• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
images

09Fethullah%2BG%C3%BClen%2BMGK%2B%C4%B0%C3%A7tihat%2BMakam%C4%B1d%C4%B1r!%2BYanl%C4%B1%C5%9F%2Bbile%2Bolsa%2BSevapt%C4%B1r!.png

E bak ne guzel yazmissin iste.. Demek ki o zamanlar Fethullah da daha duzgun isler yapiyormus, CHPyi destekliyormus.. Kac sene onceki gazete o kosedeki? Neyse, nerden bilecen.. Ama bak, hic kimseler Erbakan'ci degilmis. Yanlis secim yapip AKPli olunca bak baslarina neler geldi. Once sevildiler, sonra.... Ayni cok ovdukleri "sayin Apo" gibi, kardes Esad gibi, nikah sahidi bile olduklari Hakan Sukur gibi.. Simdi sira diger AKP sevicilerde, herkes sirasini bekleyecek.. Yeni hapishaneler yapiyorlarmis, 71 tane, butun eski dostlara yeter..

Yıllarca bi Hahama müslüman diye mi kandınız :))))))Hoca efendi hazretleri....hiç gülesim yoktu..Kaç kez videolarını izledim yıllar önce ne diyor bu gerizekalı ne konuşuyor bu kadar cemaat aptal mı diye hep baktım....Biz asla kanmadık Hep Feto dedik...Bu arada Çok güvendiğiniz adamların Oğullarının İsraille ilişkileri çok iyi bunu unutmayın..Gemiler hep oraya çalışıyor.yoksa sizin hala bi gem
E bak ne guzel yazmissin iste.. Demek ki o zamanlar Fethullah da daha duzgun isler yapiyormus, CHPyi destekliyormus.. Kac sene onceki gazete o kosedeki? Neyse, nerden bilecen.. Ama bak, hic kimseler Erbakan'ci degilmis. Yanlis secim yapip AKPli olunca bak baslarina neler geldi. Once sevildiler, sonra.... Ayni cok ovdukleri "sayin Apo" gibi, kardes Esad gibi, nikah sahidi bile olduklari Hakan Sukur gibi.. Simdi sira diger AKP sevicilerde, herkes sirasini bekleyecek.. Yeni hapishaneler yapiyorlarmis, 71 tane, butun eski dostlara yeter..
İsraille gemicikleri yürüten kim kimin çocukları acaba???BOP kimin eseri yada eşbaşkanı kim?

allahtan bu millet neyin ne olduğunu biliyor ve bunuda 15 senedir gösteriyor.. sandıkta.. durmak yok yola devam.. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

görende 15 senedir gülen ile savaştasınız sanacak .... sorular çalındı diye yıllar önce burada konu açan, dinlemeyerek umutlarını çalınan gençlerde de aynı tepkiyi verseydiniz keşke ...

ne enteresandır ki 300.000 memurun görevine son verildi ama 1 tane vekil fetocu çıkmadı... bak sen Allahın işine....

görende 15 senedir gülen ile savaştasınız sanacak .... sorular çalındı diye yıllar önce burada konu açan, dinlemeyerek umutlarını çalınan gençlerde de aynı tepkiyi verseydiniz keşke ...

ne enteresandır ki 300.000 memurun görevine son verildi ama 1 tane vekil fetocu çıkmadı... bak sen Allahın işine....
Bir de EVET propagandasında geçmişte yaşanan devalüasyonu eleştiriyorlar.

Peki bugun kim kimin kafasına anayasa attı da devalüasyon yaşandı ülkemizde. Bu devalüasyoun nedenini neden açıklamıyorlar? Herşey neden üstü örtülü.
15 yıldır ülkeyi mükkemmel ynettikleri için mi bu devalüasyonları ve enflasyonları yaşıyoruz? Yarın konsidilasyon da yaşanırsa kimse şaşırmasın....

Bu Fettullah ın kulları konusunda ben en baştan beri söyledim. 'Bunlar ajan. Bunların emrindesiniz.'' dedim hep. Bu cambaza bak oyunu.

Neyse arkadaşlar o değil de ben bu referandum çalışmalarının da eşit şartlarda olduğunu düşünmüyorum.

Hafta sonu merkezden bir ilçeye gittim ve tek tabelada bile hayır afişi görmedim hepsi evetti.
Sizler ne diyorsunuz bu duruma?

Dün Dikili'de bir afiş gördüm ;

"Biz HAYIRlı işleri severiz" şeklinde....

