• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kemal Kılıçdaroğlu Avrupa evet için çalışıyor.Gazete manşetlerine hayır manşeti atarak aslında evet oyu verin demek istiyorlar demiş.:confused::confused::confused:
Yoksa kendisi de hayır diyerek evet verin mi demek istiyor ?:skandal::KK53:
Ve hatta sayfanın başından beri hayırı destekleyenler de eveti destekliyor bu durumda :KK70:

http://www.internethaber.com/chpli-vekil-evet-diyen-vatandasi-yumrukladi-1761452h.htm
CHP'li vekil referandumda evet oyu kullanacağını söyleyen vatandaşı yumrukladı, kahvehane karıştı! Giresun'daki kavgada vatandaşlar CHP'lileri okey ıstakalarıyla kovaladı.

Giresun'da "hayır" kampanyası için kahve kahve dolaşan CHP Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, vatandaşlarla tartıştı. Bir vatandaşın referandumda "evet" oyu kullanacağını söylemesiyle birlikte daha da alevlenen tartışmada Milletvekili Bektaşoğlu, bir vatandaşa yumruk attı.

OKEY ISTAKALARIYLA KOVALADILAR

Kavga vatandaşların da araya girmesiyle daha da büyümeden önlenirken, CHP'liler kahveden kovuldu. Bazı vatandaşlar CHP'lilerin arkasından okey ıstakalarıyla yürüdü.

Tekbirlerle tabelaları söküp, parçalayip ekmek yedikleri ülkeye hakeret ediyorlar. Sert muameleyi hak etmişler. Çok rahatsizlarsa ana vatanlarina geri dönsünler.

Türkiye' nin etmediği hakeret kalmadı adamlara, nasıl bir muamele bekliyorsunuz?
@darkgirl1906
Ya siz nasil Turksunuz tamam islami degerlere sayginiz yok onu anladik ta burda bir turkun uzerine kopek salip bacagini parcalattiriyorlar.Bunu nasil savunabilir siniz?Bu kadar mi milli degerlerinizi kaybettiniz.Ben sizin camiayi hep elestirirdim manevi degerleri yok sayiyorsunuz diye ama bu kadar milli degerlerinizden uzaklastiginizi dusunmuyordum.En azindan çevremdeki solcular boyle degildi.Ne olmus size ya?Ama bu foruma katilmam bir yonden iyi oldu.En azindan
Bu forumla birlikte sizin zihniyetin artik hic bir degere sahip cikmadigini farkettim.

Ya siz nasil Turksunuz tamam islami degerlere sayginiz yok onu anladik ta burda bir turkun uzerine kopek salip bacagini parcalattiriyorlar.Bunu nasil savunabilir siniz?Bu kadar mi milli degerlerinizi kaybettiniz.Ben sizin camiayi hep elestirirdim manevi degerleri yok sayiyorsunuz diye ama bu kadar milli degerlerinizden uzaklastiginizi dusunmuyordum.En azindan çevremdeki solcular boyle degildi.Ne olmus size ya?Ama bu foruma katilmam bir yonden iyi oldu.En azindan
Bu forumla birlikte sizin zihniyetin artik hic bir degere sahip cikmadigini farkettim.

Çok şükür dini değerlerime saygım var. Senden de öğrenecek değilim milliyetçiliği.
Bu yazdıklarımdan nasıl bunları çıkardın anlamadım . Ben de sizin yazılanları bu kadar çarpıtmanızı anlamıyorum. Ne diyeyim Allah kalpleri bilir...

Staj yaptığım yerde akp'li dindar bir amcayla konuşmuştum. Şöyle konuşma geçti

Amca: Hangi partiye oy veriyorsun?
Ben: Geçen seçimde CHP ye vermiştim.
Amca: siz şimdi kapalı kadınları aşalıyorsunuzdur.
Ben : ne alakası var. Neden aşalığayım insanları

Muabbet ilerledi tam hatırlamıyorum konuşmayı Amca zaten chp'illerde ateist gibi şeyler söyledi :KK57: Şok oldum tepki verdik arkadaşlarla. Daha sonra defalarca böyle şeyler söyledi.

Biliyorum ki bir sürü insan bizim için böyle düşünüyor. Onlara kalsa biz onları ötekileştiriyoruz ama tam tersi. :KK51:

Çok şükür dini değerlerime saygım var. Senden de öğrenecek değilim milliyetçiliği.
Bu yazdıklarımdan nasıl bunları çıkardın anlamadım . Ben de sizin yazılanları bu kadar çarpıtmanızı anlamıyorum. Ne diyeyim Allah kalpleri bilir...
E orada bir turkun bacagi kopege isirtiliyor siz "iyi olmus,haketmis"diyorsunuz benim daha ne dememi bekliyorsunuz?

E orada bir turkun bacagi kopege isirtiliyor siz "iyi olmus,haketmis"diyorsunuz benim daha ne dememi bekliyorsunuz?

