu örgütlü siyonist baron fetöööö

güçlü Türkiye evet'le mi olacakmış peh
sinirlerim bozulmadan bu konudan çıkayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…