Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
canım nasıl oldun? umarım daha iyisindir.

Ruhen pek iyi değilim.Test sonucu 26,2 çıktı.Yani çok sınırda...:1no2:Kimyasal gebelik olabilirmiş.Yarın tekrar test yaptıracağım.Eğer bu değer ikiye katlanmamışsa kimyasal gebelik oluşmuş.Kemdiliğinden düşüecekmiş.Eğer olur da bir mucize olursa tek gebelik olabilirmiş.Ama hiç umudum yok...:a015:Ben ilk denememi Gürgan klinikte yaptırmiştım ve 1 yumurta sonucu 1 embriyo konmuştu.Sonuç negatifti.Üstelik hiç ilgilenmediler.Bu denemem GENARTta idi.İlgiden ,verilen bilgilerden çok ama çok memnunum.Dün embriyolog arayıp yarım saat konuştu,ilgilendi benimle.Soğolsunlar,eşim varikosel ameliyatı olacak,başarılı olmazsa yine GENARTta yaptıracağım denemeyi.Bu sefer PGT yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı,yarın gelsede kendimi bırakıp ağlayabilsem...senağlama

Umut hep vardır. Ben yarın iyi şeyler olacağına inanıyorum. Canını hiç sıkma Simaysi, amaç öncelikle senin sağlığın sonrada sağlıklı bebek sahibi olabilmek. Senin için dua ediyorum.

Umut hep vardır. Ben yarın iyi şeyler olacağına inanıyorum. Canını hiç sıkma Simaysi, amaç öncelikle senin sağlığın sonrada sağlıklı bebek sahibi olabilmek. Senin için dua ediyorum.

Sağol arkadaşım,o kadar iyisinki hala bana umut veriyorsun.Seni tanımıyorum ama işallah o güzel bebişin sağlıkla doğdoğunda yine buralarda olursun....yerimseniben

simaysi stres yapmamaya çalış ne olur bu sonucu değiştirebilecek bir etken bence
inşallah yarın güzel haberi alacağız senden

Sağol arkadaşım,o kadar iyisinki hala bana umut veriyorsun.Seni tanımıyorum ama işallah o güzel bebişin sağlıkla doğdoğunda yine buralarda olursun....yerimseniben

Ben pozitif dusunce gücüne inanıyorumki senin test sonucun 20> den büyük ve o nedenle hala umut var. Test sonucu değeri yüksek olup sonraki testlerde değeri düşen insanlarda var. Yarın müjdeli haberlerini bekliyoruz. Ayrıca güzel dileklerin için teşekkürler..

simaysi merhabalar canım öncelikle hiç canını sıkma benim arkadaşımda tüp bebek yaptırdı ve sonucu 15 çıktı daha sonra katladı ve şimdi ultrasonda bakıldı allah büyüktür ne olcağı bilinmez onun için içini ferah tut. Birde sana çok teşekkür ederim genart anlatmıştın buğün aysun hanımla bende görüştüm ve hakkattende çok sıcak ve tatlı.ben bir daha tedavi düşünmüyordum çünkü bebek almaya karar vermiştik şimdi eğer buda olursa ikisi kardeş olur inş.büyürler hayırlısı öptüm herşey gönlünce olur inşallahhhh

Sevgili Gamzesu,inan senin adına çok sevindim.Gerçekten iyi ellerdesin.En azından maddi ve manevi sömürülmeyeceğin biryerdesin.Aysun hanım çok tatlı ...24 saat onu arayabiliyorsun.Sen ona ulaşmasan o sana hemen dönüyor.Benimle çok ilgilendiler.Bak sonuç negatife yakında olsa yine bana hep moral verdiler.Ben eşim ameliyat olduktan sonra yine oraya gidicem.Ayrıca çok hayırlı bir işe karar vermişsin.Allahım seni en kısa sürede bebişlerine kavuştursun canım...

Genart ın web sitesine girdim. Ekibi iyi, doktorları özellikle ABD de çalışmaları olan Dr Kutlu Oktay. Tüp bebek tedavisinde psikoloji çok önemli. Ekip sadece olması gerekenleri yapıyor gerisi anne adayına kalıyor. Ben transfere güle oynaya gitmişti. Her zaman lokal anestezi aldım. Bütün aşamaları tek tek ayık bir şekilde izledim. Negatif hic bir şey düşünmedim. Ya olmazsa sorusunu hiç sormadım. Herşeyin hayırlısı dedim. O nedenle korkuya kapılmayın. Katıldığım bir eğitimde eğitmen şöyle demişti beyinin isteyipte yapamadığı şey yoktur o yüzden bilincaltınıza sürekli telkinde bulunun ozaman mucizeler nasıl oluyor görürsünğz demişti. İnanmak çok önemli. Simaycim senin bunu yapman gerekiyor. Sen negatif düşündükçe beyninde negatif hareket ediyor. Senin düşündüğün yönde hareket ediyor. Herşey iyi olacak buna inan sonuç ne olursa olsun.

