• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kardeşim, Erdoğan zaten cumhurbaşkanı. Daha nereye, Mars'a mı cumhurbaşkanı olacak?? Kendisi için is-te-mi-yor.
Kendisi icin istemedigini hangi maddeden anladin? Bana yetkilerle ilgili madde numarasi ver, inceleyelim hep beraber, o getirilen madde kime yariyor diye, olmaz mi?

FETO'cu dediler, Ordudan yuzlerce subayi attilar, bankasina para yatiranlari topladilar, okulunda cocuk okutanlari islerinden attirdilar ya da topladilar, bylock kullaniyor dediler attilar, kamudan dunya kadar insan atildi, universitelerden oyle, yuzlerce ogretmen oyle.. peki bu FETO'nun siyaset ayagi yok muydu? Hani ne istedilerse verdik diyenler? Onlardan kimse mi cikmadi FETO'cu? Hic biri de mi bylock kullanmamis? Hic bir milletvekili, siyasetci suclamasi duymadik.. Neden acaba? Kimlerin ve kac milletvekilinin milletvekilligi dusmesin diye acaba? Herkes bir kumpas icinde imis, ama onlari yillarca devlete orduya dolduranlar, ne isteseler verenler masum, onlar magdur, onlar kandirilmis.. Herkes isteyerek bulasmis ama bir tek onlar kandirilmis.. Herkes cezalandirilmali, bir tek onlarin kandirilmis olma mazereti var. Yersen.. Adaletin kilici hep bir tarafa mi isler?

Bir de bu adamlara HSYKyi anayasa ile sonsuza dek bagla, "ne istedilerse verdik" diyenin sectigi Adalet bakanini kurulun basina getir, sonra da bagimsiz yargi bekle..Hesap sorma, odullendir.. Hala buna inanan insanlar olmasi Turkiye'nin gelecegi icin kaygi verici.. Korkutucu..

Son düzenleme:
CHP'li Bozkurt konuşmasının sonlarında izleyicileri ayağa kalkmaya davet ederek, "16 Nisan'da %60-65 Hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi İzmir'den denize dökeriz! Ortalığı yıkarız ama yine de Devleti yönetmenize izin vermeyiz!" diyerek tehdit etti.

vayy be bizi denize dökücekmişşş!!!
yavaş gel , denize kum mu döküyorsun. artık utanıyorum bu zihniyetten.
umarım azalarak bitersiniz. sonuç ne çıkarsa çıksın insanlığımızı kaybetmeyelim.
gerçekten sözün bittiği yer. ama şunu hala anlamamış kafalar var ki. artık o eski karanlık türkiye geride kaldı.
en ufacık bir hamlede ne olduğunu gördük. herkes sokağa dökültü. daha bu akşam gazi olmuş birinin yakınıyla konuştuk. adamın ciğerine saplanan kurşunu bile alınmamış duruyor. adam diyormuş ki, yine bugün tekrar bir darbe olsun yine çıkarım köprüye , taksime diyormuş.
diyeceğim o ki, sonuçta evet yada hayır ne çıkarsa çıksın ama türkiye artık pisliklerinden arınsın.. arınsın ... arınsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazacak çok şey var ama yazamıyorum inanın ki düşüncelerimi dile getirmekten korkuyorum..Alanda çalışmada Tekbir getirerek yürüyen üzerimize gelen kalabalık cahil bir güruhtan korkuyorum ,sosyal medyada yazmaya eleştirimi yapmaya korkuyorum..Ne kadar demokratik değil mi ?Bu başkanlık gelmeden böyle bi de gelirse Dalkavuklar padişahım çok yaşa derken itiraz edenin, isyan edenin tez kellesi vurulaya dönücek olay...Varın düşünün Bu bi Anayasa değişikliği değil Sistem değişikliği ...Gidişat hiç iyi gözükmüyor...!!!

