- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 38
Bu ülkede Demirtaşı başkan yapacak kadar oy çıkacaksa birgün zaten hiç tartışmayalım burada. CHP AKP MHP vs. bunların hepsi farklı bir siyasi görüştür. Herkesin kendisine göre bir bilgi birikimi vardır ki savunuyordur bu görüşü ama diğeri Düpedüz vatan hainliğidir gözümde.Evet diyecek arkadaşlara bir soru sormuştum diyelim ki gün geldi akp gitti hdp geldi ve demirtaş başkan oldu.adamın niyeti ve görüşleri belli.
Bunun sorumluluğuna ve yaşanacaklara da evet diyor musunuz?
Anlamadım Burcu hanım kim? Şu yorumu yazdığımı bile unutmuşum.Sizin burcu hn a yaptıgınız gereksiz atarları şaşkınlikla okuyorum, bence sakinleştiriciyi siz almalısınız.
Benim içinde öyle.Bu ülkede Demirtaşı başkan yapacak kadar oy çıkacaksa birgün zaten hiç tartışmayalım burada. CHP AKP MHP vs. bunların hepsi farklı bir siyasi görüştür. Herkesin kendisine göre bir bilgi birikimi vardır ki savunuyordur bu görüşü ama diğeri Düpedüz vatan hainliğidir gözümde.
Evet AKP yi destekliyorum. Ama inanın bununla alakası olmaması lazım birtakım şeylerin. Yorumların çoğunda akp yi destekleyen insanları beyinsiz olarak gören ama demokrasiden bahsedip fikir özgürlüğünü savunan tezatlıklar var. Kendisiyle aynı fikri savunmadığı için her lafı söyleyebilme hakkını kendisinde gören insanlar Akp ve Rte ülkeyibölüyor ayrımcılık yapıyor diyor. En komik bulduğumda kadın evde otursun çocuk baksın zihniyetini benimsiyormuş ya Akp bunu yazanların düşmanlık yapmaktan gözüde görmez olmuş diyorum kibarca. Çalışan anneye bukadar destek nerede görülmüş bu güne kadar ki kadını eve kapatıyor bu zihniyet diyebiliyorlar anlamıyorum. Özetle ne kadar aynı şeyi EVET diyecekler için söylüyor olsalarda ben onlar için söylüyorum. Kişiye düşmansınız diye her konuda haklı olamazsınız. Hiç kimse her yapılan doğrudur demiyor diyemez zaten ama Akp yi destekleyen böyledir söyledir diyenlerde kendilerine söylenen laflara tepki göstermeyecek o zaman demokrasi sart malumBenim içinde öyle.
Peki siz akp li misiniz?
Bu sorumun sebebi şuydu,hdp ye sayarken destek verdiğiniz partinin hdp ile el ele kol kola açılım yaptığını,pkk lilari bir bir törenlerle ülkeye nasıl soktuklarını,sayın öcalan diye hitap edildiğini unuttunuz mu diyecektim.Evet AKP yi destekliyorum. Ama inanın bununla alakası olmaması lazım birtakım şeylerin. Yorumların çoğunda akp yi destekleyen insanları beyinsiz olarak gören ama demokrasiden bahsedip fikir özgürlüğünü savunan tezatlıklar var. Kendisiyle aynı fikri savunmadığı için her lafı söyleyebilme hakkını kendisinde gören insanlar Akp ve Rte ülkeyibölüyor ayrımcılık yapıyor diyor. En komik bulduğumda kadın evde otursun çocuk baksın zihniyetini benimsiyormuş ya Akp bunu yazanların düşmanlık yapmaktan gözüde görmez olmuş diyorum kibarca. Çalışan anneye bukadar destek nerede görülmüş bu güne kadar ki kadını eve kapatıyor bu zihniyet diyebiliyorlar anlamıyorum. Özetle ne kadar aynı şeyi EVET diyecekler için söylüyor olsalarda ben onlar için söylüyorum. Kişiye düşmansınız diye her konuda haklı olamazsınız. Hiç kimse her yapılan doğrudur demiyor diyemez zaten ama Akp yi destekleyen böyledir söyledir diyenlerde kendilerine söylenen laflara tepki göstermeyecek o zaman di sart malum
Bu güne kadar hakkının yenildiğini ve bu yüzden dağa çıkıp terör estirdiklerini söyleyenlere o zaman silahı bırak gel hakkını siyasetle ara diye yapılmış olan politik hareketlerdir bu söylediklerin ve zaten belirttiğim üzere hiç kimse her yapılan doğrudur diyemez. Dikkatle okursan fark edersin bunu yazdığımı.Bu sorumun sebebi şuydu,hdp ye sayarken destek verdiğiniz partinin hdp ile el ele kol kola açılım yaptığını,pkk lilari bir bir törenlerle ülkeye nasıl soktuklarını,sayın öcalan diye hitap edildiğini unuttunuz mu diyecektim.
