How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Asıl sen yapma lütfen.
Sadece eğitim aldık diye olur mu o işler?
Vasıf gerekmiyor mu?
Misal Bilal Erdoğanın eğitimi ile ilgili fikrim yok. Ama olsa da onda yeterli donanım yok kanaatimce.
Eğitim gerekli ama yeterli değil.

Emin ol bu ülkede tek donanımlı insanlar damadı kızı veya oğlu değil. Çok daha donanımlı insanlar var. Ama onlar birilerinin bir şeyi değil arada öyle bir fark var. Almanya'daki olayı duymuşsundur. Etik olan budur kitapkokusu
Ayrıca hepimiz biliyoruz milletvekili olmak ölle donanıma falan da bakmıyor. Ya tanıdık lazım yada aday adayı olmak için verilecek çok para lazım. Senin benim onsekizlik bebem vekil olmaz o yasa birlerinin çocukları için onsekiz yaşındaki çocukları Meclis'e sokuyor.
Kör gibi inanmamak bazen de adaletsizlikleri görmek lazım

Milletvekili yaşı konuşuluyorken;

Eklentiler

• FB_IMG_1487538370061.jpg
    FB_IMG_1487538370061.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 38
O zaman bundan sonrasında bir kere lider olan biri çocuklarına güzel eğitim verip verip her koltuğa oturtsun. Padişahlıktan farkı ne bunun peki? Malum şehzadelerde eğitim alıyordu.
Ayrıca o eğitim durumu yerinde olan ama üç kuruşa çalışan beyaz yakalılardan haberdar mısın peki? Yada doktorası olan işsizlerden?
Yapma gözünü seveyim.
Bu ulkede dayin yoksa hicbir yere gelemeyecegin bariz ortadayken milletvekili yakini mi olmak lazim gibi absurd bir yorum yapiliyor. Evet yasada oyle bir sey yazmiyor. Ama pratikte 18 yasinda "dayin" olmadan milletvekili ol bakalim.
Bunlari gorunce biz baska ulkede yasiyoruz herhalde Elvan. O yuzden bosa bir caba icindesin ama takdir ediyorum hep ayni cizgidesin.

C caninfistigi hani demistim " sende kendimi görüyorum biz de birden delirmedik ya" delirmeye dogru emin adimlardasin aman dikkat :confused:

Son düzenleme:
Bu ulkede dayin yoksa hicbir yere gelemeyecegin bariz ortadayken milletvekili yakini mi olmak lazim gibi absurd bir yorum yapiliyor. Evet yasada oyle bir sey yazmiyor. Ama pratikte 18 yasinda "dayin" olmadan milletkilletvekili ol bakalim.
Bunlari gorunce biz baska ulkede yasiyoruz herhalde Elvan. O yuzden bosa bir caba icindesin ama takdir ediyorum hep ayni cizgidesin.

C caninfistigi hani demistim " sende kendimi görüyorum biz de birden delirmedik ya" delirmeye dogru emin adimlardasin aman dikkat :confused:

Hayır diyeceksiniz diye dayatmanızdan sıkıldım mesajlarından sonra ne diyeceğimi bilemedim ben. Biz şu sebepten hayor diyoruz, evet demek şu şu sonuçlara sebep olur demenin dayatma olmadığını ben nasıl anlatabilirim ki.

Bu ulkede dayin yoksa hicbir yere gelemeyecegin bariz ortadayken milletvekili yakini mi olmak lazim gibi absurd bir yorum yapiliyor. Evet yasada oyle bir sey yazmiyor. Ama pratikte 18 yasinda "dayin" olmadan milletkilletvekili ol bakalim.

Tabii ki
Benim çevremde hiç milletvekili olabilen biri yol mesela.
Kuzenim ilk 300le kazandığı okulunu yine dereceyle bitirdi Amerika'da doktora yaptı dört dil biliyor. Ortadoğu ve siyaset üzerine bir konuda yaptı tezini mesela. Fakat bırakın milletvekilliğini danışmanlık bile kapamadı kaç senedir. En sonunda Amerika'da kalabileceği bir kariyer fırsatı çıktı da kaldı. Yoksa burada Üç kuruşa kurumsal bir yerde çalışmaya çalışacaktı.
Hangimizin çevresinde milletvekili ver?
Kolay değil bu işler bilmiyoruz sanki nasıl olduğunu.

Emin ol bu ülkede tek donanımlı insanlar damadı kızı veya oğlu değil. Çok daha donanımlı insanlar var. Ama onlar birilerinin bir şeyi değil arada öyle bir fark var. Almanya'daki olayı duymuşsundur. Etik olan budur kitapkokusu
Ayrıca hepimiz biliyoruz milletvekili olmak ölle donanıma falan da bakmıyor. Ya tanıdık lazım yada aday adayı olmak için verilecek çok para lazım. Senin benim onsekizlik bebem vekil olmaz o yasa birlerinin çocukları için onsekiz yaşındaki çocukları Meclis'e sokuyor.
Kör gibi inanmamak bazen de adaletsizlikleri görmek lazım
Evet, paraya bakıyor milletvekili olmak. Bu beni de rahatsız eden bir konudur ama bu şimdi olan birşey değil takdir edersinki.
18 yaşındakilere çocuk da denmiyor.Seçme hakkı veriliyorsa seçilme hakkı da verilmesi abes değil bana kalırsa. Seçmek daha zordur.
Neyse, hasılı ben padişahlık, saltanat vs gibi korkular yaşamıyorum. Yaşayanlara da şaşıyorum diyeyim, uzamasın.
Senle polemik yaşamak istemem.

