Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

O halde neden evet için ısrarla açıklama istediğimi anlayabilirsiniz...çünkü hiç kimse bu konuda net aydınlatamıyor yalnızca bu platformda değil...

Ve evet bu partiler üstü bir durum

1 kereden bir şey olmaz diyenlere mi sordun bu soruyu
gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Neyi anlamadiginizi anlamadim ama ben de soyleyeyim arkadaslar soylemis, kim yaparsa yapsin referandumu yine hayir diyecektim. Onemli olan parti degil, gelecekte kimin beni gelip yonetecegini bilmemek. Cumhuriyet en demokratik yonetim seklidir. İleride delinin biri gelip ben sizin padisahinizim da diyebilir ve bu kisi chpden de olabilir sonucta

Anlamakta zorlanmoyorum. Bodozlama evet e girmek istemediğim için araştırma ihtiyacı hissediyorum.
Araştırmak istiyorum diyene bile Anlamıyosanız, yaftası yapıştırmak güzel değil.

evet kısmında bir de acıklama icin bosluk olmalı insanlar ikna edici seyler yazmalı. bakalım neymis parlamenter sistemin eksiklikleri bu insanlardan öğrenmis oluruz hem de. o zaman daha adil bir secim olur

Yahu darkmore ben kime anlamıyorum demişim neyi anlamamışım?
Gayet güzel seviyeli şekilde soru sordum, neden cümleler hep anlamıyosanız olarak geliyor?

Bir arkadaşımız baronun linkini paylaşmış. Karşılaştırmalı olarak herşey paylaşılmış. Asıl önemlisi devamında.

Şuan kanun olarak alınan kararlar meclis ve bakanlar kurulundan bağımsız olarak cumhurbaşkanı kararnamesi ile yapılabilecek. (Yanlış anlamışsam düzeltin uyarın tekrar okuyayım.)

Evet diyenlere tek bir sorum var.
Siz particilik yapıyorsanız bu nedenle evet diyorsanız kendinize sorun.

Bugün sınırsız yetki verilecek bir statü hiç istemediğiniz birinin eline geçince ne yapacaksınız?
Hadi geri alalım mı diyeceksiniz?

O zaman ben milletim, benim millet vekilim beni temsil etsin hakkımı korusun diyebilecek durumunuz kalmayabilir.
Zira çoğunluk c.başkanını seçecek birgün azınlık kalırsanız sizi tınlamayan nefret dolu bir c başkanı olursa ne olur bir düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:

Milletin iradesinden yanaysak, o iradeye saygı duymak durumundayız.

Hakaret edilerek evet i hayır a ceviremezsiniz, aksine bunun tersi olur.

Mantık çerçevesi dışında davranırsam , sırf burada " ogg şeriat, ogg islam " diyenlere inat gidip evet derdim.
Ki bu seçim olsaydı derdim.

Chp kesimi çok öfkeli ve hakaret etmeyi kendine vazife edinmiş. Partilerine kızıp kızıp hakaret ediyorlar.

Oysa amaç gelecekse , tane tane , sabır ede ede anlatilmali.

Yahu darkmore ben kime anlamıyorum demişim neyi anlamamışım?
Gayet güzel seviyeli şekilde soru sordum, neden cümleler hep anlamıyosanız olarak geliyor?
Uzerine basa basa ucuncu defa soruyorum diyorsunuz da ondan dedim. Hep ayni cevaplar gelince tekrar soruyorsunuz,anlamadiginizi dusundum bu nedenle.
Yahu mahu demenize gerek yok. Sizin sorunuz da aldiginiz cevaplar da gayet acik

Bu insanların motivlerini cok ciddi şekilde merak ediyorum. Taptiklari kitabın ilk kelimesi "oku" iken nasıl bu kadar cahil kalabiliyorlar..
O kitaba tapmıyorlar. Yaradana tapıyorlar. Kitap kutsaldır, tapınma başka şey.
Din, herkesin istediğini yazıp çizebileceği bir hatırat değildir, bilmediğiniz konuda yorum yapmayın.
Üç beş cahilin söylemini de dine atfetmeyin, vebal alıyorsunuz, umrunuzdaysa...

O halde neden evet için ısrarla açıklama istediğimi anlayabilirsiniz...çünkü hiç kimse bu konuda net aydınlatamıyor yalnızca bu platformda değil...

Ve evet bu partiler üstü bir durum
Gayet iyi anlayabiliyorum. Ne körü körüne hayır ne körü körüne evet demek yok planımda.
Evet'e yakınım yalan yok ama geleceğim için bodozlama dalamam. Kendimi düşünerek körü körüne adımımı atsam çocuğuma miras kalacak bi kötü yönetime evet vermek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…