ya 4 gün oldu hala cevap vermediler genartakiler bana....ben yurtdisinda oturdugum icin böyle durumumu anlatmak daha iyi oldugu icin e-mail yolladim...cok mu isleri var yoksa ne yapim...onlar yazmadikca yada aramadikca sanki bana yardimci olamicakmis gibi geliyor bana
çok haklısınız sadece dinliyor söylenilenleri nasıl tedavi edeceğini anlatmıyor tamam tamam diyor kafasında planlıyor ama bilgi vermiyor ama ben çok soru soruyorum bazen sadece bakıyo bana cevap vermiyor ama ben yineliyorum sonuçta bilmek istiyorum ne olacak nasıl olacak çoğu şeyide biz biliyormuşuz gibi davranıyor benim bundan önceki tedavimin sonlarında gitti amerikaya karışıklıklar oldu ve tedavi başarısız oldubu konuda kızgınım ama bana çok yardımcı oldular bütün çalışanlar 1 kez daha orayı düşünüyorum tüp bebek için kısmet bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
öncelikle arkadaşımın sorusuna cevap vereyim biz hiç tüp bebek denemedik hepsi aşılamaydı Osman bey sizden cevap gelmesi beni çok şaşırttı bilgileriniz için teşekkür ederim . ama dediğim gibi sizin merkezinize gelmeyi şu anda düşünmüyorum burası açık bir forum sitesi kişileri karalamadan fikirlerimizi yazıyoruz sadece hastalık takibi vs. önemli değil ilk alınan elektirikte çok önemli bence belki sizin merkezinizde de tedavim başarılı olacaktır ama bu tercih meselesi dediğim gibi daha sonra fikrimde değişebilir. bize sorabilirsiniz demişsiniz ''hormon çekilmesi'' ne demektir bana açıklayabilirseniz çok sevinirim aşılamadan sonra yaşadığım bir durum takibim 24 gün sürdü çatlatma sonrasında aşılama yapıldı ve 2 gün sonra kanamam başladı.nedenini sorduğumda bu cevabı aldım çok araştırmama rağmen beni tatmin edecek bir bilgiye ulaşamdım şimdiden teşekkürler.
ben de anatolia da tüp bebek yaptırdım ama sonuç olumsuz acaba merkez seçerken biraz dahamı düşü-nseydim diyorum benim ilk denememdi doktorum tavsiye etmişti ilk başta anatolia da %60 şans verdiler emriyo transferi günü %35 sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurta var denmesine rağmen hiç bir problem yokken olmadı arayıp açıklamada yapmadılar o yüzden kafam çok karışık.prof. diye güvendik inandık olmadı ne diyelim bu da Allahtan dedik Allah hepimize hayırlısını versin.
ben ocakta anotoliada başlıcam.
Bende Genart da tedavi oluyorum. Yarın Yumurtalarım toplanacakmerhaba bethy uzun protokol derken ne demek istedin açıklar mısın yani kağıt üzerinde işler yavaş mı gidiyor ?
merhaba bethy uzun protokol derken ne demek istedin açıklar mısın yani kağıt üzerinde işler yavaş mı gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?