Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
hay ağzına sağlık

Yorumlarda Cb dinleyin demişler dinliyorum Eyy Almanya Eyy Hollanda Ey Kılıçdaroğlu....Hala Neye EVET şu 18 maddeyi anlatamadı ne o Ne de Sn.Yıldırım Sanki 15 yıldır kendileri değil Chp yönetiyor bu ülkeyi dinliyorum dinliyorum inanın ki kendi İstikballeri için...Halk için hiçbir madde yok.... Bu halk nasıl olsa inanır bu düzen böyle sürer derdindeler daha güçlenelim bize hiçbir yasa hiçbir kurum dokunamasın derdindeler...Bir 15 Temmuz Türküsü Tutturmuşlar sanırsın sadece 15 Temmuzda mı şehit verdi sadece bu ülke?Diğer ölenler bizim şehidimiz değil mi?Terör bitecek niye bitmedi bitirmediniz ben mi iktidarım siz mi?Fırat operasyonuna gidiyoruz gitti askerimiz dönüyoruz 71ŞEHİT...Ne uğruna ne oldu niçin?EVET diyecekler sorun sorgulayın Niye Niçin Neden Sorularını sorun artık...Başkanlığın sana bi faydası var mı?Ekonomi düzelecek mi?Tarım gelişecek mi?Terör bitecek mi?Ayrımcılık bitecek mi?Çok güzel şarkılar Türküler seçmişler şarkıyla türküyle arada da dini patlattığı zaman Sela okuyor Sayın Cb sesindenTüm dertlerimizi unutuveriyoruz...Milli dini duygularımızı sömürtmemeliyiz....yeter artık .HAYIR da Vatan için memleket için geleceğin için HAYIR var...

Dur anlatayim sana canim zamaninda taaa zamaninda ama tayyipten once yapan yapti bu ulkeye yapacagini ve israil tohumlarini kullandi turkiye, neden? Bir tohumdan birsuru domates aldi ama suan durum ne nerak edersen arastirirsan eger devlet kendi tohumunu uretmeye basladi suan %50 diyebiliriz antalyada uretimi yapiliyor canim. Haaa dersenizki neden hala %50 , %100 degil okadar duzeltilecek sey vardiki tayyip basa geldiginde ancak duzeliyor. Bilmem anlatabildimmi. Buarada yollar bir ulkenin medeniyetidir. Ampulans helikopterler dronlar vs bunlarda geriligin isareti degildir heralde. Sizde lutfen kendi cesitli mecralarda arastirin bir leke atacaksaniz tarim isleri gibi sonucunuda ogrenin. Ha bu arada devlet koylerden eski misir tohumlarini bile topluyor kendi uretimi olsun diye . Antalyayida arastirin bi

Ya
Yazinizi okuma gereksinimi duymadim ama terr bitmedi demissiniz... canim benim nedemisti teror bitecek inlerine inecegiz dedi degilmi asil baslarini hep oldurmedilermi kac aydir varmi canli bomba vs. Hergun hafta sehit verirken suan ki durumu neden girmek istemiyorsunuz acaba ama yok sizin bakis aciniz belli . Chp gelsr basa ne yapacak vallahi biliyorum adam arkasini toplayamiyor yalan dolan akli cantada gezdiriyor ben o adama liderim bile demem yakistiramam kendime yani . Tercih meselesi tabi

Avrupa
Ha buarada azicik okuyun gezin degisik kanallar seyredin herseyden haberiniz olsun avrupaya guderseniz turkiyenin gucunu orada daha iyi gorursunuz nasil deger gordugunu saygiyla turklerin onunde egildiklerini .. bu nasil oldu peki bu devlet sayesinde

Beni alıntılamayın okuyun her görüşü okuyun okumaktan zarar gelmez...Hergün canlı bomba patlaması olurken Chp iktidarda değildi herhalde:))Hee ayrıca polimik sevmem ama CHP liler Lider için oy vermez bizde biat yok çünkü Lider saygımız vardır ama bi kurultayla gider demokrasi vardır Chp sinde...He sana bi soru sorayım hiç oturup sakin sakin Bu adam ne diyor diye izledin mi ?Hayır dimi?

Ulkede 3 milyondan fazla siginmaci var. Turkiye 90 yillik tarihinde hic canli bomba gormemis bir ulkeyken; canli bomba, bombali arac ile tanismis, iki yil icinde yuzlerce insani kaybetmis, bir de gelmis zerre utanc duymadan aylardir canli bomba yok diyorsunuz. Teror sorunumuz yokmus gibi bir de selefi teror ulkeye bulasti, siz de "alice harikalar diyarinda" gibi yasayin.

