Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Iste geriden geldigimizin kaniti kopru ve yol yapmak medeniyet saniliyor:)

Kendi capinda ezmeye calismissin ama becerememissin be :) bana islemez canim buna eziklik pskolojisi denir ezerek yukselmeye calismak . Ama tutturamazsiniz sen kulturunden bahsette kapisalim gerci bellioluyor ama

Hahahah komiksiniz gercekten emin olun dedigim gibi kafanizi yormayin boyle seylere cok :) guzel gunlere gisiyoruz biz calisiriz sizde faydalanirsiniz nimetlerden simdiki gibi :)
Iste geriden geldigimizin kaniti kopru ve yol yapmak medeniyet saniliyor:)
İyi de ne ile hangi kaynakla yapılıyor...yapılan yollardan geçerken ne kadar ödeniyor..O bahsettiği avrupada otoyol otoban köprü geçiş ücreti diye bişey yok..Bunu seçim malzemesi yapan parti olsa insanlar kahkahayla güler...Sanki halka hizmet lutüfmuş gibi çok ilginç

Haberleri izliyorum baştan gelen bi parti mizacı var hakaret iftira saçma sapan konuşmalar...Baştan aşağı hakaret nefret söylemi...Başkan seçmene bi gelenek kanımca...

Kendi capinda ezmeye calismissin ama becerememissin be :) bana islemez canim buna eziklik pskolojisi denir ezerek yukselmeye calismak . Ama tutturamazsiniz sen kulturunden bahsette kapisalim gerci bellioluyor ama

Kultur ne ki sardunya, yenilir icilir bir sey degilse ben bilmem:) ne yapalim bir kelime bir islem duellosu mu yapalim:)

domates misaldi..
neyse tayyip başta değil mi zaten? hükümet onun zaten, yapmak istese meclisden geçirir kimsede itiraz etmez. elliyi yüz yapmak elinde yani..bana şu her kanun daha hızlı geçicek savsatasından daha elle tutulur şeylerle gelin lütfen.. mesela ensar vakfı tecavüzlerinin üstünü kapatan meclisden araştırılmaması oyu çıkaran kendi partisi..ne diyorsunuz artık gündeme bile gelmeden daha hızlı mı kapatacak işine gelmeyen konuları..

ambulans,helikopter yoktu zaten memlekette tayyip sayesinde gördük ..

yandaş basın medyasının ezberlettiğinden farklı kendi fikriniz varsa zevkle dinlerim..
kaldı ki tayyipten önce dediklerinizin tayyipten bir farkı yoktu..bunu da tayyipten sonra göreceksiniz elbet ama korkarım ki geç olacak..

Kopruden gecmiyorlar ki:) kullanip kullanmamak onemli degil onlara cebinde bes kurus para olmayan adam yol yapti diye geriniyor sor bakalim cebinde o yolu gezicek para varmi

Kopruden gecmiyorlar ki:) kullanip kullanmamak onemli degil onlara cebinde bes kurus para olmayan adam yol yapti diye geriniyor sor bakalim cebinde o yolu gezicek para varmi
Aynende böyle köprüden geçemez tatile gidemez gezemez adamın yaptıklarıyla övünür...Biz köprüden geçeriz parasını öderiz...Sonrada nimetlerinden faydalanmayacakmışız ????Saray Külliye olmuş bu arada :)))

Hergün yeni birşey duyuyorum Ak Saray Cumhurbaşkanlığı külliyesi olmuş...Hep bi algı yönetimi iyi tutturdular bu yöntemi Gemiler gemicik oldu...Apo imralı oldu Sarayda külliye olmuş...çok ilginç:)))

Hahah brn tayyibe de o
Ne dediginizi anlayamadim.Bir zahmet adam akilli yazin mumkunse.Daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsunuz ve siyaset yapmaya calisiyorsunuz.Biraz konuya hakim olun sonra tartisalim bu konuları.Millet siyasetin "s" sinden anlamiyor.Burda bizi bilgelik tasliyor.

Hergün yeni birşey duyuyorum Ak Saray Cumhurbaşkanlığı külliyesi olmuş...Hep bi algı yönetimi iyi tutturdular bu yöntemi Gemiler gemicik oldu...Apo imralı oldu Sarayda külliye olmuş...çok ilginç:)))

dalga geçmesene dünya edebiyat tarihine mağdur edebiyatını getirmiş adamlarla

Acaba yurtdışında nerde yaşıyorsunuz türklerin önünde eğilen avrupalıları kendi gözümle görmek için heryere gelirim almanyada yaşıyorum fransa isviçre hollanda bisürü yer gezdim bi kişi önümde eğilmedi turkiye ve türk kelimesini duyan kaçıyor.... ama pardon sanırım sen turkiyedesin ve bu anlattigin komediyi yandaş medya kaynaklarınızdan bize aktardin

Önceden o dediğin yollar yoktu kim yaptı yaptırdı yolları?? kullandığımıza göre masrafı da bakım parasını da bizler ödeyecegiz hah hukuk budur ...
Allah razı olsun hep millet için çalıştı çabaladı ..
Herkese nasip olmaz görmek görenlerede yetti millet olarak seçip Cumhurbaşkanı yaptık hamdolsun şükürler olsun şimdide BAŞKAN yapacağız inşallah.
Okadar yaptığı yaptırdığı şeyler varki nafile anlamazsınız saymaya gerek yok
Okadar basit söylüyorsunuz yolda neymiş der gibi ,85 yaşında dedemin köyde evinin yolu yoktu şimdi dedecigim yol gördü o muhtarları boşa toplamadi Cumhurbaşkanı' mız Türkiye Büyüdü

Bu sorulara cevap alabilmek icin hukuk siyaset okumak ve bilmek lazim yada bir avukatla konusmak lazim kim.. prosedurleri bilelim lanunlara yasalar ustten altta kim nedir ne degildir yetkiler vs dimi ama?

Canim yorma kendini Allahin izniyle 2 hafta sonra gorecekler . Onlarida bizide bekleyen guzel yillar olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…