- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
Anlamadığınız durum şu Belediye Başkan ı seçmiyoruz...Yaptığı yolla köprüyle övünülmez.Başkan yapmak ne demek ?Başkanlık gelince ne sonuçlar doğurur Düşündünüz mü?Türkiye Büyüdü nasıl büyüdü Dedenin köyünün yolu düzeldi Cebinden vergisiyle parası alınmadı mı?Türkiye büyüdü derken nasıl büyüdü ?Arkadaşım büyüyen refaha erişen tek bi kesim var Üst düzey kişiler sen ben halk büyümedik küçüldükçe küçüldük...Aldığın para sana yetiyor mu kart borçlarıyla boğuşuyormusun?Kira ödüyosan zorlanıyormusun?Ev alabiliyormusun astronomik rakamlarla??EEEE bizim neyimiz büyüdü pardon?Önceden o dediğin yollar yoktu kim yaptı yaptırdı yolları?? kullandığımıza göre masrafı da bakım parasını da bizler ödeyecegiz hah hukuk budur ...
Allah razı olsun hep millet için çalıştı çabaladı ..
Herkese nasip olmaz görmek görenlerede yetti millet olarak seçip Cumhurbaşkanı yaptık hamdolsun şükürler olsun şimdide BAŞKAN yapacağız inşallah.
Okadar yaptığı yaptırdığı şeyler varki nafile anlamazsınız saymaya gerek yok
Okadar basit söylüyorsunuz yolda neymiş der gibi ,85 yaşında dedemin köyde evinin yolu yoktu şimdi dedecigim yol gördü o muhtarları boşa toplamadi Cumhurbaşkanı' mız Türkiye Büyüdü
İnşallah canım benim inşallah inşallahCanim yorma kendini Allahin izniyle 2 hafta sonra gorecekler . Onlarida bizide bekleyen guzel yillar olacak .
İki hafta sonra bişey görmeyeceğiz 2019 da bu ülke eyaletlere bölünürken biz ne yaptık diye siz görüceksiniz?Hepimizi güzel yıllar beklesin şu bölücü dilinizi ayrıştırıcı dilinizi değiştirin baştakine uymayın..Onlar bizler sizler yok..Biz varız...Türk Milleti..Canim yorma kendini Allahin izniyle 2 hafta sonra gorecekler . Onlarida bizide bekleyen guzel yillar olacak .
Bu sorulara cevap alabilmek icin hukuk siyaset okumak ve bilmek lazim yada bir avukatla konusmak lazim kim.. prosedurleri bilelim lanunlara yasalar ustten altta kim nedir ne degildir yetkiler vs dimi ama?
Çalışıyorumm alıyorum sıkmazsam alamam ee rahat yaşamak istersem hiçbirşey sahibi olamam parada yetişmezAnlamadığınız durum şu Belediye Başkan ı seçmiyoruz...Yaptığı yolla köprüyle övünülmez.Başkan yapmak ne demek ?Başkanlık gelince ne sonuçlar doğurur Düşündünüz mü?Türkiye Büyüdü nasıl büyüdü Dedenin köyünün yolu düzeldi Cebinden vergisiyle parası alınmadı mı?Türkiye büyüdü derken nasıl büyüdü ?Arkadaşım büyüyen refaha erişen tek bi kesim var Üst düzey kişiler sen ben halk büyümedik küçüldükçe küçüldük...Aldığın para sana yetiyor mu kart borçlarıyla boğuşuyormusun?Kira ödüyosan zorlanıyormusun?Ev alabiliyormusun astronomik rakamlarla??EEEE bizim neyimiz büyüdü pardon?
Canim yorma kendini Allahin izniyle 2 hafta sonra gorecekler . Onlarida bizide bekleyen guzel yillar olacak .
