Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
"evet" diyecek olmama katkı sağlayan hayırcılar, sağolsunlar.

Tüm sebeplerim bir kenara, o gün evet diyeceksem, burdaki ve her yerdeki hayırcılar bunda ufak da olsa rol oynadı resmen.
Ne güzel
*EVET* diyorum

Çok merak ediyorum bir Hayırcı olarak SANA NE YAPTIM ? Pardon daha önce tanışıklığımız var mı ki size bir şey yapmış olayım?

Vatan millet mi tek kişi mi ? Vatan içinse çalınan akp marşları nedir?Cumhurbaşkanını havaalanında karşılamak nedir? Hani diyor ya kandırıldık evet bak o değil belki ama 15 Temmuz'da öyle bir kandırıldınız ki. Bunu şuan değil belki çok uzun yıllar sonra anlayacaksınız.. Yerinizde olsam gerçekten vatanım için çıkar ve bu baştaki insanlara da öyle bir hesap sorardım ki senin yönettiğin ülkede bu Fetö nasıl halkımıza ateş açar, meclisi bombalar diye.. Vatana sahip çıkmak beim gözümde budur. Gazi Atatürk'ten kalan Cumhuriyetimizin mirası Meclisimize bu hükümet'in "ne istedilerse vermesi" yüzünden bombalar atıldı be..

Simdiki sistemde iktidar partisinin yani sira muhalefet de mecliste. fakat baskanlikta yuzde 55 le baskan oldu diyelim baskan milletvekillerini sececek kendisi, tabii ki de kendi partisinden. geriye kalan yuzde 45 lik kesimin goruslerini kim temsil edecek? Hickimse. Zaten ne onemi var tek onemsedikleri kendileri.

Genel secimlerde oy kullanacak parti bulamiyorum acikcasi hicbir partili olmadim ilk kez bu kadar emin sekilde bir oy kullaniyor olacagim. Cunku olay parti vs degil. Cok daha ciddi. Ne aci ki bu sandiktan evet cikarsa bir daha ne zaman oy kullanabilecegiz merakla bekliyor olacagim.

Babam olsa babama da bu kadar yetki vermem hele ki soz konusu teror orgutleri tarafindan surekli kandirilan birileriyse asla!
Tarih bunlari da yazacak.

Protokol filan hikaye, bunlarin yaptigi hersey kanunlara, anayasaya takiliyor. Bosuna mi ugrasiyorlar degistirmeye.. Kanunlari tek tek degistirip baskan istedigini alir, istedigini istedigine satar, kimseye hesap vermez kanunlari cikartacaklarina anayasayi degistiriyorlar ve herseyin yetkisini cb'na veriyorlar. Iste sana oldu bitti..

Cb cikti kursude tarafsizlik yemini etti gorevi devralirken.. CB anayasaya gore tarafsiz olmali. Sonra ne yapti? Miting miting elinde Kuran AKPye 400 milletvekili istedi. Ona yasa cignemek serbest..Hani yasalara saygi? Nerde hukuk, adalet? O yasa ki hala yururlukte, hala cignenmekle mesgul. Simdi de o yasayi kendine uydurmaya calisiyor evet ile.. Bugune dek suc islemis oldugunu degistirir mi? Hani ceza?

Sen arabani yanlis yere park etsen trafik sana ceza keser, odersin. Bunlar sit alanina, halka miras birakilmis ormana danistay defalarca iptal ettigi halde kacak saray diktiler. Hani ceza? Hani yasalara saygi? Hani adalet? Bunun gibi kac orman, kac zeytinligin icine edildi, koylunun ekmek kapisi zeytin agaclarini soktuler, bir zeytin agaci ki yetismesi yillar alir, Agaoglu, hani "milletin...." diyen adam daha cok zengin olsun diye, halk hakkini koruyabildi mi? Bu yasalar kim icin?