FETO'cu dediler, Ordudan yuzlerce subayi attilar, bankasina para yatiranlari topladilar, okulunda cocuk okutanlari islerinden attirdilar ya da topladilar, bylock kullaniyor dediler attilar, kamudan dunya kadar insan atildi, universitelerden oyle, yuzlerce ogretmen oyle.. peki bu FETO'nun siyaset ayagi yok muydu? Hani ne istedilerse verdik diyenler? Onlardan kimse mi cikmadi FETO'cu? Hic biri de mi bylock kullanmamis? Hic bir milletvekili, siyasetci suclamasi duymadik.. Neden acaba? Kimlerin ve kac milletvekilinin milletvekilligi dusmesin diye acaba? Herkes bir kumpas icinde imis, ama onlari yillarca devlete orduya dolduranlar, ne isteseler verenler masum, onlar magdur, onlar kandirilmis.. Herkes isteyerek bulasmis ama bir tek onlar kandirilmis.. Herkes cezalandirilmali, bir tek onlarin kandirilmis olma mazereti var. Yersen.. Adaletin kilici hep bir tarafa mi isler?

Bir de bu adamlara HSYKyi anayasa ile sonsuza dek bagla, "ne istedilerse verdik" diyenin sectigi Adalet bakanini kurulun basina getir, sonra da bagimsiz yargi bekle..Hesap sorma, odullendir.. Hala buna inanan insanlar olmasi Turkiye'nin gelecegi icin kaygi verici.. Korkutucu..
O kadar çok tanıdığım işsiz güçsüz kaldı ki inanın ki bunların aileleri etrafı daha önce o partiye oy vermiş herkes şuanda nefret ediyo..köylerde çocuklarını okutmak için aldılar hakim savcı polis yaptılar ellleriyle sınav sorularını bile dağıttılar şimdi Fetö terörist ilan ettiler..Hiçbirşeye bulaşmamış sadece yurtlarında kalmış veya eşi onlarla olduğu için işinden atıldı çoluk çocuk sefil oldu..İnsanlar fetöcü diye terörist diye yaftalandığı için iş güç bulamaz duruma geldi...Ama en üst seviye siyaset ayağına hiçbirşey olmadı Allah Afettsin dendi olay kapandı..yazık çok yazık...

CHP'li Bozkurt konuşmasının sonlarında izleyicileri ayağa kalkmaya davet ederek, "16 Nisan'da %60-65 Hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi İzmir'den denize dökeriz! Ortalığı yıkarız ama yine de Devleti yönetmenize izin vermeyiz!" diyerek tehdit etti.

umarım azalarak bitersiniz. sonuç ne çıkarsa çıksın insanlığımızı kaybetmeyelim.
gerçekten sözün bittiği yer. ama şunu hala anlamamış kafalar var ki. artık o eski karanlık türkiye geride kaldı.
en ufacık bir hamlede ne olduğunu gördük. herkes sokağa dökültü. daha bu akşam gazi olmuş birinin yakınıyla konuştuk. adamın ciğerine saplanan kurşunu bile alınmamış duruyor. adam diyormuş ki, yine bugün tekrar bir darbe olsun yine çıkarım köprüye , taksime diyormuş.
diyeceğim o ki, sonuçta evet yada hayır ne çıkarsa çıksın ama türkiye artık pisliklerinden arınsın.. arınsın ... arınsın..

Bu zihniyetten de utaniyor musun? Hic Sanmiyorum..
peker.jpg

hayir-diyenler-vatan-813fb026938a65401a4e.png
terrorist.jpg

Evetciler sadece konusmuyor, ayni zamanda vuruyor, olduruyor:

chpye silahli saldiri.jpg
sinan-ogana-silahli--1d2b9c0f92d41da17d74.png

O kadar çok tanıdığım işsiz güçsüz kaldı ki inanın ki bunların aileleri etrafı daha önce o partiye oy vermiş herkes şuanda nefret ediyo..köylerde çocuklarını okutmak için aldılar hakim savcı polis yaptılar ellleriyle sınav sorularını bile dağıttılar şimdi Fetö terörist ilan ettiler..Hiçbirşeye bulaşmamış sadece yurtlarında kalmış veya eşi onlarla olduğu için işinden atıldı çoluk çocuk sefil oldu..İnsanlar fetöcü diye terörist diye yaftalandığı için iş güç bulamaz duruma geldi...Ama en üst seviye siyaset ayağına hiçbirşey olmadı Allah Afettsin dendi olay kapandı..yazık çok yazık...
Bu sonbahar oradaydim. Aynilarini ben de duydum. Cocugun butun dersleri cok iyi oldugu icin ve diger okullar pahalli geldigi icin babasi Gulen'in bedava okullarindan birine yerlestirmis, adamin uzaktan yakindan siyaset ile bile bir ilgisi yok diyor artkadasim, sadece cocuk iyi okusun diye.. Adami isinden atmislar cocugunun o okulda kaydi ciktigi icin.. Cok magdur yarattilar ama sorsan bir tek onlar magdur. Bu isten tek firesiz siyiran da onlar halbuki... Yag gibi uste ciktilar, simdi de odul istiyorlar.