Bu arada ben hala banlıyım hemde 2 gün ....

Neyse arkadaşlar o değil de ben bu referandum çalışmalarının da eşit şartlarda olduğunu düşünmüyorum.

Hafta sonu merkezden bir ilçeye gittim ve tek tabelada bile hayır afişi görmedim hepsi evetti.
Daha önceki seçimlerde de öyleydi. Bu kampanyaların masrafı devletin cebinden çıkıyor bir de. O yüzden buna alışkınım şaşırmıyorum. Günde 4 kez şarkılı türkülü araba geçiyor. Evet evet diye. Slogan da millet için. Neyse susmak istiyorum :olamaz:

Dün Dikili'de bir afiş gördüm ;

"Biz HAYIRlı işleri severiz" şeklinde....

Bu arada ben hala banlıyım hemde 2 gün ....
Ooo siz yine bir tane görmüşsünüz iyi.Ben nedense hiç göremiyorum öyle afişler Kazen ve eşit şartlarda bir referandum olduğunu düşünmüyorum. :KK12:

Bu arada sizi Mune ye kibledim :KK48:

Daha önceki seçimlerde de öyleydi. Bu kampanyaların masrafı devletin cebinden çıkıyor bir de. O yüzden buna alışkınım şaşırmıyorum. Günde 4 kez şarkılı türkülü araba geçiyor. Evet evet diye. Slogan da millet için. Neyse susmak istiyorum :olamaz:
Evet devletin cebinden çıkıyor ama eşit dağıtılmıyor bu haksızlık değil mi.

Mesela Antalya merkez AKP nin elinde bulunduğum ilçe CHP de.Fakat maalesef buyuksehir belediyesi sırf burası CHP de diye ödenek vermiyor.Sonra deniliyor ki şu ilçenin belediye baslani birsey yapmadı. Eeee ödenek olmazsa neyle yapacak.

Konuyu biraz dolandırdım ama maalesef hiç bir konuda eşitlik yok.

Evet devletin cebinden çıkıyor ama eşit dağıtılmıyor bu haksızlık değil mi.

Mesela Antalya merkez AKP nin elinde bulunduğum ilçe CHP de.Fakat maalesef buyuksehir belediyesi sırf burası CHP de diye ödenek vermiyor.Sonra deniliyor ki şu ilçenin belediye baslani birsey yapmadı. Eeee ödenek olmazsa neyle yapacak.

Konuyu biraz dolandırdım ama maalesef hiç bir konuda eşitlik yok.
Kesinlikle oyle bunun en buyuk ornegi izmir belediyesi... Bizden degilsen ne halin varsa gor anlayisi...

Bizim burada Akp'li belediye. Bunu neden mi söyledim. Çünkü zabıtalar Hayır yazılarını adeta bir intikam alıcasına söküyor. Bizler ise genelde şöyle yapıyoruz. Mesela asılan bir partinin duyurusu yapılmış ve o gece toplanacak ise gündüz asılsın diye afişleri söküyoruz (düzgünce) sonra ilgili partiye gidip buyrun son gününüzdü akşam toplanacaktı bizde kendimizinkini asacakken sizinkini topladık bu da afişiniz diyerek iade ediyoruz. Karşı tarafta genelde teşekkür ederek iyi günler dileyip ayrılıyoruz. E adam bari kaldırcaksın o afişleri yırtma da partiye insan gibi teslim et bari başka yere asılsın.

38 yaşındayım ve ben 16 yaşımda bu gülen efendiyi hiç sevmedim sevemedim.. Gülen'in bu dereceye gelmesini tek Bir kişiye bağlamak ne kadar doğru sizlerde bilirsinizki bu adam 40 yıldır hükümetlerin,, devletin içinde yer almıştır..15 senedir ben erdogandan memnunum ..Ve yüzde 65 memnuniyetim devam ediyor.. Chpyi bırak sevmeyi tiksinir derecede midem bulanıyor..Ve mevlada o partinin muhalefette kalmasını nasıp ediyor.. Geçmişte ne olduklarını çok iyi biliyoruz..Ve Evet sorular çalındı meselesinde ne kadar tepki verdigimi bilemessin.. Kii yıllar evvel sırf başörtü den dolayı yaşamları kaybolmuş gençler gibi.. Kazen efendi fetoden dolayı bir çok subay adayının hayatlarının kaydigina ne kadar uzuldugumude..Bu ülkeye Bir lider lazım ve geçmiş liderlerle tartiya koydugumda Erdoğan baskın çıkıyor.. NET ..O açığa alınan lardan biride benim amca oğludur Yolava nin Hastanesi'nde baş hekim.Ve Evet öğrencilik zamanında o yurtlarda kalmış ..Ama fetocu olmadığını ispat etmiş ve görevini ne dönmüştür..Ve Evet ben 15 senedir memnunum .O yüzden EVET..

