Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bende cevabınız, anlayışınız için teşekkür ederim, elbette ne Kazen bey ne de ben burada kimsenin bir diğerini aşağılamasını, siyasi görüşü yüzünden ezilmesini ve bastırılmasını istemeyiz zira zaman içinde sizinle birbirimizi tanıyacağımızı ve buranın sizinde tarif ettiğiniz gibi dostlukların kurulduğu, birbirimizin dertlerine üzüldüğümüz, sevinçlerine ortak olduğumuz bir yer olduğunu, yönetimin hangi görüşten, kültürden olursa olsun burada bulunan her bir bireyi ailesinden saydığını göreceğinizi sanıyorum, birbirimizi o kadar benimsedik ki arada bir topiğe girip evet ya da hayır diyenlerin şahsiyetlerini incitecek bir yazı fark ettiğimizde araya girip sözlerine dikkat etmeleri gerektiğini yazıyoruz.
Elbette böyle dikkat çekici konular çabuk ilerlemekte ve yüzlerce sayfa yorum olmakta kötü içerik yapılmadığında gözümüzden kaçan kötü yorumlar oluyordur, kötü hatta yasalara da aykırı yorumlar olursa lütfen siz ve konuyu takip edenler kötü içerik bildirimlerini esirgemesinler bizden.

Yeni üye olan veya daha önce kötü içerik butonunu kullanmadıkları için nasıl bildireceklerini bilmeyenler için kötü içerim bildirimi yorumların sol altında K.İ.B harfleriyle simgelenmiştir, basar gönderirseniz seviniriz.

Valla merak ettim bende,selpak hatrına söyle bari kulağıma:))
Ahretlikkkk seçmen mi sıkıştırıyorsun bakayım
Gel ben sana kahve ısmarlayayım sen bu konuları merak etme, ileride torun falan olur, bir anneanne adayı olarak patik, yelek, bebek tulumu hakkında bilgi alışverişi yapalım senle, sende bana kız evi naz evi nasıl olunur onu anlatırsın

Valla selpak fabrikasının hissesini verseler söylemem kendi çapımda okurum araştırırım düşünürüm yaşarım

Takılıyorum zaten bakma söyle dediğime

Napıyım ahretliğim
Hemen uçarak geliyorum oraya,sen modelleri hazırla hemen
Bende gardımı kuşanayım naz evi nasıl olur anlatayım

Takılıyorum zaten bakma söyle dediğime

Napıyım ahretliğim
Hemen uçarak geliyorum oraya,sen modelleri hazırla hemen
Bende gardımı kuşanayım naz evi nasıl olur anlatayım

Senden kız evi olarak nasıl naz yapılır, dünürlere nasıl bakış atılır, iyi ama dişli kayınvalide nasıl olunur dersleri almam lazım ki gelecekte ne yapacağımı bileyim, kız koluna elin çocuğunu takıp ben bunla evleneceğim dediğinde şoka girmiş hamsi gibi kalmayayım hahahahahaha

O duruma gelince bir haber sal anında oradayım,kız nasıl öyle çabuk verilmezmiş gösterecem onlara
Artık hayatlarımı kayar pişmanmı olurlar bilemem puhahahaha

O duruma gelince bir haber sal anında oradayım,kız nasıl öyle çabuk verilmezmiş gösterecem onlara
Artık hayatlarımı kayar pişmanmı olurlar bilemem puhahahaha
Anlaştık o zaman, valla benim kızım senin kızın demek, hhiiiiççç acıma, gerekirse önce benim kıza bir temiz sopa atarsın sonra delikanlı ve ailesine girişirsin

Anlaştık o zaman, valla benim kızım senin kızın demek, hhiiiiççç acıma, gerekirse önce benim kıza bir temiz sopa atarsın sonra delikanlı ve ailesine girişirsin

Etide benim kemiğide benim demi tamamdır merak etme ahretliğim
Sonra beni karakollardan topla demi sarmalar cigaralar donlar hazır olsun

Etide benim kemiğide benim demi tamamdır merak etme ahretliğim
Sonra beni karakollardan topla demi sarmalar cigaralar donlar hazır olsun
Eti kemiği komple sıyır gitsin

Hmmmm nerede kalmıştık referandum diyorduk, evet mi hayır mı? Evet'se neden evet, Hayır'sa neden hayır? Buyurun platform sizin.

Toparlamak lazımdı yoksa çok fena azar işitebilirizdik

Ben yazmadım kuzen girmiş sinsice o yazmış o yazmış

Neden HAYIR dediğimi önceden yazdım..

Dur son zamanların trendi neydi, heh buldum hesabımı hacklemişler

Görüşünüzü yazdığınız için teşekkür ederiz efendim

Döv o kuzeni alma siteye bir daha

Rica ederiz efendim ne demek
Temennim aydınlık güzel bir ülkede refah içinde yaşamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…