Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anasınıfı eğitimi

adyali

sil baştan
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
271
2
51
anasınıfında öğretmenler çocuklarla ilgilenmediklerinden hep hasta oluyorlar, sınıf içinde koşmalarını engelleyip ikaz etmek öğretmene göre özel ilgi oluyormuş, bunuda devlet okullarından bekliyemezmişiz, eğer beğenmiyorsanız özel okula verin diyorlar. özel okullar açıldı açılalı devlet okullarında böyle bir tavır var (bizden bu kadar gibi) sonumuz iyiye gitmiyor hakkımızda hayırlısı

MRB aynı dert bizim başımızda benimde kızım hasta oldu ve sınıftaki hemen hemen bütün çocuklar hasta. Benim şansım öğretmenimiz sizinki gibi tepki vermedi. İnanın çocuklar öğretmenlerini dinlemiyorlar. bence hastalanmalarının nedeni veliler. Çocuğu hasta olanların çocuğu okula göndermemeleri gerekiyor. malesef bir çok kişi bu konuda duyarsız. hastalık otomatikman diğer çocuklara bulaşıyor. Ondan ondan derken kış boyunca sınıftan o mikrop gitmiyor. B enim fikrim bu çünkü bizim okulda çocuklarımıza iyi bakıyorlar. Kızım terlediği zaman iç çamaşırlarını değiştirip poşetle eve gönderiyorlar ayrıca bizimkide devlet okulu. sevgiler

bence bir eğitimci için çok yanlış bir konuşma şekli
ne demek beğenmiyorsan git özel okula ver
herkes bilir özel okula vermeyi

merhaba sizin şanslı yada bizim şansız olduğumuzu düşünüyorum. velilerin duyarsızlığına bende katılıyorum ancak aile ilgili ise öğretmendende destek beklemesi çok doğal.çünkü çocukları onlara emanet ediyoruz. ailelerin cahilliğine karşı uyarıda bulunmak bizler kadar öğretmenede düşüyor. zaten bizim sınıfta çocuklar istifra ediyor o bile sadece peçeteyle silinip bırakılıyor. hataları dile getirildiğindede özel okul yolunu gösteriyolar dayanışma sıfır. oysa ben her konuda yardıma açık olduğumu da belirtmiştim ama malesef dayanışma işlerine gelmiyor. çocuklar hep hasta. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmek dileğiyle!... sevgiler

slm desteğiniz için teşekkürler, zaten özel okullar açıldıktan sonra bu durumlar ortaya çıktı karşımdaki devlet okulu dururken neden servisle özel okula para vereyim bende anlamadım sonuçta ben çocuğumu vatana devlete hayırlı olsun diye yetiştiriyorsam devlette eğitimi yapsın müsadeleriyle.... sıkışınca başından atmak yok öyle dimi! klasik olacak belki ama bizim zamanımızda böyle değildi. sevgiler...

canim bu okulu hemen degismelisin hijyen yok gibi ne demek istifrayi peçeteyle temizlemek
gecenlerde benim oglum kusmus tam s1n1f1n kapisinda beni cagirdilar bi gittim koridorlar bile hep camasirsuyu kokuyodu bizimki devlet okulu
tabi bu olaydan sonra 15 gün okula yollamadim diger cocuklara geçer diye korktum

merhaba bende okulu değişmeyi düşünüyorum ancak kızımı etkilemesinden korkuyorum. gerçi bugün diğer velilerle konuşunca bir şok daha yaşadım öğretmenleri sınıfta çok konuşan 3 öğrencinin ağzını bantlamış, birine tokat atmış ve ayrıca çocukların wc sinde sigara içerken görmüşler ama veliler konuşunca inkar etmiş küçücük çocuklarımızı yalancılıkla suçlamış. olayı müdüre taşımaya çocuklara tepki yapar öğrtmen diye korkuyorlar bu savaşta tek kaldım 1 haftadır uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

şok oldum ya bu nasıl anasınıfı öğretmeni ne demek çocukların ağzını bantlamak
eğerki bunları gerçekten yaptıysa bence bu öğretmeni şikayet edin
olmaz böyle eğitimci heleki anasınıfı öğ.hiç olmaz