Allah Razı olsun demek ne demek dilencimisin vatandaşsın bu ülkede bu senin hakkın.. tÇalışıyorumm alıyorum sıkmazsam alamam ee rahat yaşamak istersem hiçbirşey sahibi olamam parada yetişmez
Allah'a şükür borçla evimide aldım arabamida benim harcadigim parayı bır aksam da yer içer harcanirsa kusura bakma para yetişmez marka birşey almam indirimden alırım
Önemli olan sağlık sağlık hizmetleri alıyoruz hastaneye sabah 6 da gitmiyorum
Sağlık ocağına gidiyorummm vs
Hastaneden randevu alıyoruz saat 2 mı 1 bucukda ordayim işte hayatımız kolaylaştı
Allah razı olsun bu hizmeti bize sundular
İnşallah daha iyi olacak
Hahahahahaa keske troll olsan ama degilsin ne yazik ki:)) 2x2 kac eder bil bakalim?:)))Bugun gunlerden ne? ona kadar sayabiliyor musun?:)))) bunlari cevaplarsan seni ikinci sinifa gecirecegim; orada 100 den geriye 7ser 7ser sayma var, azicik daha zor:))) Sana temel sorular sorma ihtiyaci duydum cunku gerceklikten kopmussun iyice. Muhtemelen derslerinde kotuydu okul hayatin boyunca. Cocugun falan varsa, arada takil beraber, soyle kitaplarina goz gezdir
Şimdi yine okudum da sanırım küçük bi yerde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla..Çünkü İstanbul un En kıytırık semtlerinde evler 500 bin 1 milyon arası değişiyor..Gece gündüz çalışsakta Alamayacağımız rakamlar...Küçük yerlerde yaşayınca Türkiye çok farklı görünüyor demekki...Çalışıyorumm alıyorum sıkmazsam alamam ee rahat yaşamak istersem hiçbirşey sahibi olamam parada yetişmez
Allah'a şükür borçla evimide aldım arabamida benim harcadigim parayı bır aksam da yer içer harcanirsa kusura bakma para yetişmez marka birşey almam indirimden alırım
Önemli olan sağlık sağlık hizmetleri alıyoruz hastaneye sabah 6 da gitmiyorum
Sağlık ocağına gidiyorummm vs
Hastaneden randevu alıyoruz saat 2 mı 1 bucukda ordayim işte hayatımız kolaylaştı
Allah razı olsun bu hizmeti bize sundular
İnşallah daha iyi olacak
Bu derin güçler kimler? Biraz bilgilendirirmisiniz?Ne kadar derin güç varsa hepsiyle savaşıyor. Resmen ülke bağımsız olacak
Daha önce Fettulah'ın kulları Tüğrk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç ediliyordu, atılabiliyordu. Böylece Türk Silahlı Kuvvetleri kendi temizliğini yapabiliyordu.Tayyip'e oy vermiyoruz bu seçimde.
Artı, o darbe yapan paşalar'ı kendisi atamadı. 70'lerden beri çöreklenmişler içeri.
Allah razı olsunAllah Razı olsun demek ne demek dilencimisin vatandaşsın bu ülkede bu senin hakkın.. t
Ülkeyi yönetmeye geldiler tabii ki yapacaklar yaptılarda bişey demiyorum alınan vergilerin diğer ülkelere oranını düşün ..Fetönün yıllarca bu partiye yaptığı maddi kaynağı düşün...İktidar olan onlar yol da yapacak köprüde sağlıktada yapmak durumundalar...Bak kardeşim bu hükümet seçimi değil sizin yani evet diyenlerin anlamadığı durum bu..Genel seçim olur Niye o partiye oy veriyosun diyemeyiz ...Bu seçim çok başka parti meselesi değil...Tek bir adamın ailecek herşeyden korunması kurtulması...İşimiz Allaha kalmamalı Allah bize akıl vermiş OKU demiiş...
Seviyesiz yorumlar yaparak üstün olduğunuzu değil,tam tersi seviyenizi gösterirsiniz.
Saygı çerçevesinde tartışın ki söylediklerinizin bir önemi olsun !!!
Üstüme vazife olup olmadığına siz mi karar vericeksiniz :)Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayın! Hakem değilsiniz burada! Gölge gibi takılıp, " kendinizi ait hissettiğiniz " kamptan birine laf söylenince ortaya çıkmayın. İnsanların sizin savunmanıza da , terbiye vermenize de ihtıyacı yok,
Söylediklerimi de dinleseniz ne olur, dinlemeseniz ne olur. Önemli kabul edilse ne olur, edilmese ne olur. Umrumda değil sadece keyfimden yazıyorum buraya, fikriniz değiştirmek gibi bir hedefim yok.Rahat olun.
Sizin de Temmuzun şahitleri'ni sadece ve sadece Erdoğan olarak algılamanız, akıl-fikriniz Erdoğan karşıtlığına odaklanmış demek oluyor.Tayyip'e oy vermiyoruz deyip durumunuza "Temmuza sahitler için EVET." yazmaniz ayri bir ironi.
