Anasnn baht kznn tahtdr...

açıklamanız için teşekkür ederim.
ben yorumlayabiliyorum.
sadece bu sözü ilk kez duyduğumdan bahsetmiştim:1ninca:

açıklamanız için teşekkür ederim.
ben yorumlayabiliyorum.
sadece bu sözü ilk kez duyduğumdan bahsetmiştim:1ninca:

yorumlayabiliyorsun yani...kaydirigubbakcemile5üstelik sarışınkene...
heeee...kaydirigubbakcemile5
hülya avşarın şarkısı var nan bunla ilgili
analar tahtını yaparmış bahtını değil...aklını başına topla git hem sev hem sevil....ah be güzelim aaaahhhh ben seni üzerim aaahhh sadece gezerim aaahhhh...yarınım dünüm yok benim...

çok dalga geçme bencene..
çünküm sende sarışına yakınsın..hemde bir tuş kadar:lepi:-tatlicadiarzu-
hadi canım şarkı bölümünekaydirigubbakcemile

bende aynen annemin yaşadıklarını yaşıyorum babam nasılsa eşimde aynı sadece benzemeyen tek yönleri var babam ailey eşine danışmadan asla bir şey yapmazdı eşimde tam aksi kendisi karar verir kendisi uygular sonunda da hep benim dediğim olur hüsrana uğrar ama ne yapayım öyle yetişmiş baba anne başta yok hepsi kendi çalmış kendi oynamış eşimde böyle alışmış biraz biraz değişti ama ilk sene çok kötüydü ama diğer özellikler aynı babam ve annem neler yaşadıysa bende aynılarını yaşıyorum ne diyeyim doğru bu söz heralde bakalım kardeşim nasıl olucak

biz 3 kız kardeşiz
ablamın eşi aynı babam gibi çok benzer yönleri var
benim hayatım bambaşka hiç benzemez
kardeşimde bekar okuyor umarım onun bahtı en iyisi olur

öyle bi söz duydum ama bize vurmadı sanırım.6 kızız ve hepimizin birbirinden farklı şartları ve hayatları var.hiçbirimize tutmadı.ben isterim ki sadece eşimle sevgimiz, annem ve babamınki gibi bir ömür sürsün.bu anlamda gerçek olmasını dilerim

:uhm:
anneannemin yaşamı çok zor geçti.
annemin yaşamı çok zor geçti.
26 yaşıma kadar ben de çok zorluklar yaşadım.

eş yönünden bakarsak;
eşimin olumsuz yönleri vardır ama babamın yanında melek gibidir.
aile hayatı yönünden bahtımız benzemez inş.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok şükür annem gibiyiz ben ve ablam eşlerimiz babam gibi iyi evi dışında boğazından bişey geçmez dışarda dolanmaz işi yoksa maşallah tahtımızı yaptı annem bahtımızda benziyor allah bozmasın:Saruboceq:

Küçükken annemin yaşadıklarını düşününce, aynı acıları çekmek istiyordum, öyle ya anacığım çile çekmişti ben nasıl mutlu olabilirdim, bu haksızlık olurdu:çok üzgünüm:
Evlendim, ilk yıl ağladım neden ben mutlu oldum diye. Ben annemden mükemmel değildim, neden annem değilde ben mutlu oldum :çok üzgünüm:
Sonra annemin benim mutluluğumla mutlu olduğunu görünce , en azından bu şekilde mutlu olduğunu düşünüp rahatlattım kendimi.
Yani anamın bahtı karaydı ama bende tam tersi yaşandı. Gerçi hiç belli olmaz hayat kimbilir ne sürprizler hazırlıyor bizlere. :sm_confused:

annemin evliliğinde ve arkadaş çevresinde yaşadığı sorunları birebir olmasa da bende yaşıyorum

sebebi annemn bahtımı yoksa hayatta genel geçer kanunlar mı bilmiyorum

keşke bahtımızı yapmak annemizin elinde olsa, anneciğimiz bizi pamuklara sarar sarmalar, tüm kötülüklerden uzak tutardı herhalde

analar tahtını yaparmış bahtını değil- malesefff

bence kızlar cok babacı oldukları için onlara benzer birilerine gonul veriolar.

bende kızlar her zmn sevdikleri adamın babasına benzemesini istediklerini duymuştum.

tabi babalarından memnun olmayanlar için bişey diyemicem.

ooo dogru soze ne denir ki:sm_confused:
benim annemin yasadigi cok sey bende yasadim hala da yasiyorum :çok üzgünüm:
ah ah hic unutumam o kotu geceyi :çok üzgünüm:ayni anneminki gibi olmus
esim de babamin huylarindan var aman allahim ne kotu :1shok: insallah hep kotu huylari benzememistir :dilcikar:

annemin bahtı yüzüne gülmedi ama inşallah benim kaderim anneme benzemez yani bu söz doğru çıkmazkötükedihüsokötükedihüso

aman allahım sen koru.benim kocam ne babam gibi olsun , benimde kızkardeşiminde bahtı ne anneminkine benzesin yarabbim.kimsenin kaderi kötü olmazsa.kadıncağız 27 yıldır kötü kaderini yaşıyor hala.allah kimseye böyle kader vermesin yarabbim.

bence de doğru bir söz ama
benim ki benzemiyor allaha şükür
bi de anneler kızlarının tahtını yapar ama bahtını yapamaz diye bi söz var
işte bence bu % 100 doğru işte

eğer gerçekten doğruysa bu söz o zaman ben evlilikten korkmaya dewam etmeliyim..:1no2:

İnşallah doğrudur bu sözde bende annem gibi huzurlu yuvamda eşim ve evlatlarım ile yaşlanırım.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…