• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Zaten kararının belliymiş,evet diyeceksin sonuçta..
Peki nedir o sebepler diye sorsak..

Biz neden hayır diyeceğiz dediğimiz zaman nedenleride yazıyoruz..
Elbette, sevgili hanım.
kararım zaten belli.
Ama bu forumda gördüm,gözlerine perde inen insanlar var.
Bunlar kazanmamalı. Bunu istedim. Az da olsa bu dürtü oluştu. Ve paylaştım. Sakınca görmüyorum. Kırma amaçlı da yazmadım...

Nedenlerimi yazamıcam, buraya ilk yazmıyorum.
Şimdi oy kullanmaya girdim :)

Eleştirilerinize maruz kalıcam, göze alıyorum.
"neye evet dediğini bilmemekle" aşağılanıcam, buna da razıyım ;)

Açıklayan arkadaşlar var,onlar sağolsun...

Elbette, sevgili hanım.
kararım zaten belli.
Ama bu forumda gördüm,gözlerine perde inen insanlar var.
Bunlar kazanmamalı. Bunu istedim. Az da olsa bu dürtü oluştu. Ve paylaştım. Sakınca görmüyorum. Kırma amaçlı da yazmadım...

Nedenlerimi yazamıcam, buraya ilk yazmıyorum.
Şimdi oy kullanmaya girdim :)

Eleştirilerinize maruz kalıcam, göze alıyorum.
"neye evet dediğini bilmemekle" aşağılanıcam, buna da razıyım :KK66:

Açıklayan arkadaşlar var,onlar sağolsun...

Şuna açıklık getireyim önce,perde inenler var dersen bizlere göre bu kişiler fanatik boyutta olanlar..
Hep söyledik bu referandum her kesime hitap edecek olsaydı,vatana millete yararı olsaydı evet derdik dedik..
Şunu bile dediler,sırf hükümet düşmanısız diye hayır diyeceksiniz dendi,hatta dedik ki,bu teklifi başka bir parti teklif etseydi kararımız yine hayır olurdu dedik..

Biz hayırcılar neden hayır diyeceğimizi açık ve net olarak yazdık.
Bunu evet diyen arkadaşlardan da bekledik,çoğu kimse açıklayıcı bir neden gösteremediler..

Abla senin sabrina, hic bikmadan usanmadan birşeyleri anlatabilmek için uzun uzun kendini paralamana hayranim....
Lingen, inanamiyorum yaa, inanamiyorum. Bir halk bu kadar nasil degisir, nasil bu kadar duyarsiz hale gelebilir inanamiyorum, sinirim oynuyor dusundukce.. Bu insanlarin halini gordukce.. Sanki bir ask, bir sevdaya karsi konusuyorum. Ulke yansa kimsenin ruhu tinlamiyor, toptan satilsa umurlari degil, isterse herkes yollarda patlasin, olsun, yeter ki ona birsey olmasin, tek tabanca baslarinda kalsin. Kocasindan dayak yemeyi normal sayan kadinlar var karsimda sanki.. Oldurse bile sesleri cikmayacak, kocamdir yapar Allah basimdan eksik etmesin diyecek sanki..
Biz zamaninda bugun olanlarin yuzde birine hukumetler indirdik. Simdi bir de bugunkulerdeki lukse bak, resmen medyadan hergun halkin en az yarisina hakaret ediyorlar vatan haini, terorist diye.. Herkes alkisliyor. Pess..

93 yılda 65 tane hükümet iyiyse, dur dur daha iyisi de var: 5 Tane Askeri Darbe!!
Hala "Hayırcılık çok güzel gelsenize" diyeceksin biliyorum.
Gelme sen yaa, eksik kal.. Bize gelenler yeter.. Okumuyorsun bile yazdiklarimi.. 93 yilda 5 darbe, 15 yilda da 1 tane kalkisma.. Birsey degistirememis seninkiler..

Bu koalisyon korkun da trajikomik. Butun Avrupa koalisyonlarla yonetiliyor, bak Hollanda da daha yeni 4 partili koalisyon kuruldu. Durumlari Turkiyeden daha mi batik? Oyleyse soyleyelim Hollandadaki Turk iscilere de gelsinler istikrarli istikrarli kendi ulkelerinda yasasinlar.. Ne dersin? Gelirler mi ki?

