Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ben ne demişim sen ne yazmışsın gozu kapalı yazmışsın

Az söyledin kakao.
Ben yüzde%99 memnunum mesela
Memnuniyetin giderek artsın.. Artacak da, göreceğiz

Evet yorumlarına bakıyorum hep sloganvari söylemler. Bir mantıklı evet yorumu okumadım daha üzerinde durup düşüneceğim
İşi şimdide yüzdeyemi vurdunuz,ona gerek yok yahu 15 seneye bakmanız yeterlidir..
Canım şimdi ki yeni slogan yüzdeler.Bir tane bile üzerinde durup düşüneceğim bir EVET yorumu okumadım bu kadar sayfada.

"Hayır" ne vaat ediyor:
Son 93 yılda, 65 tane hükümet kurulmuş. İyi mi bu?

8'i zaten bu son 15 yılda kurulmuş. Düşün hani tek başına iktidarsın ve buna rağmen ortalama 2 yılda bir hükümet kuruyorsun. Bu daha mı istikrarlı bir durum aceba sayın bağyan??

93 yılda 65 tane hükümet iyiyse, dur dur daha iyisi de var: 5 Tane Askeri Darbe!!
Hala "Hayırcılık çok güzel gelsenize" diyeceksin biliyorum.

Çok affınıza sığınaraktan yeni sistem askeri darbe püskürtme özellikli mi? Askeri darbe ile yeni sistemin ilgisi nedir? 60 darbesi 12 tane subayın ABD desteğiyle gerçekleşti mesela, asker darbe yapmak istedikten sonra subayla bile yapabildiğini gördük. Yeni anayasa darbesi antivürüzlü mü? Hangi maddesine dayanaraktan darbe olmayacağının garantisini verebiliyorsunuz?

Ayrıca mevcut sistemde aksaklık varsa bunu neden yetersiz maddeleri değiştirmek yerine toptan sistemi değiştirerek yapıyoruz? Bunun mantığı, izahati nedir? Anayasa değişsin eyvallah da neden başganlık, sebep??

Ayrıca artık başkan gen soru bilmem ne soru ile yargılanamayacak? Tamamen önü kesildi bunun. Hangi geçmişinden korkmayan insan bunu yaptırır ki? Meclisin hükmü azaltılıp, başkanın ki arttırılıyor. Bunun demokratik yanı nedir? Tek insan, 600 MV'ni yeri gelince hiçe sayacak, başkanın önerdiği şey kabul edilmedi ise başkan 2. kez oylama yapmadan onu yürürlüğe koyma hakkına sahip olacak. Bunun demokratik yanı nedir?? Bunu da izah etsen hele.

Kız kakao kafanı bana versene baharda takılayım biraz. Ohhh geçmişi düşünmek yok, geleceği düşünmek yok, çocuksu bir saflıkla her şeye inanarak geçireyim şu baharı. Bahar, çiçekler, kelebekler, böcekler ve pırıl pırıl kafam...

Aynen toplum yararına bişiler olsa evet diyeceğimiz oda yokki maalesef..

Ben ne demişim sen ne yazmışsın gozu kapalı yazmışsın
Sen ne demişsin biliyormusun yalnızca tek bir adam için sokaklarda olduğunu.. Ben ne demişim Cumhuriyete desteklediğiniz insanların darbe vurduğunu, meclisi bombalamalarına zemin hazırladığınız. İşinize gelmeyince anlamamazlık numaraları.. Cevap dahi veremediğine göre vicdandan eser yok

Bak bağyan, bu sistemde CB meclisin seçimle yenilenmesini isterse, kendisini de seçime götürmek durumunda olacak. Bu yeni şeylerden haberin var mı?

Bir örgüt oldukları 17 aralık 2013'te ortaya çıktı.O hainler için 40'ın üzerinde bir milletvekili sayısı AK Parti'nin Meclisteki grubunu düşürmeye yeterdi. O zaman Fetö darbe yapmaya teşebbüs etmezdi. Sayı o kadar fazla değildi. Yurtdışına kaçanlar kırmızı bülten listesinde. Mal varlıklarına el kondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…