merhaba sizin şanslı yada bizim şansız olduğumuzu düşünüyorum. velilerin duyarsızlığına bende katılıyorum ancak aile ilgili ise öğretmendende destek beklemesi çok doğal.çünkü çocukları onlara emanet ediyoruz. ailelerin cahilliğine karşı uyarıda bulunmak bizler kadar öğretmenede düşüyor. zaten bizim sınıfta çocuklar istifra ediyor o bile sadece peçeteyle silinip bırakılıyor. hataları dile getirildiğindede özel okul yolunu gösteriyolar dayanışma sıfır. oysa ben her konuda yardıma açık olduğumu da belirtmiştim ama malesef dayanışma işlerine gelmiyor. çocuklar hep hasta. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmek dileğiyle!... sevgiler
merhaba bende okulu değişmeyi düşünüyorum ancak kızımı etkilemesinden korkuyorum. gerçi bugün diğer velilerle konuşunca bir şok daha yaşadım öğretmenleri sınıfta çok konuşan 3 öğrencinin ağzını bantlamış, birine tokat atmış ve ayrıca çocukların wc sinde sigara içerken görmüşler ama veliler konuşunca inkar etmiş küçücük çocuklarımızı yalancılıkla suçlamış. olayı müdüre taşımaya çocuklara tepki yapar öğrtmen diye korkuyorlar bu savaşta tek kaldım 1 haftadır uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
Nasıl yaa baya çocukların ağzı bantlanmış yanimerhaba bende okulu değişmeyi düşünüyorum ancak kızımı etkilemesinden korkuyorum. gerçi bugün diğer velilerle konuşunca bir şok daha yaşadım öğretmenleri sınıfta çok konuşan 3 öğrencinin ağzını bantlamış, birine tokat atmış ve ayrıca çocukların wc sinde sigara içerken görmüşler ama veliler konuşunca inkar etmiş küçücük çocuklarımızı yalancılıkla suçlamış. olayı müdüre taşımaya çocuklara tepki yapar öğrtmen diye korkuyorlar bu savaşta tek kaldım 1 haftadır uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
merhaba bende okulu değişmeyi düşünüyorum ancak kızımı etkilemesinden korkuyorum. gerçi bugün diğer velilerle konuşunca bir şok daha yaşadım öğretmenleri sınıfta çok konuşan 3 öğrencinin ağzını bantlamış, birine tokat atmış ve ayrıca çocukların wc sinde sigara içerken görmüşler ama veliler konuşunca inkar etmiş küçücük çocuklarımızı yalancılıkla suçlamış. olayı müdüre taşımaya çocuklara tepki yapar öğrtmen diye korkuyorlar bu savaşta tek kaldım 1 haftadır uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım doğrusu