Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Evet diyecek arkadaşlara bir soru sormuştum diyelim ki gün geldi akp gitti hdp geldi ve demirtaş başkan oldu.adamın niyeti ve görüşleri belli.

Bunun sorumluluğuna ve yaşanacaklara da evet diyor musunuz?
Bu ülkede Demirtaşı başkan yapacak kadar oy çıkacaksa birgün zaten hiç tartışmayalım burada. CHP AKP MHP vs. bunların hepsi farklı bir siyasi görüştür. Herkesin kendisine göre bir bilgi birikimi vardır ki savunuyordur bu görüşü ama diğeri Düpedüz vatan hainliğidir gözümde.

Benim içinde öyle.

Peki siz akp li misiniz?

Benim içinde öyle.

Peki siz akp li misiniz?
Evet AKP yi destekliyorum. Ama inanın bununla alakası olmaması lazım birtakım şeylerin. Yorumların çoğunda akp yi destekleyen insanları beyinsiz olarak gören ama demokrasiden bahsedip fikir özgürlüğünü savunan tezatlıklar var. Kendisiyle aynı fikri savunmadığı için her lafı söyleyebilme hakkını kendisinde gören insanlar Akp ve Rte ülkeyibölüyor ayrımcılık yapıyor diyor. En komik bulduğumda kadın evde otursun çocuk baksın zihniyetini benimsiyormuş ya Akp bunu yazanların düşmanlık yapmaktan gözüde görmez olmuş diyorum kibarca. Çalışan anneye bukadar destek nerede görülmüş bu güne kadar ki kadını eve kapatıyor bu zihniyet diyebiliyorlar anlamıyorum. Özetle ne kadar aynı şeyi EVET diyecekler için söylüyor olsalarda ben onlar için söylüyorum. Kişiye düşmansınız diye her konuda haklı olamazsınız. Hiç kimse her yapılan doğrudur demiyor diyemez zaten ama Akp yi destekleyen böyledir söyledir diyenlerde kendilerine söylenen laflara tepki göstermeyecek o zaman demokrasi sart malum

Bu sorumun sebebi şuydu,hdp ye sayarken destek verdiğiniz partinin hdp ile el ele kol kola açılım yaptığını,pkk lilari bir bir törenlerle ülkeye nasıl soktuklarını,sayın öcalan diye hitap edildiğini unuttunuz mu diyecektim.

Unuttunuz mu?

Bu güne kadar hakkının yenildiğini ve bu yüzden dağa çıkıp terör estirdiklerini söyleyenlere o zaman silahı bırak gel hakkını siyasetle ara diye yapılmış olan politik hareketlerdir bu söylediklerin ve zaten belirttiğim üzere hiç kimse her yapılan doğrudur diyemez. Dikkatle okursan fark edersin bunu yazdığımı.
Ama bugün herşey açığa çıkmışken terörist cenazesine katılıp onlara terörist diyemeyenler, tamda senin yaptığın gibi geçmişte böyle geçmişte şöyle diyerek haklıyım çabasında. Geçmişe girersek çıkamayız işin içinden. Misal Akp öncesine bir dönün varsa o dönemleri yaşayan büyükleriniz bir anlattırın geçmişse oda geçmiş

Yakın tarihi ve belgelerini araştırmadığımız için efsanelere inanıyoruz. Dede Korkut boy boyladı soy soyladı, gökten de üç elma düştü falan.

Ekmek yoktu, benzin motorin yoktu, kuyruktu diyenler var. Doğru yoktu. Peki neden yoktu? Araştırılıyor mu acaba?

Birileri Küçük pardon büyük ortadoğu projesi eş başkanı olduğunu beyan etmedi. Onlar paralel çaprazın yaptığı şantaj montajlar idi. Farklı zamanlarda yapılan onuşmaların birleştirilmesiydi. vs. vs

Tup sırasına gelecek bu konu belli

Burada okuduğum bazı şeylerden sonra yazmak istediklerimi tam yazamıyorum kapıma polis gelsin istemem.