Soma madenini sattiklari adam hic bir guvenlik onlemini almadi, koca madene bir yasam odasi bile yapmadan maden calistirdi, paraciklari gitmesin, kari dusmesin diye, daha cok zengin olsun diye.. CHP arastirma onergesi verdi bu maden tehlikeli, guvenlik onlemleri alinmiyor diye, reddedildi, ne oldu? 300 kisi oldu o madende, kimse hesap verdi mi? Arastirma onergelerini reddettigi yetmiyormus gibi bir de uste cikip "Olmek bu isin fitratinda varmis".. Oyle dedi bugun cok guvendikleri, cocuklarininn da gelecegini emanet etmek istedikleri adam. Sanki o madendekilerin canindan daha cok kiymet verecek onlarinkine, onlara da sira geldiginde.. Menfaati cakisti diye yillarin kankasini sildi be, idamini bile istiyor, hala mi iyimsersiniz?
Iste bu engellemeleri kaldiracak adam, kimseler ona surada halkin sikintisi var diye engel cikaramayacak bundan sonra.. Rahat rahat satacak, birileri daha rahat, engellenmeden zengin olacak.. Bir bakara makara sallarlar yeter.. Binali'nin kardesi ne demisti: Ya defolup gideceksiniz, ya essekler gibi sessiz yasayacaksiniz.. Iste o istedikleri an geldi catti, bir "evet" ile.

Onlara engel olan sey kanunlar, halkin hakkini koruyan kanunlar.. Yeni usul herseyi keyfine gore yapabilmeye muktedir Padisahlik anayasasi cikartacaklar, hadi ondan sonra gecmis ola.. Halk da bundan sonra avucunu yalasin..

Bak canım o protokol işine bu bacımız acıklık getirmiş. Şahsen ben ikna oldum bide sen dinle, kafandaki sorular netleşecek

Ben halkın seçtiği bir kralım

AKPlilere sormuşlar: Tayyip Erdoğan uzaya köprü yaptırıyor, adını ne koyalım?

Bence isimler yaratıcı olmuş, sizce hangisini koyalım?
yeminle aglamam geliyor bunlari gordukce...

keske bu yazdiklarinin en azindan bi cümlesini anlasalar....

keske bu yazdiklarinin en azindan bi cümlesini anlasalar....
Okumuyorlar ki anlasinlar.. Gozler kapali kulaklar sagir.. Benim yazmama gerek bile yok aslinda, hersey ortada, gozleri onunde donuyor, gormuyorlar, duymuyorlar, aldirmiyorlar..

Memleketin ustune olu topragi serilmis gibi sanki..

Okumuyorlar ki anlasinlar.. Gozler kapali kulaklar sagir.. Benim yazmama gerek bile yok aslinda, hersey ortada, gozleri onunde donuyor, gormuyorlar, duymuyorlar, aldirmiyorlar..

Vallahi ben çok şüpheleniyorum bu milletten. ama ne bilim çok da farklı şeyler yemiyoruzdur yani. Şahsen makarna kafası desem her marketten her marka makarnayı da yedim acaba makarnadan kaynaklı bir şey mi diyede.. Yoo ben gerçekleri görüyorum yani görme ve algılama bozukluğu olmadı bende

Valla gecen gun ciddi ciddi acaba icme suyuna birsey mi karistiriyorlar, ortada hipnozluk bir durum mu var diye dusundum. Hic bir aciklama getiremiyorum su duruma..

Valla gecen gun ciddi ciddi acaba icme suyuna birsey mi karistiriyorlar, ortada hipnozluk bir durum mu var diye dusundum. Hic bir aciklama getiremiyorum su duruma..

Babamda şey diyor acaba mitinglerde bunları okuyup muskalı büyülü su falan mı dağıtıyorlar :/ Hani bizler oraya katılmıyoruz içiremiyorlar falan

kendin çalıp,kendin oynamayı pek bi seviyorsun.. ne olacak senin bu halın
illa bir şey şeyler yazmak gerk modları..hiç sevmez hiç korumadı ecevit güleni
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi6mu2n14jTAhXCDiwKHUbvBqIQuAIIWDAM&url=https://www.youtube.com/watch?v=eGKWL4jTYuU&usg=AFQjCNFoneh2KBEWl_ebR0b60V6SgBsFrQ&sig2=m7Q1EyWCsThmFHGTywu1JQ

Valla bundan sonraki mesajları okudum çok güldüm mitinglerde bisey mı iciriyolar büyü mu yapıyorlar bilmem ama cidden var bisey çünkü bu kadar kör sağır olmak imkansız gibi geliyor bana.... millet üç maymuna döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…