Anasınıfı

eskielma

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
645
1.757
313
Merhaba arkadaşlar
5 yaşındaki oğlum bu sene anasınıfına başladı.Oryantasyon haftasında herşey çok güzel geçti.
Dün sabah okula bıraktık( bu arada oğlum sabahçı sabah 8 öğlen 12:50)öğlenleri babanne alacak okuldan.Oğlum dün 12:15 gibi çıkıp gidiyor okuldan öğretmenin haberi yok.Anlamıyor bile çocuğun gittiğini.Yolda kayınvalidemin komşusu görüp geri okula götürüyor çocuğu ben babaannesinin komşusuyum ben götürürüm diyor öğretmende veriyor çocuğu.
Neyse ben eve gidince öğreniyorum bunları( bu arada ben de öğretmenim)
Oğlumla güzelce konuştum daha sonra öğretmeni aradım onunla da konuştuk.
Bügün 10 gibi aradım öğretmeni hocam lütfen çocuğu babaannesinden başka kimseye vermeyin dedim.ya ben tanıyorum kadını benim velim dedi bana.Ben de siz tanıyor olabilirsiniz ama ben tanımıyorum dedim.Lütfen dikkat edin oğlum birdaha çıkıp gitmesin Allah korusun araba çarpabilirdi kaybolabilirdi siz de annesiniz sizin çocuğunuz çıkıp gitse ne yaparsınız dedim ve bana benim çocuğum aile terbiyesi almış bir çocuk o gitmez dedi.(bana dedi)
Bundan sonra bende film koptu.Ağzını topla hadsiz benim çocuğumun terbiyesi sana düşmez diye baya bi söylendim.Neyse ozaman babannesi 12 de gelsin alsın çocuğu dedi sayın öğretmenimiz.
Neden sizin dersiniz 12:50 de bitmiyor mu diye sorduğumda İşte büyük sınıflarda abisi ablası olanlar o saatte gelip alıyorlarmış benim oğlum da gitmek isterse ne yapacakmış.
Hocam ne yapacağımı var çocuğu oyalamak senin elinde baktın olmuyor ararsın babaannesini gelir,ozaman ben de 2 de bırakıp geleyim çocukları kafamıza göre bırakabiliyorsak çocukları dedim.
Ve daha başka şeyler de dedim ama İnan’ın sinirden hatırlamıyorum.ve dinledi dinledi çat diye telefonu suratıma kapattı.Şimdi siz söyleyin ben ne yapayım?(Olaydan sonra eşim okula gitti öğretmenle konuşmuş ve öğretmen yaptığının hata olduğunu söyleyip özür dilemiş ama benim içim soğumuyor.Yarın gidip müdüre şikayet etmeyi hatta şikayetimi yazılı olarak bildirmeyi düşünüyorum)
Gelişmeler sayfa 13 te arkadaşlar.

Son düzenleme:
Şikayet edin elbette. Bacak kadar çocuk nasıl öğretmeninin haberi olmadan okuldan ayrılabiliyor? Sonra sizin izniniz olmadan nasıl başkasına teslim edilebiliyor? Okul değil dingonun ahırı zannetti herhalde öğretmen kişisi orayı. Çocuğun güvenliği size teslim edilene kadar okulun sorumluluğunda. Müdürle kalmasın şikayetiniz, MEB'e gidin asıl.

Tecrübesiz midir, düşüncesiz midir nedir? Olur mu öyle şey? Haklısınız tabi ki. Benim ki de devlet okulunda başladı bu yıl anaokuluna. Verdikleri kartla çocuğu alabilecek anne ya da baba. Bir üçüncü şahıs icin de form doldurup veriyoruz. Ve ogretmen üçüncü şahıs alacağı zaman muhakkak beni bilgilendirin diyor. Neler duyuyoruz. Ayrıca okul kapısından nasıl çıkmış çocuğunuz. Okul bekçisi yok mu? Okulun da ihmali söz konusu burada.