38 yaşındayım ve ben 16 yaşımda bu gülen efendiyi hiç sevmedim sevemedim.. Gülen'in bu dereceye gelmesini tek Bir kişiye bağlamak ne kadar doğru sizlerde bilirsinizki bu adam 40 yıldır hükümetlerin,, devletin içinde yer almıştır..15 senedir ben erdogandan memnunum ..Ve yüzde 65 memnuniyetim devam ediyor.. Chpyi bırak sevmeyi tiksinir derecede midem bulanıyor..Ve mevlada o partinin muhalefette kalmasını nasıp ediyor.. Geçmişte ne olduklarını çok iyi biliyoruz..Ve Evet sorular çalındı meselesinde ne kadar tepki verdigimi bilemessin.. Kii yıllar evvel sırf başörtü den dolayı yaşamları kaybolmuş gençler gibi.. Kazen efendi fetoden dolayı bir çok subay adayının hayatlarının kaydigina ne kadar uzuldugumude..Bu ülkeye Bir lider lazım ve geçmiş liderlerle tartiya koydugumda Erdoğan baskın çıkıyor.. NET ..O açığa alınan lardan biride benim amca oğludur Yolava nin Hastanesi'nde baş hekim.Ve Evet öğrencilik zamanında o yurtlarda kalmış ..Ama fetocu olmadığını ispat etmiş ve görevini ne dönmüştür..Ve Evet ben 15 senedir memnunum .O yüzden EVET..

%65 memnuniyet ve lider ilanı :) Sizde büyük bir çelişkidesiniz sanırım. Soruları çaldılar buna göz yumdular çıkarları ters düşünce ortaya çıkardılar ama olsun lider sonuçta o kadarı olur liderlik bunu gerektirir :) Şimdi sen Chp'den tiksindin diye Chp dağılacak napcaz onu? Ay zaten senin oyun Evet olsun ya mümkünse bu zihniyet Hayır dememeli bence de farkımız olmalı ki güzel yarınlar görelim :)

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu !! Soruların çalınmasına üzüldünüz ''Evet'' subayların hayatlarının kaymasına üzüldünüz 'Evet'' ve 15 senedir bu sistemden memnunsunuz bu yüzden ''Evet''..Neyse lafı uzatmayayım tek bir adamın egoları mı yoksa koskoca bir ülkenin refahı mı? Anayasa metnini okuyun ,sorun, sorgulayın,araştırın bunları yaparken parti kimliğinizden bağımsız düşünün ve unutmayın daha önce hangi partiden olduğunuzun önemi yok. Önemli olan ve yapılması gereken türkiyenin geleceğini hasta ruhlu bir tirana teslim etmemek. Fetö devletin tüm kadrolarına sızarken kim izin verdi, haburda teröristleri davul zurnayla kim karşıladı, osloda pkk ile kim görüştü, bakara makara diye ayetlerle kimin bakanı dalga geçti, kuzey ırakta askerimizin başına çuval geçirirken kim susup sadece izledi, askeri kumpaslarla ergenekon ve balyoz adı altında masum insanlar senelerce hapis yattıklarında kim kumpasçılara methiyeler dizdi,milyonlarca öğrencinin emek verip girdiği sınav sorularının çalınmasına kim izin verdi dahası kim halkının gözünün içine baka baka yalan söyledi bunları unutmayın rica ederim.

Komik kadınsın vesselam sizlerle olunca Fethullah güzel işler yapıyor.. Erdoğan ile olunca onu beslediniz oluyo.. Uff yeter.. Git oyunu kullan Saraylim..Bir hayirdan bisiy çıkmaz..

bu arada ben 2 gün banlıyım nasıl mesaj attım onu da bilemedim ....
Kural ihlali yapıyorsunuz :KK14:

Bu arada lütfen siyasi kişiler, siyasi partiler hakkında düzgün yazalım, Kanunun 301. maddesi/1'i hatırlatırım.
(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

CHP, MHP, AKP şu an Meclis'te olan partilerdir, tiksindim böğkledim yazmayın lütfen.

Back