- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
size göre kucaklaştı bana göre çözüm süreci için konuşuldu dertleri anlanmaya çalışıldı..peki defalarca görüntü konuşma ve söylemlerle ispatlandı .Chpnin Hdp ile olan yakınlığı.Pkklı teröristlerle hapishanede görüşüldüğü hatta polisimi askerimizi bu ülkenin evlatlarını şehit eden anaları gözü yaşlı bırakan bir çok çocuğu babasız anasız bırakan pkklıların teröristleein cenazesinede gitmedilermi.şŞuan bile anayasa değişikliği kampanyası ile ilgili birlikte miting toplantı planları var .Hayır kampanyası yürütüyorlar. (Benim evet deme sebebim 18 maddeyi okumam anlamaya çalışmam meclisde oylanırken takip etmem ve izlemem doğurultusanda vermiş olduğum bi karar yani chp hdp hayır diyo diye değil.)
bu videoyla yaptığım yoruma karşılık verdiğiniz cevap da tam açık ve net olmamışsınız.
siz zamanında kendi eş dost çevreniz tarafından kandırılıp hayal kırıklığına uğramadınız mı ? Empati kurmak gerek devletimizle.Allahın kudreti o kadar büyükkü kulunun evet yada hayır demesiyle taş yapmaz sizi. Özgürsünüz evet ve hayır demekde korkmayınBende evet vermeyi düşündüm. Ama sonra bu kadar kandırılan ve kandıran birine evet dersem Allah beni taş yapar diye düşündüm.
burda yapılan yorumları okuyarak kendimce yorumları anlayarak cevaplandırmak istedim.Bi ithamda bulunmadım . Syn. Kılıçdaroğlu ile akparti üzerinden yapılan ithama karşılık cevaplandırma yaptım.Sonuç olarak pkkyle da fetöylede şimdi yada geçmişte her partinin bi ilgisi olmuş ve malesef olmayada devam ediyor.Siyasi partilerde mv leri ters düşebiliyorlar değilmi partinin değerleriyle.bende o yüzden chpnin hdp iç içe olmuş mvlerinden örnek verdim.hiç bir parti sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta değil mi?ülkemizin için en iyisini ve düşünce ve değerlerimize en yatkın olana oy kullanmıyormuyuz.şahsen öyle yapıyorum.Ben CHP ve HDP teröristleri desteklemiyor demedim. Ben bunu iddia edenler neden kendi partilerine bakmıyorlar dedim. Ben bu partilere oy vermiyorum. Onlar Hayır dedi diye , hayır oyu kullanacak değilim. Kendi kararımla Hayır diyorum.
Madem diğer partiler Hayır diyor diye evet demiyorsunuz. Neden ilk mesajınızda öyle bir söylemde bulundunuz?
Tabikide EVET oyu vericem. sizce sayın cumhurbaşkanın sayın kılıçdaroğluna söylediği bu ithamda haksız tarafı var mı . Geçen yıllarda imc tv ye çıkıp imc tvnin pkk yanlı tv kanalı olduğuna belirtmeme gerek yok sanırım. Şu görüntüleri izlediniz mi ve daha nice görüntü ve fotoğraf söylem konuşma var.I. Devletin şekli
MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4. – Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Yani anayasanın değiştirelemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek maddeleri değiştirelim diyen siyasi parti başkanından bahsediyorsun.birde başkanlığını yaptığı siyasi partinin pkk cenazeleri ve programlarına katılıp söylemleriyle destek veren milletvekileri var . Ve halen çözüm süreciyle şımarıldı apoya destek verildi diyosunuz. Çözüm uzlaşma nedir sizce her iki tarafın konuşup anlaşması ve sonuca ulaşmak için kullanılan iletişim değilmi. Nasıl konuşmadan isteklerini dinlemeden barış düşünülebilir.Diyeceksiniz ki konuştuda ne oldu karşı taraf kötü niyetli ise devletmizin suçu ne inanmak mı? Denemesi gerekti konuşuldu ama malesefki devletimizin hoşgörüsünü anlamadılar .Şimdide yaptıklarını misliyle ödüyorlar.Hiçbir şehidimizin kanı yerde bırakılmıyor Elhamdülillah.Ve şuan doğudayım buralarının ne halde olduğunuzdan haberiniz varmı. Bu insanlar bizim ülkemizin kürt vatandaşları değilmi her t.c vatandaşı gibi hepimiz aynı haklara sahip değilmiyiz . Senelerdir ötelenen bi halk olduklarından ve sürekli pkknın korkutma ve dayatmalarıyla ve geçmişteki hükümetlerin doğuyu yalnız bırakmasıyla öfke dolu bi taraf olmaya zorlanmadılar mı.sadece kürtleremi yapıldı bu ayrışım her zaman yapılıyor yapılmaya devam ediliyor .Sağcısı solcusu alevisi muhafazakarı kapalısı açığı ne kadar hoş olmayan ayrıştırıcı söylemler var değilmi! her kesim bu ayrımları halen ötekileştirmek için kullanmıyormu .Asıl olan hepimizin kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazıyor.Bu ayrıştırma ötekileştirme neden herkesin kendince haklı sebepleri var ve bu yönde evet hayır oyu kullanılacak.Her türk vatandaşına verilen en tabi seçme ve seçilme hakkı kullanılacak .16 nisanda sonuç her ne çıkarsa çıksın Ülkemizin bekasi istikbali ve geleceği için hayırlı olur inşallah .