Ay ben parçalardım! Paramparça ederdim! Şurda o kadar sinirlendim siz nasıl sakin kaldınız?
Ne demek komşuya vermek? Ne demek çocuğun çıkıp gitmesi? Bir de aile terbiyesiyle ne alaka?
Böylesinim direk meslekten men edilmesi gerek inşallah kovulur da kimse de işe almaz! Yok artık cidden!

Benim çalıştığım okul koskocaman lise. Kocaman çocuklar okuldan izinsiz çıkamıyor. Okulun güvenliği yok mu? Müdürle bu konuyu konusun öyle havada kalmasın. Ufacık çocuk okuldan nasıl tek başına çıkar?

öncelikle teşekkür ederim yazdığınız için( alıntı yapmadan nasıl cevaplayacağımı bilemedim)kapıda bekçi felan yok.ya İnan’ın ben 3. Sınıf çocukları tuvalete gitse azıcık geç kalsalar tuvalete gidip çocuk topluyorum Allah korusun başına bişey gelir diye.sağ olun arkadaşlar yarın ilk iş gidip şikayet edicem

Ben "benim cocugum aile terbiyesi almis"tan sonrasini okumadim. Bacak kadar cocuk, okuldan cikar da gider de tabi ki yetiskinler goz kulak olacak. Terbiye ne alaka? Bu aile terbiyesi lafina oteden beri ayrica sinir olmusumdur zaten ne demek, herkesin bir ailesi var kim agac kovugundan cikiyor? Terbiyesiz kadin.

İnan’ın ben de okulda höyküre höyküre ağladım. Ben köy okulundayım servis yok o saatte gidemedim.

Nasil okulmus o oyle? Ne demek cocuk cikmis gitmis oyle sey mi olur!gecen yil benim kizimda devlet anaokuluna gitti parmak iziyle giriyoduk okula.benim ve esimin disinda kimseye cocugu vermezlerdi.cok sasirdim bu kadar lakayt okul duzenine.

Agzim acik kaldi gercekten nasil bi anaokulu orasi benim oglumda anaokulunda ama siniftan ciksa disarda da gorevliler var hatta bahcede bile cocuklarin kendi basina cikmasi imkansiz ilk once ogretmenini degistirin sonrada mudure gidip sikayet edin hatta yeri gelirse okulu yerinden oynatin cocuk tek basina cikiyo bir de tutup baska biriyle gonderiyo nerden tutsaniz elinizde kaliyo valla ben boyle durumla karsilassam direk okulunu degistiririm bu cok buyul bi sorumsuzluk

Yok yok onun çocuğu terbiyeli çocuk benim ki de onun bunun çocuğu te Allah’ım ya sağolun cevabınız için

Cok enteresan bir hikaye ogretmen gormuyor kapidaki guvenlik gormuyor personel gormuyor biraz degisik geldi bana , cocugunuz alismadiysa henuz okulda beklemeniz gerekir bence benim cocugum henuz alismasa birakip gitmem sahsen okul bahcesinde bekleyebilirsiniz alisana kadar

Benim oğlumda dün dışarda arkadaşlarıyla oynamış sonra herkes içeri girmiş oğlum girmemiş bunu öğrenince benim aklım gitti resmen sizi anlıyorum

Bende öğretmenin hemde bir okul öncesi öğretmeni ama herşeyden önce bir anneyim. Böyle bir öğretmeni duyuncada aynı meslekte olduğum için utanıyorum. Gerkelş tüm şikayetleri yapın. Hatta milli eğitim mğdğrlüğünede yazılı şikayette bulunun. Üstüne üstlük bak hala sinirimi alamadım gidin parçalayın.

Peki, o çocuğu o kadın görmeseydi ne olacaktı?

Allah korusun kazasi, belası var. Üstelik boyuna çocuk da kaçırılıyor. Her yer Pedofili dolu.

Ben olsam yeri göğü inletirdim.

Şikayet edin ama müdüre değil, mille eğitime.

Eşim huyumu bildiği için beni kadının yanına Bırakmıyor yoksa ben onu parça pinçik ederdim bugün

Haklısın arkadaşım çok haklısın olabilecekleri düşündükçe hala sinirden ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…