Avrupaya rezil olmuşuz siz ne diyosunuz gülüyorum gerçekten..Ordaki Evet diyenlere şart koşulsa gidin Tr de yaşayın diye bakalım kaçı Evet der..Bana kalsa yurtdışında yaşayanlar oy kullanmasın ama..Yada bu ülkede söz hakkı sahibi olacaksa bu ülkenin şartlarında gelip yaşasın diyorum

Yolla köprüyle medeniyet olduğunu düşünen bi kitleyle uğraşıyoruz bu devirde...Köprü yü yolları sanki kendi maaşından yapıyor adamlar anlatamamak çok zor...O köprülerin parası kaç yıl ödenecek yükü senin benim sırtımda..el insaf...Havuz medyası ezberi bunlar hep...

Bu ülkede tek sorun lider sorunu onu anladım bu kadar yıldır alandayım her sorunumuz bitti sadece Lider sorunumuz var:))

Helal olsun.

Bu kadar madde icinde tek aciklayabildiginiz madde bu mu? "Avrupa da 18 yasinda secilme hakki veriyor, bizde de olsun". Avrupa da 18 yasinda secilenleri askerlikten muaf tutuyor mu? Bu madde ile esitsizlige Anayasal bir boyut kazandirirsiniz. FAkirsen 18 yasinda zaten mv secilemezsin, zengin cocugu isen babanin parasi ve nufuzu sayesinde hem secilir, hem askere gitmekten de yirtarsin. Zengine 2 senede kiyak emeklilik hakki, fakire askerde sehitlik. Bu kanun daha iyi tasarlanabilmeli idi, paldir kuldur birilerinin onunu acar gibi degil.
Erdogan ne guzel aciklamis, dinleyin diyorsunuz da, siz onun her soyledigine gonul rahatligiyla inanabiliyor musunuz? Ne malum yarin "ben oyle birsey demedim, boyle dedim" demeyecegi? O mutemadiyen dun soyledigini ertesi gun yalanlayan birisi, bu yuzden onu hic dinlemiyorum, dinleyip de kafami karistirmiyorum.

O maddeleri gayet iyi bilerek gene de bu yasaya gonul rahatligiyla evet mi diyorsunuz yani? O maddeleri herkes iyice bilse bu ulkeden "hayir" %99 orani ile cikardi.
Anayasa maddeleri icin yazdigim maddelere bir itiraziniz varsa, surasi yanlis aciklama diyorsaniz madde madde tartisabiliriz. Ama yazdigim onca aciklamali madde numarali yazima boyle "Erdogan dusmanligi" diyerek kestirip atmanin ne size ne de buradaki okuyan arkadaslara bir getirisi var. Siradan, leke atmaktan baska hic bir ise yaramayan, kacamak bir cevap olmus. Klasik Erdoganci taktigi. Cevap yerine m.k at yola devam.. Nereye kadar?

Tayyip'e oy vermiyoruz deyip durumunuza "Temmuza sahitler için EVET." yazmaniz ayri bir ironi.
Hahah brn tayyibe de o
Ayy ne degisijsiniz yeminle imza atarken sen mi vardin ozmn is yapnasinlar borcu olmayavcaksa. Bu sizinkiler gibi cebine atmiyor yemiyor madem bizim kafa basmiyir sizinki cok calisiyor sizin lidercikler neden civi cakmadi bu ulkeye yediler ictiler . Onlarin zamaninda belediyeye bile girilmezdi belediyeyi birak simdi cumhurbaskanligi kulliyesi halkin ama siz genis gozlemleyemeyen insanlarsiniz. Gozunuzu nefret burumus . Ha bedense hem begenmezsiniz hemde hertirlu nimetinden faydalanirsiniz buda abesle istigal .

Hahahah komiksiniz gercekten emin olun dedigim gibi kafanizi yormayin boyle seylere cok :) guzel gunlere gisiyoruz biz calisiriz sizde faydalanirsiniz nimetlerden simdiki gibi :)

Hahahah komiksiniz gercekten emin olun dedigim gibi kafanizi yormayin boyle seylere cok :) guzel gunlere gisiyoruz biz calisiriz sizde faydalanirsiniz nimetlerden simdiki gibi :)

Her türlü nimetinden faydanalanırım tabii ki çünkü benim vergilerimle yapılıyor :))İktidarda hangi parti olursa ülkeye bişeyler yapar ama ilk önce yaşam standartlarımızı yükseltir işsizlik maaş vs..Cb külliyesi demeniz çok komik bildiğin 1100 odalı SARAY...Gemiye gemicik dediler saraya da külliye mi diyosunuz aranızda:))))Gözümüzü nefret bürüdüğünü sanıyorsunuz yanılıyorsunuz bu parti meselesi değil maalesef değil...

Hahahahahaa keske troll olsan ama degilsin ne yazik ki:)) 2x2 kac eder bil bakalim?:))) Bugun gunlerden ne? ona kadar sayabiliyor musun?:)))) bunlari cevaplarsan seni ikinci sinifa gecirecegim; orada 100 den geriye 7ser 7ser sayma var, azicik daha zor:))) Sana temel sorular sorma ihtiyaci duydum cunku gerceklikten kopmussun iyice. Muhtemelen derslerinde kotuydu okul hayatin boyunca. Cocugun falan varsa, arada takil beraber, soyle kitaplarina goz gezdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…