Unuttunuz mu?
Dün düğndür bugün bugündür. :)))Bu sorumun sebebi şuydu,hdp ye sayarken destek verdiğiniz partinin hdp ile el ele kol kola açılım yaptığını,pkk lilari bir bir törenlerle ülkeye nasıl soktuklarını,sayın öcalan diye hitap edildiğini unuttunuz mu diyecektim.
Unuttunuz mu?
Bu güne kadar hakkının yenildiğini ve bu yüzden dağa çıkıp terör estirdiklerini söyleyenlere o zaman silahı bırak gel hakkını siyasetle ara diye yapılmış olan politik hareketlerdir bu söylediklerin ve zaten belirttiğim üzere hiç kimse her yapılan doğrudur diyemez. Dikkatle okursan fark edersin bunu yazdığımı.
Ama bugün herşey açığa çıkmışken terörist cenazesine katılıp onlara terörist diyemeyenler, tamda senin yaptığın gibi geçmişte böyle geçmişte şöyle diyerek haklıyım çabasında. Geçmişe girersek çıkamayız işin içinden. Misal Akp öncesine bir dönün varsa o dönemleri yaşayan büyükleriniz bir anlattırın geçmişse oda geçmiş
Ayrıca cevap ver zaten. Cevap yazmak zorunda kalmak kötü bir şey mi? Konuşa konuşa anlaşacağız. Anlat mesala bize evet demenin vatan millet sevmeyle ilgisi nedir tam olarak? Açıklayabilir misin bunu?
Tup sırasına gelecek bu konu belliBu güne kadar hakkının yenildiğini ve bu yüzden dağa çıkıp terör estirdiklerini söyleyenlere o zaman silahı bırak gel hakkını siyasetle ara diye yapılmış olan politik hareketlerdir bu söylediklerin ve zaten belirttiğim üzere hiç kimse her yapılan doğrudur diyemez. Dikkatle okursan fark edersin bunu yazdığımı.
