:))) her iki tarafında kendilerine yapmadığı özeleştiriyi yapıyorum, hem siyasilerin hem o siyasileri destekleyen seçmenlerin, kabul görür görmez ama kendimce doğru olduğunu düşündüğüm bazı gerçekleri ortaya koyuyorum, ki fikrim gayette ortadadır, ben partili değilim fanatiklik bana göre değil çünkü.Mune dedim ya hani Mune adil diye;mahkemelerde tarafsız olacak maddesine inanmıyorlar ya,bence sen güzel bir örneksin.Her ne kadar farklı düşünsen de adilsin demiştim ya
Bu ne bicim bir itiraz? Neye itiraz? Siyaset meydani topigi altinda siyasi dusunceler aciklanmasin, tartisilmasin mi yani? Bu topikte aksam ne pisireceginizi mi tartismaliydik sorun cikmasin diye? Bu konular sizi uzuyorsa niye gelip siyaset topiklerinde yorum okuyor, yorum yaziyorsunuz? Sitede siyaset tartisilmayan 500 tane topik varken hem de?Aslinda bisey aciklamakta sacmaSaraylim kimene herkesin siyasi secimi aslinda buraya bu konunun acilmasi bile uyeler arasini aciyor @Kazen siz sitede sorun istemiyorsunuz bizde ama hep bu konular sorun cikiyo bir taraf hep bir tarafa saygi duymuyor asagilamalar vs vs hakikaten soyle konulardan sahsen uzuluyrm.kimene kim ne oy verecekse versin kimene ben hayir diyenlere karisiyor muyum offf hakikaten sıkıcı sonra Mune gelir cimbizi elinde.burada oy sunulmasina bile itiraz ediyrm.
Sabrına hayran kaldım yemin ederim abla.Hangi mesaj bilemem,kiblersiniz yönetim gereğini yapar bunun..
Çok şükür algım gayet yerinde hanımefendi sözlerinize dikkat edin..
Zihin açma ne demek haddinizi bilin önce..
Benim iyiliğim beni bağlar sizi değil..
Hadi kibleyin şimdi beni...
Durun kendimi kibleteyim isterseniz..
@Kazen Merhaba,
Zihnimin açılması gerekiyormuş,algı sorunum varmış birde..
Kendimi kibliyorum,sizcede uygunsa ceza verin bana hiç sorun etmem..
Sabrına hayran kaldım yemin ederim abla.
En iyisi de ben okurken baya gerildim sanırım bu kadar sabırlı olamazmışım.Kötü olsaydım olurdum ama değmez diyorum...
Seviyeyi düşürmeye gerek yok..
En iyisi de ben okurken baya gerildim sanırım bu kadar sabırlı olamazmışım.
O zaman herkeşlere selam, askerime hasret, başkanlığa HAYIR
Çoook sğaol ablacımmGerilmemek mümkün değilki.frene basıyorum sadece.
Hayırlı teskerelerin olsun şimdiden
Dün apoya sayın diyenler, bugün HAYIR diyenlere pkk'lı diyorlar. İlginç.
Soruyorum.
Referandumdan evet çıktığı takdirde, seçilen başkan bir kararname çıkarıp 'Erkeklere 4 kadınla evliliğe serbestlik' ve 'Mirasta erkeğe kadının 2 katı pay' getirerek medeni kanunu değiştirse, buna itiraz edip, engelleyecek bir kurum var mı ?
Hepimiz aynı gemideyiz diyorlar. Onlar kaptan köşkündeyken, biz niye makina dairesinde yerleri temizliyoruz?Tüm HAYIR'cılar terörist oluyorsak tüm EVET'ciler kahramaman oluyorlar..
Vay beeee
Demekki evetlerle birlikte BDV de konu da artacak. Kocam 2.kadını getirdi ne yapmalıyımVar ama yok...
Hepimiz aynı gemideyiz diyorlar. Onlar kaptan köşkündeyken, biz niye makina dairesinde yerleri temizliyoruz?
Demekki evetlerle birlikte BDV de konu da artacak. Kocam 2.kadını getirdi ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?