• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kural ihlali yapıyorsunuz :KK14:

Bu arada lütfen siyasi kişiler, siyasi partiler hakkında düzgün yazalım, Kanunun 301. maddesi/1'i hatırlatırım.
(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

CHP, MHP, AKP şu an Meclis'te olan partilerdir, tiksindim böğkledim yazmayın lütfen.
Adaletin keskin kılıcı Mune :))) Maddeleri okuyunca korkmadım değil valla sanki benim evi bastın sandım.

Ooo siz yine bir tane görmüşsünüz iyi.Ben nedense hiç göremiyorum öyle afişler Kazen ve eşit şartlarda bir referandum olduğunu düşünmüyorum. :KK12:

Bu arada sizi Mune ye kibledim :KK48:
İyi yaptınız, halbuki kendisini ikaz ettim 2 gün cezalı yok öyle siteye girmek :))

Hazır yazıyorken tümüyle üstte yamukprenses'e yazdığımdan bağımsız ve genel bir ikaz daha yapayım, siyasi polemik içinde hakaret aşağılama küfür vs olmadan serbest ama kişisel polemik yasak, dikkat edersek sevinirim.

Adalet değilde aman aman o ağır bir yük, kuralların kılıcı diyelim :-)
Mune birsey sorucam simdi siyaset disinda baska konuda siyaset yapmak siyasi fotograf paylasmak ve profil fotografinda siyasi kisileri bulundurmak yasak bunun cezasi nedir.

Ooo siz yine bir tane görmüşsünüz iyi.Ben nedense hiç göremiyorum öyle afişler Kazen ve eşit şartlarda bir referandum olduğunu düşünmüyorum. :KK12:

Bu arada sizi Mune ye kibledim :KK48:
Urfa'da hayır afişinin birazcık uzağında evet afişi var:) Urfa'da eşitlik var.

38 yaşındayım ve ben 16 yaşımda bu gülen efendiyi hiç sevmedim sevemedim.. Gülen'in bu dereceye gelmesini tek Bir kişiye bağlamak ne kadar doğru sizlerde bilirsinizki bu adam 40 yıldır hükümetlerin,, devletin içinde yer almıştır..15 senedir ben erdogandan memnunum ..Ve yüzde 65 memnuniyetim devam ediyor.. Chpyi bırak sevmeyi tiksinir derecede midem bulanıyor..Ve mevlada o partinin muhalefette kalmasını nasıp ediyor.. Geçmişte ne olduklarını çok iyi biliyoruz..Ve Evet sorular çalındı meselesinde ne kadar tepki verdigimi bilemessin.. Kii yıllar evvel sırf başörtü den dolayı yaşamları kaybolmuş gençler gibi.. Kazen efendi fetoden dolayı bir çok subay adayının hayatlarının kaydigina ne kadar uzuldugumude..Bu ülkeye Bir lider lazım ve geçmiş liderlerle tartiya koydugumda Erdoğan baskın çıkıyor.. NET ..O açığa alınan lardan biride benim amca oğludur Yolava nin Hastanesi'nde baş hekim.Ve Evet öğrencilik zamanında o yurtlarda kalmış ..Ama fetocu olmadığını ispat etmiş ve görevini ne dönmüştür..Ve Evet ben 15 senedir memnunum .O yüzden EVET..
Yazinin ozeti bana dokunmayan yilan bin yasasin. :olamaz:
Dagilabiliriz.:skandal:

Çalışma şartlarında eşitlik mi alanda bize müzik yasak onlara değil, hergün kesilen hayır afişleri,broşür dağıtan kişilere küfür hakaret,tekbir sesleriyle üzerlerine gövde gösterisi bi dayak yemediğimiz kaldı güyya referandumda halka soruyorlar.....işte böyle...

Dün Dikili'de bir afiş gördüm ;

"Biz HAYIRlı işleri severiz" şeklinde....

Bu arada ben hala banlıyım hemde 2 gün ....

Hangi çılgın üye kibledi sizi,hep diyorum ya her üyenin bu mapısı tatması lazım diye.:mapus:
Zalım mune aç susuz bırakıyor bizi oralarda,yer sildiriyor :temizlik: şikayetim var onuda burada yazayım dedim.:olamaz:

Back