- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
mantikende gonuldende HAYIR ...Elinizi sakın korkak alıştırmayın .... Lütfen oyunuzu verin....
Mantık mı gönül mü ?
göreceğiz....
Bunlara Avusturya Akp teskilat Baskani da katilmis. Evet cikmazsa ic savas cikar demis. Evetler o kadar az ki milleti neyle korkutuyorlar.burhan kuzu diyor ki hayır çıkarsa halk kaosu seçmiş demektir
numan kurtulmuş diyor ki evet çıkarsa terör biter
akp li bir başkan diyor ki evet çıkmazsa iş savaş çıkar
bırakın şunu bunu da bunlar ne demek istiyor bunu konuşalım
Evet ve Hayir diyenlerin buyuk cogunlugunun arasindaki fark maddeleri okumak sorgulamak. Koru korune Hayir diyen de vardir elbette ama Evet diyenlerin yaninda devede kulak.
Evet diyenlerin tek açıklaması biz tayyipi seviyok.
Tek sebebiniz var tayyip.
Tek sebebiniz var akp.
Başka hiçbir sebebiniz yok.
Bu konu içerisinde hayır diyenler destanlar yazdı. Madde madde açıkladılar. Hala açıklama yapıyorlar.
Evet diyenler hala geçmişte türban meselesinde, geçmişte kuran kurslari meselesinde.
Anayasa maddeleri üzerine mantıklı tek bir açıklamaları yok. (Bir kaç kişiyi bunun dışında tutuyorum)
Tek avunduklari 15 Temmuz.
Bu başkanlık işini de parti seçimi gibi görüyorlar.
Aslinda ben masumumyercekimli karanfil banlanmaya mı geldin:))) yaramazlık yapan çocuk gibisin vallahi, jet hızıyla sahalara geri döndün:))
Mune gören masum karanfilAslinda ben masumum
korkuyorum öpücüğn arkasindn cimbiz gelmesinMune gören masum karanfilöpüldün ama imalı değil, altında bir mikropluk yatmıyor, vallahi öptüm içimden geldi
Yok yok bu sefer en masum duygularımla geldim :)))))korkuyorum öpücüğn arkasindn cimbiz gelmesin
Şimdi evet çiler bu ne demek sizce diyeceğim yaaa bana ne biz evet diyoruz diyecek birileriBunlara Avusturya Akp teskilat Baskani da katilmis. Evet cikmazsa ic savas cikar demis. Evetler o kadar az ki milleti neyle korkutuyorlar.
Sunlara tek bir kelam eden evetci yok. Olamaz.
Beyinler pırıl pırılTaksiye bindiğimde şoförde evetçiymiş neden dedim,lider dedi düşün yani..
Mantıklı açıklama bile yapamadı muhterem.yeterki evet olsunmuş.
herkes derken ? benim etrafimda da herkes evet diyor. buraya aldanmayin sonucta daha oncede yazdim kk dan haberi olmayan internete giremeyen milyonlar var.yalnız herkes hayır diyor evet çıkarsa nolacak???
Beyinler pırıl pırıl
Kk da hayır çıkmışsa kesin hayır
nereden geldiyse aklıma bir enerji bakanı vardı şehit olurum inşallah diyen soma katliamında 2 gün aynı gömleği giydi diye mağdur olan o nerelerde acaba hiç sesi çıkmıyor.hüseyin çelik vardı 'fakire dağıtılan kömürü zenginler mi çıkartsın' diyen vicdansız adam o nerede? hani bülent arınç kadınlara düşman hani nerede? hani efkan ala hani muammer güler ?hani zafer çağlayan ? daha aklıma gelmeyen onlarcası? hepimizi aşağılayan hepimize tepeden bakan bu adamların şimdi sesleri çıkmıyor niye acaba ? fikri veya bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Eki Görüntüle 1956502
Eki Görüntüle 1956503
Sayin EVETciler bunlar ne ? Ne icin hazirlaniyorlar ve neden izin veriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?