Siyasi yakınlarının 18yaşındaki çocuklarının milletvekili olacağı nerden çıktı?
Mv olmak için siyasi yakın şartı mı var?
Kimsenin askerlikten kaçmak için mv olacağını sanmam.
Askerlik yapmak istemeyen, imkanı olan bedelli yapıyor zaten.
Birileri parlamentoda görev alırken birileri kışlada görevde.
Bu açıdan yaklaşırsan rahatsız olmazsın.
:KK57:

pes gerçekten savunacağım diye ne kadar da saçmalıyorsunuz

Milletvekili olmak kolay mı sanıyorsunuz mn seçim nedir hangi parti nasıl yapar nasıl milletvekili aday adayları seçilir..Akp de tepeden inme isimlerle listeler hazırlanır malum zatın istediği yakın olan isimler..Sıralamaya göre 1 milyon tl ye kadar para ödenir.Parası olanın adaylığı ve vekilliği kesindir...Chp de ise ön seçim tamamen seçim usulu olur ki bu yeni başlatıldı.En demokratik olan önseçimli olmasıdır.Hal böyleyken 18 yaşında Akp li gençler dayısı olmadan hiçbir yere gelemez..senin benim çocuğum milletvekili olamaz..Herşey kendi veliahtlarına göre hazırlanıyor uyanık olun...Partilerin iç çalışmalarını bilinmenizi tüzüklerini okumanızı tavsiye ederim...

Hayır diyeceksiniz diye dayatmanızdan sıkıldım mesajlarından sonra ne diyeceğimi bilemedim ben. Biz şu sebepten hayor diyoruz, evet demek şu şu sonuçlara sebep olur demenin dayatma olmadığını ben nasıl anlatabilirim ki.
Anlatamazsin ki.
Siyaset ilk açıldığında da biz anlatmaya calisiyorduk bazi şeyleri.
Misal cozum sureci. Olmaz boyle sey diye mantikli mantikli aciklama yapmaya calisiyorduk. "Sehit gelmiyor diye uzuluyorsunuz tabi sehit kanindan besleniyorsunuz" diye bir cevap geliyordu. Gel sen delirme.

Mhp yi yazmadım çünkü bi kurultayı yaptıracak kadar demokratik olamayan bi parti...Dün öyle bugün böyle konuşan yaşlı bi genel başkan...

Evet, paraya bakıyor milletvekili olmak. Bu beni de rahatsız eden bir konudur ama bu şimdi olan birşey değil takdir edersinki.
18 yaşındakilere çocuk da denmiyor.Seçme hakkı veriliyorsa seçilme hakkı da verilmesi abes değil bana kalırsa. Seçmek daha zordur.
Neyse, hasılı ben padişahlık, saltanat vs gibi korkular yaşamıyorum. Yaşayanlşaşıyorum diyeyim, uzamasın.

E ne diyeyim kitapkokusu sen böyle gelmiş böyle devam etsin beni rahatsız etmez diyorsan.
Aynen devam et bakalım ilerde kast sistemine dönsün hepten sistem bakan çocuğu bakan Başkan çocuğu Başkan milletvekili zengin bebesi olsun flln bizimkiler de bir yol bulur herhalde.
Sen kendi çoçuğunun geleceğini düşünmüyor inatla hareket ediyorsan ne denir daha.
İleride ama çocuklarına vicdan borcun olacak bunu da unutma emi

E ne diyeyim kitapkokusu sen böyle gelmiş böyle devam etsin beni rahatsız etmez diyorsan.
Aynen devam et bakalım ilerde kast sistemine dönsün hepten sistem bakan çocuğu bakan Başkan çocuğu Başkan milletvekili zengin bebesi olsun flln bizimkiler de bir yol bulur herhalde.
Sen kendi çoçuğunun geleceğini düşünmüyor inatla hareket ediyorsan ne denir daha.
İleride ama çocuklarına vicdan borcun olacak bunu da unutma emi
Benim vicdanım rahat, çocuklarıma bırakacağımız ülkeden endişem yok evvel Allahın izniyle.
Sağolasın..

Anlatamazsin ki.
Siyaset ilk açıldığında da biz anlatmaya calisiyorduk bazi şeyleri.
Misal cozum sureci. Olmaz boyle sey diye mantikli mantikli aciklama yapmaya calisiyorduk. "Sehit gelmiyor diye uzuluyorsunuz tabi sehit kanindan besleniyorsunuz" diye bir cevap geliyordu. Gel sen delirme.

İşine geldiği gibi...
O zaman öyle diyen bugünde vah vah tüh tüh kandırıldık diyen insanlardan ne bekleyeceksin.

Yok mu sorularıma bir cevap:63:

Cevap bekleme bile karanfilim,nasılsa gene bir kılıf uydurulur buna..

Neyse, hasılı ben padişahlık, saltanat vs gibi korkular yaşamıyorum. Yaşayanlara da şaşıyorum diyeyim, uzamasın.

18 yaş nedir seçilmek için,daha üniversite bile bitmeyen bir yaştır..
Heleki m.vekili olacak yaş değildir..
Yapma etme lütfen delikanlıdır kanları kaynar bunların..
Daha askerliğini yapmamış biri beni helede çömez biri beni temsil etmesin bir zahmet..

Benim vicdanım rahat, çocuklarıma bırakacağımız ülkeden endişem yok evvel Allahın izniyle.
Sağolasın..

Bu ülkeyi tek adam rejimine emanet ediyorsunuz...
Bakın ABD'ye müslüman 7 ülkeye yasak getirmek istedi trump,noldu mahkeme anında ret etti..
Sistem değişirse anayasa mahkemesinin sesi bile çıkmayacak böyle durumlarda..

Back