Lingen, inanamiyorum yaa, inanamiyorum. Bir halk bu kadar nasil degisir, nasil bu kadar duyarsiz hale gelebilir inanamiyorum, sinirim oynuyor dusundukce.. Bu insanlarin halini gordukce.. Sanki bir ask, bir sevdaya karsi konusuyorum. Ulke yansa kimsenin ruhu tinlamiyor, toptan satilsa umurlari degil, isterse herkes yollarda patlasin, olsun, yeter ki ona birsey olmasin, tek tabanca baslarinda kalsin. Kocasindan dayak yemeyi normal sayan kadinlar var karsimda sanki.. Oldurse bile sesleri cikmayacak, kocamdir yapar Allah basimdan eksik etmesin diyecek sanki..
Biz zamaninda bugun olanlarin yuzde birine hukumetler indirdik. Simdi bir de bugunkulerdeki lukse bak, resmen medyadan hergun halkin en az yarisina hakaret ediyorlar vatan haini, terorist diye.. Herkes alkisliyor. Pess..
Ablam sen onca sey anlatıyorsun karşındakiler hala evet dicez çünkü bi hastane köprü yaptirirken protokole takılıyor evet dediğimiz zaman protokollere takilmicak ne istese yapacak diyorlar... yani maalesef bile isteye sonucun ne olacağını göre göre evet diyorlar... tek göremedikleri tek adam tek güç olunca evet hayır diyen farketmicek herkesin tüm hakları özgürlükleri bitecek...

Al bak evet broşürüne tokat atan teyzeyi izle keyfin gelsin bi. Bir de ondan önce broşür almak istemeyen kapalı teyzeler falan.

Geliyor çat, geliyor çaat, geliyor çaat... :KK70:

Gelme sen yaa, eksik kal.. Bize gelenler yeter.. Okumuyorsun bile yazdiklarimi.. 93 yilda 5 darbe, 15 yilda da 1 tane kalkisma.. Birsey degistirememis seninkiler..

Bu koalisyon korkun da trajikomik. Butun Avrupa koalisyonlarla yonetiliyor, bak Hollanda da daha yeni 4 partili koalisyon kuruldu. Durumlari Turkiyeden daha mi batik? Oyleyse soyleyelim Hollandadaki Turk iscilere de gelsinler istikrarli istikrarli kendi ulkelerinda yasasinlar.. Ne dersin? Gelirler mi ki?
Okumuyorlar tabi saraylım, eğer okurlarsa öğrenirler, öğrenirlerse öğretirler. Tamda akepenin istemediği şey, eğitim seviyesi düşük bir nesil. Bakın bu son aile bakanı, şu holland fatihi zamanında 600bin kız çoçuğu okuldan alınmış!!!
Çıkıp meydanlarda akepelilere hiç anayasadan bahsediyorlarmı! Yok çünkü anlatılacak bi yanı yoook. Bildiğin tek adamlık. Söyledikleri şey bozuk plak gibi Bildiğin klasik kılışdaroğlo, türbanlı bacı, batiii bizi kıskaniiiiy:deli:
Seçmende haliyle neden evet diyorsun sorusuna, hayırcılara inat olsun diye:KK45:

Ablam sen onca sey anlatıyorsun karşındakiler hala evet dicez çünkü bi hastane köprü yaptirirken protokole takılıyor evet dediğimiz zaman protokollere takilmicak ne istese yapacak diyorlar... yani maalesef bile isteye sonucun ne olacağını göre göre evet diyorlar... tek göremedikleri tek adam tek güç olunca evet hayır diyen farketmicek herkesin tüm hakları özgürlükleri bitecek...
Özgürlükleri bitiren hiçbir madde yok. Alakası bile yok. Sadece hükümeti meclis seçmeyecek. Halk seçecek. Meclis sadece yasa yapacak. Zaten 2007'den beri değişmiş. C.başkanını halk seçiyor, sadece partili yapıcaz. Adını koyucaz.

Bak canım o protokol işine bu bacımız acıklık getirmiş. Şahsen ben ikna oldum:confused: bide sen dinle, kafandaki sorular netleşecek:süslü:

Son düzenleme:
Bak canım o protokol işine bu bacımız acıklık getirmiş. Şahsen ben ikna oldu:confused: bide sen dinle, kafandaki sorular netleşecek:süslü:

Ben halkın seçtiği bir kralım :D :D

AKPlilere sormuşlar: Tayyip Erdoğan uzaya köprü yaptırıyor, adını ne koyalım?

Bence isimler yaratıcı olmuş, sizce hangisini koyalım?

Back