:KK66: Evet hak etmişler. Tarafsız oluyorum hollanda polisini dövmüşler adamlar , köpeğin yalamasınınımı bekliyorsun. Türkiyede biri polisi dövse ortalığı inletirsiniz değil mi? Hatta idam isteriz diye bağırırsınız! Eee fark nedir? Neden farklı tepki koyuyorsunuz.

Staj yaptığım yerde akp'li dindar bir amcayla konuşmuştum. Şöyle konuşma geçti

Amca: Hangi partiye oy veriyorsun?
Ben: Geçen seçimde CHP ye vermiştim.
Amca: siz şimdi kapalı kadınları aşalıyorsunuzdur.
Ben : ne alakası var. Neden aşalığayım insanları

Muabbet ilerledi tam hatırlamıyorum konuşmayı Amca zaten chp'illerde ateist gibi şeyler söyledi :KK57: Şok oldum tepki verdik arkadaşlarla. Daha sonra defalarca böyle şeyler söyledi.

Biliyorum ki bir sürü insan bizim için böyle düşünüyor. Onlara kalsa biz onları ötekileştiriyoruz ama tam tersi. :KK51:
Kapali kadinlari otekilestirmiyoruz,asagilamiyoruz diyorsunuz ama burdaki fikirdaslariniz basortululerin ordudaki calisma hakkinin engellenmesini istiyor.Bu asagilamaktan cok daha kotu.

Kapali kadinlari otekilestirmiyoruz,asagilamiyoruz diyorsunuz ama burdaki fikirdaslariniz basortululerin ordudaki calisma hakkinin engellenmesini istiyor.Bu asagilamaktan cok daha kotu.

Arkadaşların endişelerini haklı buluyorum. Kendilerince haklılar.

Sürekli AKP fanatikleri şeriatı getireceğiz diye dillendirip dururlarsa insanlarda yavaş yavaş oraya kayıyormuyuz diye endişe duyarlar.

Benim için sorun yok istediğini giysinler. Endişeye kapılmadım desem yalan olur. Bunun da en büyük sebebi yine sizin söylemleriniz.

Siz insanlarin sirf kiyafetinden dolayi calisma hakkini engelliyorsunuz.Calisma hakki en temel ve evrensel insan hakkidir.Bunun seriat endisesiyle ilgisi yok.Siz bu milletin manevi degerlerini hazmedemiyorsunuz.Tek sebep bu.

S simay000

Oy verdiğin partiye yakışır söylemler yapıyorsun. Ayrıştırıcı ve ötekileştirici. Evet biz milletin manevi değerlerini hazmedimyoruz. Biz ayrı bir milletiz zaten.

:KK15: Sen sevmesende biz seni seviyoruz. Yüreğinde ki nefreti at , öfken mesajlarından taşıyor.

Senin manevi değerlere saygın böyle mi? Bunları alışlayarak mı saygılısın???

yorumları okudum da kanımı dondurdunuz ya tek bir kişinin yorumuyla siz zaten böylesiniz diye genelleştirme yapan arkadaşlar acaba siz kimdiniz? burda önemli olan sağcısı solcusu değil. Hele ki başörtüsüne kadar gitmiş yorumlarda o hiç değil.en önemli olan şey ne biliyor musunuz? evet veriyorsan niye verdiğini, hayır diyorsan niye dediğini bileceksin. ya geçen 2 hafta önce bir bayiye gittim. aramızda geçen diyalog bana sen kesin hayır dersin diyerek başladı devamı şöyle;
- sen neden evet vereceksin bana anlat belki ben bilmiyorumdur yanlıştan dönmeme yardım et o zaman.
- başkomutan evet diyor.
- sen neden evet diyorsun?
- tek kişinin yönetmesi çok kişinin karışmasından iyi olur.
- peki senin baban vefat etmiş olsaydı 5 kardeşinle miras paylaşacaksınız diyelim. abin dediki herkes hisselerini bana versin ben yönetiyim şirketleri. tüm hisselerini abine verirmiydin?
- hayır vermem tabi.
- o zaman tek kişi ile olmuyor demek ki.

bana neden sen kesin hayır derdin dedi biliyor musunuz? Genelleme yapanlar dikkat!!! onunla hiç siyaset konuşmama, aramızda iş dışında hiç bir sohbet geçmemesine rağmen o ''kesin'' kelimesi başörtüm olmadığından yapıştı alnıma.oysa insanları asla dış görünüşleri ile yargılamadım ben üstüne değil içine baktım hep. kimse kimseyi ateistlikle, kafirlikle, yada başörtüsü ile yargılama hakkına sahip değildir. özgür bir ülkedeyiz herkes dilediğini giyebilmeli.din ve devlet işlerinin yeri ayrılmıştır çünkü biz laik bir ülkeyiz. din ve inanç özgürlüğü, ibadet serbestliği gibi kavramlar laiklik ilkesinin içindedir.İslam dininde ki "Dinde zorlama yoktur" inancı laiklik ilkesinde en güzel şekilde yansıtılmaktadır. Laiklikte, insanlar dindar olmaya ya da belli bir dini ve mezhebi benimsemeye zorlanamazlar. ve en önemlisi kişinin dini inancı tutacağı partiye yada görüşüne kararda vermez.

17102.jpg

Back