şikayet etsenize öle şey mi olurr
hiç bi çocuğa olmaz da
anasınıfı çocuklarına hiiç olacak şey değil
bnm kızm da devletin kreşinde anaokulu die geçio ama
hayatta öle şeyler olmaz olsa bile walla il milli eğitim müdürlüğüne kadar çıkarıım
hak verilmez alnır bnde söke söke alırıım

Nasıl yaa baya çocukların ağzı bantlanmış yani :bbo:
Bencede hemen okul değiştirmelisin.Değiştirmezsen kızın etkilenecek bence :1shok:

arkadaşlar hepinize teşekkürler bu gün okul müdürüne bir şikayet dilekçesi yazdım şikayeti olan diğer velilere de imzalatıp yarın vereceğim olmaz ise üst mevkilerede taşıyacağım bu sorunu başka oluru yok düşündüm. elimden gelen herşeyi yapacağım kızımı almakla çözüm elde etmiş olmam bari tüm öğrenciler adına ben öncülük yapayım dedim bana şans dileyin......

merhabalar sizlerinde desteğiyle şikayet dilekçemizi diğer mağdur velilerle yazdık yarın müdüre vereceğiz bu işin peşini bırakmayacağım verdiğiniz güç için çok çok teşekkürler...kaydirigubbakcemile3

merhaba hemşerim (bende adanalıyım) her ne kadar hak etmeselerde öğretmenler gününe saygımdan işlemi yarına erteledim ama hala sinirimden mide kıranpları yaşıyorum bu olayı allahın iziniyle çözeceğim ama umarım bende kalıcı bir hastalık bırakmadan olur

merhabalar, dilekçemi müdüre verdim dosya takip nomu da aldım müdür bana hak verdi bu kadar ilgileneceğini beklememiştim 1 ay takip edeceğim dedim olmassa üst makamlara taşıyacağımı söyledim o da öğretmeni uyarıp ben de gözlemleyeceğim dedi. artık takipteyiz. sizi bilgilendirmek istedim ilginiz için teşekkürler

bayanlar çocuklarınızı pamuklar içinde büyütmekten çıkarın artık... anasınıfına başlayan çocukların sık sık hastalanmalarının bir nedeni de sosyal bir ortama girdikleri için çeşitli mikroplarla karşılaşmalarıdır... zmnla bağışıklık sistemleri güçlenecek ve daha az hasta olacaklardır...
ayrıca anasınıflarında çocuklar sürekli hareket halindedirler... sanmayınki dier sınıflarda olduğu gibi masada oturup resim yapıyorlar hikaye dinliyorlar... anasınıfında bir hareketli bir sakin etkinlik yapılır. bunun nedeni ise anasınıfı çocuklarının dikkat sürelerinin çok kısa oluşu ve oyun çocuğu olmalarıdır...
benim size tavsiyem çocuklarınızı lahana gibi kat kat giydirmeyin, içlerine mutlaka kısa kollu giydirinki oyun oynarken çıkarsın, oturarak bi etkinlik yapması gerektiinde giysin... çünkü çocuklar oyun oynarken terliyorlar, masa etkinliğine geçildiğinde ise terleri üstlerinde soğuyor. bu durumda doğal olarak hasta oluyorlar.

bu nasıl davranışlardır... okula eğitim öğrenim görsün, okula ısınsınlar, sosyalleşmeyi öğrensinler, kısacası hayata atılsınlar diye gönderilen anasınıfında böyle bir davranışın yapılmasını kınıyorum... küçücük çocuklara nasıl kıyılabiliyorki...

ama şöyle bir gerçekte var, olayın iç yüzü araştırılmalıdır... çocuklar hayal dünyalarında geliştirdikleri şeyleri bu yaşlarda gerçekmiş gibi anlatabilir, diğer arkadaşlarınıda bunlara inandırabilir, ağız birliği yapabilrler... bu yaştaki çocuklarda çok sık görülen birşeydir...
bir çocuktan değil bütün çocuklardan gördüklerinin anlatılması istenmelidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…