Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
İşte bu....:KK9:
Bir defaya mahsus evet diyenler
Cok pişman olacak ama geri dönüş yok malesef artık öyle bir lüksü olmayacak
Kral kimse tv den salya akıta akıta ne diyecek acaba diye bakacaklar...
Hala erdogan meselesi olarak düşünenler
Erdogan ölümsüz degil!!!!
Yapmayın colugunuz cocugunz ananız babanızdan dahamı önemli Erdoğan

Evet diyenlere , " ot beyinli " dediğiniz için yorumunuzu okumadım şuanda.
Bu şekilde yorumlasanlara çok sinirleniyorum.

Ya bu ne kadr uzun anayasa ya...
Okuyamadim bile...
Hdp ve chp yi bitirecek yok edecek her turlu anayasa degisikligine acigim ben..
Oyumu yeterince belli ettim galiba..

işte gün gelecek,karşı görüşten olduğunuz biri başa geçince,sizin partiniz için aynı şeyi düşünecek.
nerede kaldı demokrasi,nerede kaldı çoğulcu sistem.o zaman bütün partileri fesh etsinler.tek partili sisteme geçelim.ya da padişahlığa. ne dersiniz?

Ahahahahahahahsjajajajajajajajajjajajajajahahahahahahahahahahhaahahhahaahh

Boyle bir anayasa değişikliği ile karşıma kim gelirse gelsin Hayır derim .kaldı ki bu iş parti meselesi değil yanlış taraftan bakıyorsunuz
Ne taraftan baktığımı nerden anladınız? Ben gayet medeni soru sordum cvbınız hoş ama kişisel yargılama yapmayalım. Evet diyenlerde hayır diyenlerde açık fikirle beyan etmeliki gerçek doğru yanlış ortaya dökülsün.

Hangi yapi alirsa alsin..
Yeterki bunlar olmasin..
Meclisin hicbiryerinde..
Ulkemiz huzurlu olsun..
Yetti artik bu milletin bunlardan cektigi..
bu kadar küçük düşünüp bu kadar büyük hesap pes yani şimdi huzurlumusunuz? hdp liler hapiste chp liler üç maymunu oynuyor genede sorumlu hdp chp e yani pes

padişahlık sistemine dönmemek icin hayır
araplardan kusucam artık
dini zorbalık yapılıyor bu ulkede
sapıklar kol geziyor evlendirip aklamayı dusunuyorlar
evet gelirse artık iran mı oluruz suriye mi bilemedim ama artık suriye daha possible bizim icin

Ya bu ne kadr uzun anayasa ya...
Okuyamadim bile...
Hdp ve chp yi bitirecek yok edecek her turlu anayasa degisikligine acigim ben..
Oyumu yeterince belli ettim galiba..

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Bu bir anayasa değil . Bir anayasadaki değiştirilmeye sunulan maddeler .
Normalde bir anayasa bunun bilmem kaç katı uzun olur .

Hangi yapi alirsa alsin..
Yeterki bunlar olmasin..
Meclisin hicbiryerinde..
Ulkemiz huzurlu olsun..
Yetti artik bu milletin bunlardan cektigi..
Şunu da belirtiyim
Ben hicbir partiye oyumu vermedim..
Hickimseyede bagli degilim..
Ama soz konusu ulkemizin cikarlari oluyorsa orada kim bunu hak ediyorsa ona evet derim..
Yillardir ne cektik be..
Basortu dusmanlari yuzunden okula gidemedik..
Hep dislandik hala da bazi × partiler yuzunden çile cekiyoruz..
Ìste bu yuzden ..
Oyum vicdani olanlardan yana..

Neden açıklayın açıklayın baskısı yapıldığını söylermisiniz?
Siz taraflı ben taraflı o taraflı.

Ki ben taraftar bi partili olarak henüz karar vermedim. Versemde Kendim İstediğim İçin cevabımı yazarım alnım açık. Neye neden evet veya hayır dediğimi tam olarak analiz ettiğimde :)

Ben taraflı kısmı evet kendi adınıza söyleyebilirsiniz fakat siz taraflı diyemezsiniz....

Evet yukarıda da yazdım göremediğim değerlendiremediğim bir şey mi var görmek istiyorum...söyleyin ki evet memleketim için şöyle iyi olacak deyip tekrar değerlendireyim...

Ama siz hala parti taraf olmak vsvs diyorsanız söyleyecek bir şey yok....

tabi ki yine hayır olacaktı.bizler,tek adamın peşine takılıp,oylarımızı vermeyecek,ülkenin geleceğini düşünürek oy,kullanacaktık.en azından kendi adıma söyleyeyim.
yani şu parti,bu parti meselesi değil bu.
Benim sorduğum soru o değil ama tekrar anlatayım.

Cumhuriyet halk partisi bu referandumu yapsaydı, yine cumhuriyet elden gidiyor denilecekmiydi???

3. Soruşum ve cvp hep hayır oluyo.
Benim sorumun cvbı hayır olunca sonuç ne çıkıyo.yada ben "evetçiler" den olduğum için soruma odaklanmadan başka şeymi anlaşılıyor?

Ne taraftan baktığımı nerden anladınız? Ben gayet medeni soru sordum cvbınız hoş ama kişisel yargılama yapmayalım. Evet diyenlerde hayır diyenlerde açık fikirle beyan etmeliki gerçek doğru yanlış ortaya dökülsün.
tarafları oldukları parti yapsaydı ozaman da bu görüşleri olacakmıydı?
Demistiniz,olaya parti penceresinden bakarsanız yanlış olur demek istedim

Ne koyunlugumuz kaldine ot beyinligimiz ne kocamizdan izinsiz birsey yapamıyor (sözde) oluşumuz
Canım ağzı olan konuşur edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder..
Laiklik temeli saygıdır, Cumhuriyet halktır şimdi benim kararım evet ise saygı duymayan insan, sorgulayan insan neyi savunuyor ne yapıyor değilmi?o nedenle sen seni bil ötesi teferruat yoksa elhamdülillah kendi kararımızı kocamızdan alacak olsaydık nys bırakalım halk karar versin öyle ya buradaki hayır diyenlerde halk sonuçta sandıkta orada olacağız değilmi....

Ülkede her hafta bombalar patlıyor çocuklara kadınlara tecavüz ediliyor terör almış başını gidiyor dolar euro uçmuş durumda ekonomik krize bi tık kaldı.

Değiştirilmek istenen maddelerin hangisinde terörle tecavüzle bombalarla ekonomiyle ilgili bi şey var? Hangi madde bizim iyiliğimizi istiyor buna cevap verecek olan varsa gerçekten ciddi ciddi dinlemek istiyorum.

Maddeler bizim huzurumuz güvenliğimiz için değil bütün yetkilerin cumhurbaşkanına verilmesi için hazırlanmış. İşte bu yüzden hayır diyorum. İleride kimin cumhurbaşkanı olacağı belli değil. Tayyip erdoğanın sonsuza kadar yaşayacağını mı sanıyorsunuz?

Back