- 20 Mart 2008
- 141.517
- 212.971
- 1.423
- 60
hayır demezsen saçını başını yolarım :)))
rica ederim bende :)Teşekkür ediyorum bende
Söylemem ne dicemi çok gizli
Valla merak ettim bende,selpak hatrına söyle bari kulağıma:))
Bende cevabınız, anlayışınız için teşekkür ederim, elbette ne Kazen bey ne de ben burada kimsenin bir diğerini aşağılamasını, siyasi görüşü yüzünden ezilmesini ve bastırılmasını istemeyiz zira zaman içinde sizinle birbirimizi tanıyacağımızı ve buranın sizinde tarif ettiğiniz gibi dostlukların kurulduğu, birbirimizin dertlerine üzüldüğümüz, sevinçlerine ortak olduğumuz bir yer olduğunu, yönetimin hangi görüşten, kültürden olursa olsun burada bulunan her bir bireyi ailesinden saydığını göreceğinizi sanıyorum, birbirimizi o kadar benimsedik ki arada bir topiğe girip evet ya da hayır diyenlerin şahsiyetlerini incitecek bir yazı fark ettiğimizde araya girip sözlerine dikkat etmeleri gerektiğini yazıyoruz.Hakaretten ziyade kişisel olarak insanlar gayet kırıcı olabilecek vaziyette. Tabiki kk'yı ilgilendiren bir durum değil sonuçta siz site yönetimi açısından bakarsınız be haklısınızda. Sitenin kuruluş amacı tam olarak nedir İnanın bilmiyorum. Ama son 2 Aydır aktif kullanan bir üye olarak şunu belirteyim herkesin nefes aldığı kendinden birşey bulduğu üstelik Çok güzel dostlukların kurulduğu bir yer.Ama böyle bir süreçte böyle bir konu yer yer taraflaşmaya sebep oluyor. Bu bir kv kp yada saç makyaj gibi bir durum değil sonuçta herkesin ortak zaafının olduğu bir konu. Hakaret olmasa bile insanları incitecek boyuta geliyor. Dediğim gibi bu söylediğim bir üyenin bakış açısı. Açıklamanız için teşekkür ederim.
Valla selpak fabrikasının hissesini verseler söylememValla merak ettim bende,selpak hatrına söyle bari kulağıma:))
Ahretlikkkk seçmen mi sıkıştırıyorsun bakayımValla merak ettim bende,selpak hatrına söyle bari kulağıma:))
Valla selpak fabrikasının hissesini verseler söylememkendi çapımda okurum araştırırım düşünürüm yaşarım
Ahretlikkkk seçmen mi sıkıştırıyorsun bakayım
Gel ben sana kahve ısmarlayayım sen bu konuları merak etme, ileride torun falan olur, bir anneanne adayı olarak patik, yelek, bebek tulumu hakkında bilgi alışverişi yapalım senle, sende bana kız evi naz evi nasıl olunur onu anlatırsın
Takılıyorum zaten bakma söyle dediğime
Napıyım ahretliğim
Hemen uçarak geliyorum oraya,sen modelleri hazırla hemen
Bende gardımı kuşanayım naz evi nasıl olur anlatayım
Senden kız evi olarak nasıl naz yapılır, dünürlere nasıl bakış atılır, iyi ama dişli kayınvalide nasıl olunur dersleri almam lazım ki gelecekte ne yapacağımı bileyim, kız koluna elin çocuğunu takıp ben bunla evleneceğim dediğinde şoka girmiş hamsi gibi kalmayayım hahahahahaha
Anlaştık o zaman, valla benim kızım senin kızın demek, hhiiiiççç acıma, gerekirse önce benim kıza bir temiz sopa atarsın sonra delikanlı ve ailesine girişirsinO duruma gelince bir haber sal anında oradayım,kız nasıl öyle çabuk verilmezmiş gösterecem onlara
Artık hayatlarımı kayar pişmanmı olurlar bilemem puhahahaha
Anlaştık o zaman, valla benim kızım senin kızın demek, hhiiiiççç acıma, gerekirse önce benim kıza bir temiz sopa atarsın sonra delikanlı ve ailesine girişirsin
Eti kemiği komple sıyır gitsinEtide benim kemiğide benim demi tamamdır merak etme ahretliğim
Sonra beni karakollardan topla demisarmalar cigaralar donlar hazır olsun
Eti kemiği komple sıyır gitsin
Hmmmm nerede kalmıştık referandum diyorduk, evet mi hayır mı? Evet'se neden evet, Hayır'sa neden hayır? Buyurun platform sizin.
Toparlamak lazımdı yoksa çok fena azar işitebilirizdik
Dur son zamanların trendi neydi, heh buldum hesabımı hacklemişlerBen yazmadım kuzen girmiş sinsice o yazmış o yazmış
Neden HAYIR dediğimi önceden yazdım..
Dur son zamanların trendi neydi, heh buldum hesabımı hacklemişler
Görüşünüzü yazdığınız için teşekkür ederiz efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?