Zamanında uzunca bir dönem AKPyi desteklemiş oy vermiş ama yapılan yanlışlarla artık yok artık demiş biri olarak yazıyorum. AKPnin kadına önem verdiğini söylemek için baya zorlamak gerekiyor. Kadınlar çalıştığı için işsizlik var diyen zeka küpleri mi ararsın kadın mı kız mı bilemeyenleri mi? Hamile kadınların sokakta gezmesi uygun değildir diye devletin kanalında konuşturulan insanları mı ararsın kadının kahkahasına kadar karışılmasını mı. Yani desteklediğim dönem bile kadına değer veriliyor demezdim. Çalışan anneye verilen destek ise çalışan kısmından çok anne kısmı için. kadınların çalışmasını sağlamaktan çok, çalışan kadının çocuk yapmasını teşvik etmek için. Bunu görebilmeniz gerekirdi.
Hiç kimse her yapılan doğrudur demiyor demişsiniz ama üzgünüm diyor. Asla ama asla hata yapmayacağı düşünülen bir adam var. Benim çevremde hala AKPyi destekleyen kendi ailem dahil bir çok insan olduğunu bildiğim için söylüyorum. Ne zaman şu konu ne bu konu ne desem vardır bir bildiklerinden öte cevap alamıyorum. Hatalı olabileceğini düşündükleri şey için bile kesin bizim bilmediğimiz durumlar olmuştur o yüzden böyle yapmışlardır deniliyor. Eminim kendinizi şöyle bir sorgularsanız siz de demişsinizdir.
Akpyi destekleyenler şöyledir diyorsa biz de karşı taraf için istediğimizi söyleriz çok yanlış bir düşünce. Başkalarının edepsiz olması sizin de edepsiz olmanızı gerektiriyor mu? Ben inançlı insanlardan daha fazlasını bekliyorum açıkçası. En azından kul hakkına inanan insanların Hayır diyenlere şeytan benzetmesi yaparken iki kere düşünebilecek kapasiteye sahip olduklarına inanmak istiyorum. Yoksa onları kuldan mı saymıyorlar da haklarına girmekten çekinmiyorlar? Kuldan saymama hakkını kendilerinde nasıl görüyorlar. Edep, ayıp.
Demokrasi şart malum derken ne demek istediniz hiç anlamadım. Demokrasinin birine makarnacı ya da diğerine vatan haini demekle falan ne ilgisi var. Düşünce özgürlüğü desek en azından uzaktan ilgisi olur ama düşünce özgürlüğü de bu demek değil.

Son düzenleme:
Kendi fikriyle ayni fikri savunmadigimiz icin bizi terorist ilan eden Erdogan gibi degil mi? Elestirdiginiz seye oy veriyorsunuz. Cok güzel

Simdi mi ortaya çıkmış? Saka mi yapiyorsun? Hdp hep ayni cizgideydi. Cumhurbaskani demedi mi valilere operasyon izni vermemelerini soyledik , cozum surecinde sehirlere silah depolandigini biliyorduk ? Selahattin Demirtas Aponun heykelini dikecegiz diye bagirmiyor muydu cozum surecinde? Cozum sürecinde asker sehit etmedi mi Pkk? Onlara neden goz yumuldu?

Simdi ortaya cikan bir sey yok. Basbayagi hepiniz bunlarin ne mal oldugunu biliyordunuz.

Kac sehit verdik o sehirlere yigilan silahlar yüzünden haberin var mi?

Yeter yahu bu zeytinyağı gibi her durumda üste çıkmaya çalışmak

Oyunuz asla gözükmeyecektir....

Gizli oylama ....

YENİ ANAYASA MADDELERİ NELERDİR ? Neler değişti ?

Lütfen linki tıklayın çok güzel bir mukayese tablosu var.
Raha
Oyunuz asla gözükmeyecektir....

Gizli oylama ....

YENİ ANAYASA MADDELERİ NELERDİR ? Neler değişti ?

Lütfen linki tıklayın çok güzel bir mukayese tablosu var.

Hergün en az bir şehit veriyoruz.her ay bir yerde patlama oluyor. Egerki PKK ' HAYIR ' diyorsa bundan çok şey çıkar ve ben inadına ' EVET' derim.ne mutlu Türküm diyene

Raha

Hergün en az bir şehit veriyoruz.her ay bir yerde patlama oluyor. Egerki PKK ' HAYIR ' diyorsa bundan çok şey çıkar ve ben inadına ' EVET' derim.ne mutlu Türküm diyene

Referandum olup oylar açıkladığında; AKP Doğu ve Güneydoğu Anadolu da aldığı oy oranından fazla evet oyu çıkacaktır. Bu daha önceki referandumda da yapılıştı. Sadece şimdilik makyaj yapılıp algı operasyonu yapılıyor. Ve malesef bazıları bu oyuna inanıyor.

Tıpkı Ergenekon malazgirt dumlupınar gibi bahanelerle tutuklanan subaylara atılan iftiralarla makyajlanıp algı operasyonu oluşturulduğunun aynısı yapılıyor.

Gençler geçmiş olsun

Bir slogan daha patladı

HDP, PKK ve HÜDA-PAR "EVET" diyorlarmış

Kürtçenin resmi dil olması, başkanlık sistemiyle getirilmesi umulan eyalet sistemi ile Kürdistan hayalleri için bu lazım imiş

Bir googlelatıp, bakıverin :)

Yalnız bir referandum döneminde her şey mi "evet" in aleyhinde gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…