- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basortulu askeri pilot BAL GİBİ DE OLDU İŞTE :))))))İnsanların tercihlerine saygılıyımdır,siz hala benim ne demek istediğimi kavrayamadınız..
Diyorum ki,bu meslekte olmaz diyorum..
Unutmadan büyük harf kullanmak yasaktır..
Ya siz nasil Turksunuz tamam islami degerlere sayginiz yok onu anladik ta burda bir turkun uzerine kopek salip bacagini parcalattiriyorlar.Bunu nasil savunabilir siniz?Bu kadar mi milli degerlerinizi kaybettiniz.Ben sizin camiayi hep elestirirdim manevi degerleri yok sayiyorsunuz diye ama bu kadar milli degerlerinizden uzaklastiginizi dusunmuyordum.En azindan çevremdeki solcular boyle degildi.Ne olmus size ya?Ama bu foruma katilmam bir yonden iyi oldu.En azindanTekbirlerle tabelaları söküp, parçalayip ekmek yedikleri ülkeye hakeret ediyorlar. Sert muameleyi hak etmişler. Çok rahatsizlarsa ana vatanlarina geri dönsünler.
Türkiye' nin etmediği hakeret kalmadı adamlara, nasıl bir muamele bekliyorsunuz?
@darkgirl1906
Ya siz nasil Turksunuz tamam islami degerlere sayginiz yok onu anladik ta burda bir turkun uzerine kopek salip bacagini parcalattiriyorlar.Bunu nasil savunabilir siniz?Bu kadar mi milli degerlerinizi kaybettiniz.Ben sizin camiayi hep elestirirdim manevi degerleri yok sayiyorsunuz diye ama bu kadar milli degerlerinizden uzaklastiginizi dusunmuyordum.En azindan çevremdeki solcular boyle degildi.Ne olmus size ya?Ama bu foruma katilmam bir yonden iyi oldu.En azindan
Bu forumla birlikte sizin zihniyetin artik hic bir degere sahip cikmadigini farkettim.
E orada bir turkun bacagi kopege isirtiliyor siz "iyi olmus,haketmis"diyorsunuz benim daha ne dememi bekliyorsunuz?Çok şükür dini değerlerime saygım var. Senden de öğrenecek değilim milliyetçiliği.
Bu yazdıklarımdan nasıl bunları çıkardın anlamadım . Ben de sizin yazılanları bu kadar çarpıtmanızı anlamıyorum. Ne diyeyim Allah kalpleri bilir...
E orada bir turkun bacagi kopege isirtiliyor siz "iyi olmus,haketmis"diyorsunuz benim daha ne dememi bekliyorsunuz?
Kapali kadinlari otekilestirmiyoruz,asagilamiyoruz diyorsunuz ama burdaki fikirdaslariniz basortululerin ordudaki calisma hakkinin engellenmesini istiyor.Bu asagilamaktan cok daha kotu.Staj yaptığım yerde akp'li dindar bir amcayla konuşmuştum. Şöyle konuşma geçti
Amca: Hangi partiye oy veriyorsun?
Ben: Geçen seçimde CHP ye vermiştim.
Amca: siz şimdi kapalı kadınları aşalıyorsunuzdur.
Ben : ne alakası var. Neden aşalığayım insanları
Muabbet ilerledi tam hatırlamıyorum konuşmayı Amca zaten chp'illerde ateist gibi şeyler söyledi Şok oldum tepki verdik arkadaşlarla. Daha sonra defalarca böyle şeyler söyledi.
Biliyorum ki bir sürü insan bizim için böyle düşünüyor. Onlara kalsa biz onları ötekileştiriyoruz ama tam tersi.
Kapali kadinlari otekilestirmiyoruz,asagilamiyoruz diyorsunuz ama burdaki fikirdaslariniz basortululerin ordudaki calisma hakkinin engellenmesini istiyor.Bu asagilamaktan cok daha kotu.
Ya siz nasil Turksunuz tamam islami degerlere sayginiz yok onu anladik ta burda bir turkun uzerine kopek salip bacagini parcalattiriyorlar.Bunu nasil savunabilir siniz?Bu kadar mi milli degerlerinizi kaybettiniz.Ben sizin camiayi hep elestirirdim manevi degerleri yok sayiyorsunuz diye ama bu kadar milli degerlerinizden uzaklastiginizi dusunmuyordum.En azindan çevremdeki solcular boyle degildi.Ne olmus size ya?Ama bu foruma katilmam bir yonden iyi oldu.En azindan
Bu forumla birlikte sizin zihniyetin artik hic bir degere sahip cikmadigini farkettim.
Basortulu askeri pilot BAL GİBİ DE OLDU İŞTE :))))))