Kim kandirmis bunlari? Adamin gencliginden bugune suru ile resmi var bu hukumetin basi ile beraber.. Yillarca rahat okul isletti Turkiyede, kadrolasti orduda devlette..
Asil hukumet halki kandirdi bunlar iyi diye.. Efendi Hazretleri geeelll! Bitsin bu hasret! diye diye.. Simdi halk bu izinli acik okullara cocuklarini kayit ettirdi diye suclu, okullara yillarca izin veren, bu adami poh pohlayanlar masum, magdur..
Asil siz kandirdiniz bu milleti FETO iyidir diye..
1.jpg
Erdogan03.jpg
fethullah-gc3bclen-tayyip-erdoc49fan.jpg
recep-tayyip-erdogan-la-fethullah-gulen-karsilasabilir.jpg
akp_den_izinli_pensilvanya_ya_gitmisler_h54006_79d57.jpg

Eki Görüntüle 1976389
Eki Görüntüle 1976390
Eki Görüntüle 1976391 Eki Görüntüle 1976392
Bu resimlerde burada dursun bazı Tayyip düşmanları hep erdoganla resimlerini koymusta
O zamanlar Fethullah Gulen Devletin maasli ust duzey din gorevlisi idi. 1981 yilinda Emekli olana dek cesitli illerde merkez vaizligi yapti.

Ankara Devlet Guvenlik Mahkemesi tarafindan "laik devlet yapisini degistirip yerine dini kurallara dayali bir devlet kurmak amaciyla yasadisi bir orgut kurup bu amac dogrultusunda faaliyetlerde bulunma" sucu ile yargilandi ve 2000 yilinda hakkinda tutuklanma emri cikartildi, 2003 te de cezasi kesinlesti. Ecevit sence pek mi severdi laiklik dusmanlarini?:rolleyes:

Bulup da sevindirik oldugun resimler Fetullah Gulen hakkindaki suc isnat edilmeden, arastirmalardan bile onceki resimler. Pensilvania'da Kanun Kacagi olarak yasadigi zamanlar bile hala ona yapisan kisilerin resimlerini koydum ben, devletin resmi, maasli, mesru bir din adami oldugu zamanlarin degil..

Sen her zaman herkesten cok bildigini iddia ediyorsun da bunu nasil atladin acaba? :dondurma:

Son düzenleme:
Gün yaklaştıkça heyecan artıyor bence evett çıkacak referandumda
100/ 65 tahmini olarak tahminim sizde tahmin yapabilirmisiniz
Sonuçta kimse kimsenin kararını değiştiremez

yol yaptılar neden yol yapmadılar diyorsunuz ki hayırcılar anlamadım.
Ama evetçiler de şunu kabullensinler, zaten çalmak için bir şeyler yapmanız lazım.
Öyle sonuçta hazineye gidip cebinizi doldurup çıkamıyorsunuz, önce ihale açıyorsunuz, mantıklı olarak 100 milyona yapılacak işi 200 milyona yaptırıyorsunuz, fark olan 100 milyonu aranızda kırışıyorsunuz.
O yüzden daha fazla şey yapmanız gerekiyor, ama tabi bu yaptıklarınızın illa kaliteli olmasına veya vatandaşın tam ihtiyacı olan şey olmasına gerek yok, hatta mümkünse kalitesiz olsun ki yine yeniden ihale açıp yaptırabilesiniz.

Ama evet demeliyiz ki bu yükten de kurtaralım yöneticilerimizi, böylece hazineye gidip cebini doldurup çıkabilsinler.
En azından düşünecek çok fazla yaptılar yapmadılar sorunumuz olmaz.

O zamanlar Fethullah Gulen Devletin maasli ust duzey din gorevlisi idi. 1981 yilinda Emekli olana dek cesitli illerde merkez vaizligi yapti.

