Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış Manyaklar,sapiklar,tacizciler,kendini gelistirememişler her kurumda var.Sevgili evla,
Haber izliyormusun? Gazete okuyormusun? Eminin takip ediyorsun gundemi. Son gunlerde egitim ile ilgili gundeme gelen tek haber ne?
taciz, tecavuz,linc....
Bu olaylarin gerceklestigi yerler neresi, dini vakiflar, imam hatipler ve bu subyen okulu...
Daha fazla aciklama yapmama gerek varmi canim benim. Bu okullar tek elden, Atatürku sevmeyen kisiler tarafindan yonetiliyor, yalan mi? Ogretmenlerde cogu oyleler. Azcik kendilerine egitimci olarak Atatürk'ün ilke ve inkilaplarini edinseler yeter onlara.
Bu iktidardan onceki egitim sistemi, egitimciler cok daha kaliteliydi. Benim esim ve kardeşleri yatili okullarda okumuslar yillarca. Varmiydi sizdede boyle seyler diyorum, alakasi yoktu diyo. Egitimciler ciddi disiplinli ve duzgun insanlardi diyo.
Bende bir annaeyim iki cocugum var biri 1.5 digeri 4 yasinda ve krese veriyorum. Her aksam kizima soruyom size kotu davraniyorlarmi kizim diye. Deme oyle anneee yaaa onlar bizi sadece seviyorlar diyor. Her sabah zevkle hazirlanip okula gidiyor. Hafta sonu acik olsa hafta sonunbile gidecek nerdeyse. Yurtdisinda yaşıyorum ve cocuklarim cogu ateist Hristiyanlara teslim. Ve bikere olsun suphe duycak sey yasamadim...
Ogretmen kapali evet hep insanlari boyle kandırıyorlar. Din tuccarligi yapiyorlar. Aman bu Kapali, aman bu inancli bundan kotuluk gelmez....
Yahuu En fazla sizin itiraz etmeniz lazim bu olaylara ama yapmiyonuz. Okadar cocuk tecavüze ugradi hic sesiniz cikmadi.
Insan insan olmadikdan sonra acik yada kapali olmasi onemli degil ama tekrar yaziyorum olaylarin gerceklestigi yerler hep ayni dusunce yapisina sahip yerler...
@marilyn monroe guzel yorumlarin icin tesekkurler
Ayyy ne komiksin yaTama. Tamam sakin ol akp ye bi şey demediler şşşttt geçtiiii. Tamam nefes al derin derin . Mustafa Kemal yok unut üçten geriye doğru say. Öldü korkma sakin hukumetimize sayın cumhurbaşkanımiza eleştiri yok . Elini yüzünü yıka bi kendine gel
Yaa iste bunu ben anlatamadim sen hic anlatamazsin baby is akp ye dayaniyor civik bir tartismaya donusuyor aslinda kimsenin taciz dayak umrunda degil.Yanlış Manyaklar,sapiklar,tacizciler,kendini gelistirememişler her kurumda var.
yikayamadim yuzumu ameliyatliyim ama kolonya kokladim acildim canm sagol yaa sayende kendime geldimmay halaa guluyrm dikislerim acidi yaaTama. Tamam sakin ol akp ye bi şey demediler şşşttt geçtiiii. Tamam nefes al derin derin . Mustafa Kemal yok unut üçten geriye doğru say. Öldü korkma sakin hukumetimize sayın cumhurbaşkanımiza eleştiri yok . Elini yüzünü yıka bi kendine gel
Siz bildiginiz gibi okumaya devam edin hanimefendi. Hersey ortada zaten. Daha fazla yorum yapmiycam...
İyi koklayip kendine geleydin evlaaYaa iste bunu ben anlatamadim sen hic anlatamazsin baby is akp ye dayaniyor civik bir tartismaya donusuyor aslinda kimsenin taciz dayak umrunda degil.
