- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Possiblepadişahlık sistemine dönmemek icin hayır
araplardan kusucam artık
dini zorbalık yapılıyor bu ulkede
sapıklar kol geziyor evlendirip aklamayı dusunuyorlar
evet gelirse artık iran mı oluruz suriye mi bilemedim ama artık suriye daha possible bizim icin
Ben evet diyeceğim demedim. Ki bu parti meselesi değil. Sadece hangi partiden olduğumu anladıkları için herkes sorumu yanlış anladı bambaşka bişey soruyorum.Ben taraflı kısmı evet kendi adınıza söyleyebilirsiniz fakat siz taraflı diyemezsiniz....
Evet yukarıda da yazdım göremediğim değerlendiremediğim bir şey mi var görmek istiyorum...söyleyin ki evet memleketim için şöyle iyi olacak deyip tekrar değerlendireyim...
Ama siz hala parti taraf olmak vsvs diyorsanız söyleyecek bir şey yok....
Mantıklı bi açıklamabilmiyorlar ki maddeleri aslında ilgilenmiyorlar bu işin ben sana mantığını söyleyeyim.
işin aslı onlar bizi anlamıyor tanımıyor değil, biz onları tanımıyoruz
sana soruyorum bu soruyu
mesela senın mahallene muhtar secılecek ve 2 aday var adayın 1 tanesı senınle aynı şeylerı seven savunan bırı diğeri ise senın tehlikeli buldugun sevmediğin şeyleı savunuyor ve senın oyun belirleyecek . sen kime oy verırsen o muhtar olacak
sen kime oy verirsin ?
anladın mı dediğimi. işte cevap burada
herks kendısıne benzeyeni seçer. herkesin tanrısı kendisine benzer
bilinçsiz falan değiller . kendi gibi olanı sevıyor ve istiyorlar . bu ülkenın %95 sagcı ( bana sorarsan %99 sagcı da hadı böyle diyelım ) ezici sayı çogunluğuyla kim varsa belirleyici olan o dur.anlatabildim mi bilmiyorum
polemik yapma ... evetcilerle tartısma bosuna demek ıstedımAnlamadım?
Ne taraftan baktığımı nerden anladınız? Ben gayet medeni soru sordum cvbınız hoş ama kişisel yargılama yapmayalım. Evet diyenlerde hayır diyenlerde açık fikirle beyan etmeliki gerçek doğru yanlış ortaya dökülsün.
Ulkeyi yonetenler kandirilmasinlar o zaman. Bu saydiklariniz ne kandiran taraf ne de kandirilan.Bunlar degil kuzum...
Ama bunlarin baskisi her yerde var..
Benim sorduğum soru o değil ama tekrar anlatayım.
Cumhuriyet halk partisi bu referandumu yapsaydı, yine cumhuriyet elden gidiyor denilecekmiydi???
3. Soruşum ve cvp hep hayır oluyo.
Benim sorumun cvbı hayır olunca sonuç ne çıkıyo.yada ben "evetçiler" den olduğum için soruma odaklanmadan başka şeymi anlaşılıyor?
bu parti meselesi değil yapılmak istenen kanunların içeriği ile ilgili yapan kim olursa olsun kabul edilemez. halk iradesini sınırlayan meclisi pasifize eden kanunlarBenim sorduğum soru o değil ama tekrar anlatayım.
Cumhuriyet halk partisi bu referandumu yapsaydı, yine cumhuriyet elden gidiyor denilecekmiydi???
3. Soruşum ve cvp hep hayır oluyo.
Benim sorumun cvbı hayır olunca sonuç ne çıkıyo.yada ben "evetçiler" den olduğum için soruma odaklanmadan başka şeymi anlaşılıyor?
aynen cok merak ediyorum parlamenter sistemde neyi eksik buluyorlar da sistemi degistirmek istiyorlar, gercekten ihtiyac nedir merak ediyorum.Ot beyin dediklerim bu işi gözü kapalı Erdoğan ne derse dogrudur diyen zihniyetlere dedim arkasındayım
İnsana allah akıl vermiş fikir vermiş hersey ap açacık meydan da
Bu iş erdogan yada parti meselesi degil...
Ben araştırdım cok biliyorum evet diycem. Diyenler lütfen gerekçesini yazsın
O zaman tabiki saygım sonsuz bilgi birikimiyle bizi aydınlatsın....
Yanlış alıntıladın ya da karıştırdın sandım canım.polemik yapma ... evetcilerle tartısma bosuna demek ıstedım
ben içinde iyilik olmayan hiç bir şeye saygı duymam . saygı ancak iyi doğru ve güzele duyulur. ışıgı yükselten şeylere iyiliği çoğaltan şeylere ktülüğe saygı duyulmaz zaten.Evetcilere saygi duymuyorum cunku benim hayatimida etkileyecek arkadas bu niye saygi duyayim ssaygi gostermek mecburiyetindeyiz maalesef ama saygi duyamiyorum aman cnm onun dusuncesi diyemiyorum cunku senin evetin benim hayatimi benim cocuklarimin hayatini karartabilir
Benim diğer bir anlamadığım herşeye hayır diyen sayın Bahçeli nasıl olduda şuan evet diyor ?
Lütfen siz bizi aydınlatınBiraz yavaş gelin kendinizi kaybetmeyin yorum yazacaksiniz diye.
Hayir demek dogruysa sizin icin yazin anlatin fikrinizi.
Ben evet diyecegim ama hayir diyenlerin dusuncelerinide okuyorum fikrimi sorgulamak onlari anlamak icin.
Hoş onlar evet diyeni aptal yerine koyuyorlar ama ben onlari aptal yerine koymuyorum.
Bazilarida kendi gibi dusunmeyene bak bu daha dogru diye savundugunu anlatamayacak kadar aciz oldugundan ot beyinli deme hakkini buluyor kendinde...
Şunu da belirtiyim
Ben hicbir partiye oyumu vermedim..
Hickimseyede bagli degilim..
Ama soz konusu ulkemizin cikarlari oluyorsa orada kim bunu hak ediyorsa ona evet derim..
Yillardir ne cektik be..
Basortu dusmanlari yuzunden okula gidemedik..
Hep dislandik hala da bazi × partiler yuzunden çile cekiyoruz..
Ìste bu yuzden ..
Oyum vicdani olanlardan yana..
Tşk:)anlaşılmayan ne x parti farketmez.chp de bu anayasa değişikliğini yapsaydı,yine karşı çıkar,cumhuriyet elden gidiyor derdim.tekrar ediyorum.ülkenin bekası,parti çıkararına endekslenemez.partiler üstü bir durumdur bu.hangi parti yaparsa yapsın,bin kez hayır derdim.
işte bu yüzden dedim. sinirin bozulması enerjinin düşmesi demek . bozulmasın sinirin. karanlık varsa ışık ta var .Yanlış alıntıladın ya da karıştırdın sandım canım.
Pes ettim şimdilik zaten. Sinirim bozuldu.
Umarım hakkımızda hayırlısı olur bu sefer.
İyi geceler ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?