Ankara Devlet Guvenlik Mahkemesi tarafindan "laik devlet yapisini degistirip yerine dini kurallara dayali bir devlet kurmak amaciyla yasadisi bir orgut kurup bu amac dogrultusunda faaliyetlerde bulunma" sucu ile yargilandi ve 2000 yilinda hakkinda tutuklanma emri cikartildi, 2003 te de cezasi kesinlesti. Ecevit sence pek mi severdi laiklik dusmanlarini?:rolleyes:

Bulup da sevindirik oldugun resimler Fetullah Gulen hakkindaki suc isnat edilmeden, arastirmalardan bile onceki resimler. Pensilvania'da Kanun Kacagi olarak yasadigi zamanlar bile hala ona yapisan kisilerin resimlerini koydum ben, devletin resmi, maasli, mesru bir din adami oldugu zamanlarin degil..

Sen her zaman herkesten cok bildigini iddia ediyorsun da bunu nasil atladin acaba? :dondurma:

Ha bide resimde, Müjdat gezen ile Yaşar Nuri hocam var.
Yaw görende derki Müjdat gezen içişleri bakanlığı yaptı, devlet dairelerine, emniyet müdürlüklerine (81 ilin 79 fetocu cikmisti) devletin temel organları yasama, yürütme ve yargıya, bu fetocu vatan hainlerini müjdat gezen yerleştirdi.:deli:
Yaşar Nuri hocamda Genel kurmaybaşkanlığı yaptı, irticadan atılan askerler vardı, bunun önü kapatıldı ve hatta darbenin 1. İsimleri Akın öztürk, Adil öksüz ve Mehmet Dişli yi TSK da önemli görevlere Yaşar hocam getirdi. :KK53:

Şaka gibiler valla:bicak:

bişey diyimi ben Cumhurbaşkası çağrısı gelene kadar ne darbesi vatanımı yedirtmem diye bir Allah'ın kulunu sokakta görmedim. Ha ben çıktım çağrı falan gelmeden önce ne darbesi ya bu çağda falan bir ortalığa bakmaya.. Akp'ye yıllardır oy veren komşularımız bir anda içeri girip perde çekti mesela o sırada. Bu arada o zihniyetten utandığını söylüyorsun ya.. Mesela otobüste sizi öleceksiniz az kaldı diyen kadından da utanıyor musun? Ya da silahlandık diye ortalıkta gezip Hayırcılara göz dağı veren zihniyetten.. Hayırcıları terörist ilan eden zihniyetten?? Bak üstte arkadaş ne güzel fotoğraflı paylaşmış vicdanında o yorumlara sizden utanıyorum yazabilir misin ?

Kim kandirmis bunlari? Adamin gencliginden bugune suru ile resmi var bu hukumetin basi ile beraber.. Yillarca rahat okul isletti Turkiyede, kadrolasti orduda devlette..
Asil hukumet halki kandirdi bunlar iyi diye.. Efendi Hazretleri geeelll! Bitsin bu hasret! diye diye.. Simdi halk bu izinli acik okullara cocuklarini kayit ettirdi diye suclu, okullara yillarca izin veren, bu adami poh pohlayanlar masum, magdur..
Asil siz kandirdiniz bu milleti FETO iyidir diye..
Eki Görüntüle 1976381 Eki Görüntüle 1976382 Eki Görüntüle 1976383 Eki Görüntüle 1976384 Eki Görüntüle 1976385
Ne kandırılması arkadaşım bunlar 17-25 Aralıktan bu yana Türk Halkını iyice aptal yerine koydular Eminim Mitingleri sarayda izlerken insanlara kahkahayla gülüyordur...Damadı nasıl sürekli gülüyorsa vatandaşın aptaĺlığına iyice gülüyorlardır.Tam kula kulluk sistemi yarattılar çok yazık...

15 Temmuz Darbe değil Darbe teşebbüsüydü...Eğer ki Askeri Darbe olsaydı kimse evinin kapısından bile burnunu uzatamazdı..Değil Tankın üstünde şov yapacak..Cahil Erleri sal sokağa adına da Darbe de...2 Darbe gören büyüklerinize darbeyi sorunuz...Vatanım için sokağa çıkardım da o gece komik geldi Devletin üst makamları halkı sokağa dökmez itidal sakinlik çağırısı yapar..O gece tek düşündüğüm sokaklarda Tekbir getirerek kim kimi kesicek düşüncesi oldu..Meral Akşenerin Dediği çok doğru...Biri gecekonduda saklanır biri havada uçakta ,vatandaş sokaktan devleti topladı...

Back