38 yaşındayım ve ben 16 yaşımda bu gülen efendiyi hiç sevmedim sevemedim.. Gülen'in bu dereceye gelmesini tek Bir kişiye bağlamak ne kadar doğru sizlerde bilirsinizki bu adam 40 yıldır hükümetlerin,, devletin içinde yer almıştır..15 senedir ben erdogandan memnunum ..Ve yüzde 65 memnuniyetim devam ediyor.. Chpyi bırak sevmeyi tiksinir derecede midem bulanıyor..Ve mevlada o partinin muhalefette kalmasını nasıp ediyor.. Geçmişte ne olduklarını çok iyi biliyoruz..Ve Evet sorular çalındı meselesinde ne kadar tepki verdigimi bilemessin.. Kii yıllar evvel sırf başörtü den dolayı yaşamları kaybolmuş gençler gibi.. Kazen efendi fetoden dolayı bir çok subay adayının hayatlarının kaydigina ne kadar uzuldugumude..Bu ülkeye Bir lider lazım ve geçmiş liderlerle tartiya koydugumda Erdoğan baskın çıkıyor.. NET ..O açığa alınan lardan biride benim amca oğludur Yolava nin Hastanesi'nde baş hekim.Ve Evet öğrencilik zamanında o yurtlarda kalmış ..Ama fetocu olmadığını ispat etmiş ve görevini ne dönmüştür..Ve Evet ben 15 senedir memnunum .O yüzden EVET..