canım nasıl oldun? umarım daha iyisindir.
Umut hep vardır. Ben yarın iyi şeyler olacağına inanıyorum. Canını hiç sıkma Simaysi, amaç öncelikle senin sağlığın sonrada sağlıklı bebek sahibi olabilmek. Senin için dua ediyorum.
Sağol arkadaşım,o kadar iyisinki hala bana umut veriyorsun.Seni tanımıyorum ama işallah o güzel bebişin sağlıkla doğdoğunda yine buralarda olursun....yerimseniben
Ruhen pek iyi değilim.Test sonucu 26,2 çıktı.Yani çok sınırda...:1no2:Kimyasal gebelik olabilirmiş.Yarın tekrar test yaptıracağım.Eğer bu değer ikiye katlanmamışsa kimyasal gebelik oluşmuş.Kemdiliğinden düşüecekmiş.Eğer olur da bir mucize olursa tek gebelik olabilirmiş.Ama hiç umudum yok...:a015:Ben ilk denememi Gürgan klinikte yaptırmiştım ve 1 yumurta sonucu 1 embriyo konmuştu.Sonuç negatifti.Üstelik hiç ilgilenmediler.Bu denemem GENARTta idi.İlgiden ,verilen bilgilerden çok ama çok memnunum.Dün embriyolog arayıp yarım saat konuştu,ilgilendi benimle.Soğolsunlar,eşim varikosel ameliyatı olacak,başarılı olmazsa yine GENARTta yaptıracağım denemeyi.Bu sefer PGT yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı,yarın gelsede kendimi bırakıp ağlayabilsem...senağlama
simaysi merhabalar canım öncelikle hiç canını sıkma benim arkadaşımda tüp bebek yaptırdı ve sonucu 15 çıktı daha sonra katladı ve şimdi ultrasonda bakıldı allah büyüktür ne olcağı bilinmez onun için içini ferah tut. Birde sana çok teşekkür ederim genart anlatmıştın buğün aysun hanımla bende görüştüm ve hakkattende çok sıcak ve tatlı.ben bir daha tedavi düşünmüyordum çünkü bebek almaya karar vermiştik şimdi eğer buda olursa ikisi kardeş olur inş.büyürler hayırlısı öptüm herşey gönlünce olur inşallahhhh
Ruhen pek iyi değilim.Test sonucu 26,2 çıktı.Yani çok sınırda...:1no2:Kimyasal gebelik olabilirmiş.Yarın tekrar test yaptıracağım.Eğer bu değer ikiye katlanmamışsa kimyasal gebelik oluşmuş.Kemdiliğinden düşüecekmiş.Eğer olur da bir mucize olursa tek gebelik olabilirmiş.Ama hiç umudum yok...:a015:Ben ilk denememi Gürgan klinikte yaptırmiştım ve 1 yumurta sonucu 1 embriyo konmuştu.Sonuç negatifti.Üstelik hiç ilgilenmediler.Bu denemem GENARTta idi.İlgiden ,verilen bilgilerden çok ama çok memnunum.Dün embriyolog arayıp yarım saat konuştu,ilgilendi benimle.Soğolsunlar,eşim varikosel ameliyatı olacak,başarılı olmazsa yine GENARTta yaptıracağım denemeyi.Bu sefer PGT yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı,yarın gelsede kendimi bırakıp ağlayabilsem...senağlama
merhaba
bende tüp bebek tedavisi için başka bir şehirden ankaraya taşındım
mayıs ayı gibi bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine hrs de tarık beyle görüştüm ve eşim memur olduğu için devlet desteğinden yararlanmamızı sağlayacak raporu çıkarmamıza yardımcı oldu
eylül ya da ekim gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum ama kimle konuşsam başka bir merkez ve dr adı söylüyor
o kadar kafamız karıştı ki eşimle hangi merkeze gideceğimize bir türlü karar veremiyoruz
buraya yazılanları okuyunca biraz daha karıştım desem yalan olmaz
hrs de tarık beye tedavi olan var mı acaba aranızda
sadece ilk görüşmede değil sürekli takiplerimde de bir hocanın olmasını istiyorum zaten bunun için özel bir merkeze gidiyorum hrs de bu mümkün mü acaba gidenlerin yardımlarını bekliyorum
merhaba ben ilk tüp bebek denememi genartta yaptım ve memnun kalmadım şimdi yeni merkez araştırıyoruz
Acaba neden memnun kalmadın?Neyinden şikayetçisin.Ben çok memnun kaldım.Doktorum Aysun Baltacıydı.Benimle çok ilgilendiler.Sonucum negatif ve ben tekrar oraya gideceğim.Herşeyden önce maddi olarak sömürülmüyorsun.Sana nasıl davranıldı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?