Feto hain'i 60-70'li yıllarda mankurtlarına, Kemalistlere cici görünün orduda namaz kılmayın-içki için karılarınız başörtü takmasın diye fetva vermiş. Fetö bir maşadır ama tam bir teşkilat içindedir.Bu derin güçler kimler? Biraz bilgilendirirmisiniz?
Daha önce Fettulah'ın kulları Tüğrk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç ediliyordu, atılabiliyordu. Böylece Türk Silahlı Kuvvetleri kendi temizliğini yapabiliyordu.
Sonra namaz kılıyorlar,i abdest alıyorlar diye Pensylvania'daki yaratığın kulları Türk Silahlı Kuvvetleri'nden atılmasınlar diye Ergenekeon malazgirt Dumlupınar gibi sanal mahkemeler ortaya çıkarıldı.
Memur Sınavlarından sorular çalınarak Pensylvania daki yaratığın kulları devlet kadrolarına yerleştirildi. Ve ÖSYM deki Ali Demir neden görevden alınmıyor?
Bu konular hakkında da bilgi verir misin?
Kardeşim, Erdoğan zaten cumhurbaşkanı. Daha nereye, Mars'a mı cumhurbaşkanı olacak?? Kendisi için is-te-mi-yor.Bu kadar madde icinde tek aciklayabildiginiz madde bu mu? "Avrupa da 18 yasinda secilme hakki veriyor, bizde de olsun". Avrupa da 18 yasinda secilenleri askerlikten muaf tutuyor mu? Bu madde ile esitsizlige Anayasal bir boyut kazandirirsiniz. FAkirsen 18 yasinda zaten mv secilemezsin, zengin cocugu isen babanin parasi ve nufuzu sayesinde hem secilir, hem askere gitmekten de yirtarsin. Zengine 2 senede kiyak emeklilik hakki, fakire askerde sehitlik. Bu kanun daha iyi tasarlanabilmeli idi, paldir kuldur birilerinin onunu acar gibi degil.
Erdogan ne guzel aciklamis, dinleyin diyorsunuz da, siz onun her soyledigine gonul rahatligiyla inanabiliyor musunuz? Ne malum yarin "ben oyle birsey demedim, boyle dedim" demeyecegi? O mutemadiyen dun soyledigini ertesi gun yalanlayan birisi, bu yuzden onu hic dinlemiyorum, dinleyip de kafami karistirmiyorum.
O maddeleri gayet iyi bilerek gene de bu yasaya gonul rahatligiyla evet mi diyorsunuz yani?O maddeleri herkes iyice bilse bu ulkeden "hayir" %99 orani ile cikardi.
Anayasa maddeleri icin yazdigim maddelere bir itiraziniz varsa, surasi yanlis aciklama diyorsaniz madde madde tartisabiliriz. Ama yazdigim onca aciklamali madde numarali yazima boyle "Erdogan dusmanligi" diyerek kestirip atmanin ne size ne de buradaki okuyan arkadaslara bir getirisi var. Siradan, leke atmaktan baska hic bir ise yaramayan, kacamak bir cevap olmus. Klasik Erdoganci taktigi. Cevap yerine m.k at yola devam.. Nereye kadar?
Kardeşim, Erdoğan zaten cumhurbaşkanı. Daha nereye, Mars'a mı cumhurbaşkanı olacak?? Kendisi için is-te-mi-yor.
Ben kimseyi kayırmıyorum. Her kim Pensylvania aki yaratığa yardım ettiyse Allah cezasını versin.Feto hain'i 60-70'li yıllarda mankurtlarına, Kemalistlere cici görünün orduda namaz kılmayın-içki için karılarınız başörtü takmasın diye fetva vermiş. Fetö bir maşadır ama tam bir teşkilat içindedir.
Bakanımız Bekir Bozdağ Amerikan başkonsolosluğuna bir soru sordu:
Feto'nun darbecibaşısı Adil Öksüz'ü 21 Temmuz da neden telefonla aradınız? "İşte pasaportunu iptal ettirmek istiyormu falan diye"
Öyle mi, peki şimdiye kadar kaç tane Türk vatandaşını bu sebeple aradınız açıklar mısınız?
Cevap: ......
Acaba hangi eller saklıyor o tarihten beri bu köpeği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?