ikimizinde aynı sorunları var simaysi ve aynı şeyler gelmiş başımıza.ben de ilk tüp bebek tedavimi özel ankara tüp bebek 'te yaptırdım yeri dikmen'de.pek memnun kalmadım.
Gen art ile igili hiç bişey bilmiyorum ama ben okadar çok araştırdım ki gece gündüz internetten çevremden.Bizim için en önemli olan gideceğimiz merkezin Labaratuvar koşullarının son teknolojiyle çalışıyor olması.bence Ankara'da böyle bir yer yok...Ben buikinci tüp bebek çalışmamı İstanbul'da düşünüyorum ve herşeyin merkezi İstanbul'da.Bence sende araştırmalısın.Ayrıca sende bir sorun yoksa eğer laparoskopi falan yaptırmana bence gerek yok diye düşünüyorum.kendini yorma bunlarla.tabii doktorun daha iyi bilir.ben Memorial ve alman hastanesi araştırıyorum ve görüşmeye de gideceğim bakalım neler olacak.
hiç moraliniz bozma bak görürsün ikimizinde ikiz çoçukları olacak şuraya yazıyoruuummmmmmmmmm...........Allah her isteyene versinnnn.:)
canım öncelikle geçmiş olsun seni şu an çok ii anlıyorum benim dr sarp beydi çok ii diyalog kuramadığımızıa inanıyorum.GENARTta kendimi çok güvende hissetmedim tavırları çok soğuktu.öncelikle bizim sorunumuz çok faklı genetik taşıyıcılğımız var.hasta çocuk riski var bunu ortadan kaldrmak için PGD ile tüp bebek denedik hiç bi sorunumuz yoktu hamile kalamama gibi ama 7 tane yumurta toplandı 3ü döllendi ve yumurta rezevrlerimin ii olmadığı söylendi başta %80 şans veriyorlardı sonra birden uç benim oldu moralimiz çok bozuldu embiriyo durumunu haber vermek için arayan bayan bizi o kadar çok üzdüki bunun bence daha yumuşak söylenme yöntemi olması gerek yada bulunması.senağlama kendi drumla görüştük tekrar baktı testler yapıldı dediki daha yüksek doz kullanıp daha kaliteli yumurtalar elde edilebilirdi genetik olarak çok iyiler kabul ediyorum baştada dedimya ben drumdan memnun değildim hayılısı herşyin bi vakti var İnşallah anlatabilmişimdir ilgin için teşekküklera.sa.
Sevgili 07Narçiçeği yaşadıkların için çok üzüldüm.Evet sanırım hiçbir merkez dörtdörtlük değil.Ben Aysun Hanımla çok iyi bir diyolog kurdum.Demekki doktordan doktora fark var.Birde ben Gürgan klinikte öyle kötü bir deneyim yaşadım ki burdaki ilgi bana çok geldi.Sanırım bu şansmı desem bilmiyorum.Şimdi nereyi düşünüyorsun?Birde genetik hastalığı nasıl farkettiniz.Bende gen taraması yaptırmayı düşünüyorum ...Allah sana biran önce sağlıklı bebişler verir işallah!:Saruboceq:
Canım benim yaa,AMİİİİN, çok teşekkürler bu kadar güzel dileklerin için.Evet benide düşündürüyor laporoskopi.Onlar istemedi,ben olsammı dedim.Bilmiyorum.Şuan o kadar yorgunum ki...
Görüşünce benide haberdar et,bence de labaratuvar koşulları çok önemli,Memorial ve Alman hastanesini bende çok düşündüm ama İstanbulda olmaları ve fiyatlarının çok yüksek olmaları biraz beni etkiledi .Birde birkaç forumda hastalarla çok iyi ilgilenmediklerini okudum..Ama sen araştırıp benide haberdar edersen belki gitmek cesareti bulurum...Kimbilir belki aynı zamanda hamiş kalılırız dimi arkadaşım.Bazen çok umutsuz oluyorum.Sizi okuyunca içimde tekrar yeşeriyor umutlarım....kaydirigubbakcemile5
Sevgili 07Narçiçeği yaşadıkların için çok üzüldüm.Evet sanırım hiçbir merkez dörtdörtlük değil.Ben Aysun Hanımla çok iyi bir diyolog kurdum.Demekki doktordan doktora fark var.Birde ben Gürgan klinikte öyle kötü bir deneyim yaşadım ki burdaki ilgi bana çok geldi.Sanırım bu şansmı desem bilmiyorum.Şimdi nereyi düşünüyorsun?Birde genetik hastalığı nasıl farkettiniz.Bende gen taraması yaptırmayı düşünüyorum ...Allah sana biran önce sağlıklı bebişler verir işallah!:Saruboceq:
selam benim gen artta ikinci denemem. Eşimin sprm sayısı düşük ve hareket sorunu var. İlk denemede çok yumurtam çıktı ama döllenenlerin sayısı çok azdı. Aysın hanım çok ilgili bir doktor. ikinci de volkan baltacı genetik tanı önerdi. haftaya yumurtalarım toplanacak. Doktorlar ve hemşireler çok ilgili. Ayrıca insanı sömürmeye çalışmıyorlar. İlk gittiğimde aysun hanım biraz daha bekleyin belki kendiliğinden olur bile demişti. Düşünün artık yani...
canım ya mikro enjeksiyon olmazmı denedilermi?
fisfisfis
teşekkür ederim arkadaşım önerin için peki bu gürgan da tedavi ne kadara mal oluyor yazabilirmisin ben ssk lıyım gazi ye ilaç hariç 2000 ytl yatırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?