Ya o PKK'lılar la görüşen tek chpli vekiller değildi. Hadi biz toplaşıp gidelim durumu mu saniyosunuz ? Bu tür durumlarda meclis bir komisyon oluşturur. O komisyonda her parti grubundan vekil olur. Akpli vekiller de vardı orada. Kılıçdaroğlu nun ağzı laf yapamadığı için açıklayamadi bu durumu. Hapishanede ki vekillerle görüşüldü dedi, o söz cimbizlandi. Akpli vekillerle komisyon olarak gittiler. Ülkede apo bildirisi okundu Diyarbakır'da, pkk bayrakları altında . Hadi alıştık PKK bayrağına da çünkü güneydoğu dolu o bayraklarla. Onu geçtim tüm ülke canlı izledik tvden. Milliyetçi tabandan oy toplama hevesiyle PKK sevmezlik yapılıyor . Bunla kalsa iyi. Bir tane dost , müttefik kalmadı ya. Acaba ihracatımızı en çok yaptığımız ülke olan Almanya ile ilişkileri zedeleyince hangi ülkeyi muadil tutacaksınız ? Millet Gazze diye ağlarken Bmye milyar dolar bağış yapan Gazze bin yüzüne bakmayan Suudlarla mı ? Satacak kıyıda köşede kaldıysa bir şeyler onlar satılır onunla biraz idare edilir. Allah'tan vaktinde sarhoş dediğiniz Atam yapmış da bir şeyler şimdi mirasyediciler zorda kaldı mı satıyor. Siyaset yapıldı bitti yeter, biraz devletçi olun artık ya. Yemin ederim ülkenin geleceğini düşününce içim kan ağlıyor. Allahım bizi kurtar diye haykirasim geliyor .
çözüm süreci ne zaman başlamış aralık 2012 sonra 2013 nevruzla resmileşmiş ve 2015 temmuz gibi ateşkesi tek taraflı bitirdi pkk yani demem o ki evet bu süreçte chpli vekillerin diğer siyasi parti temsilcileri gibi pkklılarla görüşmesi çözüm süreci için.peki 2016daki kayıtlı görüşmeler ne için olabilir?
BOZDAĞ LİSTEYİ AÇIKLADI Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'lilerin 2016'da terör örgütü üyesi 81 teröristi ziyaret ettiğini açıkladı. CHP'li 24 milletvekili KCK'lı 19, DHKP-C'li 7, PKK'lı 43 ve THKPC'li 12 hükümlü ve tutukluyu ziyaret etti. CHP'li 24 vekil ve ziyaret ettikleri teröristlerin listesi şöyle: Ali Haydar Hakverdi 3 KCK, Ali Şeker 1 KCK, Candan Yüceer 4 KCK, Fatma Kaplan Hürriyet 3 PKK, 1 DHKP-C, Fikri Sağlar 1 KCK, Gamze Akkuş İlgezdi 6 KCK, Hilmi Yarayıcı 6 DHKP-C, İlhan Cihaner 6 PKK, Mahmut Tanal 3 PKK, Mehmet Tüm 3 PKK, Murat Emir 2 THKP-C, Mustafa Sezgin Tanrıkulu 4 PKK, Necati Yılmaz 2 THKP-C, Nurhayat Altaca Kayışoğlu 3 PKK, 1 KCK, Oğuz Kaan Salıcı 1 PKK, Onursal Adıgüzel 4 PKK, Orhan Sarıbal 1 PKK, Selin Sayek Böke 1 PKK, Tahsin Tarhan 3 PKK, 2 THKP-C, Utku Çakırözer 1 PKK, Veli Ağbaba 3 PKK, 2 THKP-C, Yakup Akkaya 1 PKK, Zeynel Emre 3 PKK, 2 THKP-C, Zeynep Altıok 6 PKK, 2 THKP-C.
http://www.aksam.com.tr/siyaset/bozdag--chpli-terorist-sevici-vekilleri-acikladi/haber-524744 Çok fazla genelleyici yazmışsınız siz benim chpli bazı vekillerin pkkya olan yakınlığıyla ilgili yorumuma yönelik etiketlediniz değilmi .?Şimdi ben ona yönelik yazdım .ve yazınıza Yorumlarımdan şahsımı tanımadan az devletci olun eleştirisini yaptınız.atama sarhoş dediniz ithamı benim yorumlarımın karşılığı değil şahsımı etiketleyip farklı yönlere çekmeyin lütfen rica ederim sizin şahsınıza dair bi ithamda bulunmadım lütfen.!Ve pkknın doğudaki tutumundan bahsetmişsiniz zaten yıllarca hüküm sürmüyorlar mı burda çok mu abes sizce zorlama ve dayatmalarıyla pkk bildirisi okutmaları .bırakın doğuyu batıda artık çoğu ünvlerde alenen okunuyor bayraklar açılıyor eylem yapılıyor.Şuan doğudayım ve geçen yıl operasyon zamanında arkadaşlar buranın nasıl kötü olduğunu ve şuan burada eskiye nazaran güllük gülistanlık bi hal yaşanıyor çok şükür.Alıştım ve seviyorum bulunduğum ili ve şuan inanın kendimi batıdan burda daha güvenli huzurluda hissediyorum.Allah polisimize askerimize güç kuvvet versin.Yar ve yardımcısı olsun inşallah.Yani artık doğuda sizin bildiğiniz pkk egemenliği yavaş yavaş kırılmaya başlandı.Halk müsamma göstermeyecek inşallah bundan sonra .ihracaat ile ilgili konu açmışsınız Almanya ne zamandan beri gerçek manada dostumuz ülke çıkarları doğrultusunda dost değilmi! Almanya bizle çıkarları ters düşünce tıpkı diğer ülkeler gibi gerçek yüzlerini göstermeye başladılar.Şu bir gerçek türkün türkden dostu yok !Avrupadaki islam ve türk düşmalığı hep var ve var olacak malesefki. tıpkı dün hollanda da olduğu gibi .Tarafsız bir şekilde hangi partiye mahsup olduğunu bir kenara bırakıp türkiye cumhuriyetimizin kadın bakanın hem cinsinizin gördüğü çirkin muameleri izleyince ne hissettiniz ?Sonuçta Türkiye cumhuriyetine yapılmış demektir sayın bakanıma yapılan.Ve sorguladığınız milliyetçi devletçi duygularımla cevap vereyim kahroldum. Hollandalı wilders tweetlerini takipdeyim alenen ırkçı faşist bir lider sözlerine dikkat yüzümüze gülen avrupa ülkelerin aslında gerçek düşüncelerini dile getirmemiş mi!
Allah yardımcısı olsun gurbetçi kardeşlerimizin.zaten bu kin öfke yeni değilmiş hollandada senelerce türk mahallerine saldırmışlar 1972 yıllardan görüntüler var . yeniden bi bahaneyle körüklenmişler dün gece birde ohal ilan etmişler sayın bakanımız mevcut hakkımız olan büyükelçiliğimize gitmesini engellemek için.Ülkem ve türk halkı haketmedi bu tavrı.umarım devletimiz en kısa zamanda somut adımlar atar hollandayla ilgili. Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak sizin nasıl ne yönde endişleriniz var tam olarak bilemem haklısınız ama ortak endişemiz kesinlikle ülkemizin geleceği güzel kardeşim.