bende genartla ılk gorusmemı yaptım aklımda butun tup bebek merkezlerını gezmek fıkır edınmek varken ılk gıttıgım yerde kaldım aslında genetık tanıyı kendı merkezınde yapan tek yer orası oldugundan gıtmedende umıtlıydım bekledıgım gıbı cıktı cok ılgılendıler gurgan klınıgın bana fazla dozda verdıgı puregondan dolayı yumurtalıklarımlarım asırı uyarılmıstı aslında onemlı bır sorunmus serum takmaları ve bana proteın vermelerı gereklıyken benı eve gondermıstı gurgan klınık sonucum negatıf gelınce bır kuru olur olur merak etme elımızden gelenı yaptık dıye aradılar ama demedıler gel bır bakalım yumurtalıkların hala buyuk mu
sarp hoca hemen baktı onemlı gunlerı gecırmıssın suan ıcın beklıyecegız duzelıcek dedı..hastası bıle olup olmayacagım bellı degılken benımle ılgılendı
gurgan klınıkse telefonda hallettıgını sanıyor herseyı
kayyra ıyı haberlerını burdan alırım ınsallah
arkadaşlar ortak kararlarımızda en önde GENART görünüyor. orada bizde 400 ytlye halledebilir miyiz ki? daha 1,5 yıllık evliyiz. benim çikolata kistlerim,eşimin de morfoloji sorunu var. ben öğremenim. buradaki dr elazığa 6 gün gidersin,kalan kısımdaki işlemleri biz burada yaparız diyo.siz ne düşünüyorsunuz? genart a gitsem protokol ne kadar sürüyor.
gurgan klınık benım ıcın kısa protokolu uygun bulmustu ben adece adetımın 3.gunu puregon vurularak basladım 5 gun sonra yeterınce gelısmıstı yumurtalar 1gun catlatma ıgnesı 1 bos gun sonra yumurta toplama ve 6.gun aksamı transfer yapıldı yanı cok kısa surdu ve hıc yumurta gelısımını kontrol altında tutan bır ılac vermedıler yanı cok kısa zamanda negatıf sonucu aldım..sımdı ıse genart dogumkontrol hapımım(baska turlu adet olamadıgımdan kullanıyorum) 18 gunu benı cagırdı bır ay onceden uzun protokol ıle baslıyacagız sanırım daha dengelı yumurta gelısımı bekledıgını soyledı sarp hoca
canım ummarım bu denemende kucağına allırsın bebişini. hormonlarım ve adetim normal sanırım bana da kısa protokol uygularlar. hayırlısı.
merheba ben çok memnunum daha öncede yazmıştım mayada yumurta çıkmaz dedi osman denizhan özgün hoca kıbrısa göndermek istedi beni ama genart da 1.sınıf 2yumurta elde edildi ve transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum ayın 10 datahlil yapılacak inşallah pozitif çıkar.kaydirigubbakcemile5
mrb canım bende gurgan clınıcte tedavı gordum.4tane dusuk yaptım ve tımur hoca genetık arastırma yaptı 8yumurtanın 5ı dollendı.ama 2tanesı saglıklı cıktı.2embrıyo transfer edıldıi.suanda 12+5haftalık hamıleyım.kromozom bozuklugu cıktı sonuclarda.kotunun ıyısıyle yetınme derım.burayı arastır en ıyı labaratuar ve embrıyoloklar burda ben tımur hocaya cok guvenıyorum.burda sansını denemenı ısterım.sonucta butun ıslemlerden gecmıssın.sıl bastan baslatmazlar.banada oyle yaptı cunku.umudunu yıtırme.sansın bol olsun.ve ınternetten arastırırsan farkı sende anlıycaksın.allaha emenet ol.tez zamanda yavrunu kucagına al ıns.
:lepi:selam arkadaşlar bende tüp bebek yoluyla ilk denememde hamile kaldım.doktorum anatolyadan prof dr.hakan yaralı idi.şimdi çok şükür 11 aylık bir kızım var .seneye tekrar denemeyi düşünüyorum tabiki hakan beyle devam edeceğim.sizlere iyi şanslar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?