Ama bugün herşey açığa çıkmışken terörist cenazesine katılıp onlara terörist diyemeyenler, tamda senin yaptığın gibi geçmişte böyle geçmişte şöyle diyerek haklıyım çabasında. Geçmişe girersek çıkamayız işin içinden. Misal Akp öncesine bir dönün varsa o dönemleri yaşayan büyükleriniz bir anlattırın geçmişse oda geçmiş
Evet AKP yi destekliyorum. Ama inanın bununla alakası olmaması lazım birtakım şeylerin. Yorumların çoğunda akp yi destekleyen insanları beyinsiz olarak gören ama demokrasiden bahsedip fikir özgürlüğünü savunan tezatlıklar var. Kendisiyle aynı fikri savunmadığı için her lafı söyleyebilme hakkını kendisinde gören insanlar Akp ve Rte ülkeyibölüyor ayrımcılık yapıyor diyor. En komik bulduğumda kadın evde otursun çocuk baksın zihniyetini benimsiyormuş ya Akp bunu yazanların düşmanlık yapmaktan gözüde görmez olmuş diyorum kibarca. Çalışan anneye bukadar destek nerede görülmüş bu güne kadar ki kadını eve kapatıyor bu zihniyet diyebiliyorlar anlamıyorum. Özetle ne kadar aynı şeyi EVET diyecekler için söylüyor olsalarda ben onlar için söylüyorum. Kişiye düşmansınız diye her konuda haklı olamazsınız. Hiç kimse her yapılan doğrudur demiyor diyemez zaten ama Akp yi destekleyen böyledir söyledir diyenlerde kendilerine söylenen laflara tepki göstermeyecek o zaman demokrasi sart malum
Kendi fikriyle ayni fikri savunmadigimiz icin bizi terorist ilan eden Erdogan gibi degil mi? Elestirdiginiz seye oy veriyorsunuz. Cok güzelEvet AKP yi destekliyorum. Ama inanın bununla alakası olmaması lazım birtakım şeylerin. Yorumların çoğunda akp yi destekleyen insanları beyinsiz olarak gören ama demokrasiden bahsedip fikir özgürlüğünü savunan tezatlıklar var. Kendisiyle aynı fikri savunmadığı için her lafı söyleyebilme hakkını kendisinde gören insanlar Akp ve Rte ülkeyibölüyor ayrımcılık yapıyor diyor. En komik bulduğumda kadın evde otursun çocuk baksın zihniyetini benimsiyormuş ya Akp bunu yazanların düşmanlık yapmaktan gözüde görmez olmuş diyorum kibarca. Çalışan anneye bukadar destek nerede görülmüş bu güne kadar ki kadını eve kapatıyor bu zihniyet diyebiliyorlar anlamıyorum. Özetle ne kadar aynı şeyi EVET diyecekler için söylüyor olsalarda ben onlar için söylüyorum. Kişiye düşmansınız diye her konuda haklı olamazsınız. Hiç kimse her yapılan doğrudur demiyor diyemez zaten ama Akp yi destekleyen böyledir söyledir diyenlerde kendilerine söylenen laflara tepki göstermeyecek o zaman demokrasi sart malum
Simdi mi ortaya çıkmış? Saka mi yapiyorsun? Hdp hep ayni cizgideydi. Cumhurbaskani demedi mi valilere operasyon izni vermemelerini soyledik , cozum surecinde sehirlere silah depolandigini biliyorduk ? Selahattin Demirtas Aponun heykelini dikecegiz diye bagirmiyor muydu cozum surecinde? Cozum sürecinde asker sehit etmedi mi Pkk? Onlara neden goz yumuldu?Bu güne kadar hakkının yenildiğini ve bu yüzden dağa çıkıp terör estirdiklerini söyleyenlere o zaman silahı bırak gel hakkını siyasetle ara diye yapılmış olan politik hareketlerdir bu söylediklerin ve zaten belirttiğim üzere hiç kimse her yapılan doğrudur diyemez. Dikkatle okursan fark edersin bunu yazdığımı.
Kendi adıma cevap vereyim.
Maddelerin hepsi Tek Adam'a bağlandığından çokta okumaya gerek yok.
Benim için TEK ADAM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'tür.
Bu yüzden Hayır diyorum.
RahaOyunuz asla gözükmeyecektir....
Gizli oylama ....
YENİ ANAYASA MADDELERİ NELERDİR ? Neler değişti ?
Lütfen linki tıklayın çok güzel bir mukayese tablosu var.
Oyunuz asla gözükmeyecektir....
Gizli oylama ....
YENİ ANAYASA MADDELERİ NELERDİR ? Neler değişti ?
Lütfen linki tıklayın çok güzel bir mukayese tablosu var.
Raha
Hergün en az bir şehit veriyoruz.her ay bir yerde patlama oluyor. Egerki PKK ' HAYIR ' diyorsa bundan çok şey çıkar ve ben inadına ' EVET' derim.ne mutlu Türküm diyene
Dün düğndür bugün bugündür. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?