Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gato; bir arkadaşının gen artta doktor hatası nedeniyle negatif sonuç aldığını yazmışsın. Tam olarak ne olduğunu anlatabilirmisin. ben iki kez denedim orada. Bana mikroenjeksiyon yapıcaz dediler ama yapmadıklarını düşünüyorum. Hem de eksik teşhis koyduklarını düşünüyorum...
Bende Genart da tedavi oluyorum. Yarın Yumurtalarım toplanacak
teşekkürler canım.. Bana da ikinci denemem de embriyolar kalıtesiz diye diye transfer yaptılar. Doktor transferden sonra ben ağlarken yanıma geldi ve "boşver hiç olmazsa sende de problem varmış, öğrenmiş olduk " dedi. (Bizim sorunumuz erkek infertilitesi) gebelik testi için oraya gitmedim, başka yerde yaptırdım. Doktorum ne yaptın diye aramadı bile..mesajlari uzunca bi zaman takip etmedigim icin sorunu gormemisim, kusura bakma. Biraz geç bir cevap olsa da yanıtlamaya calisayim: Arkadasimin esinde hiç sperm olmadigi icin birinci tedavide ameliyatla sperm almislardi ve dondurmuslardi. 2. denemede once bu dondurulmus spermleri kullanicaz dediler sonra eşinizi tekrar ameliyat edelim dediler, doğal olarak arkadaşımın eşi de buna tepki gosterdi. Sonrasinda arkadaşım eşini ikna etti ama doktor bu sefer "neyse canim bi deneyelim" dedi, bu işin denemesi olur mu, şartlar uygunsa transfer yapılır degilse ertelenir denemekle olacak bir şey midir bu? zaten transferden sonra embriyolog ağzından kaçırmış spermlerin uygun durumda olmadığını ama buna rağmen transfer yaptık dediler ve parasını aldılar. Arkadaşım kendisine doğru düzgün bir transfer yapılmadığını düşünüyor, 7 tane transfer ettik dedikleri halde! Daha önceki denemesinde doktor sonucu bildirip son derece ilgili davranırken bu 2. denemesinde resmen başlarından savdılar. Doktor hata yaptı bile bile üstelik, umursamadı hastasını!
bizim özel oldu.tüp bebek 4.500. Birde bunun yanında pgt yapılacak onun parası ayrı alınacakcanım merhaba
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın rabbim yardımcın olsun. Hemen hemen bütün yazılanları okudum bizde bir yakınımız için araştırma yapıyoruz genartı tavsiye etmeyi düşünüyorum. Emekli sandığına bağlı olanlar için ne kadar ücret taleb ediyorlar ?ilaçlarla beraber ne kadar ödeniyor ?beni bu konuda bilgilendirebilirsen çok sevinirim
canım merhaba
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın rabbim yardımcın olsun. hemen hemen bütün yazılanları okudum bizde bir yakınımız için araştırma yapıyoruz GENARTI tavsiye etmeyi düşünüyorum. emekli sandığına bağlı olanlar için ne kadar ücret taleb ediyorlar ?ilaçlarla beraber ne kadar ödeniyor ?beni bu konuda bilgilendirebilirsen çok sevinirim
teşekkürler canım.. Bana da ikinci denemem de embriyolar kalıtesiz diye diye transfer yaptılar. Doktor transferden sonra ben ağlarken yanıma geldi ve "boşver hiç olmazsa sende de problem varmış, öğrenmiş olduk " dedi. (Bizim sorunumuz erkek infertilitesi) gebelik testi için oraya gitmedim, başka yerde yaptırdım. Doktorum ne yaptın diye aramadı bile..
Bile bile nasil yapiyorlar bunu hic aklım almıyor. Sana cok cok gecmis olsun, insallah Allah gonlune gore verir. Bir dahaki denemende Timur Gurgani denemeni tavsiye ederim, cok kalabalık ve bu yuzden aksayan yonleri var ama transfer ve embriyo konusunda çok tecrubeliler. İnsallah her sey gonlunce olur :)
ben de micro için anatolia ya gıttım.dr.hakan hoca seninki kim. ben şubatta baslıcam
tekrar merhaba
birşey daha sormak istiyorum sizlere biraz parça parça oldu sorular kusura bakmayın.başka bir tüp bebek merkezi tüp bebek için gerkli olan ilaç ve uygunluk raporunu kendilerinin aldıklarını söylemişti.GENARTTA aynı şekilde bir uygulama varmı yoksa raporları tedavi olacak kişilerin mi almaları gerekiyor?[/QUOT
merhaba bende genart tüp bebek merkezinde başladım memnunum çok ilgililer doktorunuz cep telefonuz kadar yakın istediğin zaman ara diyor çok yoğunlar yalnız tek sıkıntı o gittiğinizde oturacak yer bulamıyorsunuz. rapor konusundada yardımcı oluyorlar sanırım..........
tekrar merhaba
birşey daha sormak istiyorum sizlere biraz parça parça oldu sorular kusura bakmayın.başka bir tüp bebek merkezi tüp bebek için gerkli olan ilaç ve uygunluk raporunu kendilerinin aldıklarını söylemişti.GENARTTA aynı şekilde bir uygulama varmı yoksa raporları tedavi olacak kişilerin mi almaları gerekiyor?[/QUOT
merhaba bende genart tüp bebek merkezinde başladım memnunum çok ilgililer doktorunuz cep telefonuz kadar yakın istediğin zaman ara diyor çok yoğunlar yalnız tek sıkıntı o gittiğinizde oturacak yer bulamıyorsunuz. rapor konusundada yardımcı oluyorlar sanırım..........
teşekkür ederim canım soruma cevap alabilmek için baya beklemiştim. inşallah yoğunluktan dolayı hizmet kalitelerini düşürmezler.
ben de anatolia tüp bebek merkezine gittim ilk müayanemi oldum doktorum hakan yaralı bana da % 60 sansım oldugunu soyledı.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu su an sperm sayısı 6milyon.dr.muz micro önerdi.kolay hastalardan oldugumuz söylendı ama yazılanları okudukca kafam karıstı.senin doktorun kım ve sorunun nedır? hepimiz için hayırlısını versin allah