Haklisin, hic inanmiyorum, cunki Erdogan olumsuz.. On sene sonra da, yuz sene sonra da baskanimiz hep o olacak..Hani diyorsunuz ya ,ya Erdoğan'dan sonra istemediğiniz biri başkan olur diye.Esasında siz de inanmıyorsunuz bu yazdıklarınıza bakarak..O yüzden düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek HDP ye oy verilmesini haklı görüyorsunuz.Bu halkın kimleri seçip seçmeyeceğini iyi biliyorsunuz.
Halk için dini görüntüler ,baştakinin namaz kılması yeterli olsaydı ,Erbakan defalarca tek başına iktidarda olurdu.Erdoğan kabul etmeseniz de güçlü bir lider .
Ayni seyi hep yapiyorlar.. Onlar da hakli.. Hitap ettikleri kesim bundan anliyor ancak, oy icin hersey mubah.İnsanların beyniyle dalga geçiyorlar.
Hayır diyenler teröristtir ,evet derseniz terör bitecek diyorlar,
Evet çıkarsa ABD pkkya silah yardımını mı kesecek korkup?
Birisi açıklayabilir mi mümkünse ama sanmıyorum.
aylardir siteye girmedim .BDV tat vermedi.Kaynana görümce dedikodusu sarmadı beni.Burası iyi ki var.Nasılsın?Ayni seyi hep yapiyorlar.. Onlar da hakli.. Hitap ettikleri kesim bundan anliyor ancak, oy icin hersey mubah.
Nerelerdesin? arada bir bdv'ye bakiyordum ama seni oralarda da pek goremedim, belki de bakmadigim konulardaydin kimbilir?
Aynen.. Hayat devam ediyor iste, kk kapaninca baska hobiler buldum, artik zamanimin cogu ekonomi forumlarinda geciyor. Burasi acildigina gore guzel yorumlarini okurum gene..aylardir siteye girmedim .BDV tat vermedi.Kaynana görümce dedikodusu sarmadı beni.Burası iyi ki var.Nasılsın?
elbette.bil mukabele,Aynen.. Hayat devam ediyor iste, kk kapaninca baska hobiler buldum, artik zamanimin cogu ekonomi forumlarinda geciyor. Burasi acildigina gore guzel yorumlarini okurum gene..
Evetler istenilen oranda degil bir seyler yapmak lazim.
Ebu Hanzala Ankaranin göbeğinde hilafet konferansi verecek diyolla. Hande Firat da karargah rahatsız diye haber yaptı. Bir e muhtira ya da darbe imasiyla yine bir mağduriyet pesindeler. Mağduriyet demek oy demek
Bu mesaj burada dursun. Bunlar olursa alintilayacagim.
Bilmem.Silah mi iyi bak canm bakan gozde art niyet ararim ben rte nin ileriye dogru uzanan eli ve elinde mokrofonAk Devrim Muhafızı nedir?
Devrim için devrimi yıkacağız diyor.
Elinde silahla tiksinç bir profil resmi.
Profilinde meymenet yok.
Bilmem.Silah mi iyi bak canm bakan gozde art niyet ararim ben rte nin ileriye dogru uzanan eli ve elinde mokrofon
Haa ben onunla ilgilenmedim videoyla ilgilendim kimin muhafizlari benide ilgilendirmezArd niyetmiş öyle bir şey yok.
Ak Devrim Muhafızı ne oluyor
İran Devrim Muhafızları gibi birşeymi?
Devrim için devrimi yıkacağız deyince o geldi aklıma.
Fanatigim ablaaaaAk devrim muhafızı nedir böyle,iyice yoldan çıkan tipler..
Fanatk boyutundaki arsızlar...
Fanatigim ablaaaasenin fanatiginim avatatina fanatigim
Sen gene avatara fanatik ol,diğer tarafa olmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?