Camur at izi kalsin hesabi ortada sikintili bir durum var hersey siyasete baglaniyor boyle kisilerle birsey konusulmaz bakis acisi sabit dunya yansa adam akp yakti der
yikayamadim yuzumu ameliyatliyim ama kolonya kokladim acildim canm sagol yaa sayende kendime geldimmay halaa guluyrm dikislerim acidi yaa
Geçmiş olsun :* neyin varYaa iste bunu ben anlatamadim sen hic anlatamazsin baby is akp ye dayaniyor civik bir tartismaya donusuyor aslinda kimsenin taciz dayak umrunda degil.
Camur at izi kalsin hesabi ortada sikintili bir durum var hersey siyasete baglaniyor boyle kisilerle birsey konusulmaz bakis acisi sabit dunya yansa adam akp yakti der
yikayamadim yuzumu ameliyatliyim ama kolonya kokladim acildim canm sagol yaa sayende kendime geldimmay halaa guluyrm dikislerim acidi yaa
Geldim geldimİyi koklayip kendine geleydin evlaa
Sagol cnm deviasyon ameliyati oldm bi kac gundur sikintili ama cok sukur tesekkurlerGeçmiş olsun :* neyin var
Geçmiş olsunGeldim geldim
Sagol cnm deviasyon ameliyati oldm bi kac gundur sikintili ama cok sukur tesekkurler
Ilık su iç sakin sıcak veya soğuk içme :) başını da sürekli yüksekte tut yatarken bile .Geldim geldim
Sagol cnm deviasyon ameliyati oldm bi kac gundur sikintili ama cok sukur tesekkurler
Sagol cnmGeçmiş olsun
Ay cnm sagol evet yuksek yastikla yayiyrmm hep 2 saat once tamponlar alindi tek tarfda sizinti var durmasini bekliyrz.Annenede cok gecmis olsunIlık su iç sakin sıcak veya soğuk içme :) başını da sürekli yüksekte tut yatarken bile .
Annem de yeni oldu oradan biliyorum. İyileştiM diye coluk çocuk yemek peşinde dolaşma önemli ameliyatlar bunlar . Tekrar geçmiş olsun :*
Yanlış Manyaklar,sapiklar,tacizciler,kendini gelistirememişler her kurumda var.
Orta okula gidiyorum ve beden öğretmenimiz ,ilk okula giderken okulun bekçisi,kızkardeşininm arkadaşı kii tanıdığım.müdürün tacizi,,sende biliyorsun etrafımızda var olunanlarida ama çatmak istediğin başka bir kurum anlamıyoruz sanmaBaska hangi kurumlarda varmis, soyle birkactane linkli haber eklede okuyalim.
Ben bilmiyorum, benim etrafimda hic yoktu biyle tipler. Ayrica cattigim herhangi ozel secilmis bir kurum falan yok. Gazetelerden okudugumuz haberlerde izledigimiz olaylar hep senin dedigin o kurumlara ciktigi icin onlara catcam tabi. Sizde catsaniza niye catmiyonuz...Orta okula gidiyorum ve beden öğretmenimiz ,ilk okula giderken okulun bekçisi,kızkardeşininm arkadaşı kii tanıdığım.müdürün tacizi,,sende biliyorsun etrafımızda var olunanlarida ama çatmak istediğin başka bir kurum anlamıyoruz sanma
Allah bu öğretmenin belasini versin. Diyeceklerim bu kadar. Çünkü asıl diyeceklerimi desem banlanırım.
Oğlumun okul çağı yaklastikca korkuyorum. Hem de oyle korkuyorum ki gercekten çok zor bu devirde çocuğunu başkasına emanet etmek bu kişi öğretmen dahi olsa. Artık öğretmenlere bile güvenimiz kalmadı.bahanesi kolay kendi vuramayacağına göre, diğer çocuklardan biri ben bakmazken yapmış dicek, Allah bilir çocuğun bişeysi yokturda annesine gıcıktır
Oğlumun okul çağı yaklastikca korkuyorum. Hem de oyle korkuyorum ki gercekten çok zor bu devirde çocuğunu başkasına emanet etmek bu kişi öğretmen dahi olsa. Artık öğretmenlere bile güvenimiz kalmadı.