Pkk sirtini dayamis birileriyle mi bunu dusnmek bile ne aci verici1cift1tekannesi Kimse kandırılmadı, çıkarları ters düştü yollarını değiştirler. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun, iyi geceler.
Pkk sirtini dayamis birileriyle mi bunu dusnmek bile ne aci verici
Canm.benim demek istedigim pkk ya sirtini dayamis hdp ile chp nin nasil bir ortak cikari olabilirde ters duserler bunu dusunmek bile aci verici diyrmAnlamadım.
Canm.benim demek istedigim pkk ya sirtini dayamis hdp ile chp nin nasil bir ortak cikari olabilirde ters duserler bunu dusunmek bile aci verici diyrm
Bence islerine geldigi gibi herhangi bir parti kandirildik deseydi bide sizi basami getiricez kandirilmissiniz derlerdi ama simdi devlet ile empati kurun diyorlar:) ilgincHer kandirilana bu kadar merhametliyseniz kamudan atilan onca memur icin de agzinizi acin madem. Onlar da kandirilmis ne de olsa. Koca ulkenin cumhurbaskani kandirilmis sonucta.
CHP ya da diger hicbir parti ile alakm yok ama belki onlar da kandirilmistir. Belki surada da kandirilmaya musait nice insanlar vardir.
Bu kandirilma laflarini bu pkklilari anlamaya calistilar zirvalarini aman diyim bir sehit ailesinin yaninda agziniza almayin.
Umarim gozlerinden sakindiklari yavrularini olduren caniler davullu zurnali karsilanmaz umarim birileri cikip da ama onlarin derdi neymis anlamaya calistilarrrr demez. Umarim bu aciyi hic kimse yasamaz. Mesela Necdet Aydogdu'nun babasini hic gormemis kizina yillar sonra da ama devlete empati kur babani neden pazar yerinde vurmuslar dertlerini anlamak istediler diyecek yuzleri olur.Bence islerine geldigi gibi herhangi bir parti kandirildik deseydi bide sizi basami getiricez kandirilmissiniz derlerdi ama simdi devlet ile empati kurun diyorlar:) ilginc
Guzel kardesim bu insan memleket yonetiyorsa kandirlamaz. Nokta. BİTTİ.siz zamanında kendi eş dost çevreniz tarafından kandırılıp hayal kırıklığına uğramadınız mı ? Empati kurmak gerek devletimizle.Allahın kudreti o kadar büyükkü kulunun evet yada hayır demesiyle taş yapmaz sizi. Özgürsünüz evet ve hayır demekde korkmayın
Ya o PKK'lılar la görüşen tek chpli vekiller değildi. Hadi biz toplaşıp gidelim durumu mu saniyosunuz ? Bu tür durumlarda meclis bir komisyon oluşturur. O komisyonda her parti grubundan vekil olur. Akpli vekiller de vardı orada. Kılıçdaroğlu nun ağzı laf yapamadığı için açıklayamadi bu durumu. Hapishanede ki vekillerle görüşüldü dedi, o söz cimbizlandi. Akpli vekillerle komisyon olarak gittiler. Ülkede apo bildirisi okundu Diyarbakır'da, pkk bayrakları altında . Hadi alıştık PKK bayrağına da çünkü güneydoğu dolu o bayraklarla. Onu geçtim tüm ülke canlı izledik tvden. Milliyetçi tabandan oy toplama hevesiyle PKK sevmezlik yapılıyor . Bunla kalsa iyi. Bir tane dost , müttefik kalmadı ya. Acaba ihracatımızı en çok yaptığımız ülke olan Almanya ile ilişkileri zedeleyince hangi ülkeyi muadil tutacaksınız ? Millet Gazze diye ağlarken Bmye milyar dolar bağış yapan Gazze bin yüzüne bakmayan Suudlarla mı ? Satacak kıyıda köşede kaldıysa bir şeyler onlar satılır onunla biraz idare edilir. Allah'tan vaktinde sarhoş dediğiniz Atam yapmış da bir şeyler şimdi mirasyediciler zorda kaldı mı satıyor. Siyaset yapıldı bitti yeter, biraz devletçi olun artık ya. Yemin ederim ülkenin geleceğini düşününce içim kan ağlıyor. Allahım bizi kurtar diye haykirasim geliyor .size göre kucaklaştı bana göre çözüm süreci için konuşuldu dertleri anlanmaya çalışıldı..peki defalarca görüntü konuşma ve söylemlerle ispatlandı .Chpnin Hdp ile olan yakınlığı.Pkklı teröristlerle hapishanede görüşüldüğü hatta polisimi askerimizi bu ülkenin evlatlarını şehit eden anaları gözü yaşlı bırakan bir çok çocuğu babasız anasız bırakan pkklıların teröristleein cenazesinede gitmedilermi.şŞuan bile anayasa değişikliği kampanyası ile ilgili birlikte miting toplantı planları var .Hayır kampanyası yürütüyorlar. (Benim evet deme sebebim 18 maddeyi okumam anlamaya çalışmam meclisde oylanırken takip etmem ve izlemem doğurultusanda vermiş olduğum bi karar yani chp hdp hayır diyo diye değil.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?