canım misafir vardı yeni okuyabildim,bu gece bol bol dua et ama ederken" Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat olacaksa ver"de. bende dua ediyorum,yarın hayırlıysa hep beraber güzel haberinle coşallım. sevgiler...

kıslar gen art tecrübelerinizi bekliyoruz belki bir gün orada kocaman göbüşlerle buluşuruz.

selam

aşılama denemelerimden sonra tek çarem tüp bebek oldu. ankaradayım ve merkez araştırıyorum. Genart ın ismini bende cok duydum gidip bir görüşecegim. Anatolyaya arkadaşım gitti pek bir ticari merkez havası varmış, gurgan klinigi bir ihtimal düsünüyodum ama simaysi arkadasimin anlattıklari beni etkiledi. Bilmiyorum simdi benim önceligim Genart. Genart hakkında düşünceleriniz tecrübeleriniz varsa lütfen bildiriniz arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

Ben bugün sonuçları aldım.Malesef değerim düştü.Kimyasal gebelik oluşmuş.Gittim Aysun hanımla görüştüm.Benimle çok ama çok ilgilendi sağolsun.Moraller verdi.Zaten 12. gün de embriyolog arayıp yarım saat moral vermişti.Hep birlikte neden bu sonuç olduğunu tartıştık.Aklımdaki tüm sorulara yanıt verdiler sağolsunlar.Eşimde sorun olduğu için ben sadece rahim filmi çektirmiştim.Şimdi laporoskopi ve gen araştırması yapalım mı dedim bana bunlar sizin için ek maddi külfet getirebilir sen bilirsin tabiki yardımı olur ama yaşın genç dediler.Yani beni hemen para alacakları işlemlere yönlendirmediler.Ben tabiki hepsine baktıracağım ama yinede bana bu yolda be içtenlikle yol göstermelerine çok ama çok sevindim.Yine adresim Genart olacak.Tabiki öncelikle eşim varikosel ameliyatı olacak.Hayırlısı.Sorun erkek kısırlığı olunca çok çaresiz kalıyor tıp ...Ne yapalım hayırlısı...Ama inanın hiçbir merkez dörtdörtlük değil ama en azından maddi ve manevi sömürülmediğimi biliyorum...Tabiki bu işin garantisi yok arkadaşlar ama inanın şu gittiğim ve görüştüğüm birçok ünlü yer ve doktorlar içinde tek samimi olan yer burasıydı..Ben memnun kaldım,işallah sizlerde memnun kalırsınız...

merhaba hrs de tarık hoca sürekli takip eder başka doktorla görüşmezsin...nadir işi çıkar ya da şehir dışına çıkar.....bu noktada rahat olabilirsin canım

bu konuyu acmanız cok ıyı olmus kıslar..:hooray:
bende bayram sonrasına kadar hamıslık gerceklesmezse ankarada tedavi görmek ıstıyorum..
yazdıgınız merkezlerı sımdıden arastırmaya basladım.buralarda tedavı olanlar mutlaka goruslerını yazsınlar lutfen..kaydirigubbakcemile5
bakalım ınsallah biran once hamıle kalırımda sureklı ankaraya gıdıp gelmek zorunda kalmam..:Saruboceq:

merhaba ben ilk tüp bebek denememi genartta yaptım ve memnun kalmadım şimdi yeni merkez araştırıyoruz

Acaba neden memnun kalmadın?Neyinden şikayetçisin.Ben çok memnun kaldım.Doktorum Aysun Baltacıydı.Benimle çok ilgilendiler.Sonucum negatif ve ben tekrar oraya gideceğim.Herşeyden önce maddi olarak sömürülmüyorsun.Sana nasıl davranıldı acaba?

simaysi canım sonucun olumlu olmaması beni de çok üzdü.ama inanıyorum ki eşinin amelyatından sonra hemen hamiş olacaksın.
nur krp,canım senin tedavin nasıl gidiyor.hrs tecrübelerini anlatır mısın?

canım öncelikle geçmiş olsun seni şu an çok ii anlıyorum benim dr sarp beydi çok ii diyalog kuramadığımızıa inanıyorum.GENARTta kendimi çok güvende hissetmedim tavırları çok soğuktu.öncelikle bizim sorunumuz çok faklı genetik taşıyıcılğımız var.hasta çocuk riski var bunu ortadan kaldrmak için PGD ile tüp bebek denedik hiç bi sorunumuz yoktu hamile kalamama gibi ama 7 tane yumurta toplandı 3ü döllendi ve yumurta rezevrlerimin ii olmadığı söylendi başta %80 şans veriyorlardı sonra birden uç benim oldu moralimiz çok bozuldu embiriyo durumunu haber vermek için arayan bayan bizi o kadar çok üzdüki bunun bence daha yumuşak söylenme yöntemi olması gerek yada bulunması.senağlama kendi drumla görüştük tekrar baktı testler yapıldı dediki daha yüksek doz kullanıp daha kaliteli yumurtalar elde edilebilirdi genetik olarak çok iyiler kabul ediyorum baştada dedimya ben drumdan memnun değildim hayılısı herşyin bi vakti var İnşallah anlatabilmişimdir ilgin için teşekküklera.sa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…